Sí! ja podeu predicar tots el mateix però quants de vosaltres es quedaran dins l'anonimat??? Quasi tots!!! No teniu collons de dir-ho a la cara de qui ho heu de dir. Saps que fa de bo opinar si no et veuen la cara. Ja ho sabeu d'aqui poc ho podreu solucionar o també tornar a pensar i a xupar tot el que vos fain fer com a quissons i beneits que sou. Be ido ja ho sabeu si a les eleccions vos donen el sobre tancat sigau mes vius que ells i feis es canvi. Despres no valen contemplacions ni una altra vegada queixes.... JA HO SABEU
bestia
- Sunday, April 14, 2002 at 15:24:35 (CEST)
Sí! ja podeu predicar tots el mateix però quants de vosaltres es quedaran dins l'anonimat??? Quasi tots!!! No teniu collons de dir-ho a la cara de qui ho heu de dir. Saps que fa de bo opinar si no et veuen la cara. Ja ho sabeu d'aqui poc ho podreu solucionar o també tornar a pensar i a xupar tot el que vos fain fer com a quissons i beneits que sou. Be ido ja ho sabeu si a les eleccions vos donen el sobre tancat sigau mes vius que ells i feis es canvi. Despres no valen contemplacions ni una altra vegada queixes.... JA HO SABEU
bestia
- Sunday, April 14, 2002 at 15:17:42 (CEST)
Si "olé", pero de discursos si que en vareu fer abastement, el que dic es que no teniu ni tunyetera idea de fer res mes que no sia criticar-vos uns als altres. De llegua si que en teniu, i per això no vos manque competencia, el que no hi ha es capet abastament per treure un poble endavant. Com a l'Imperi Romà, voltros vos pensau ser Deus, i una miqueta de humilitat, o una dosi molt mes grossa millor, vos seria molt bona pero, per ventura, encara haurieue de pasar mes temps fora d'aquest poble amb tanta grandesa no hi cabeu cap d'aquestos pilitiquillos però grans estafadors, i molt manco tots plegats! lavila vos es petita ja. Humilitat torero, humilitat tonet!!
che
- Saturday, April 13, 2002 at 15:14:33 (CEST)
Es vera "che". Democràtaticament els varem elegir a tots, i ens fan tant mal pels actes com per les omisions.
toneta
- Saturday, April 13, 2002 at 15:04:14 (CEST)
anar a qualque puesto
alicia
- Saturday, April 13, 2002 at 11:44:00 (CEST)
Molt bé CHE!!! has estat molt inspirat, has donat en el clau! la impunitat de les seves actuacions és increible. Per a la majoria d'aquets "entes" entrar a l'ajuntament és anar a tir segur.
dimonió
- Saturday, April 13, 2002 at 10:27:53 (CEST)
CHE! presentet a la batlia que hem vist que de discursos si que en saps fer. EI! que per dos sopars l'any jo hem faig dels teus!!
olé
- Saturday, April 13, 2002 at 09:21:05 (CEST)
CHE! presentet a la batlia que hem vist que de discursos si que en saps fer. EI! que per dos sopars l'any jo hem faig dels teus!!
olé
- Saturday, April 13, 2002 at 09:17:43 (CEST)
He vist un avís dels de lavila.org que això ja s’acaba. Pel que veig –millor dit, llegeix - en trec dues coses positives: l’una que la participació es prou com per deixar-los a tots, he dit A TOTS, aquests estafadors de per La Vila mes que sorpresos. Dues, que l’inicitiva aquesta es una excel·lent idea –ho reconeixen ells i tot-, i que, com deia un altre contertuli d’aquí, caldria fer-ho arribar a qui ho ha de escoltar –i ho escolten, esteune segurs- i ha de respondre –i no responen, ni ací ni altre banda-. Però, prop a la fi d’aquesta experiència, em crida l’atenció un fet que dona la talla de tots els personatges polítics d’aquest poble. Així hi ha els que han aparegut per ací... i els que ni això han fet ( o si que devent haver vingut ??). Dels que hi ha passat ... res!! Llàstima fan... a la primeria aparegueren i, com han vist la cosa bruta, que n’heu vist d’altre???. Ja havien donat la lliçó magistral: “decisions justes”??; “finca particular”??; “feina junts, plegats i en coherència” ??; “es una tasca realment dura, prendre decisions justes per tots els ciutadans es realment complicat”??; “l’equip de govern actual està perseguint el debat, no hi ha lloc a la discrepància i manegen l'Ajuntament talment com si fos una ropietat heredada” ??; “ i el més trist és que hi ha gent que es conforma amb el caramel i gira el cap i no diu res quan veu que uns pocs "elegits" s'enduen tot el demés”?? ... I QUE HEU FET, IDÒ, TOTS PLEGATS MES QUE CONSENTIR-HO??. NO HAN TORNAT PERQUE JA HO HAVIEN DIT TOT, ALLÒ DEL QUE EN SON CAPAÇOS!! . La gestió de l’equip es patetica, i la dels que no hi son ho es mes encara. Només amb interessos es pot governar així, només amb interessos es pot callar així!!; només els politics parleu així, llegiu la resta i veureu com la gent no du tanta pardalaria: El que us demanen, i no responeu, perque res d’això en sabeu, si no es posarvos-la a la boca: es JUSTICIA. De les “finques” que manegen, i els animals que hi pasturen en sabem mes que tots vosaltres plegats. Conclusió: aquí no haurà passat res, deven pensar tots plegats. El govern fa el que l’hi dona la reial gana : NO HO FA BE. I, és així, amb la complicitat de qui te la confiança de la majoria absoluta –menys un vot, era? - per vetllar i informar-nos de l’abús i no ho fa, perquè, O GOVERNEN O NO HI SON... I TOTS, UNS I ALTRES, COBREN LA NOMINA DE LES ARQUES. NO A TOTS!! Quant acabí això, quant ja no puguem escriure ací, fem-ho a una altre banda NO A TOTS!!
che
- Saturday, April 13, 2002 at 00:58:10 (CEST)
Tots els que estam aquí sols tenin un problema, que no tenim lo que ses persones han de tenir, consentim que a n'es municipi de Santa Margalida, se faci qlo que cap de nosaltres consentiria que fessin dins ca nostra, però pense que l'Ajuntament no es nostre , que es dels 13 que cada u anys elegim, però sempre sol els mateixos o si no son germans, cosins, sogres, fills, nets dels de sempre. Son POLITICS PROFESSIONALS i el gran problema es que no fan política, sinó que sols miren els seus interressos i els de qui les ha pagat la campanya política, i si algun les surt "granota" ben aviat li posen sa collera (Miquel Cifre, Miquel Roig) i va de Miquels. La meva proposta es comença a fer feina pequè els pròxims que entrin, facin política i que no siguin polítics professionals i que mirin el be dels nostre tres nuclis Urbans.
Picaforte de adopció
- Friday, April 12, 2002 at 23:14:28 (CEST)
VOTA LUÍS AGUILÉ, SI VOL QUE TOT VAGI BÉ
qUIEN NO HA VISTO UNAXTXICA FONITA <EN sANTA MARGARITA>
- Friday, April 12, 2002 at 22:17:20 (CEST)
Uep!! Veig que això s'encalenteix!!!!! Se coneix que sa gent comença a estar farta de veure que surt tanta merda d'es portal de s'Ajuntament. I és que no se perquè vareu fer els vidres nets, volieu donar transparècia però veig que per la part de dedins els vidres estan molt enfitats. Mira si ho són que s'amaguen darrera un albó. Vileros del món uniu-vos!!!!! A veure si passam es cultivadors que hi ha molt de bagatge!!!!!!! Au!!!!!!!
pere joan seïm
- Friday, April 12, 2002 at 19:39:41 (CEST)
¡Muchas gracias! "esportista picaforter"; una vez más, he podido constatar que uno obtiene más in formación por la vía "no gubernamental", que por ella misma. Tan solo decirte que el pasado 28/03/02 a las 16.00 hrs. en la totalidad del espacio deportivo de Ca´n Picafort no había ningún encargado y nos tuvimos que ir a un municipio vecino a jugar. Respecto a lo de los vestuarios agradecerte el que me informes que debajo del bar hay vestuarios, porque los del campo de futbol ... (agua caliente, limpieza, ...). Sin más y agradeciendote sinceramente tu información. P.D. ¡Nos vemos practicando deporte!
FIFU
- Friday, April 12, 2002 at 17:51:38 (CEST)
Aquest debat ja només pega per ses voreres i ja no te sentit
ja basta
- Friday, April 12, 2002 at 16:27:29 (CEST)
JA BASTEN DE PARDALADES I DOIS, VUITS I NOUS I CARTES QUE NO LLIGUEN. UN HOME QUAN SEU A LA CADIRA REPOSA I QUAN JEU REPOSA MES. AIXÒ ES EL QUE HAN DE FER ELS POLITICS DE LA VILA, JEURE I QUE NO S'AIXEQUIM MÉS
T.
- Friday, April 12, 2002 at 10:23:35 (CEST)
Jo som comerciant i un poc comediant, necesit personal per omplir les llistes del Nou Partit Ilusionista de la comarca de Santa Margalida, el cual emglou el municipi de Can Picafort, La Vila i es llogaret de Son Serra "de Marina". a parti de ara anomenat NPI.(!no¡ no significa "ni puta Idea"),1 Com a Cap de lliste que sigi un senyo en molta de cara res mes, despres nessesit un Picapadrer, Un transportita tembe serveria un que se dedicas a tiar escom brerias... em pocas paraules ¡COMISSIONS! NESESIT AJUDA URGENT, APUNTARVOS A LA MEVA IDEA I SALVAREM LA VILA.............
