TROSKY, ERES UN RESIDUO DEL PS-MIERDA AL QUE LE FALTA FOSFORO CON PERDIDA DE MEMORIA.
BLAVERO
- Tuesday, June 03, 2003 at 17:41:40 (CEST)
Vileros que habeís leído el diario de Mallorca de hoy , pues para quien no lo haya leído el sr. Ferrer dice que por la vila dicen que los socialistas quieren que sea el batle el sr Ordinas. Ay!!! vileros que fareu si es aixi. Esteís cuits. Ja,ja,ja!!!!!!!
un entrevesat de forester amb picaforter
- Tuesday, June 03, 2003 at 14:21:54 (CEST)
rojo, ets un cap d'urinal i fas empagair veten amb un barco de rekilla
vermell
- Tuesday, June 03, 2003 at 11:30:04 (CEST)
"ROJO", no estàs bo, no utilitzis el nom d'altres que si han tengut dignitat, firma com a "BLAVERO" et diu més.
TROSKY
- Monday, June 02, 2003 at 20:15:12 (CEST)
QUE PASA MONJO, TODAVIA NO TE HAS CARGADO AL PRIMERO DE LISTA. HABER SI AHORA RESULTARA QUE TE HAS VUELTO VIEJO Y CARCAMAL. TU VEJEZ CREO QUE SERA AMARGA Y ASQUEROSAMENTE LARGA, COMO LE SUELE PASAR A LOS MALOS DE LAS PELICULAS.
ROJO
- Monday, June 02, 2003 at 19:42:26 (CEST)
LEGIONARIO ESTOY CONTIGO HASTA LA MUERTE. ESTOS DEL PS-MIERDA Y COMPAÑIA NO SABEN NADA DE PATRIOTISMO ESPAÑOL, SOLO ENTIENDEN DE BAILES VILEROS Y MARICONADAS POR EL ESTILO. VIVA LA VIRGEN DE LA ALEGRIA DE CAN PICAFORT. VIVA.
ROJO
- Monday, June 02, 2003 at 19:35:30 (CEST)
llevau es puta debat d'un vegada que ja fa oi només hi ha animals amollats!!!!!!!!
jlkñas
- Monday, June 02, 2003 at 17:34:36 (CEST)
A TOTS ES DE ARIANY (SE VEN POBLE AMB IGLESIA MIG ESBUCADA ,INSTITUT AMB GOTERES, PEIXETER AMBULANT, PUB?, I UN MILENAR DE PERSONES AMB POQUES GANES DE FER RES) INFORMACIONS IMMOBILIARIA NACIONAL DE CA'N PICAFORT
immobiliaria nacional de ca´n picafort
- Monday, June 02, 2003 at 15:55:06 (CEST)
"VILERA ENAMORADA", el més important ha sigut que per damunt de tot has mantingut la teva dignitat com a persona, que es el que val en aquesta vida. I hem de lluitar dia a dia per aquest valor tan important.
TROSKI
- Monday, June 02, 2003 at 13:41:35 (CEST)
pikaforter, veten a prende pes cul, ah i a festejar fora de la vila,
vilero
- Monday, June 02, 2003 at 09:27:28 (CEST)
A "Una vilera enamorada", The Magician diu: Sobre això que ens contes de la petició de vot i del menjar, esper que t'ajudi a sentir-te millor la teoria que The Magician va escriure en aquest mateix debat unes quantes "pases" més avall. Fa referència a un cas semblant al teu, esper que t'ajudi.
The Magician
- Sunday, June 01, 2003 at 21:18:00 (CEST)
A
The Magician
- Sunday, June 01, 2003 at 21:17:06 (CEST)
Feia estona ferm que no compareixia per aquí i he pegat una ullada al debat i me n'adon que ha plogut molt de llavors ençà. Primerament, permeteu-me donar la més sentida enhorabona al PSM, ja era ben hora al·lots! Després animar a l'amic Cifre que de ben segur que a hores d'ara se sentirà ben decebut. Dir-te que crec de bon de veres en l'honestitat de la teva persona, emperò et sent cansat i decebut, atura't a agafar alè i segueix lluitant, sense tu la vila no tendria raó de ser. La meva educació no em permet insultar ni odiar a aquell que no pensa com jo, des d'aquí la meva enhorabona al partit guanyador, si sou adalt es perquè els meus veïnats vos han votat i això és de respectar. I per acabar contar un fet que em va ocórrer a mi personalment i que em va enfonsar l'estat d'ànim uns dies perquè a hores d'ara ja em sent millor. Quan ho he contat a la gent que estim se n'han rigut de mi dient que això és ben normal. I va ser que: Van venir a demanar-me el vot no de la manera en que ho fan tots els partits, sino que van demanar-me'l a canvi d'una cosa que saben que a mi em faria feliç. Evidentment vaig votar a qui vaig voler, gràcies a que el vot és secret, emperò quan això t'ho demana aquell que et dona de menjar, vosa assegur que no vos ho demana dient per favor. Salutacions a sa vilera, ja m'agradaria fer una xerradeta amb tu davant una copeta d'herbes dolces.
Una vilera enamorada
- Sunday, June 01, 2003 at 20:43:58 (CEST)
Ni la vila i Ni Ca’n Picafort, algú ha mirat per es municipi??? Algú de vosaltres (i nosaltres) ha mirat per es conjunt des municipi??? O només mirau per els vostres interessos, pensava que això era ser egoista. Algú ha pensat o defensa la idea de fer créixer es municipi tots junts???, internar fe de Ca’n picafort el millor nucli turístic de mallorca (amb els seus serveis i infrastructures), i el nucli de la vila que segui un poble amb un polígon industrial a on es puguin assentar noves empreses i també, que sigui un nucli que tingui un reclam turístic com a poble d’interior.
Noviteck <noviteck@yahoo.es>
- Sunday, June 01, 2003 at 13:01:17 (CEST)
bona gent sa solució esta a posar unes barreres a la punta de son Teulari i no deixar passar cap canpicaforte cap a dins mallorca. Si sen volen anar a passaatjar que ho facin dins la mar
amb un barco de rejilla
- Saturday, May 31, 2003 at 21:30:53 (CEST)
Picaforter primer apren a escriure es nom d'es teu poble i despres xerram de lo que hauria de ser vostro o no, es ca'n picafort
JJJ
- Saturday, May 31, 2003 at 20:53:17 (CEST)
Indignat: tu mensaje se descalifica solito; si tus argumentos son, como parece, los pilares ideológicos de Can Picafort Unit, enhorabuena. La demagogia y la manipulación suelen ser estrategias que dan buenos frutos mientras los de siempre controlen la información y, en la práctica, gocen de más derechos sobre sus asalariados que aquellos que se derivan del contrato laboral. Eso sí, quiero decirte y que quede claro, que no hemos dicho lo que tu nos atribuyes, que "ademes teniu es morro de dir que som foresters a casa nostre i ens voleu treure de ca nostre sou uns prepotens que vos creis que sou un imperi i noltros ses vostres colonies”.Pues no señor. Nadie os ha dicho nada de eso. Nos referíamos a otra cuestión, que no es otra que vosotros no sois nadie para llamarnos “externs” a los vileros en Can Picafort, ya que la gran mayoría de vosotros (descontando a los que sois originarios de la VILA) no lleváis ni treinta años en el municipio. Y nosotros, los vileros, mal a quien le pese, somos la población autóctona de todo el municipio. De Can Picafort incluido (o acaso Picafort no era vilero?). Llevamos por aquí muchos cientos de años. Pero entendámonos: nadie niega vuestro derecho a sentiros picaforters, y a no sentiros vileros, y en esto estamos TODOS de acuerdo. Si acaso, podría plantearse si deberíamos sentirnos o no parte de un mismo municipio. Ese es y será el debate. Y del rollo ese del imperio vilero y de las colonias costeras, qué decirte? Simplemente, que ya pasó de moda. Yo, en tu lugar, le pediría audiencia vuestro amo y señor Caragol para que él, su amigo Cladera, sus acólitos y subordinados Ordinas, Félix, los Tous brothers y demás decidan otra estrategia ya que, como tu dices, los picaforters sois más y eso de que los vileros os oprimen dentro de cuatro años va a creerselo Rita la cantaora. De hecho, no creo que se lo crea nadie más que las juventudes de CPU y algún que otro despistado. Lleváis 17 años GOBERNANDO. 17 años haciendo y deshaciendo en Can Picafort a vuestro antojo. Y, además, controlandos concejalías tan vitales como urbanismo. Pero ya hace años que los vileros (residamos dónde residamos, que esa es otra) somos muchos menos y vuestra ideología –por así llamarla- NO SE AGUANTA. A quien vais a darle la culpa ahora de los males de Can Picafort. A una conspiración vilero-masónica? O, mejor, al extinto pacto de progreso balear, aliado en contra de Can Picafort Unit y de su alter ego PP? Al PS-Mierda, como decís vosotros (no deja de ser sintomático que convirtáis la M de Mallorca en mierda). Indignat, no sé cómo te atreves a hablar de prepotencia y de malos modos. Y un consejo: ve al oculista.
un de son taulari
- Saturday, May 31, 2003 at 20:07:05 (CEST)
Tusí, que ja ja tornes a escriure: és per demés, la cabra tira al monte!
enTUSIasmat????????