Nou Partit Ilusionista de la comarca de Santa Margalida <NPI@no tin correu pero promet i puc prometre que amb ses primeres comisions amb tindre.com>
- Thursday, April 11, 2002 at 23:49:24 (CEST)
Tengo la solución como militante de un gran partido nacional, bien considerado y con muchos amigos comisionistas dentro del partido, creo un partido en Can Picafort con sucursal en Son serra Marina, con lo que si en mi partido nacional consigo 3 o 4 consejales y en mi partido local 3 o 4 mas. significa que mande quien mande "SIEMPRE MANDO YO", yo como gran guru de la Vila dejo que mis consejales y a la postre MI alcalde hagan lo que quieram, mientras yo mando y corto el "BACALLA". Que hay que pagar un enbellecimiento que page todo el mundo menos yo y mis amigos o los que me interesa que me devan un favor. "APUNTATE A MI SOLUCION Y SALVEMOS LA VILA DEL PARTIT NOU".
ANIMAL BABOSO Y RASTRERO <caragol@cpu.org>
- Thursday, April 11, 2002 at 23:31:22 (CEST)
Tengo la solución como militante de un gran partido nacional, bien considerado y con muchos amigos comisionistas dentro del partido, creo un partido en Can Picafort con sucursal en Son serra Marina, con lo que si en mi partido nacional consigo 3 o 4 consejales y en mi partido local 3 o 4 mas. significa que mande quien mande "SIEMPRE MANDO YO", yo como gran guru de la Vila dejo que mis consejales y a la postre MI alcalde hagan lo que quieram mientras yo mando y corto el "BACALLA". Que hay que pagar un enbellecimiento que page todo el mundo menos yo y mis amigos o los que me interesa que me deban un favor. "APUNTATE A MI SOLUCION Y SALVEMOS LA VILA DEL PARTIT NOU".
ANIMAL BABOSO Y RASTRERO <caragol@cpu.org>
- Thursday, April 11, 2002 at 23:28:45 (CEST)
Vaig tenir el gust de llegir l'article d'en Toni Estelrich. Crec que es ben necesari pensar en positiu voler dar solucions al merder que deia que hi ha, i es ben vera i mes si ho has tocat amb les mans. Desconec qui es el o la de la Santa Inquisicio, aquest de la censura que trop injusta. Els de la lavilaorg diven al principi que els missatges han de ser respectuosos i civilitzats. Pero en lloc diu que no consentin les referncies personals. Aixó amics es vergonyos ja que en Toni Estelrich en lloc ha faltat el respecte i sempre ha estat civilitzat amb les seves paraules. Sols ha fet referncies personals als corcs de l'equip de govern que son els que volem criticar i dir que la seva feina no es correcte. la vilaorg pot estar empagaida de voler destrossar la democracia d'una persona que vol ser transparent i fer saber el que es cert i demostrable. Toni pots confiar amb mi. Tambe els vull treure defora. ja es ben hora.
Tomeu Oliver
- Thursday, April 11, 2002 at 20:52:10 (CEST)
o no hio sabeu, aquwest caps de faves de s'oposició, QUE DEVEM A S'AJUNTAMENT????
m'ho voleu dir...
- Wednesday, April 10, 2002 at 23:00:55 (CEST)
per pagar això no em baste sa pensió de tot un any.... au!! idò que paguin es joves, jo m'en aniré d'excursió cent vegades d'aqui a les pròximes eleccions!!
pensionista
- Wednesday, April 10, 2002 at 22:59:40 (CEST)
Esper que tot es pocs vileros honrats que queden, s'apuntin al nou partit aqueix que servira per dur la vila al cel, i paga el gran deute que te el nostre ajuntament de 7.000.000 de d'euros a 21.000.000 d'euros. gracies senyor batle per havernos fet pobres.
partit nou
- Wednesday, April 10, 2002 at 22:57:54 (CEST)
Això és un enganxall, cada dos per tres, feis que la gent s'interessi, per les queixes de tothom, a veure s'hi ha novetats, a veure qui haurà escrit, i si per sorpresa... n'hi ha qualqun que vota a favor, la vostra proposta és brillant, però jo vos voldria proposar, que tots aquests escrits, es fessin arribar a l'ajuntament, i proposaseu, al senyor Batle, que un dia sentis sa veu d'es seu poble, no per insultar-lo, que segur, que hauria bastanta de gent que aprofitaria, com que no has de donar el teu nom..., per no dir una altra cosa... però, a molt de pobles ho fan, que es defensàs si pot, o donàs solució, el més important, a totes aquestes queixes, no que tan sols s'escolti el poble, dos o tres mesos abans d'anar a votar, enhorabona per la iniciativa.
-.-.-.-.-.-
- Wednesday, April 10, 2002 at 16:08:51 (CEST)
Di que sí!!!! Joan Ramon. Esteim amb tu.
The Magician
- Wednesday, April 10, 2002 at 13:20:31 (CEST)
ENHORABUENA PARA ANTONIO ESTELRICH OLIVER´HAY MUCHOS QUE PENSAMOS COMO TU EN CAN PICAFORT. TENEMOS QUE HECHARLOS DE UNA PUTA VEZ. ESTAN JUGANDO CON EL DINERO DE LOS CONTRIBUYENTES. SEGURAMENTE EN SUS EMPRESAS PIRATAS NO LOS GASTAN ASI. LIMPIEZA AL PODER.
OJO
- Tuesday, April 09, 2002 at 19:25:48 (CEST)
VUI ESTA ORGULLOS DE SE VILERO DUNE "PUTE VEGADE" . INDEPENDENCI
CANSAT
- Tuesday, April 09, 2002 at 17:48:35 (CEST)
En resposta a l'opinió expressada per FIFU el passat 2 d'Abril, m'agradaria apuntar que les seves paraules es poden deure a una petita falta de informació en referència al que va esmentar respecte a l'ús de les instal.lacions poliesportives de Can Picafort. Jo, que en soc un usuari asidu de les mateixes puc constatar que si es vol obtenir informació sobre l'ús de les mateixes basta amb acostar-se a la oficina del Poliesportiu (situada a les Pistes de Tennis), on sempre s'hi troba un empleat que dóna informació sobre reserves, horaris, preus,... etc. En quant a l'ús dels vestuaris, estan a disposició de tots els usuaris de les instal.lacions o bé els del Camp de Futbol (si no estan ocupats pels equips) o bé els situats davall el Bar Poliesportiu. Per acabar et recomanaria que anassis a les oficines del Poliesportiu (si no hi són, deixen un cartell de on es troben i un telèfon mòbil) on t'informaran com ja ho féren amb mi.
ESPORTISTA PICAFORTER
- Tuesday, April 09, 2002 at 16:54:11 (CEST)
Ens hem vist amb el deure d'eliminar el missatge de Toni Estelrich. Com vos deiem al principi del debat, no consentim les referències personals. Esperam no haver de suprimir cap altre missatge i vos donam les gràcies per la vostra comprensió.
lavila.org
webmaster@lavila.org>
- Wednesday, April 10, 2002 at 09:01:08 (CET)
Per ventura vos heu pensat que això ja s’ha acabat, a la vila. Idò no!. D’estodiar.. res de res, hi ha massa competència i massa gent llesta que al cap i a la fi no te punyetera idea de com es pot agombolar, de metges, advocats, economistes i llicenciats, tots plegats, passen fam i beneits els deuen per casa seva. Quant jo sia gran vull ser batle, i ja hi estic estodiant aquest tema: fa falta ser mascle a aquest poble, ho ten aprovat; de l’estatura, històricament veig que ha funcionat mes aviat altets –ho heu reparat fitxat?-, estic amb lo dels danones; de prendre el pel en se abastament, i sinó demaneu-ho per ben a prop, ... es ben vera que encara em manquen un bon grapat d’assignatures – embaucar un pueblo, partes teóricas IV i SINCO, como ignorar foros en internet –i la seva especialització amb: como evitar que los impriman i lleguen a los viequesitos en tiempo de elecsiones. Aquesta es de Fuersas Nuevas Tecnoloquias, i encara no hi ha batles amb aquesta especialització, ehh!!- ; esfuersos para anular la oposisión o cuando ni hase falta, tant sols!; un curset de cuina, per fer trossos de coques de verdura, aquest es el mes fotut perquè manque molta memòria a la primera part pràctica: s’ha de posar nom a cada trocet de la coca trossejada, aquesta pràctica correspon al capítol de “en tiempo de eleccisiones”, i cada un du el nom d’un elector per a l’hora de repartir.ho... au!! mado Simoneta, si ens votau ,madò Andreva, aquesta la tornem a guanyar!! ... jajajajaja madò Madona.... buffff!! es fotut, ehh, es fotut!!, la part que em fa mes il·lusió del curset de cuina, a la tallada de coques, es la segona part... a aquesta part també se l’hi ha de posar nomets als trossos, però no cal recordar res de res... tu l’hi poses “polígono sinco” i talles, “poligono seis” i talles, sietes... tu talles i no passis pena, talla, si no basta sempre hi ha algú enforcant coques.... es divertida aquesta, pareix!! Per annarot que siguis no pots suspendre ehh!! Una assignatura que no em fa cap falta, pens, es la de “como estar siempre “rojo” y no empagueirme cuando conto mentidas”.... Be! es vera que quasi tot ho he d’estodiar amb foraster, però jo els entenccccccccc i, i estic dispost a fer un “reciclaque accelerado de foraster”, si hi importa, també. Be! ja ho veis, estic dispost a quasi tot per manejar un bons traques a ses festes –i cada dia també, ehh!!- i un bon nasssson x-traelas, i un bon puret, o mes viu, si importa....i, i, i, i de la resta no diré res perquè veig que per ací escatxen... vaja vilerets i vileretes, només faltaria que ara ens depertessiu un poquet i em fotessiu a ca un llamp la meva carrera de VIL – hero. Au! cada un a casa seva, a fer feina, calladets... i alerta a una betcollada, si es que encara teniu clatell que se us vegi, perquè de tant anar arrufadets!??! ... que demà hi ha escola!!
tudat
- Monday, April 08, 2002 at 23:24:09 (CEST)
Benvolgut "Pere Joan Seïm", tu si que toques raons, benvingut de bell nou, jo també pens que no t'havien d'haver tallat aquell primer missatje, ni tampoc el que va respondres a l'alemany... per si no ho vares veure: et donava raó!!
no volem mantenir els vostres luxes per mes temps......
- Monday, April 08, 2002 at 22:24:32 (CEST)
Benvolgut "Pere Joan Seïm", tu si que toques raons, benvingut de bell nou, jo també pens que no t'havien d'haver tallat aquell primer missatje, ni tampoc el que va respondres a l'alemany... per si no ho vares veure: et donava raó!!
no volem mantenir els vostres luxes per mes temps......
- Monday, April 08, 2002 at 22:23:27 (CEST)
Ens hem vist amb el deure d'eliminar el missatge de PERE JOAN SEÏM. Com vos deiem al principi del debat, no consentim les referències personals. Esperam no haver de suprimir cap altre missatge i vos donam les gràcies per la vostra comprensió.
lavila.org
webmaster@lavila.org>
- Wednesday, April 3, 2002 at 15:01:08 (CET)
.
.
- Saturday, April 06, 2002 at 23:49:28 (CEST)
Ses ganes de manar que tenen alguns membres de l'equip de Govern a L'ajuntament , son tan grosses, com la seva manca de seny. La darrera que se li ha ocorregut al regidor de Son Serra, es donar permis per acampar a un grup de Manacor, dins una finca privada i que esta protegida com ANEI dis Son Real (dunes de Son Real) . ...Mes li valdria haver comparegut, fa dos mesos, a la diada que es va dur a terme a Son Real, de neteges de platges i protesta per la concervació de les dunes........Joan així no nam.......
Corb mari
- Saturday, April 06, 2002 at 13:58:22 (CEST)
Mira, “avorrit de sentir-hos, . una de dues, o tu ets una raboa malintencionat o ets un pardal desinformat. Si no toques Mallorca, no és culpa nostra. No et diré que sigues un berul entebanat, un rèbol amb un marro-tort i de poc llim, un animal d’aigo (bruta, evidentment), o un pardal amb anses, perquè és segur que m’exsecallarien el missatge, però tanmateix et som de dir que no em manquen les ganes d’enteferrar-t’ho a la cara. Qui ets tu pèr insultar el nostre poble? Si no t’agrada o estàs avorrit de sentir-mos o de llegir què deim, ho tens ben bo de fer, l’hi esquitxes , que tothom a caseva està molt bé i que tohom pasturi ací on vulga. Si no ets pur o no fas l’estrúmbol a posta, sabries be ferm que les coses, en questió de política, ni van tan llatines i que no tothom té la mateixa informació, ni és conscient de la importància del seu vot, com tu dius. Això, per no repetir bona part de les coses que s’han dit en aqueixes opinions. Però tu, se veud’una hora enfora, ets un d’aquest perfectes que si tothom no ho té bon de fer com tu és un entabanat. No sé d’on ets ni m’interessa, però més valdria mirasses què passa la resta de Mallorca. Hi ha molts d’indrets que no tenen ni un forum com aqueix. I alerta, no és que els vileros mos pensem ser més que cap altre poble, volem rentar el nostro bugat dins la nostgra bugaderia. Els pedaços bruts dels altres no ens interessen gens ni mica, ni molt manco que venga un sabut setciències a receptar-mos què som o que no som. I, ja ho saps, si estàs cansat de sentir-mos, saps què et dic? ARRUIX DE LA VILA.
Només mos faltava aqueixa per afefir as banyat
- Saturday, April 06, 2002 at 12:13:13 (CEST)
sempre igual, sempre sa mateixa historia, sempre lo malament q ho fan els altres i lo mes cuarios sempre el mateix batle. Una de dues o es vileros sou pardals o aqui sempre escriu es mateix amb distint nom. No olvideu qui vos represente ho heu triat voltros i si no el voleu menys xerrar i anar a votar tots i si torna surtir es q la vila el vol. I si no surt segur q la vila seguira igual de malament. I es q a un poble un nadiu ha de quedar be amb molta de gent i despres esser batle i si no temps al temps.
avorrit de sentir-hos
- Saturday, April 06, 2002 at 10:25:13 (CEST)
Eren set que l'aguantaven i encara pixava tort
...
- Friday, April 05, 2002 at 23:42:52 (CEST)
Con este equipo de Gobierno se ha conseguido el mérito de que Can Picafort sea, de toda la comarca, la zona turística más "cutre", anárquica, sin orden ni respeto, es para felicitarlos no?
JUAN JOSE IGLESIAS
- Friday, April 05, 2002 at 16:40:18 (CEST)
UN ANILLO PARA EL SEÑOR DEL NORTE, UN ANILLO PARA EL SEÑOR DEL CIELO, UN ANILLO PARA EL SEÑOR MAR I UN ANILLO... PARA GOBERNARLOS A TODOS!! En Santa Margarita seria lo mismo pero con un final diferente: UN CARGO PARA GOBERNARLOS A TODOS!
FRODO
- Friday, April 05, 2002 at 15:08:22 (CEST)
Un parell de missatges m’han cridat molt l’atenció i, es que, en resum, el que passa es que, a un poble com el nostre, la democràcia no hauria d’existir. M’explic!: Amb una tropa de “lladres”, i doneu-li-hi a lladres el sentit que vulgueu, perquè ben sabut es COM i fins i tot QUI roba a aquest poble, NO PODEM CREURE QUE LA DEMOCRACIA SIGUI UN DIA CADA QUATRE ANYS I UNA DICTADURA LA RESTA DELS DIES. D’això, benvolguts veïns, no ens hem de donar la culpa a nosaltres per haver-los votat, perquè els que ens enganyes son uns i altres, tots plegats. El que hem de fer es aprendre per no tornar-hi a caure. SON UNS LLADRES per fet o per omissió, i qui no vulgui fer comptes amb pessetes, que en faci amb la raó: ENS ROBEN LA VERITAT. Esper que no hem retalleu aquest missatge ja que veig que admeteu “expoliadors”, el que encara es mes greu. A mes a mes, a QUI HO FA, convindria que s’acostumi a QUE l’HI DIGUIN i el signin pel carrer. Faceu d’aquest espai un espai democràtic tots els dies dels quatre anys... no ens priveu de reclamar l’únic que ens queda, dret únic ja, el dret a gemegar. Gràcies lavila.org.
dret a ser vilero
- Friday, April 05, 2002 at 11:06:30 (CEST)
Ja no xerr des suposat concert de Mago de Oz perque me bull sa sang (ja m´han tornat enganar). Només mos hem de fixar amb altres pobles que també viuen des turisme per veure com sòn es nostros governants: Alcúdia amb un auditori presssiós i molt pràctic, Muro amb un polisportiu que fa perdal, ... i jo sense una missera canasta de basket a s´escola nova on anar a suar un poc fent esport. Cap noció ni interés per temes com l´esport(excepció: futbol) ni la cultura (grups de teatre que han de montar escenaris de bell nou cada vegada, espais lúdics per als joves, llocs acondicionats pernamanentment per a exposar qualsevol obra artística, per a concerts i música en directe, etc.). Molta gent està indignada amb la seva forma de fer ses coses... i hi ha motius de sobra per estar-hi.
joan ramon
- Friday, April 05, 2002 at 01:44:11 (CEST)
Crec que, manco noltros, tota Mallorca se n´ha donat compte que quin tipus de governants tenim aquí: solars destinats a us públics que es fan servir per altres coses, xalets i edificacions il.legals que no tenen coeons a denunciar i que quan els veuen giren sa cara cap a una altra banda, endeutant s´ajuntament any rera any i que ho arregli un altre, hotels que caven pq estan fets d´arena...i ara, tota se tropa junta (hotelers i peperos) clamen al cel per sa regeneració de ses platges a lo basto amb s´ajuda de s´excel.lència don Kaime Matigues...sa gestió demanau? només hi ha una veritat: els capitalistes només tenen una pàtria: ets euros, fer calaix i no els importa res pus.
solució: anarkia
- Friday, April 05, 2002 at 01:27:42 (CEST)
Crec que, manco noltros, tota Mallorca se n´ha donat compte que quin tipus de governants tenim aquí: solars destinats a us públics que es fan servir per altres coses, xalets i edificacions il.legals que no tenen coeons a denunciar i que quan els veuen giren sa cara cap a una altra banda, endeutant s´ajuntament any rera any i que ho arregli un altre, hotels que caven pq estan fets d´arena...i ara, tota se tropa junta (hotelers i peperos) clamen al cel per sa regeneració de ses platges a lo basto amb s´ajuda de s´excel.lència don Kaime Matigues...sa gestió demanau? només hi ha una veritat: els capitalistes només tenen una pàtria: ets euros, fer calaix i no els importa res pus.