- Saturday, May 31, 2003 at 20:04:56 (CEST)
Visca La Vila!
vilero
- Saturday, May 31, 2003 at 20:02:00 (CEST)
A en JJJ ( Sou voltros es ke no haurieu de passar de sa costa de sa alqueria) ja ke si com aixi diuen c'an picafort es den caragol i aixi fins a sa dragonera seria nostro.
PIKAFORTER
- Saturday, May 31, 2003 at 19:10:27 (CEST)
viva muro
.
- Saturday, May 31, 2003 at 19:06:20 (CEST)
a jejeje (nick): l'enveja només la tenen els que no creuen en idees i valors, els que només creuen que la política et dona poder. Jo sempre he defensat uns valors i que el polític només representa el poder del poble. De totes formes, un pic més, repetiré que el millor regidor i cap de llista que pot tenir el PSM-municipal és en Toni Reus. Allò important és el projecte.
Antoni Ferrer Capó.
- Saturday, May 31, 2003 at 15:50:11 (CEST)
Es crispats i es que crispen son es Picafortes, es que insulten i provoquen son es Picafortes feimos un favor i no sortigueu de se rotonda de capallans ni se de son baulo.
JJJ
- Saturday, May 31, 2003 at 13:38:22 (CEST)
Vileros sou uns "serrados". I un crispats. Posau-vos tranquils, que Can Picafort sempre estarà Unit.
pip
- Saturday, May 31, 2003 at 12:46:01 (CEST)
t'equivocas el poder es del poble, però d'un poble lliure, poble que tu no vols que heu sigui, pel teus interesos. Aquí encara quedam molta gent per fer política amb majúscules i en la paraula, malgrat aquesta vulgui ésser silenciada i manipulada, i et recordo que som i serem més, el temps del "cara al sol" es ranci ja, ens quedam amb el "NO PASARAN".
troski
- Saturday, May 31, 2003 at 09:16:02 (CEST)
Qualcú pot dir que es aixo del GTV?
gtv?
- Friday, May 30, 2003 at 22:35:21 (CEST)
CREC QUE SERÀ MILLOR QUE VOS TRANQUILITZEU TOTS, AIXÒ PAREIX UNA MENA DE CATARSIS QUE NO DUR ENLLOC. NINGÚ DONA EXEMPLE DE DEMOCRÀCIA, UNA DEMOCRACIA QUE CREC QUE VA NEIXE AL MATEIX ANYS DELS QUI ESCRIVEN PER AQUI. PER FAVOR, BASTA JA DE COMPORTARSE COM FIETS PETITS. REALMENT DECEPCIONEN AQUESTES OPINIONS O INSULTS. PENSAU QUE LO QUE NO VOLEU QUE VOS FASIS A VOLTROS NO HO FASEU ALS ALTRES. PAU ATL.LOTS, MEMORIA HISTORICA I NO TAN HISTORICA, NO TENIU UN EXEMPLE DE GUERRA BEN APROP? PERQUE VOS CREIS QUE HI HA TANTES GUERRES, TAN DE PATIMENT, TOT S' INICIA AMB L'ODI, ODI QUE DUR A LA DESTRUCCIO. REALMENT OBRIR AQUESTS LLIBRE D'OPINIONS ME FA VENIR TRISTOR. HEU PENSAT MAI QUIN TERROR VIVIA LA GENT DE MALLORCA I ESPANYA EN TEMPS DE LA GUERRA CIVIL, JO HI ERA A CADA COR DE LA GENT, AQUELLA GENT QUE DESIGJAVA LA PAU, LA PAU PER ELLS, PELS SEUS FILLS, PELS SEUS NETS, PELS SEUS RENETS,... TROBAU VOLTROS QUE CORRESPONEU A AQUEST DESIG DE TANTS DE CORS? JO CREC QUE TOTHOM EN TE DE COR, TANT SIGUI D'ESQUERRES COM DE DRETES COM DE CAP.
PAU
- Friday, May 30, 2003 at 22:02:51 (CEST)
CaPUllos CaPUllos CaPUllos CaPUllos CaPUllos
jhgfd
- Friday, May 30, 2003 at 21:07:54 (CEST)
"indignat", noltros som poblerins perque som de poble, tu que te penses que ets de la capital? i lo que vos hem de pagar ja vos ho pagam, i bé!! i ho seguirem pagant mentre els polítics de la vila se segueixin baixant els calçons davant el CPU (hotelers, PP2, foresters, estel marí o com li vulguis dir)
Emprenyat
- Friday, May 30, 2003 at 21:04:10 (CEST)
A n'es Vileros vos haurian de fer pagar per poder viure a la vila mes ben dit ens hauriau de pagar a noltros es Picafortes ja que noltros som mes que voltros i ademes teniu es morro de dir que som foresters a casa nostre i ens voleu treure de ca nostre sou uns prepotens que vos creis que sou un imperi i noltros ses vostres colonies anauvosen a cagar Poblerins.
Indignat
- Friday, May 30, 2003 at 20:47:28 (CEST)
Hos doy las gracias tanto al Partido Popular y a CPU entre los dos habeis ayudado que el Gobierno ROJO COMUNISTA que nos gobernaba se haya acabado por fin y con la participacion de vuestros votantes hemos conseguido devolver el poder a su legitimo dueño el Señor Don Jaime Matas, una vez mas el municipio de Santa Margarita ( el pueblo, Ca'n Picafort i Son Serra) han demostrado su gran lealtat a los valores i principios de nuestra gran patria ESPAÑA aunque a los pobres NAZIonalistas les haga rabia y no lo acepten, unos partidos radicales como ellos no tienen cabida en nuestra sociedad. Estoy feliz porque el municipio de Santa Margarita sigue fiel al movimiento y al espiritu y la ideologia de nuestro excelso Caudillo. Por una Grande y Libre VIVA ESPAÑA.
LEGIONARIO
- Friday, May 30, 2003 at 20:39:48 (CEST)
Hos doy las gracias tanto al Partido Popular y a CPU entre los dos habeis ayudado que el Gobierno ROJO COMUNISTA que nos gobernaba se haya acabado por fin y con la participacion de vuestros votantes hemos conseguido devolver el poder a su legitimo dueño el Señor Don Jaime Matas, una vez mas el municipio de Santa Margarita ( el pueblo, Ca'n Picafort i Son Serra) han demostrado su gran lealtat a los valores i principios de nuestra gran patria ESPAÑA aunque a los pobres NAZIonalistas les haga rabia y no lo acepten, unos partidos radicales como ellos no tienen cabida en nuestra sociedad. Estoy feliz porque el municipio de Santa Margarita sigue fiel al movimiento y al espiritu y la ideologia de nuestro excelso Caudillo. Por una Grande y Libre VIVA ESPAÑA.
LEGIONARIO
- Friday, May 30, 2003 at 20:39:27 (CEST)
Hos doy las gracias tanto al Partido Popular y a CPU entre los dos habeis ayudado que el Gobierno ROJO COMUNISTA que nos gobernaba se haya acabado por fin y con la participacion de vuestros votantes hemos conseguido devolver el poder a su legitimo dueño el Señor Don Jaime Matas, una vez mas el municipio de Santa Margarita ( el pueblo, Ca'n Picafort i Son Serra) han demostrado su gran lealtat a los valores i principios de nuestra gran patria ESPAÑA aunque a los pobres NAZIonalistas les haga rabia y no lo acepten, unos partidos radicales como ellos no tienen cabida en nuestra sociedad. Estoy feliz porque el municipio de Santa Margarita sigue fiel al movimiento y al espiritu y la ideologia de nuestro excelso Caudillo. Por una Grande y Libre VIVA ESPAÑA.
LEGIONARIO
- Friday, May 30, 2003 at 20:39:09 (CEST)
Toni Ferrer que trobes de que el PSM agui aconseguit un consejal? I cuant tu hi estaves no vares fer res ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Segur que tens envege........ toma ja i tu no jejeje
jejeje
- Friday, May 30, 2003 at 18:59:38 (CEST)
Pip, en Pinto pot dir lo que vulgui, però no ha fget altra cosa que campanya a favor del PP. I, es dia de ses eleccions, ser an es quarter general del PP i fer bamballetes a en Mates. O es que no mires ses fotos des diaris?
Un que mira ses fotos des diaris
- Friday, May 30, 2003 at 18:42:25 (CEST)
Tant de criticar en Pinto heu conseguit que vos publiqui damunt el set dies. No estic a favor d'ell però diu sa varitat amb lo del tema del PSM "a la vila tenim un batle virtual".
pip
- Friday, May 30, 2003 at 18:03:28 (CEST)
Rojo a n'es forestes no en venem cap de casa, no tenen abastaments duros per comprarles, fatxa mort de gana.
XXX
- Friday, May 30, 2003 at 16:18:52 (CEST)
I vull afegir una cosa més: mentre es vegi la tasca política a través de les ulleres de vencedors i vençuts hi haurà odi, i la primera feina de qualsevol polític sensat és borrar l'odi de la política. Sense convivència sana no hi pot haver debat i diàleg, amb odi només hi ha maquinàries de partits que enfronten les persones. I la política no és res si no es basa en les persones. Per favor, intentem comprendre les raons dels altres i debatre amb ells, si no som capaços de fer això... vol dir que nosaltres tampoc tenim raó.
Antoni Ferrer Capó.
- Friday, May 30, 2003 at 13:49:01 (CEST)
A meam, val la pena que ens adonem que barellar-se vileros i picaforters no condueix a cap lloc, és més: m'agradaria que veiessiu que potser hi hagi un interés d'alguna gent en que això passi i després anar dient per Can Picafort que només ells poden representar vertaderament els interessos dels picaforters. Què no vos en temeu? Per una altra banda, vull reiterar que la postura més assenyada en el tema lingüístic és evitar enfrontaments, senyors! se tracta de convencer als no convençuts, amb valors bàsics de respecte per la convivència i la multiculturalitat. No perquè pensem que la raó està del nostre costat ens podem permetre el luxe d'insultar o respondre als insults. Demanem arguments, el perquè a les persones que no pensen igual, siga'm permeables al dia a dia. Però, de cap manera, és acceptable el que està passant a aquest debat. Si ho pensau veureu que això va en detriment del PSM-municipal i radicalitza tant les postures que ja no hi pot haver ponts de diàleg, i per tant es condemna l'esquerra nacionalista a només treballar a un nucli (La Vila). Per favor, no caigueu de ple en les estratègies de provocació d'altres que només volen vendre la moto que els nacionalistes són excloents. A tots els de Can Picafort que han intervengut a aquest debat jo els dic que el repte no és insultar-se i pensar que es té la raó, el repte (de tots, vileros i picaforters) és entendrer-nos, trobar punts en camí, raonar les coses i estimar Mallorca.
Antoni Ferrer Capó.
- Friday, May 30, 2003 at 13:29:22 (CEST)
gràcies,els qui ens demostrareu els valors de la solidaritat fent feina a Galicia. Això es una gran diferència amb tanta de gent d'aquest poble.Auests valors els hem d'impregnar al nostre municipi, endavant.
troski
- Friday, May 30, 2003 at 12:54:05 (CEST)
gràcies,els qui ens demostrareu els valors de la solidaritat fent feina a Galicia. Això es una gran diferència amb tanta de gent d'aquest poble.Auests valors els hem d'impregnar al nostre municipi, endavant.
troski
- Friday, May 30, 2003 at 12:53:42 (CEST)
gràcies,els qui ens demostrareu els valors de la solidaritat fent feina a Galicia. Això es una gran diferència amb tanta de gent d'aquest poble.Auests valors els hem d'impregnar al nostre municipi, endavant.
troski
- Friday, May 30, 2003 at 12:53:24 (CEST)
PIKA: A tu et farien creure que es bancs de la Seu ballen. Més val que te n'informis un poc.
es missatge
- Friday, May 30, 2003 at 12:43:28 (CEST)
TB SI DIUS AIXÓ PER LO DEN CARAGOL VAS BEN ARREGLAT ES UN ALTRE PICAFORTER MES . XO AMB MOLTS DE DUROS!!!!!
PIKA
- Friday, May 30, 2003 at 12:34:40 (CEST)
NO ES L'AMO ES UN ALTRE SIMPATITZANT DES MOLTS EMPRESARIS KE HI HA A CANPICA I SI NO FOS PER ELLS ME PERMI QUE HI ESTARIEM ARREGLATS
PIKA
- Friday, May 30, 2003 at 12:33:19 (CEST)
Ido ¡¡¡¡¡¡¡ Ja fan propeganda de S'ESCOLETA D'ESTIU i en cara no hi ha se PISSINA FETA. AQUEST POBLE FA PLORERA.
Una vilera avergonyida del seu ajuntament
- Friday, May 30, 2003 at 12:19:30 (CEST)
Ido ¡¡¡¡¡¡¡ Ja fan propeganda de S'ESCOLETA D'ESTIU i en cara no hi ha se PISSINA FETA. AQUEST POBLE FA PLORERA.
Una vilera avergonyida del seu ajuntament
- Friday, May 30, 2003 at 12:19:27 (CEST)
No, però l'amo de CPU sí. Això no saps?
es missatge
- Friday, May 30, 2003 at 11:28:32 (CEST)
O Acas el cap de llista de cpu es un hoteler?
PIKA
- Friday, May 30, 2003 at 10:10:19 (CEST)
O Acas el cap de llista de cpu es un hoteler?
PIKA
- Friday, May 30, 2003 at 10:09:53 (CEST)
"ROJO", emplear aquest nom es un insult als qui vàren lluitar molts d'anys per la democràcia i la llibertad, pel qui lluitam encara ara, en tornar emplea el de "blavero" et cau molt millor, en tot cas seràs un vermell de cara.
TROSKY
- Friday, May 30, 2003 at 08:34:16 (CEST)
a "Dimonió de Sa Boleda", The Magician diu: Pot ser tenguis raó; tot són punts de vista diferents. El meu és el següent: de poc ens serveix que a la Vila l'esquerra fós la més votada; ens serviria si la Vila fos l'únic nucli de població del municipi. Però no és així. I no vull dir amb això, que The Magician estigui a favor de la separació. Què l'esquerra fós la més votada ens demostra que sense CPU l'esquerra seria la que formaria equip de govern, sí és cert, però això ja ho sabiem abans del 25 de maig. The Magician pensa (com també ha dit algú més abaix) que Can Picafort no és sinònim de Can Picafort Unit. --- I ja que parlam de CPU, The Magician dirà una cosa sobre el seu cap de llista, una cosa que és obvia per a tothom però que no deixa de ser interessant, és la següent: aquest senyor al que li agradan tant les sendres no pinta res, res!, com ja he dit és una cosa que sabem tots, però l'he dita per si un cas ell no ho sap i és pensa que és "tot lo Món". Una segona raó tenc per dir-ho, i és que voldria afegir una teoria: ----> A totes aquelles persones que es senten compromeses a votar CPU per que es senten agraïdes a s'Hoteler per que pensen que ell els i dona el pa. The Magician diu: mirau-ho a la inversa, sou vosaltres els qui li donau riquesa a ell, és ell qui ha d'estar-vos agraït. Un hotel sense personal no podria funcionar.
The Magician
- Thursday, May 29, 2003 at 19:37:01 (CEST)
a "unda dona jove VILERA", The Magician diu: No hi ha res que perdonar dona. Només volia aclarir els fets. No és que m'enfadàs jo per que penssassis que els coets eren del PP. Em sap greu que et despartàssin, però com dius tu, valia la pena. Si en aquell moment creies que eren del PP et degueres tornar dormir ben emprenyada. .... per no tornar-vos a confondre, a les pròximes municipals el PSM no deixarà lloc al dubte. ----- Una abraçada.
The Magician
- Thursday, May 29, 2003 at 19:08:00 (CEST)
Rojo, supòs que aqueix nom que et poses no té res a veure amb ser d’esquerres, perquè per mi que n’hi tens ben poc ferm. I no poques en boca meva, coses que no he dit ni pens. I que tampoc tenen res a veure amb el que practica la gent del PSM del municipi. Els del PSM tenen una trajectòria que els avala i un programa clar. Si se vol defensar, ja ho farà. I què pens jo sobre aqueixes questions ho escrit més a baix. Concretament , deia //I a mi què m’és, de on vengues. Si una persona s’integra, a mi ja em va bé d’on vengui, si és moro, foraster, equatorià o alemany//. I també deia que //em pareix totalment insultant que vos fiqueu amb ningú per si és d’origen foraster o moro. Jo i els nacionalistes de la vila no pensam així com voltros. L’origen no fa les persones. Una altra cosa és que segons qui no es vulgui integrar a Mallorca. Qui no ho vol fer, és perquè no vol//. Rojo (deu ser de cara, perquè em fa l'efecte que deus dur la camia ben blava), jo vull un la Vila, un Can Picafort, un Son Serra i un país (Mallorca) oberts a tothom, sigui quin sigui el seu origen i cultura, però on la llengua i la cultura de la societat mallorquina sigui la que agermani i cohesioni la societat, que la faci un sol poble. Res pus. Per cert, JO NO CREC EN LES RACES, COM FAS TU, que dius //VIVA CAN PICAFORT CON TODAS LAS GENTES QUE VIVEN EN ELLA, INCLUSO CON GENTE DE LA VILA, COLOR Y RAZAS //. Fins i tot amb gent de la Vila? Això mostra en quin concepte tens tu a la gent nativa d’aqueix municipi. Incluso con gitanos, diuen a Andalusia; Incluso con moros a Ceuta; que bonita sería Mallorca sin los mallorquines, diuen segons quins espanyols; tu dius VIVA CAN PICAFORT CON TODAS LAS GENTES QUE VIVEN EN ELLA, INCLUSO CON GENTE DE LA VILA, COLOR Y RAZAS. De tots els colors i races mentres siguin uns bons espanyols i parlin tots en espanyol, fins i tot (INCLUSO) si tenen el defecte de ser vileros. Saps què et dic: Que si encara no dus el cap pelat i botes militars, en dus camí. Jo m’ho faria mirar.