joan
- Friday, April 05, 2002 at 01:23:42 (CEST)
Crec que, manco noltros, tota Mallorca se n´ha donat compte que quin tipus de governants tenim aquí: solars destinats a us públics que es fan servir per altres coses, xalets i edificacions il.legals que no tenen coeons a denunciar i que quan els veuen giren sa cara cap a una altra banda, endeutant s´ajuntament any rera any i que ho arregli un altre, hotels q
joan
- Friday, April 05, 2002 at 01:18:18 (CEST)
Crec que, manco noltros, tota Mallorca se n´ha donat compte que quin tipus de governants tenim aquí: solars destinats a us públics que es fan servir per altres coses, xalets i edificacions il.legals que no tenen coeons a denunciar i que quan els veuen giren sa cara cap a una altra banda, endeutant s´ajuntament any rera any i que ho arregli un altre, hotels q
joan
- Friday, April 05, 2002 at 01:18:16 (CEST)
Crec que, manco noltros, tota Mallorca se n´ha donat compte que quin tipus de governants tenim aquí: solars destinats a us públics que es fan servir per altres coses, xalets i edificacions il.legals q
joan
- Friday, April 05, 2002 at 01:15:00 (CEST)
Tampoc no ens hem d'espantar tant. el que passa és que a aquest home, treballador de banca, li treuen tots els pedaços bruts... Pobret. La putada és que el poble no ha tengut les eines a bastament per prendre el poder, que els mateixos que governaven en temps franquistes continuen tenint la pella pel mànec, que no ens hem sabut organitzar com a alternativa real a aquesta espoliació dels béns públics i a aquest insult cap a la dignitat de tot un poble, que té en els seus representants polítics la cara més obscura -afortunadament-
estornell
- Thursday, April 04, 2002 at 23:37:51 (CEST)
mirau. Els joves d'aquest poble no tenim on anar. Fa molts anys que diuen i diuen i mai fan res. Es ben hora de treure es dobles "DAMUNT" sa taula i fer alguna cosa. Despres es pares o l'altre jent es queixa que feim renou, que embrutam... pero si no tenim un lloc on anar, on vas? et quedes a casa davant la televissió. Meam si feis alguna cosa que no sabem on en d'anar, i despres si feim voltes amb la moto ens enviau la policia local, la cual nomes tura els vespres perque si atures endedia ahauria d'aturar els de l'ajuntament ho els propis municipals i aixo es una vergonya, tots iguals i no anar a fotre es mes joves perque tanmateix no voten
un jove preocupat
- Thursday, April 04, 2002 at 20:53:32 (CEST)
Sabeu que pens jo de tot això? que els vileros ens hem acomodat massa amb diners fàcilas rebuts de Ca'n Picafort i només triumfa la ANTICULTURA essent uns dels municipis amb menys estudiants universitaris....això és moooooooolt trist!!!és el demà!!!!, l'Ajuntament.....sempre ha estat igual, no veig que tingui res de nou ara, aquesta enquesta no té molt de sentit!!!!ahir, avui i demà la casa consistorial es caracteritzarà per ser penosa!!!!!forau bé als joves!!!aqui encara es poden fer coses!!!!
ARIADNA
- Thursday, April 04, 2002 at 17:35:20 (CEST)
No sé perquè ens queixam tant, si tenim el que mereixem tots els vileros. D'aqui a un parell d'anys quant governin "Las Nuevas Generaciones" voldria proposar un nou debat d'aquest tipus, suposadament ningú hauria de qüestionar la gestió del govern que HEM votat. El nostre esperit vilero de tranquil·litat i deixar-fer, ens arrossegar durant molts d'anys, i encara que no fos així "CAL QUE TOT CANVIÏ PERQUE TOT SEGUESQUI IGUAL" (El Guepard).
UNA VILERA
- Thursday, April 04, 2002 at 14:30:33 (CEST)
VILERO XXXIV i si fa tants anys que això passa!!! Ens queixam darrera però si ens empenyen un poc ens cagam dedins es calçons. La resposta............. Juny del 2003 (si no me equivoc) LA SAGA CONTINUA!!!!! amb els mateixos protagonistes, escenaris millorats, i els mateixos extres.... però amb més accio i diferent final? com deien les pelicules LA VILA ES..... MI CAAASSSAAAA!!! o també EL FUTURO DEL MUNDO ESTA EN SUS MANOS!!!!
VILEROXXXV
- Thursday, April 04, 2002 at 12:10:34 (CEST)
DESPUES DE TODO LO ACONTECIDO DURANTE ESTOS AÑOS DE MANDATO LO MEJOR PARA EL MUNICIPIO SERIA QUE EN LAS PRÓXIMAS ELECCIÓNES NO SE PRESENTARA NINGUNO DE LOS ACTUALES REGIDORES, ES MÁS NI SIQUIERA TENDRIAN QUE FIGURAR EN LAS LISTAS.
ZORRO
- Thursday, April 04, 2002 at 12:08:05 (CEST)
La meva més sincera fel.licitació a lavila.org, i a tots es vileros en general. Crec que estam demostrant que no mos tocam es dallons de lo que fan es nostres polítics i mos sabem queixar. Enhorabona Santa Margalida!
vilero XXXIV
- Wednesday, April 03, 2002 at 23:59:06 (CEST)
Ens hem vist amb el deure d'eliminar el missatge de CHULO. Com vos deiem al principi del debat, volem que el to sigui respectuós i per això no consentim les referències personals ni els insults. Esperam no haver de suprimir cap altre missatge i vos donam les gràcies per la vostra comprensió. Pensau que l'anonimat no dóna dret a insultar.
lavila.org
webmaster@lavila.org>
- Wednesday, April 3, 2002 at 19:01:08 (CET)
QUE VOLOU ? TENIM ES POLTICS QUE MOS EN SERCAT ENTORNAR VOTA "NAU MES ALERTA"
CANSAT
- Wednesday, April 03, 2002 at 18:25:38 (CEST)
Bé, però què vols dir amb això? T'agrada la gestió de l'equip de govern o no?
Un de per la Vila
- Wednesday, April 03, 2002 at 17:04:13 (CEST)
Crec en una gestió del nostre ajuntament que estigui pel ciutada i per al ciutada , no en una gestió d'amiguismes i interessos particulars.
Joan Malondra
- Wednesday, April 03, 2002 at 17:02:41 (CEST)
Ens hem vist amb el deure d'eliminar el missatge de ESTIC ENCÈS. Com vos deiem al principi del debat, volem que el to sigui respectuós i per això no consentim les referències personals ni els insults. Esperam no haver de suprimir cap altre missatge i vos donam les gràcies per la vostra comprensió. Pensau que l'anonimat no dóna dret a insultar.
lavila.org
webmaster@lavila.org>
- Wednesday, April 3, 2002 at 15:01:08 (CET)
rolfsieger ofereix el conjunt aquest a nes rector que ho necessita per la taulada de la iglesi, o a nes des pub des colomer i tendras un EXITASSSSSO.
puvil
- Tuesday, April 02, 2002 at 23:39:43 (CEST)
ENHORABONA, ROLF SIEGUERT!! Això son uns bons dallonsos!!
Vilero set
- Tuesday, April 02, 2002 at 23:36:35 (CEST)
En primer lloc agrair a tothom la participació i que hagueu fet l'esforç de ser comedits i respectuosos en les vostres opinions, bé algunes, no totes, n'hi ha d'altres que ens fan difícil de veure el límit de la correcció, com per exemple la de "pasaba por aquí..." i més que res perque aludeix a l'anterior comentari d'en Rolf, on hi ha noms i llinatges, i com que (tot i esser en to d'ironia) és bastant explícit amb els seus suggeriments, ens veim obligats a fer de censors, una tasca que no ens agrada gens. Us tornam a demanar que no faceu referències personals i que mireu de no fer-nos massa difícil la tasca de moderadors. Aprofitam per informar-vos que el proper dia 15 d'abril obrirem un nou tema de debat, que ben segur serà prou interessant.
lavila.org
webmaster@lavila.org>
- Wednesday, April 03, 2002 at 13:18:08 (CET)
Visc lluny de Santa Margalida i quan llegeixo aquest espai de debat i visit aquesta web em demano: com pot ser que la societat civil estigui tan espabilada i tan enfora dels senyors polítics que tenim a tants de llocs? Com es pot salvar aquesta barrera d'una vegada? Amb coratge i organització? A la passada cimera de Barcelona l'escriptor J.J.Millás es demanava:com pot ser que la policia hagi de separar als polítics de tota aquella gent que els ha votat? I un d'ells es deia Silvio Berlusconi.