ENVIT
- Thursday, May 29, 2003 at 19:07:59 (CEST)
PS-MIERDA DE ENVIT, ES QUE ACASO LOS VILEROS NO ESTAIS VENDIENDO CASAS Y FINCAS DE VUESTROS ABUELOS VILEROS A LOS FORASTES Y A LOS GUIRIS. CREO QUE COMO NACIONALISTAS DE IZQUIERDA SOIS UNOS MATAOS COMO LOS BOICHOS NOIS DE CATALUÑA. VIVA CAN PICAFORT CON TODAS LAS GENTES QUE VIVEN EN ELLA, INCLUSO CON GENTE DE LA VILA, COLOR Y RAZAS.
ROJO
- Thursday, May 29, 2003 at 18:38:39 (CEST)
Rosa Negre, tens raó: no hi ha d'haver, ni maldament es discutesquin coses com la sepració, bregues entre vileros i picaforters. Ni entre ningú. Una altra cosa és que jo i molts d'altres mos empimpem quan veim que a molta de gent de Can Picafort li han posat unes cucales i li fan creure que la culpa de tot és de la Vila. Tampoc em va bé que per a segons quina gent de la Vila ara la culpa de tot sigui Can Picafort. Però també és evident que la gent veu que, de cada vegada més, Can Picafort i la Vila són dos nuclis molt diferents sociològicament, amb comportaments socials i electorals que no tenen res que veure, i que molt sovint s'interfereixen. Molts de vileros d'esquerres i nacionalistes se queixen que els resultats electorals queden distorsionats per mor de Can Picafort, i ben segur que des de Can Picafort deven dir el mateix. Ara, pens jo, és l'hora de decidir si mos convé a més a tots, als vileros, als picaforters i al de Son Serra, ésser un sol municipi o segregar-lo, o si mos convé ser un municipi i fer feina perquè hi hagui sentiment de municipi. Perquè, ara com ara, només tenen sentiment de municipi els vileros, i de cada vegada manco. Però estar així com estam ara, amb partits que només defensen un nucli, el més important i poblat del municipi, no és gens bo. Perquè en tornar pentura mos trobem un partit que sigui, per exemple, La Vila Unida, o Son Serra Unida, i acabem una altra vegada com la processó de Maria.
ENVIT
- Thursday, May 29, 2003 at 08:41:36 (CEST)
només volia donar s'enhorabona als partits guanyadors, i voldria que es deixasin de barallar-se tant els vileros com els can picaforters perque això no dur en lloc. I voldria que de aqui quatre anys sa gent alhora d'anar a votar sigues conscient d'el que ha passat al municipi i perque ha passat.
hkhhkhhhjk
- Wednesday, May 28, 2003 at 23:55:51 (CEST)
només volia donar s'enhorabona als partits guanyadors, i voldria que es deixasin de barallar-se tant els vileros com els can picaforters perque això no dur en lloc. I voldria que de aqui quatre anys sa gent alhora d'anar a votar sigues conscient d'el que ha passat al municipi i perque ha passat.
hkhhkhhhjk
- Wednesday, May 28, 2003 at 23:55:35 (CEST)
Aixo es masa i ja pasa de mida, no heu veis vileros i picafortes que no dur enlloc que ens barellem entre noltros, es vertaders enemics no som es vileros ni tampoc es picafortes es que de veres ens estan fotent i ben fort son es politics, es que ens dirigeixen desde s'Ajuntament, que han fet per noltros, RES han fet l'unic que els interesa es omplirse ses butxaques tant si son de Ca'n Picafort com si son de la Vila. Les importan una puta merda es ciutadans d'aquest municipi ( Tant Vileros com Picafortes i ja no dic els de Son Serra) domes van a defansar els seus propis interesos, que vos pensau que perdan se son en sos problemes d'aquest municipi. No son salvadors ni cavallers amb armadura brillant que venen a protegirnos, creuto a n'aixo, l'unic que volen es guanyar doblers d'una manera rapida i quants mes millor, que CPU defensa Ca'n Picafort, pensato tu a n'aixo si no poguesin treuren suc no crec ni que existis CPU, no crec que existis cap partit politic. I noltros aqui ens barallam com a purs mentres ells s'en riven de noltros i ja de ben segur que pesan una manera de aprofitarsen. Encara a d'arribar es dia que se pollitica i es partits politics servesquin de bon de veres a n'es ciutadans, que no s'utilitsi simplement per enriquirse ells mateixos, que comencin a fer la seva feina que no es altre que treballar pel poble, per la gent que viu, que fa feina i que paga els seus impostos perque el seu municipi millori i no perque una guarda de sengoneres s'engreixin i noltros els Picafortes i Vileros que deveres estimam aqui havon vivim haguem de petir vergonyes i engoixes de veure com la nostra terra es ven al millor postor i l'unic que comte es se quantitat des talo que s'embutxaquen. Havon son totes s'es infrestructures que diven que es fan?, si tan doblers guanyam, jo no en veig cap havon s'envan aquests doblers? a qualque butxaca pot esser? jo no n'he vista cap ni a La Vila ni a Ca'n Picafort, si es Vileros roban a Ca'n Picafort havon son aquests doblers, si Ca'n Picafort roba a La Vila havon son aquests doblers, jo no heu se ha d'esser que les hi demenem a n'es nostros dirigents, ens ho voldran dir? crec que no, perque ells son honrrats i no son lladres faltaria mes, encara s'indignaran si les hi demenam. I noltros com a tontos que ens berallam i ens insultam uns en sos altres mentres es vertaders ANGELETS (no vuldria s'enfadasin, si no pot esser que m'engeguin de se feina, estic a collonat) ens exprimeixen es suc com si fosim una taronja, fins que s'acabi llavors de ben segur que ens llançaran a se basura, i se n'aniran a sercar-ne una altre n'es taronger
Rosa Negre
- Wednesday, May 28, 2003 at 20:07:17 (CEST)
Donç a mi no m'agrada la integració intimidatòria que practica CPU amb els Picaforters que treballen per ells...
Darthb
- Wednesday, May 28, 2003 at 18:18:43 (CEST)
I a mi que em contes si ets foraster o no? Jo estic a favor de la integració de tothom!
envit
- Wednesday, May 28, 2003 at 17:05:34 (CEST)
Vileros, després de veure tot el que sabem insultar i criticar, anem a fer un repàs del que ens toca viure, el PP i CPU han guanyat, bé jo no ho esperava, però amb dignitat sé reconeixer la derrota, no quedaré enfonçat, lluitaré pel meu poble, lluitaré PQ la vila conservi el seu encant, conservi intacte el seu patrimoni paissatgístic i cultural (Son Real, les platges, els aires vileros,les xirimies, la Beata... tot el que ens representa com un poble orgullós i digne d´admiració. ÀNIMS Toni tú i el teu equip ho pot aconseguir de quí quatre anys el poble t´ho agraira. MALLORQUINS ESTIMEM LA NOSTRA TERRA I NO REBUTJEM LA NOSTRA IDENTITAT. VISCA LA TERRA LLIURE !!!!!!!!
Dimoni
- Wednesday, May 28, 2003 at 17:04:23 (CEST)
pq si, es el millor
anonim <anonim>
- Wednesday, May 28, 2003 at 16:15:44 (CEST)
A l'envit: O acas jo soc foraster me parmi ke soc una de ses poques persones ke son mallorquiness de c'an picafort
PIKAFORTER <xucases@hotmail.com>
- Wednesday, May 28, 2003 at 15:19:18 (CEST)
A l'envit: O acas jo soc foraster me parmi ke soc una de ses poques persones ke son mallorquiness de c'an picafort
PIKAFORTER <xucases@hotmail.com>
- Wednesday, May 28, 2003 at 15:19:16 (CEST)
VISCA CAN PICAFORT LLIURE DE CAN PICAFORT UNIT!
CAN PICAFORT NO ÉS CAN PICAFORT UNIT
- Wednesday, May 28, 2003 at 14:26:32 (CEST)
Jo tambe ho dic a N'aixo de barco de rejilla per a tots es foresters perque jo no ho soc i no me agrada com esta c'an pjcafort actualemnt
PIKAFORTER <XUCASES@HOTMAIL.com>
- Wednesday, May 28, 2003 at 12:44:05 (CEST)
HEMOS PERDIDO EN VOTOS, PERO NO EN DIGNIDAD Y LIBERTAD
CIUDADANO
- Wednesday, May 28, 2003 at 12:43:43 (CEST)
AKI NOMES CRITIQUEN ES QUI NO AN GONYAT I SI VESIN GONYAT KE FERIEN?
BE
- Wednesday, May 28, 2003 at 11:54:25 (CEST)
AKI NOMES CRITIQUEN ES QUI NO AN GONYAT I SI VESIN GONYAT KE FERIEN?

- Wednesday, May 28, 2003 at 11:53:14 (CEST)
AXO NOMES ES EL PSM I PSOE, I RES PUS I JA ESTA NO SERKIS MES NI PUS.
mecagon
- Wednesday, May 28, 2003 at 11:52:14 (CEST)
akest debat es mes d'esquerres ke d'enlloc mes akest debat es mes d'esquerres ke d'enlloc mes akest akest debat es mes d'esquerres ke d'enlloc mes akest debat es mes d'esquerres ke d'enlloc mes debat es mes d'esquerres ke d'enlloc mes
mecagon
- Wednesday, May 28, 2003 at 11:48:46 (CEST)
TAMBÉ VOLDRIA DIR UNES COSES A AKELLS VILEROS KE CRITIQUEN A CPU I ES QUE SI MAL NO RECORD FA UN PARELL DE ANYS EN CIFRE JA MOS VA NECESITAR PER GOVERNARI HAURIA DE PROCURAR TENI MES MEMORI HISTÒRICA CE SEGONS QUE, PERQUE ELL VA GOVERNAR AMB SOS DE CAN PICAFORT I NO DIU RES DE SES HASAÑES DES SEUS ALTRES SOCIOS
PIKAFORTER <XUCASES@HOTMAIL.COM>
- Wednesday, May 28, 2003 at 11:41:18 (CEST)
A el de Ca sa Rossa: No has entès res de res: ni jo ni nigú et demanam que et sentis vilero, perquè no sou vileros. Només et dic que els autòctons de tot el municipi (Can Picafort inclòs) som noltros, noltros, els vileros, som els que vivíem aquí abans que venguesseu els externs i forasters o els que proveniu d'ells. A això, per molta de ràbia que et faci, no ho canviaràs. Els indígenes som noltros, no voltros. I si vols continuar creguent les rondalles que la Vila vos oprimeix, t'ho torn a dir: ves als teus kefes allatolàs dels Confessors Predicadors Units i que demanin la independència. Noltros faríem un alè, i a tothom de la vila li va bé. Lo únic que tenim a dir és que no volem que terres con les possessions de Son Bauló, Son Taulari, Son Durí o Son Real, que són d'indígenes vileros o que sempre els hem conrades i estimades els indígenes vileros poguessin ésser d'una guarda d'externs que lo únic que coneixen de la terra que els envolta és aquí on hi ha carrers, hotels o asfalt.
ENVIT
- Wednesday, May 28, 2003 at 09:51:43 (CEST)
////A UNA DONS VILERA ////// ES DOBLERS DE CAN PICAFORT NO VENEN DE UN PARELL DE PEIXOS GROSSOS COM DIUS TU PERÒ LA UNITAT DE UN POBLE FA ELS DOBLERS.
PIKAFORTER <Xucases@hotmail.com>
- Wednesday, May 28, 2003 at 09:40:36 (CEST)
JO SOC DE CA SA ROSSA I KI DIU KE SOC VILERO!!!! JO NO HO HE ESTAT MAI I NO HO SERE MAI DOMES ME HE PASSEJAT PER LA VILA PER ANAR A UN INSTITUT PLE DE GOTERES JO NO ME HE SENTIT DE LA VILA NI MO SENTIRE MAI.
PIKAFORTER <Xucases@hotmail.com>
- Wednesday, May 28, 2003 at 09:36:42 (CEST)
Sí, es el PINTO de EL DIA DEL MUNDO y SET DIAS, ja s'enten no?
Trosky
- Wednesday, May 28, 2003 at 09:04:45 (CEST)
Mirau la pàgina 7 del Diari de Mallorca de dimarts 27 de maig, la foto de la dreta hi podreu veure el HENRY PINTO a la festa del PP a ciutat. Que vos pareix? Aixó es una part de la manipulació del PP. Aquesta foto le repartirem per tots els llocs de la Vila.
trosky
- Wednesday, May 28, 2003 at 09:02:08 (CEST)
MIQUEL CIFRE VA PER TU I SAGUEIX LLUITAN!!!! Aprendimos a quererte desde la histórica altura donde el sol de tu bravura le puso cerco a la muerte Aquí se queda la clara la entrañable transparencia de tu querida presencia comandante CHE GUEVARA Tu mano gloriosa y fuerte sobre la historia dispara cuando todo Santa Clara se despierta para verte Aquí se queda la clara la entrañable transparencia de tu querida presencia comandante CHE GUEVARA Vienes quemando la brisa con soles de primavera para plantar la bandera con la luz de tu sonrisa Aquí se queda la clara la entrañable transparencia de tu querida presencia comandante CHE GUEVARA Tu amor revolucionario Te conduce a nueva empresa Donde espera la firmeza De tu brazo libertario Seguiremos adelante Como junto a tí seguimos, Y con Fidel te decimos: !hasta siempre COMANDANTE!
che guevara
- Wednesday, May 28, 2003 at 00:56:37 (CEST)
Tot aquell que a aquest poble, i Ca'n Picafort ho és també, no és pugui dir Vilera/o és foraster, ni més ni pus. La integració és qüestió de fons, de sentiment, de compartir i entendre; no basta viure junts, hi hem de sentir de lluitar i somniar, qui no tengi tot plegat aqui no és vilero, es foraster. I, per supost, no cal, però ho faré, esmentar la parla : no entenc el foraster, ni l'alemany ni l'argentí, ben igual que no m'entendrien tampoc allà a mi. Els qui venen poden elegir, jo no.... jo ho he exigir. L'ofensa dels recpatadors de l'estat no te perdò, el PP i el PSOE regegen d'aquí, i així no pensen, no senten -ni escolten- no somnien amb mi .... putes forasters, gent que no arrela.... renegats, tots els que procureu per la vostra butxaca i la del gran estat, impostors... FORA D'AQUI!!.
Vilera
- Wednesday, May 28, 2003 at 00:44:11 (CEST)
ENHORABONA TONI REUS I A TOT EL PSM.
UN DEL PP
- Tuesday, May 27, 2003 at 23:42:28 (CEST)
Estic com a espantat de veure lo molt que he escrit, però no m’ho puc aguantar: 1. A un que diu que és picaforter d’arrels: que mos digui què putes vol dir això. Perquè els únics picaforters que poden tenir rels a Can Picafort són els que descendeixen de la Vila; els altres tots heu arribat fa poc i, per molt de greu que et sàpiga, noltros som els autòctons d’aqueix municipi, de Son Bauló i de Son Taulari. Els indígenes som noltros. Els colonitzadors, els que heu vengut a fer duros al nostro terme, sou voltros. I si no heu vengut és que sou vileros o descendents de vileros (quina tara més grossa, eh!). Què fareu, canviar el nom a Can Picafort perquè du el nom d’un vilero (en Picafort)? 2. Al que diu: //Ara hem de fer Ca'n Picafort independent de La Vila d'una puta vegada VILEROS FORA!!.// En voler, monet. Viuríem molt millor fora voltros. Dus el cap menjat. A Can Picafort és aquí on teniu més població i aquí on decidiu la política municipal. El PP i Can Picafort Unit guanyen per de mor de Can Picafort. Si et fan creure que 3000 vileros oprimim a 6000 picaforters, és que no hi veus dues passes lluny. Que no veus que si interessàs la separació als vostros líders ja l’haurien feta? Als teus líders els interessa controlar tot el municipi des de Can Picafort. 3. Al “picaforte” que diu: //PS-MERDA, PS-MERDA, PS-MERDA// li record que el PSM fa vots a Can Picafort, perquè és un partit d’àmbit municipal. Si tu creus que Can Picafort és un partit nacionalista, et diré que tens tota la raó: nacionalista espanyol. Per això repartien la papereta del PP a les autònomiques. 4. Al qui diu //NO SOM VILEROS SOM PICAFORTERS!!!!// tens tota, tota la raó. Un premi Nobel pel sabut i lletrut que ha descobert Amèrica (i Can Picafort) l’any 2003. 5. Al mateix, i que a més diu // la merda tots es ke diven ke sou algo sou unes merdes ke depenen de c'an picafort (perque es de aki ke venen es duros) feis es pur i ja no vos tornaran a donar res mes i kedareu com un altre llogaret dedins malloca!!! VILEROS PURS!!!!!! // Per si no ho saps, de Can Picafort vénen duros i tota la doblerada que s’ha de gastar perquè els vostros líders, els que feren les urbanitzacions i els hotels no feren les infraestructures. Ells a fer duros i que paguin els altres. Una altra cosa et dic: la Vila és un poble. Un poble que viu de la feina que fa, que no ha de mester que un extern arribat fa dos dies com ets tu o un renegat com ets (una de les dues coses ets) tu mos digui què hem de fer. No som un llogaret: som LA VILA. Som els autòctons, som els d’aquí, els que continuarem visquent en aqueixa terra si qualque dia no hi ha I per cert, l’únic qui amolla purades i berulades ets tu. 6. A es Mussol de Pas; estic d’acord quasi totalment amb tu quan dius //Aquestes darreres eleccions diuen molt de la gent de can Picafort. I diuen molt, no perquè hagin votat un partit polític que defensi els interessos locals dels Vileros de Can Picafort, sinó que diuen molt de les persones, de les que la seva màxima aspiració es anar SEMPRE un pas darrera un Caragol// Dic quasi perquè no tothom de Can Picafort és així. Però tens tota la raó quan parles del partit que defensa els interessos dels vileros de Can Picafort, un partit que fa aprendre la cançoneta a gent com el //picaforte/ aqueix. 7. El picaforter diu // No sé per que hi ha rencor de's vileros cap a Can Picafort, me jug lo que vulguis que la major part de vosaltres feis feina per Can Picafort i estiujau per aqui, imagin que un poc si que l'estimau però teniu por de demostrar-ho..