Tomeu
- Tuesday, April 02, 2002 at 18:34:57 (CEST)
PREGUNTA: Que pasa con la licencia otorgada al "camping plaja blava" que no le interesa ejercer.¿ se le va a retirar?, ¿ le van a sancionar por dedicarse a actividades ajenas que se le concedio?, los campistas merecen una respuesta.
campista
- Tuesday, April 02, 2002 at 18:27:37 (CEST)
que bueno eres sagasta
JAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAA
- Tuesday, April 02, 2002 at 17:04:18 (CEST)
no se qui ets pero segur que no ets en sagasta. Pero to as currat i as fet una de les comparacions mes perfectes per fer veure a tots els vileros la realitat del cas del nostre municipi. ESTIC AMB TU!!!
jo som vilero
- Tuesday, April 02, 2002 at 17:01:45 (CEST)
ME GUSTA PORQUE LOS DEL EQUIPO DE GOVIERNO DEL PP DE SANTA MARGARITA VAN POR EL CAMINO DEL SISTEMO CACIQUIL DE MIS BUENOS TIEMPOS. PERO PARA QUE? SI LUEGO NADIE ESTA DE ACUERDO CON SU MANERA DE GOVERNAR. A VER SI TODOS LOS QUE LOS ABEIS VOTADO SIN UNA IDEA CLARA DE ELLOS VOLVEREIS A CAER EN LA TRAMPA! AHORA DURANTE ESTOS AÑOS EN QUE GOVIERNAN SE RIEN DE USTEDES. A MI ASI ME FUE MUY BIEN, PERO ME ASESINARON! NO VOLVAIS A TROPEZAR EN LA MISMA PIEDRA VILEROS! QUE AQUI HAY MUNICIPIO SUFICIENTE Y OTROS POLITICOS CON IDEAS CON MENOS TRAMPAS Y CON PROYECTOS NUEVOS PARA TODOS QUE PUEDEN SACAR ADELANTE ESTE MUNICIPIO! ANIMO VILEROS!
PRÁXEDES MATEO SAGASTA
- Tuesday, April 02, 2002 at 16:57:34 (CEST)
Fa pena que un municipi com el nostre tengui que estar tan atrassat per culpa de quatre moneacos que no saben fer ses coses be i domes miren per ells
DEL COLMO.
- Tuesday, April 02, 2002 at 16:39:48 (CEST)
aquest equip de govern es penos de cap a peus. no en fan ni una de be
DEL COLMO.
- Tuesday, April 02, 2002 at 16:37:09 (CEST)
El 29 de enero de 2002 yo he encomendado un escrito a Sr. Antonio de Olmo y una copia a Sr. Tofol Quetplas. Entre otras yo he ofreciendo una actuación de un conjunto Aleman que ha tenodi el premio de cultura 2001 de provincia alemana "Schleswig-Hostein" con motivo de fiesta Sta. Margalida a 20 de julio de 2002. En el transcurso de intercambio cultural - una de las actividades de "Associació Alemanya i Mallorquina" del cual soy presodente de AAM Mallorca-Norte - este conjunto puede presentarse en público gratis para tocar musica de bailar en este noche para 2 o 3 horas. Tambien yo he dejado una CD y una videocassette con presentaciones de este grupo en TV. En añospasados este grupo ha tenido presentaciones entre otras en New York, Londres, Singapur y Hongkong. Hasta hoy yo no oido ningúna respuesta de Sr. de Olmo o de Sr. Quetplas. Además, cuando yo estuve dos semanas antes en ajuntament para recoger CD y video (al cabo de dos meses) Sr. Quetplas me desía, que el na ha tenido tiempo para escuchar CD no para ver la video. Yo no puede entender como portarse responsables de ajuntament para fiestas con una asociación, que esforzarse por una parte gratuita de la fiesta en Sta. Margalida. De momento tengo cuestiónes de Pollenca y Arenal para presentaciónes de este grupo. Al final me pregunto, si tiene sentido para mantener este oferta en adelante. Sta. Margalida, 2 de avril de 2002 Rolf Siegert Presidente AAM Mallorca Norte
Rolf Siegert <rosiema@web.de>
- Tuesday, April 02, 2002 at 15:41:33 (CEST)
Ni los actuales gobernantes (alcalde y todos y cada uno de los concejales del euipo de gobierno), ni los miembros de la oposición ( todos y cada uno de sus concejales) lo están haciendo de lo mejor. Si bien es verdad que los actuales "gobernantes" luchan a diario para hacerlo mal, los miembros de la oposición poco o nada hacen para impedirlo. Muy cierto es también que cada uno tiene lo que se merece y en este caso el municipio de Santa Margarita tiene lo que sus votantes han elegido, y ésta es la grandeza de la democracia municipal : ser testigo directo dia a dia de los dimes y diretes, de las corruptelas, de los engaños, de las ansias de riqueza, del cinismo. de la hipocresia, ... De una clase política municipal a la que ningún miembro de a pie de la sociedad civil del municipio se atreve a reprocharle nada por miedo a ... ¿? Por lo tanto que cada palo aguante su vela, y ésta es la que nos ha tocado aguantar a nosotros los habitantes de este municipio. ¡Por favor! Sra. Franch (concejala de deportes) podría hacer Usted un escrito en la revista Ca´n Picafort o donde crea oportuno explicando el procedimiento a seguir para alquilar la pista del pabellon deportivo de Ca ´n Picafort en dias de fiesta o laborables y el ¿por qué? debemos pagar por utilizar instalaciones municipales sin recibir a cambio ni balones para practicar deportes ni tampoco la posibilidad del uso de los vestuarios para cambiarse de ropa y asearse después de practicar deporte como sucede en los pabellones de los municipios vecinos.
FIFU
- Tuesday, April 02, 2002 at 12:12:32 (CEST)
Si tothom està en contra de la gestió de l'equip de govern, per què s'ha consentit aquest "robo" durant 20 anys?. Els vertaders culpables no són ells si no nosaltres perquè ho consemtim i ho admitim. Està clar que ens emmerden fins a les celles (d'això no hi ha cap dubte) però allò realment trist és que ens agrada.
Pep de sa Saa
- Tuesday, April 02, 2002 at 01:05:19 (CEST)
AMEM SI DONEN ORDRES URGENTS PERQUE ARREGLIN SA PISTA DE FUTBITO QUE JA ES BEN ORA!! AQUESTS DES PP ENVERS DAJUDAR ANAR ENDEVANT DOMES AJUDEN A CAURE!!
DEL COLMO.
- Monday, April 01, 2002 at 23:57:26 (CEST)
El Sr. alcalde no se entera de nada. Solamente, segun el, por la prensa.
willy billy
- Monday, April 01, 2002 at 21:30:18 (CEST)
Sinceramente desastrosa, pensad más con el Pueblo y seguro que lo haréis Mejor.
El Vigilante
- Monday, April 01, 2002 at 14:47:56 (CEST)
enhorabuena a la pagina y a sus organizadores.
zorro
- Monday, April 01, 2002 at 12:55:06 (CEST)
“QUI OBLIDA LA SEVA HISTORIA, ES CONDEMNAT A REPETIRLA”. A veure si aprenem de que hem de tenir cura, i de qui, clar! TRIUNFOS DEL LUSTRO GANADOS AL PUEBLO DE SANTA MARGALIDA: Lo de l’arena, lo de les basures, lo de les platges, lo de les aigües, lo de les escoles, lo de la festa del batre, de com tanquen els ulls al problema de la droga al poble, lo de Son Serra, lo del quarter de la guàrdia civil, lo del “geriàtric” de Ca’n Picafort, lo del permís d’obres de l’hotel que va caure, lo dels pous, lo dels pous, mes pous encara, les hamaques ara, el bar del polisportiu, la gespa, la casa que han de “tomar” a un veí del poble, assumpte PAC, ..... ....afeigiu les "animalades" que vos enrecordeu han fet en tant poc temps.
poruc "GALERIA D'ORGULLOS DEL EQUIPO"
- Wednesday, April 03, 2002 at 20:00:03 (CEST)
Que m’ho expliqui qui ho sàpiga!, que deu un vilero a l’ajuntament avui ? (si ho voleu dir amb euros, que pareix menys, m’es igual).
no volem mantenir els vostres luxes per mes temps...
- Wednesday, April 03, 2002 at 19:03:07 (CEST)
De ben segur que ja no saben per on han de prendre. Necessiten urgentement una mosió de censura que els hi ho arregli tot abans de les eleccions. Messions ??
poruc
- Wednesday, April 03, 2002 at 18:49:41 (CEST)
Ho fan benissim!!... Vileros!!: no vos atureu de fer feina pels vostres fillets i filletes... així, els seus tindran a on pegar: la saga continua, i es ben hora de posar-hi noms.
Episodi 2002
- Wednesday, April 03, 2002 at 18:46:38 (CEST)
Fa 20 anys que governen els mateixos, representant i defensant els interessos dels de sempre. El poble i les necessitats de la gent estan en segón terme per l'equip de govern, a no ser que coincideixin amb els seus interessos urbanístics; o que hi pugui haver un negoci al darrera; o, per què no dir ho, algú que hagi cobrat baix mà. Això té nom: suborn i corrupció.
Ovella negra
- Wednesday, April 03, 2002 at 18:43:14 (CEST)
Vull donar les gracies i la raó al meu amic Toni Mas. Retir el que no havia de dir ("bene...") i deman disculpes. Això sí, LA RESTA DE MISSATGE SEGUEIX IGUAL!!!!!
Guillem Mayol
- Wednesday, April 03, 2002 at 13:19:59 (CEST)
això de "animos Toni", no ho se??, que no vos sona de per un mitin del President de Nuevas Generaciones per sa plaça, mentre s’esperaven el MENIStrable ?
tullero
- Tuesday, April 02, 2002 at 20:21:05 (CEST)
El millor que pot fer pel poble, l'actual equip de govern es retirar-se de la vida politica. QUE ES AIXO DE DIR QUE DURAN MAGO DE OZ. I LLAVORS HO ANUL.LEN PER QUE DIVEN QUE POSSARAN GESPA AL CAMP DE FUTBOL. COM QUE LA POSSARAN TOT D'UNA A SA GESPA.