// Primer de tot, els vileros també som de Can Picafort: som autòctons. Som els indígenes. Ja hi érem abans que venguésseu al nostro terme a viure-hi. No tenim por de demostrar que estimam Can Picafort, perquè ho feim, però no mos va bé que hi hagui gent (vosaltres) que tengui com a principal afició dir-mos que som externs a canostra, que els oprimim (ja em diràs com, si voltros, els que vos deis picaforters, sou més), que mos embutxacam els doblers de Can Picafort (torn insistir que sou vosaltres que heu vengut, o que descendiu de la Vila, una de dues) que tot se fa a la Vila (ja! compara les instal·lacions de la Vila amb les de Muro, per exemple, o amb les de Can Picafort mateix). 8. El picaforter diu //I te torn repetir que no soc forestre//. I a mi què m’és, de on vengues. Si una persona s’integra, a mi ja em va bé d’on vengui, si és moro, foraster, equatorià o alemany. Però a Can Picafort la gent no se sol integrar. Què feis voltros, els picaforters mallorquins units que segons quins deis que sou nacionalistes mallorquins per posar-li remei, pewr ajudar a aqueixa gent a integrar-se? Res de res. 9. A segons quin vilero que escriu en aqueixa plana: em pareix totalment insultant que vos fiqueu amb ningú per si és d’origen foraster o moro. Jo i els nacionalistes de la vila no pensam així com voltros. L’origen no fa les persones. Una altra cosa és que segons qui no es vulgui integrar a Mallorca. Qui no ho vol fer, és perquè no vol. 10. Per acabar i van 10. //PICAFORTE//. PER QUÈ NO LI DIUS ALS TEUS QUEFES DE CAN PICAFORT UNIT, AQUELLS QUE TU TE PENSES QUE VOS DEFENSEN DE LA MALVADA OPRESIÓN DE LOS PÉRFIDOS LADRONES VILEROS QUE INICIÏN ELS TRÀMITS PER A LA INDEPENDÈNCIA DE CAN PICAFORT???? VENGA, VEURÀS QUIN CAS ET FAN!!! JO, COM MOLTS DE VILEROS, PENS QUE JA ÉS HORA QUE HO XEPEM, QUE TENGUEM LA INDEPENDÈNCIA DE VOLTROS, I JA VEURÀS QUE TAL VOS VA A VOLTROS TOTS SOLETS AMB TOT EL TRULL QUE HEU ARMAT. SI VOLEU QUE CAN PICAFORT SIGUI L’ANDALUSIA I L’EXTREMADURA DEL NORD DE MALLORCA, JA EM VA BÉ. PERÒ EN VOS HAUREU DE DESFER VOLTROS TOTS SOLETS. DEIXAU FER EL VOT MALLORQUÍ D’AQUEIX POBLE MALLORQUÍ ON LA GENT QUE VE DE FORA S’INTEGRA I SE FA DEL POBLE, D’UN POBLE QUE NOM LA VILA I SANTA MARGALIDA.
ENVIT
- Tuesday, May 27, 2003 at 23:31:00 (CEST)
GRÀCIES PER LA GRAN PARTICIPACIÓ A TOTS ELS VILEROS
UN VILERO
- Tuesday, May 27, 2003 at 23:26:18 (CEST)
El que em pareix es que en Del Olmo passava molta pena de no fer-ne ni dos, ni quasi un, i no s'en pot avenir de com l'hi ha anat. Passava pena perque no tenia a on caure si no entrava i, sobre tot si no entraven els seus a Ciutat. Ara passa pena, tanta o més pel resultat, te la responsabilitat de quedar i manar i, el mes fotut, aguantar quatre anys la desfeta que ha muntat. Ja vaig dir abans que no pensava que ningú vulgues ser batle amb aquest entramat, i justament l'hi ha tocat al menys preparat. Quatre anys son quatre anys, i ja ho veureu qui arriba a batle, jo pens que pot arribar fins na Rodrigues. Ja en parlarem. A en Del Olmo l'estimen molt per aqui, tot just, les urnes, ho han tornat a demostrar, aqui ningú no s'atrevirà a tallar-li el cap, els seus mateixos, que un bon grapat hi ha que li tenen jurat. Adios Del Olmo, Adios.
te esperamos, en ciutat
- Tuesday, May 27, 2003 at 22:20:24 (CEST)
ja tenen el que volen ells s'ho baurar i esper que en 4 anys fasin mes da dos pics mala via
pau!!!!!!!!!!
- Tuesday, May 27, 2003 at 21:42:14 (CEST)
al.lots no vos enfadeu mes emb els canpicafortes que no val lapena val mes callar que no discutir amb coses inutiles
pau!!!!!!!!!!
- Tuesday, May 27, 2003 at 21:39:43 (CEST)
S'unic que ha començat insultant aqui ets tu Picaforte o es que no t'enrecordes ja des teu PS-Merda PS-Merda PS-Merda que ens vas escriure mes abaix, nosaltres simple ment ens limitam a contestarte es teus insults CAPULLO UNIT.
4 Barres
- Tuesday, May 27, 2003 at 21:20:05 (CEST)
dona jova vilera gracies per es teu consol !!!!! tu segueix endavant, que com dius ets jove, gracies per tot i esper pore torna entra amb un dabat amb persones tant sinseres i onestes com sou voltros margalidans
vilero no can'picaforte
- Tuesday, May 27, 2003 at 21:05:16 (CEST)
Picaforté. Te dic el mateix. tú tampoc has dit res sense que ens insultassis a tots els vileros que havíem entrat aquí, així que, FEM UN FAVOR!per dir tonteries no fa falta que ho escriguis, fes-te un favor i no et posis en ridícul, per què això és el que estàs fent...
una dona jove VILERA
- Tuesday, May 27, 2003 at 20:23:53 (CEST)
Per "The Magician". Jo no vaig anar a veure els resultats en directe, ho vaig saber dilluns a les 7:30 quan anava a fer feina. Només sabia que em varen despertar, i me varen dir que eren covets dels que havien guanyat. Perdona!Aquesta era la meva informació.Estic d'acord amb tu que si eren pel PSM ja va valer la pena que no dormís!! Enhorabona toni. Ah! Una coseta per aquest poca vergonya, que per desgràcia, diu que és mallorquí i picaforté: "NO TENS UN PAM DE CAP-QUE NO SAPS QUE POBRETS DE VOSALTRES SI DEIXAU DE SER DE SANTA MARGALIDA- T'hauries d'escoltar picaforté. No sé com pots dormir els vespres sentint aquest odi pels teus veïnats. Ets una mala persona i vull creure, encara que no sé si és veritat , que encara hi ha gent a can picafort que val la pena i que es mou per uns altres ideals que no siguin els doblers d'en Caragol i dels altres 2 ó 3 peixos grossos! Si no és així , ni tots els Deus de la Terra ens salvaran de la desgràcia d'en Del Olmo i de l'escòria com tu.
una dona jove VILERA
- Tuesday, May 27, 2003 at 20:19:35 (CEST)
això va dirigit a tots es canpicaforters ipòcrites. 1. teniu rao la majoria dels diners venen de can picafort, però tambe heu de ser concients on es gasten més diners. 2 CPU es el que comenda a can picafort però per la meva opinio veis que vos roben es duros a voltros canpicaforters i a noltros vileros i als de son serra, però saps que heu sou de beneits que encara el voten. vos deixau vendre per espirines infantil i polvos "talcos" 3 per acabar, si venim a can picafort en s'estiu es perque hi ha la playa, po a jo m'agradaria que hi hagues gent immigrant integrada i no com tu canpicaforter que dius que ets mallorqui po ho ets renagat, personalment només venc un mes a estiuetjar i el que menys m'agrada es sentir la guada de foresters que te diven PACOOOOOOOOOOO. aquesta gent dona una imatge orrorosa per can picafort.
escorball <barcoder@jilla.per/tots/esforesters>
- Tuesday, May 27, 2003 at 19:55:39 (CEST)
Esta demostrat que es vileros no saber xerrar sense insultar, quan vosaltres veniu a la vostra casa d'estiueig que feis no cagau tambè a vos aguantau les ganes i l'amollau a n'arribar a ne's poble?
Picaforté
- Tuesday, May 27, 2003 at 19:22:43 (CEST)
picaforter, no as de fer mes de pur, ke teniu en colis sempre dins ca'n picafort, deven ser ses merdetes de forestes ke teniu. i ets un gan bambol entesos un gran bambom
lavilavilalaival
- Tuesday, May 27, 2003 at 18:53:38 (CEST)
Ja feia molt temps que no escrivia, i que voleu que vos digui ja m’han fugit les ganes de tot, ... , tan sols unes paraules pels quin han “entrat” al Pouás ( en ordre creixent ) : a vós Antoni Reus la meva millor i més sincera enhorabona ( no caben aquí les paraules per demostrar la meva alegria i a ben segur que no ho diria tot, la llavor està sembrada, ànim ! ), a vós Antoni Font enhorabona també, ara ja saps que molts t’han traït i que la política no es com la Penya, ( encara que lo positiu es el que vaig sentir a dir diumenge vespre que ara els d’UM son perillosos, ja poden créixer ...) a vós Miquel Cifre, ànim i no caiguis en el desconhort, si hi ha un Déu això no ha d’acabar així, el poble no es mereix tal vergonya, ... als altres ..., bé som persona educada, ..., ja bastaren les llàgrimes de ràbia i impotència que no vaig poder controlar diumenge, ..., ni si vos cremassin a l’infern poc a poc tendrieu el que mereixeu, ni si tornassiu deu vegades el que heu robat i robareu podrieu pagar la vergonya que passam i ens fareu passar, ni si un dia no em puc controlar ( i perilla molt ) i faig un desbarat tindreu el que vos toca, ...
endavant i fora por !
- Tuesday, May 27, 2003 at 17:57:19 (CEST)
Picaforte ja sebem que no ets forester, ja sebem que ets, pero foreter tens ravo no heu ets.
4 Barres
- Tuesday, May 27, 2003 at 17:53:39 (CEST)
No sé per que hi ha rencor de's vileros cap a Can Picafort, me jug lo que vulguis que la major part de vosaltres feis feina per Can Picafort i estiujau per aqui, imagin que un poc si que l'estimau però teniu por de demostrar-ho. I te torn repetir que no soc forestre.
Picaforté
- Tuesday, May 27, 2003 at 17:49:39 (CEST)
Va per tú Trosky, primera sa ronda de Capellans es de Muro i segona sa merda que surt d'allà ve de sa depuradora de Muro que pot èsser que t'arribi a tu vila per que està més aprop.
Picaforte
- Tuesday, May 27, 2003 at 17:14:24 (CEST)
Aquestes darreres eleccions diuen molt de la gent de can Picafort. I diuen molt, no perquè hagin votat un partit polític que defensi els interessos locals dels Vileros de Can Picafort, sinó que diuen molt de les persones, de les que la seva màxima aspiració es anar SEMPRE un pas darrera un Caragol I visquin del seu rastre sucós que deixa per tot arreu on passa.
es <mussol@depas>
- Tuesday, May 27, 2003 at 16:27:55 (CEST)
Encara no em cap dins el cap, com una substància psicotròpica, pot fer ballar el cap tant, pot deixar a sa gent sense iniciativa, i el que hem fa més ràbia, és que hi ha gent que fa uns anys s'hi podia parlar amb ells de temes que preocupen i no només al jovent, a tot el que ens envolta, com poden estar tan cegats!!!!. Ahir, supòs que de la indignació em digueren, que a lo millor som nosaltres que anam equivocats, ATURAAAAA!!!!!!, vaig dir jo, fins aquí hem arribat, la vila com bé ha dit qualqú, va votar majoritàriament esquerres, es nostre càncer és C'an Picafort, per tant, demanem la independència, i podrem gaudir d'una democràcia real, no de compres i vendes de vots, posant com a mitjà de "trueque" la integritat de les persones, que a n'aquesta, si no es defensa quan som joves i amb ganes de lluitar per les coses mal fetes, més envant serà pitjor, FORÇA A TOTA LA GENT D'ESQUERRA!!!!, que no ens llevin la nostra manera de pensar, nosaltres sí que sabem que són ideals i democràcia, ells només saben fer festes i fugir de la realitat, de la que tenen PORRRRR. Ànims Miquel Cifre i es teu equip, sa gent de la vila vos aprecia, al igual que el Psm, i ja ho sabeu quatre anys de fístola aguda....
BOSQUETA
- Tuesday, May 27, 2003 at 14:15:39 (CEST)
NO SOM VILEROS SOM PICAFORTERS!!!! A la merda tots es ke diven ke sou algo sou unes merdes ke depenen de c'an picafort (perque es de aki ke venen es duros) feis es pur i ja no vos tornaran a donar res mes i kedareu com un altre llogaret dedins malloca!!! VILEROS PURS!!!!!!
No som vileros SOM PICAFORTERS!!!!!! <Xucases@hotmail.com>
- Tuesday, May 27, 2003 at 12:18:27 (CEST)
COMPAÑEROS SOCIALISTAS, han ganado en número de votos, sí. Pero alguién tiene que denunciar como la han hecho, han amenazado y coaccionado a los trabajadores, y esto no vale como excusa, ya que la dignidad del trabajador y de la gente honesta tiene que estar en el voto libre y secreto. A los jóvenes con problemas de drogadicción y marginación les buscaban para ir a votarles, y alguno de los que les buscaba es empleado del Ayuntamiento, fué una auténtica vergüenza de la que se sienten ORGULLOSOS!!!. Nos tiene que quedar la esperanza, por duro que sea, de que con la lucha diaria tenemos el deber de cambiar estas cosas, con la denuncia día a día. Esta es la conciencia que tienen, ninguna.
ES IGUAL
- Tuesday, May 27, 2003 at 11:27:50 (CEST)
The Magician no estic d'acord amb tu que l'única lectura positiva sigui els resultats que va obtenir el PSM, sí que ho és però també atura't a pensar que el poble de SAnta Margalida, com a poble, sense Can Picafort, hagués canviat aquí guanyaren les esquerres, ho has llegit bé que és el que ens molesta???...... Per cert m'han contat que a Can Picafort els joves de CPU anaven a cercar-ne d'altres i les aixecaven del llit i les anaven a cercar a l'estudio perquè anassin a votar!!!! Això no és política neta, quan ells guanyin sense fer mangarrufes després ja parlarem qui serà el guanyador!!! De moment aìxò no és guanyar unes eleccions
Dimonió de Sa Boleda
- Tuesday, May 27, 2003 at 10:39:09 (CEST)
A "una dona jove Vilera", The Magician diu: Els unics coets que vaig sentir jo, varen ser els del PSM. --------- Voldria dir, que els resultats del PSM són l'única lectura positiva que podem extreure d'aquestes eleccions. The Magician vol donar l'enhorabona a tota la gent (integrants, simpatitzants, col·laboradors, a tots...) del PSM que ha fet possible la victòria i molt especialment al regidor Reus. --- Un saludo.
The Magician
- Tuesday, May 27, 2003 at 09:47:05 (CEST)
au cifre lluite 4 anys mes per tornar a perdre
lavilalaivalmareytdxgffsf
- Tuesday, May 27, 2003 at 09:11:32 (CEST)
UNA ABRAÇADA BEN FORTA AL VILERO NO CANPICAFORTÉ... ESTIC D'ACORD AMB TÚ, HEM DE DONAR ÀNIMS I MOLTA D'ESPERANÇA A EN CIFRE!! NO BAIXEU EL CAP, QUE LES TERCERES EDATS SE'N VAN I QUEDAM ELS JOVES, D'AQUI A 4 ANYS EN DEL OLMO I N'ESPINETE JA NO RIURAN TANT NI TIRARAN TANTS DE COVETS COM DIUMENGE!FORÇA VILERO, AQUÍ TENS UNA JOVENETA QUE SEMPRE ET FARÀ COSTAT!!!
una dona jove VILERA
- Tuesday, May 27, 2003 at 08:49:43 (CEST)
Monjo, no nos lo podemos creer, han pasado veinticuatro horas y aún no te has cargado a Font. Avisanos, vendremos al sacrifico : nos gusta como las gastas, que sepa con quien se metio, está pidiendo a gritos algo al estilo MARCH_ate, por ejemplo a Aragón.
la SSaga
- Tuesday, May 27, 2003 at 00:10:06 (CEST)
The Magician diu: La meva pregunta era una espècie d'ironia. Ja se qui em dius ja, fa molt de temps ja que els vaig calar.
The Magician
- Monday, May 26, 2003 at 23:09:12 (CEST)
Una ferrada pel coll "VILERO NO CA'N PICAFORTE"..... ben forta, però... BEN FORTA!!!.
Vilera
- Monday, May 26, 2003 at 22:49:24 (CEST)
Ja en començ a tenir ganes de dir qualque cosa, lo d'en Mates .... m'ha deixada feta pols. El maton d'Irak ha tornat ... soc acollonada, morta de por, no se si gosaré tornar a opinar... no m'en som recuperada.... he de treure aquest fantasma del meu cervellet, perquè de l'Illa no puc... hem de treure bona energia per ignorar aquesta màfia d’assassins i lladres,... hem de fer el que sia per poder seguir caminant, cavil·lar, .... si, soc conscient que el COP que s'en varen dur ells ara fa quatre anys fou molt mes dur que no pas el nostro d'ara, però....... però, mai nosaltres férem això d'anar a matar. Quina casta de gent tenim per veï.... no m’en puc avenir!! Ja em vindrà... tira tira tornaré... pocs pobles tenen tanta cosa bona com la nostra emb en Reus per brufar, em convé.