The Magician
- Tuesday, April 02, 2002 at 17:26:46 (CEST)
Lo de l’arena, lo de les basures, lo de les platges, lo de les aigües, lo de les escoles, lo de la festa del batre, de com tanquen els ulls al problema de la droga al poble, lo de Son Serra, lo del quarter de la guàrdia civil, lo del “geriatric” de Ca’n Picafort, lo del permís d’obres de l’hotel que va caure, lo dels pous, lo dels pous, mes pous encara, les hamaques ara, el bar del polisportiu, la gespa, .... dobles, dobles, dobles, i mes i mes i mes . Surt a mes de dues endemeses per setmana de govern: Tenen una capacitat bestial !!. El que no m’explic es, i això ja és el cOLMO de la capacitat de gestió, com tenen temps encara per “putejar” la resta de genteta que quedem ?, els que pagam i, a la fi, quant aconseguim arreglar la teulada que ens cau, el camí de fora vila que ja no hi ha qui passi, etc. Etc. es gràcies a que ens fan “EL FAVOR” amb qualsevulla excusa: ES PERQUE ETS TU ! –això després de passar un text infraROJOS-. Si que ho se: es així perquè la “genteta”, cada un, te un vot. Que ningú no es queixí de manca de gestió. N’hi ha per un tub!!
poruc
- Tuesday, April 02, 2002 at 12:55:16 (CEST)
Al "Vilero": jo em pensava que estava obert a qui hi volgues col.laborar, lo de lavila.org, i ho seguesc pensant, només fer un repassó per la web hi veig gent ben diversa a l'associació. Però m'ha agradat la segona part del teu missatge. I a mi també m'agradaria de saber com estan els comptes de s'Ajuntament ara. O parlem de coses sèries o parlem per parlar. Que ho sap algú?
Un vilero més
- Tuesday, April 02, 2002 at 12:12:43 (CEST)
A l'amic en Guillem Mayol: estic totalment d'acord amb això que dius al "vilero" sobre el finançament de lavila.org, i que t'emprenyi ferm això que insinua, però els membres de l'associació som els primers que hauríem d'evitar termes com "beneitet" o altres per a l'estil. A tothom, a la gent de lavila.org, als que ens visitauy i als que he dit la vostra, opinant o votant: no permeteu que aqueix debat ens fugi de les mans. Es tracta, simplement, d'opinar i debatre.
Toni Mas <tonimas@lavila.org>
- Tuesday, April 02, 2002 at 09:48:21 (CEST)
Vull dir una coseta a n'aquesta darrera opinio que firma un "Vilero". Te vull dir que la vila.org no rep tantes subvencions com tu te penses. Som una gent que ho fa perque li agrada i només ha tret un tema que troba que es un bon tema per debatir. Despres sempre compareix qualque beneitet que diu coses com ses que dius tu. Si vols saber d'on surten les subvencions te les podem mostrar quan vulguis. A més aquesta web per qualque cosa va fer la segona millor web de tot mallorca l'any 2000. Ja ho saps si vols saber res de l'associació abans d'opinar sense tenir ni idea ho demanes que tenim correus electronics tots!!!! Adeu i en tornar pensa un poquet el que dius.
Guillem Mayol
- Tuesday, April 02, 2002 at 08:01:36 (CEST)
QUE SE VAYAN
FIL
- Tuesday, April 02, 2002 at 07:59:52 (CEST)
Be! els de l'equip de govern ni saben com arribar aqui (o si, perque, tant de parlar de l'Ajuntament, vos deven donar moltes subvencions a aquestos de lavila,org), ara que ja hi sou tots els de l'oposició (UM no ho son d'oposició), perque no comenceu a donarmos comptes de com està l'Ajuntament ara, o no ho sabeu, els de l'oposició ?
Vilero
- Monday, April 01, 2002 at 18:38:54 (CEST)
Una mostra de en quin tipus de municipi s'està convertint el nostre degut als actuals governants és veure com quasi tothom opina a aquesta enquesta amb pseudònim. L'equip de govern actual està perseguint el debat, no hi ha lloc a la discrepància i manegen l'Ajuntament talment com si fos una propietat heredada. S'està practicant una política d'imatge i de regalar quatre caramels un any abans de les eleccions, i el més trist és que hi ha gent que es conforma amb el caramel i gira el cap i no diu res quan veu que uns pocs "elegits" s'enduen tot el demés.
ANTONI FERRER
- Monday, April 01, 2002 at 17:47:19 (CEST)
i del tema de l'arena robada, que passará ? com sempre molt de remombori i un altre malifeta a l'esquena, quina barra ! algú sap qui son els socis de Puntiró SL ( l'empresa que s'en duu l'arena ), segur que son els de sempre !! com pot esser que a una zona pública ningú demani permis ni projectes ni un llamp ? fins quant ha de durar aquest expoli ??
unaltre vilero
- Monday, April 01, 2002 at 08:47:45 (CEST)
vergonyós... com el tema de la farmàcia que si paguen dues llicències també tindrien que fer l'horari de dues farmacies
tai
- Thursday, March 28, 2002 at 18:37:18 (CET)
Diari d'ultima hora d'avui, i Diario de Mallorca. Si sabeu LLeguir: TEXTUALMENT: SON UNS LLADRES!!. No hi ha una altre manera de dir-ho en mallorqui.
no volem mantenir els vostres lexes per mes...
- Thursday, March 28, 2002 at 13:20:12 (CET)
no a mi m'agradaria que hi hagués persones honrades
ti
- Wednesday, March 27, 2002 at 23:46:09 (CET)
Envers de fer feina pel poble pareix que serquen el lucre personal
Un Vilero
- Wednesday, March 27, 2002 at 20:19:43 (CET)
A mi en del Olmo me pareix el pitjor batle que hem tengut en 20 anys
educat
- Wednesday, March 27, 2002 at 18:57:04 (CET)
JA ES HORA DE QUE SA GENT D'AQUEST POBLE DEMANI RESPONSABILITATS ALS MAL ANOMANATS POLITICS PER TOTS ELS SEUS ´'ESTRAGOS'.
BINIMELIS
- Wednesday, March 27, 2002 at 16:23:24 (CET)
Respecte del missatge de The Magician (el qual ja ha estat suprimit), d’en Perdut i de Ya está bien de Saqueo i del missatge de n'Anbi (i d'altres semblants):
1) En aquest espai de debat no s'admeten insults ni frases insultants. Els missatges que els contenguin seran suprimits.
2) Es demana que valoreu la gestió de l'equip de govern o, si tant voleu, d'un dels càrrecs o ideologies que en formen part, i la seva incidència sobre la gestió, però no que faceu valoracions sobre les qualitats o defectes de persones concretes, siguin aquestes bones o dolentes (si admetem les bones, també haurem d'admetre les dolentes, i a l'enrevés). L'opinió personal sobre un o altre polític forma part de l'esfera privada i, en tot cas, no és l'objectiu d'aquest espai de debat.
Per favor, no comporteu que una iniciativa com aqueixa haga d’acabar malament

LAVILA.ORG
webmaster@lavila.org>
- Wednesday, March 27, 2002 at 14:25:11 (CET)
Vayase. Sr. Del Olmo, aquí ya no queda pan ni para sus hijos
ya esta bien de saqueo
- Wednesday, March 27, 2002 at 14:08:01 (CET)
Si Toni adelannnnte que son pocos i mal avingudos
perdut
- Wednesday, March 27, 2002 at 13:54:37 (CET)
per a mi en del Olmo es una persona maravillosa i un gran batle.... Animos Toni!!!!
Anbi
- Tuesday, March 26, 2002 at 19:17:53 (CET)
Ara que ve pasqua i setmana santa i es l'hora de reflexionar i pregar per la passio de Jesus, aconsellam al "senyor" batle de santa margalida i tambe el de can picafort i demes titelles que els enrevolten que: demanin perdo publicamnet a tots els vileros i vileres per tots els pecats que han comes. Per tots aquells fets i actituds que han possaten evidencia les seves males idees politiques. Tambe que demanin perdo i responin totes aquelles preguntes que no tenen cap resposta, i per tots els dubtes i confusions que patim tots els margalidans. aixi els volem recordar que demanin una enciclica al papa per que prest es morira i no dira la seva de la vostra mala gestio , i no vos podra absoldre dels vostres pecats. tot aixo ja que els de dretes sou tan catolics i soleu anar a missa, sobretot els dissabtes i dies de festa per que vos vegin ben mudats i amb el traque d'etiqueta. Per intesecio de tots els sants i santes de deu. amen.
sor catalina thomassa i santa margalida martir
- Tuesday, March 26, 2002 at 15:59:04 (CET)
Ens hem vist amb el deure d'eliminar el missatge de PEP TUPA TRUTJESS I EN TOFOL BOIXE CABRES. Com vos deiem al principi del debat, volem que el to sigui respectuós i per això no consentim les referències personals ni els insults. Esperam no haver de suprimir cap altre missatge i vos donam les gràcies per la vostra comprensió. Pensau que l'anonimat no dóna dret a insultar.
lavila.org
webmaster@lavila.org>
- Wednesday, March 20, 2002 at 14:58:08 (CET)
Al un parell. o ja més, de joves...: no fereu res mentres la tercera edat vaig amb el cap menjat amb promeses de dinars, tiberis i excursions i else facin por diguent que ses esquerres elsi llevaran ses pagues. Els joveus podeu estar ben concienciats, però sou pocs. Hem de mester que tota la Vila sàpiga sa veritat dels polítics i que els vells i tothom sabin que és la democracia.
vull que me convidin a sopar i a una excursió a Los Melones
- Tuesday, March 26, 2002 at 11:19:35 (CET)
Ja estem preparant la nostra llista. No perdeu punt, aviat sabreu coses. Podeu seguir deixant queixes, i suggerimets. Anirem fent programa.
un parell. o ja més, de joves...
- Tuesday, March 26, 2002 at 00:31:16 (CET)
QUE LEQUIP DIRECTIU NO FUMI TANT DE PUROS I QUE SE POSI SES PILES I COMENSI A FER FEINE PER RECUPERAR EN TOTES LES POSIBILIDADS ELS ATLOTS QUE ESTAN APERDUATS PEL CARRER AMB EL ULLS "VIDRIOSOS"I ABURRITS.VA EN SERIO(MES ACTIVITATAS GRATUITES)
ANONIMO
- Monday, March 25, 2002 at 15:41:28 (CET)
SON UN GRUP DE JOVES DE LA VILA I MOS AGRADARIA QUE EN VISTA DE QUE SE GESTIO ES CORRECTA I TENEN DOBLERS PER LA LLESPA MOS AGRADERIA TENI UMES INSTALACIONS DEPORTIVES I PISCINA AMB CONDICIONS QUE QUANT NAM A MURO O ALCUDIA PER EXEMPLE MOS MURIM DE ENVEGE
EL MIRON
- Monday, March 25, 2002 at 15:32:46 (CET)
"educat", hi estic ben d’acord, la majoria dels vileros no pensem que siguem tant xerecs: per mi que TENS TOTA LA RAO!! El que m'agradaria compartir també amb tu es el següent: 1/ Que aquí ens han donat l’oportunitat de dir el que pensem, i ens hem de posar d’acord en que hi ha maneres de dir les coses. La que ha utilitzat en “Joan”, pens, que per la majoria de la gent d’aquest poble, que no som tant xarecs, no seria la mes correcta. 2/ Que tot i que hi ha unes regles a aquest debat, agradin o no (a mi em semblen mínimes, i únicament d’EDUCACIÓ i RESPECTE cara a un POBLE QUE SI QUE HO MEREIX,... tu ho entendràs be això), tot i aquestes regles, deia, fa falta ser molt valents per gosar posar a la web un espai com aquest amb un tema com el que ens ocupa. 3/ Si no respectem aquest mínims de normes, aquest poble que NO ES XEREC, es veurà respost d’aquesta mateixa manera.... i això, ningú, i molt manco qui pensa com tu, NO HO HEM DE CONSENTIR.
+
- Monday, March 25, 2002 at 14:16:53 (CET)
Basta de censura! Si tothom pensa que son tots uns lladres, per qualque cosa deu esser. Lo que haurien de pensar es perque guanyen a ses eleccions, i quin tipo de informació te la majoria de la gent. Si sabessin com va tot, no guanyarien mai de mai. Els vileros no som tant xarecs.
educat
- Monday, March 25, 2002 at 12:24:43 (CET)
L'equip de Govern de l'ajuntament, no fa cap tipus de gestió municipal. Nomes interessos propis. La resta funciona per inèrcia sense cap objectiu de cap casta,.... fan oi. Enhorabona per la iniciativa
Corb mari
- Sunday, March 24, 2002 at 22:23:23 (CET)
Ens hem vist amb el deure d'eliminar el missatge de JUAN. Com vos deiem al principi del debat, volem que el to sigui respectuós i per això no consentim les referències personals ni els insults. Esperam no haver de suprimir cap altre missatge i vos donam les gràcies per la vostra comprensió. Pensau que l'anonimat no dóna dret a insultar.
lavila.org
webmaster@lavila.org>
- Wednesday, March 20, 2002 at 14:58:08 (CET)
ES UNA MERDA DE EUVELLA COM SES DE SE FOTO.
PERA
- Sunday, March 24, 2002 at 21:33:27 (CET)
si una persona no es bona per estudiar, no es bo per fer feina, no sap que ha de fer del seu cos, i te comandera i ganes de que li fassin cas, sempre te una solució, prsentarse de batle o concejal
verd
- Sunday, March 24, 2002 at 20:42:56 (CET)
Eh, comés que cap dels que han votat a favor no piula?
********
- Sunday, March 24, 2002 at 12:08:54 (CET)
mirem massa pels seus interesos
joan
- Sunday, March 24, 2002 at 08:48:37 (CET)
Vull agrair també a qui firma amb el pseudònim, “dret a ser vilero”, per el qualificatiu de el millor valor polític de l’equip. Penso que, millors valors polítics, dins la vila en podem trobar molts, i millors que jo. Però si no fem feina junts, plegats i en coherència, de res val tenir aquests polítics com a governats del nostre municipi. Miquel Roig Torres, mroig@baleares.com
Miquel Roig Torres <mroig@baleares.com>
- Sunday, March 24, 2002 at 01:09:27 (CET)
En primer lloc felicitar-vos per posar aquest nou espai de debat de lavila.org. Amb aquesta eina podrem expressar la nostra opinió d'una manera directa, instantània i sense censures. En segon lloc i referent a la forma de governar dels nostres polítics, crec que es una tasca realment dura, prendre decisions justes per tots els ciutadans es realment complicat, penso que hauríem de saber rebre decisions que afecten a un col·lectiu, com a solucions positives i no partidistes. També crec que si tots els grups polítics, tinguessin clar que el poble som tots, la vila, Can Picafort i Son Serra, però no pareix així, mes aviat pareix que estem uns a Mallorca, altres a Menorca i la resta a l’altra cap de mon. Però bé, tot això s’arreglarà quan surti el partit nou, utòpic, però perquè no somiar un poc, estic pensant amb el partit d’osmosis allà on les idees s’uneixen, per treure el millor per tots els habitants del nostre poble, LA VILA. Moltes gràcies per la vostra iniciativa. Miquel Roig Torres – mroig@baleares.com
Miquel Roig Torres <mroig@baleares.com>
- Sunday, March 24, 2002 at 00:52:28 (CET)
La gestió de l'equip de govern es molt negativa. L'Ajuntament está permanentment immers en escàndols de tot tipus, com per exemple: un edifici que es construeix en sol municipal, una zona verda venuda a particulars que hi construeixen varis edificis dins d'ella, la compra d'una granadora a un preu més alt que l'oficial, hotels construïts contra normativa ( una planta de més ), un concurs d'explotació de platges i residus tòxics amanyat, comissions en tot tipus d'adjudicació als amics, concejals que gasten electricitat que pagam tots els residents, actes culturals eliminats, subvencions i concerts per comprar amics, ..., qui en dòna més ?
un vilero empegueit
- Friday, March 22, 2002 at 22:39:00 (CET)
L´ajuntament s´ha convertit en un instrument per beneficiar cada un dels caps grossos i tota la seva cort que els envolta i els vota convertint el poble en una societat clànica on hi ha malversació de fons i interessos propis.
cus
- Friday, March 22, 2002 at 15:21:04 (CET)
En primer lloc agrair a aquest grapat de vileros l’oportunitat que ens brindeu per poder dir-hi la nostra amb el que es vital pel nostre poble, el tema que ens proposeu n’és un, i molts mes que n’hi ha. Vaig votar el PP i, com que crec amb aquest projecte, voldria poder tornar-ho a fer a les pròxima eleccions locals. Avui vos agraesc l’oportunitat de poder dir que NO estic d’acord amb la gestió de l’equip de govern de manera anònima, ja podeu veure que d’altra manera no podria ser. Com a boto de mostra, un entre tants, però del que encara no puc assumir: haver deixat perdre el millor valor polític de l’equip ( l’únic, qui fou responsable de l’àrea de cultura i d’economia), tot per interessos de qui de veres comanda: Ca’n Picafort. Voldria deixar clar que el que em mou es el meu dret a poder mantenir les meves idees amb el projecte polític, i que es responsabilitats de tots, també dels que creiem amb aquest projecte, lluitar perquè la nostra Vila sia justa, lliure, i democràtica, i NO ENS DEIXEM PASSAR PER BENEIS. Moltes gràcies, bona fira i molts d’anys!
dret a ser vilero
- Friday, March 22, 2002 at 13:19:53 (CET)
Ja que heu borrat tot allò que tantes d'hores d'investigació m'ha costat. Vull dir i tornar a dir que els politics de la vila juguen a l'estira i afluixa amb els meus i vostres impostos. Ah! Deman disculpes a tota sa penya que s'ha mosquejat, és que es meu tassó ja fa estona que ha vessat. Supòs que m'enteneu. Au idò, que demà he d'anar a matar es mé que pasco ja és aquí!!! Molts anys a tots.
pere joan seïm
- Thursday, March 21, 2002 at 23:58:17 (CET)
Vos recordam la convocatòria per aquesta nit del dijous 21 a la sala de cultura de lavila, amb conferencia, taula rodona i participació al “foro” en directe amb “Diario de Mallorca”. Lavila.org
fira 2002
- Thursday, March 21, 2002 at 19:06:31 (CET)
España va bien. dons La vila va bé ?????
un visitant
- Thursday, March 21, 2002 at 12:14:43 (CET)
En no ho sé ni jo diu que som sadomasoquistes, i jo li recordaré que l'actual equip de govern va guanyar al municipi, però no a la Vila. A la Vila, UM, PSOE i PSM varen treure més vots que PP i CPU. Els vileros no som tan sadomasoquistes. Voleu una solució (no vol dir que no hi hagui més)? Idò jo en diré una . INDEPENDÈNCIA! VISCA LA VILA LLIURE DE CAN PICAFORT! FORA INTERESSOS URBANÍSTICS! VOLEM TORANR A SER UN POBLE DEL PLA DE MALLORCA! ARRUIX CAN PICAFORT I ELS INTERESSOS URBANÍSTICS!
Un del llogaret
- Thursday, March 21, 2002 at 11:06:05 (CET)
LA MEVA PREGUNTA ÉS PER TOTA AQUELLA GENT QUE DIU QUE L'EQUIP DE GOVERN NO FUNCIONA. EL QUE VULL DIR ES QUE PAREIX QUE VIVIM DINS D'UNA SOCIETAT BASTANT SADOMASOQUISTA PERQUE ELS QUE ESTAN DINS DE L'EQUIP DE GOVERN HI SON PERQUE LA GENT ELS VOTA I ELS HI COL·LOCA. EL QUE TAMBÉ VULL RECLAMAR A TOTA AQUESTA GENT QUE OPINA AIXÍ ES QUE NO TENEN COLLONS DE DIR LES COSES CLARES, NOMÉS SÓN BONS PER ATACAR-SE DE NYIRVIS DINS D'UN BAR I MALEIR S'AJUNTAMENT I ELS SEUS ACTES. LO QUE HEM DE MENESTER TOTS SON UNES BONES COLLONERES PER DIR LES COSES CLARES I TREURE-LOS A TOTS FORA I NO TENIR TANTA POR DE SI HEM DE FER UNA CASA I NO ENS DONARAN LLICENCIA, DE SI TENS UN COMERÇ O DE SI ET PUTEJARAN DE MALA MANERA. SI TOTHOM S'UNEIX ELS FOTREM FORA SINO AGUANTAREM COM A PARDALS I ELLS SEGUIRAN RIGUENT I FENT FESTES AMB ELS DOBLERS DE TOTS. NO ESTAM VOTANT LES AMISTATS NI LES "CARAS BONITAS" SI NO QUE JUGAM AMB EL PRESENT I FUTUR DEL NOSTRE POBLE. SI TENIM NASSOS D'UNIRNOS PER CELEBRAR LA BEATA PERQUE NO EN TENIM PER ARREGLAR UNA COSA QUE TAMBÉ ENS AFECTA A TOTS?????
NO HO SE NI JO!!!!
- Thursday, March 21, 2002 at 10:39:32 (CET)
Santa Margalida és molt pitjor que Argentina. Molts de vileros son descendents den March
chiqueté
- Wednesday, March 20, 2002 at 23:34:43 (CET)
Jo trob que la gestió dels nostres polítics deixa molt que desitjar. Penso que és un equip sense iniciatives que puguin atreure al poble. De manera constructiva faig una crida al nostre ajuntament perque es desperti d'una vegada i pensi en el vertader benefici del poble. Per favor!
pereta
- Wednesday, March 20, 2002 at 21:47:13 (CET)
Gestió ?? de cap mena n’hi ha. Ni tant sols veig gestió del PP. No hi ha gestió, ni de polítiques, ni de dobles, ni de res de res...! fot qui fot !. ja vendrà l’hora de la factura per tot plegat!!.
Que hi ha al rebost ?
- Wednesday, March 20, 2002 at 19:05:52 (CET)
no calen paraules.. es veu per si mateix
tirurit
- Wednesday, March 20, 2002 at 18:06:29 (CET)
La Vila té el que es mereix. Fins que el poble no canvii no canviaran els politics. (Enhorabona per la iniciativa, pot ser un signe de canvi).
Baltasar
- Wednesday, March 20, 2002 at 16:29:51 (CET)
Me pareix totalment incorrecte la gestió de l'Ajuntament, per que només miren per ells. No per el poble. No queden pobres dins l'Ajuntament. Hi ha mancances de tot tipus dins el poble, hem quedat totalment estancats, a sanitat, educació, instal.lacion,....
ca rater
- Wednesday, March 20, 2002 at 16:13:29 (CET)
Ens hem vist amb el deure d'eliminar el missatge de Pere Joan Seïm. Com vos deiem al principi del debat, volem que el to sigui respectuós i per això no consentim les referències personals ni els insults. Esperam no haver de suprimir cap altre missatge i vos donam les gràcies per la vostra comprensió. Pensau que l'anonimat no dóna dret a insultar.
lavila.org
webmaster@lavila.org>
- Wednesday, March 20, 2002 at 14:58:08 (CET)
Els qui pensen que es correcta, que diguin perquè. Meam quantes coses poden dir de l'equip de govern. Una de bona per cada vint de dolentes, podeu estar segurs
jo
- Wednesday, March 20, 2002 at 12:58:01 (CET)
Hola Vileros. En primer lugar perdonad que no escrigui en mallorqui, lo haría mal. Soy vilero, aunque trabajo fuera hace años. Tengo esta página, como página de inicio, mas que nada por ser nuestra página, ya que las novedades no se suceden al ritmo que me agradaría. Conozco bien mi pueblo, y debo reconocer que con los años más me ha sorprendido el que saliera a debate un tema como es este que nos ocupa. Bien sabido es que, con frecuencia aparecemos en periódicos, pero los vileros no hablan de política ni con la suegra de uno, eso es tabú. Perdón, digo, era. Me alegro mucho por el coraje que os ha animado, y os felicito por esta nueva actualización de la página, ya me gustaria estar allá per Sa Fira. Enhorabuena. Aquí ya he votado, por correo me lleva mas ajetreo.
Vilero
- Tuesday, March 19, 2002 at 21:51:33 (CET)
A veure si m'aclar? (jo no hi vaig mai, per l'Ajuntament, però ja vaig agafant opinió i quasi ja podri votar, em pens), el que em manque es l'opinió del que diuen els qui voten a favor de l'equip de govern. De ben segur hi ha d'haver qualque cosa bona, pens jo??
perdut
- Tuesday, March 19, 2002 at 21:18:40 (CET)
No, ho fan fatal com a polítics,i molt més com a persones.
Pep Gonella
- Tuesday, March 19, 2002 at 10:38:13 (CET)
no, una dreta enmerdada d'hotalers i a més de no moure un pel pel poble, sols miren d'omplir les seves bosses. Es ben necessari que es retirin. si no volen que els treguem fora a les prossimes eleccions.
Rebolcat
- Tuesday, March 19, 2002 at 10:31:53 (CET)
Deixant de banda totes les possibles corruptel·les (que fan oi), n'hi ha prou amb mirar quants dels projectes que tenien per a la Vila s'han complit. I quants dels que estaven prevists per a Can Picafort i Son Serra s'han fet o no. I treis comptes.
Un del llogaret (la Vila)
- Tuesday, March 19, 2002 at 08:20:13 (CET)
En general la majoria dels polítics que hem tengut des de fa molt de temps a aquest poble nostro, sempre han primat els seus interessos particulars per damunt dels de la ciutadania. Aquest equip actual n'es un exemple claríssim.
Dimonió
- Monday, March 18, 2002 at 14:24:33 (CET)
CREC QUE LES COSES NO CANVIEN, ELS DE DRETES, SEMPRE, COMPLAURAN ELS QUI TENEN MÉS, I A FER MÉS POBRES ALS QUI JA EN DUIEN UN BON SAC A S'ESQUENA. CENTRO M'HAS DIT, ALA PARTEIX!. SA DARRERA QUE M'HA ACABAT DE MATAR, NO ÉS QUE SIGUI SA QUE M'HAGUI AFECTAT MÉS, SI NO SA DARRERA COM JA HE ESMENTAT, ÉS SA GESPA D'ES CAMP DE FUTBOL, ÉS UN ABSURD, SA MIL.LIONADA QUE AIXÒ VAL, NOMÉS PER ALEGRAR UNA MINORIA DE JOVES, QUE JA TÉ INSTAL.LACIONS, AL MANCO, NO COM PER EXEMPLE, ES TURÓ, SA BANDA DE MÚSICA, I UN GRAN ETCÈTERA DE GENT QUE FA FEINA PER ES POBLE, NO M'ALLARGARÉ MÉS, PERQUÈ COMENÇ A SENTIR-ME SES VENES ENCALENTIDES.
BOSQUETA
- Monday, March 18, 2002 at 10:04:09 (CET)
No es pot governar només pels amics. governar significa prendres decissions justes per a tots. L'equip de govern es creu que l'ajuntament es com una mena de finca particular.
MIQUEL CIFRE <miquelcifre@economistas.org>
- Monday, March 18, 2002 at 09:00:42 (CET)
Colcú pot dir com és que sa gent de la vila som sa rialla de mitja Mallorca? Com es que semnpre se3guit em de surtior an es diari amb notcies de ccurpció, d'embutxacades de dotbés? A ca una una puta sa bicicleta! Hauriem de sanar tots es polítics que s'embutxaquin doitbés i es que les pgauyen. Au idò, ja he quedat un poc a`ple.
emprenyat
- Sunday, March 17, 2002 at 23:43:27 (CET)
No sempre fan el mateix. Un equip de govern el que ha de fer es fer feina pel poble i no tenir aquestes ganes de comandar que hi ha avui pel mon.
europe's living a celebration
- Sunday, March 17, 2002 at 13:42:48 (CET)
Vos donam la benvinguda al nou espai de debat de lavila.org. Amb aquesta nova secció posam una eina més a la vostra disposició perque pogueu expressar la vostra opinió d'una manera anònima i sense censures, sempre i quant mantengueu un to respectuós i civilitzat. És per això que ens reservam el dret d'eliminar els missatges fora d'aquest context. Moltes gràcies per la vostra participació.
webmaster@lavila.org>
- Saturday, March 16, 2002 at 18:04:12 (CET)
tornar