Vilera
- Monday, May 26, 2003 at 22:46:59 (CEST)
vilero parla en aquest debat, es el que volen, que callem tots feiem falta, una aferrada.
trosky
- Monday, May 26, 2003 at 22:27:02 (CEST)
"picafortè" es la merda que surt i surtirà pels aubellons de capellans, que has votat enhorabona AH i llepala bè com has fet fins ara.
trosky
- Monday, May 26, 2003 at 22:25:18 (CEST)
mirau una petita cosa dire ja pot ser que sigui la darrera perque crec que no val la pena escriura mes? ja tenc sa meva edad ja en son cuasi 70 i discutir no val la pena lo sert es que a la vila com en cifra no ni aura cap!!! miquel si mires aixo domes dirte enora bona i endavan amb sa cara ben alta !!! tan tu com tots es da la teva llista que sa mareixen mes que un fort aplaudimen d'es poble da santa margalida!!!! ja sabem que tendrem cuatre anys da agonia pero voltros segiu endavant que n'espinete "cpu" com diu es meu fill i en d'elolmo des pp alistant patiran !!! i tambe a tu toni reus que as damostrat estar a leltura da aquets dos caradures que aura a s'ha juntament no mollis i endavant que tambe tens bona llista enguany domes a estat un pero en cuatre anys mes en tendrou cualcun altre enora bona i endavant!!!!!!! al.lots es lo darrer adeu i fins unaltre!
vilero no ca'n picaforte
- Monday, May 26, 2003 at 21:21:40 (CEST)
Dimonió, no passis ànsia que ho faré. Però abans vull deixar passar un parell de dies (si pot ser), mirar i meditar un poc sobre aqueixs resultats que apareixen a la vila.org ( i ja que nigú ho fa, vull donar l'enhorabona a la gent de lavila.org pel seu seguiment de les eleccions). Tanmateix, sí que vull donar l'enhorabona a en Reus i al PSM per entrar a l'Ajuntament, a en Cifre i al SOE per mantenir-se (que era difícil) i a en Toni Font per haver aguantat totes aqueixes envestes. Tots els que creim en una altra manera de fer política confiam i feim costat a la gent del PSM, d'UM i del PSOE que ARA I NO ABANS (i això va per UM) són dins l'Ajuntament. No amolleu, que en tornar guanyarem!
ENVIT
- Monday, May 26, 2003 at 21:02:54 (CEST)
M'agradaria que la Vilera i l'Envit donassin la seva opinió i diguessin que troben d'aquests resultats? Pensau que aquest poble ja no té remei??? Jo crec que NO i sobretot fins que ens hàgim independitzats de Can Picafort....
Dimonió de Sa Boleda
- Monday, May 26, 2003 at 20:27:13 (CEST)
PS-MERDA, PS-MERDA, PS-MERDA
PICAFORTE
- Monday, May 26, 2003 at 19:45:26 (CEST)
Se gent no escaliva, tornan comendar es mateixos, be estirem 4 anys mes em sos mateixos mafiiosos especuladors i lladres que cap poble hagui conegut mai, a vegades he arribat a pensar que se gent es conscient dels seus actes peero crec que els unics que heu son, son els que vertaderament no heu son es que estan tancats perque l'altre gent els diu LOCOS, quina gracia!!!. Sa gent no escaliva he llegit que divan si a la vila hi ha masoquistes, crec que si, pero jo el que crec es que ni saben el que fan quan van a votar, o tenen por no fos cosa es seus jefes els llevin el pa, no es ve senyor caragol. Quin collons llavor defensen sa democracia no hi pot ever mai democracia, mentres existesquin Caciques, gent que li diven el que ha de votar, gent que vota una detarminada opcio politica per por, presions, amanaces etc... que es que encara esteim a una dictadura conyo, ja no se fusila a ningu o es que encara no vos heu enterat. Air vaig anar a votar hi no crec posible, be si que heu crec perque heu vaig veure, com es posible que els menbres dels partits politics puguin tenir es cens electoral i estiguin controlant qui va ha votar, com es posible a una democracia, aixi m'explic totes ses entradas i surtides dels seus companys anat a cercar se gent a casa seva per durlos a votar, si domes les faltave dur se gent a punta de pistola, aixo es una democracia jo crec que no. Tenim els que ens mereixem per porucs i poca voluntat de canviar les coses. Almenys hi ha esperança de que d'aqui a 4 anys ses coses canviin, si no se gent d'aquest pobla s'en pot anar a viure a una REPUBLICA BANANERA estaria com a casa seva i que ens deixasin als demes a la vila hem els nostres ideals i esperases de canviar les coses.
4 Barres
- Monday, May 26, 2003 at 17:36:27 (CEST)
Ja som dins l'Ajuntament (PSM), ido noltros que molts deien que no feriem res que som quatre tontos, JA SOM DINS, peperos i ca'n picaforters units (tan units que deven ser un poc rerets) robau tot lo que tengeu que robar que domes vos queden quatre anyets per acabar de xuclar Santa Margalida, noltros ja som de dins en tenim un i quin un, sumierau estona, molta estona amb ell i es PSM, no vos deixarem ni respirar. En guany n'em fet un d'aqui 4 anys pot esser em fasam dos o tres una cosa esta ben clara prest o tard vos treurem de se CASA DES VILEROS, de aixo en podeu estar ben segurs, robau tot lo que volgueu domes vos queden 4 anys mes, pasan aviat. JAAAAAAAAAAAAA SOOOOOOOMM AQUIIIII. TREMOLAU.
La Vila Unida LLuitara
- Monday, May 26, 2003 at 17:11:45 (CEST)
Ara hem de fer La vila independent de Ca'n Picafort d'una Puta Vegada CA'N PICAFORTES FORA!!!!!!
La Vila Unida LLuitara
- Monday, May 26, 2003 at 16:58:32 (CEST)
la vila es lo maxim ca'n pica, lauren de anomanar es port de sta margalida
la vila
- Monday, May 26, 2003 at 16:36:01 (CEST)
i ki es el batle de la vila.org
algo
- Monday, May 26, 2003 at 16:34:40 (CEST)
Al·lots, això és la democràcia. Tan sols ens queda felicitar als guanyadors. Felicitats a del Olmo, al PP de la Vila, als de CPU, a l'amo en Tomeu dels Ous, al que duia la bandereta, a El Mundo-elDía, al setmanari 7 dies, al Matas, als hotelers, a les grans empreses de construcció, als especuladors, als touroperators, als bilingües que només parlen una llengua, als discjokeys, als farmacèutics clandestins, a l'Ansar, al Bush, als fabricants d'armes, a les petroleres, a la banca... tots junts han fet un equip massa poderós pels pobres idealistes//. Ànim Miquel Cifre!!, el que heu fet i fareu no és de bades, tots els vileros ho saben. Amunt Toni Reus!!, ara tu ets la cara de l'esperança, del futur alternatiu. Gràcies a tots dos per creure i fer-mos creure que hi ha altres maneres de entendre el progrés.
Darthb
- Monday, May 26, 2003 at 16:19:03 (CEST)
ENHORABONA PEPEROS. A PER ES QUINT REGIDOR, QUE SI VOLEU EL PODEU CONSEGUIR
PPPPPPPP
- Monday, May 26, 2003 at 16:06:50 (CEST)
ànim, companys socialistas, no acoteu el cap, vosaltres no!,la gent honesta no heu pot fer. Continuau la lluitaper aquest poble i els seus ciutadans, malgrat aquests moments difícils. una abraçada.
TROSKY
- Monday, May 26, 2003 at 15:38:55 (CEST)
Ara hem de fer Ca'n Picafort independent de La Vila d'una puta vegada VILEROS FORA!!
Ca'n Picafort Unit ja no pot ser vençut. Visca Can Picafort
- Monday, May 26, 2003 at 15:31:38 (CEST)
Visca PP + CPU !!!!!!!!!!
Picaforter d'arrels.
- Monday, May 26, 2003 at 14:27:40 (CEST)
... algú sap d'un local per llogar a la Vila ?, he decidit posar una tenda d'articles sado-masoquistes, ( me surten 1308+1089 clients dels qui els agrada que els facin de tot i encara paren )
quin desastre
- Monday, May 26, 2003 at 13:00:26 (CEST)
... al nou regidor de CPU li han dit que no pot canviar el nom de Can Picafort perquè ja n'hi ha un de Can Pastilla!
quin desastre
- Monday, May 26, 2003 at 12:56:41 (CEST)
No sé que he de dir en aquestes circumstàncies, vaig tenir esperances fins al darrer moment que la truita es va girar. On són totes aquestes manifestacions que hi ha hagut en contra de la guerra, del xapapote??? Què hauria passat si no hagués hagut guerra ni xapapote???? És trist veure que hi hagi un poble que hagi de patir tot això, quina herència deixarem als nostres fills, nets....???? Ningú podrà subsanar aquest deute, o almanco si hi ha qualcú nosaltres ja no ho veurem. Però SÍ hi ha una part positiva i és que a la Santa Margalida poble l'esquerra ha guanyat en diferència part damunt la dreta i això ho podem dir ben FORT!!!! Enhorabona Toni Reus, i ara sí que no et quedarà més remei que fer una bona oposició i sobretot fes-te valer demostra als vileros que ets capaç de fer, i a veure si les properes eleccions el PSM pot tenir quatre regidors. No trobau que ja basta de picaforters, ja és ben hora de trobar les raons necessàries per fer-nos independents!!!! BASTA JA!!!!!!
Dimonió de Sa Boleda (ja treu foc pels queixals)
- Monday, May 26, 2003 at 12:20:04 (CEST)
CAN PICAFORT INDEPENDENT JA!!!!!
crispat
- Monday, May 26, 2003 at 11:01:46 (CEST)
Ido ja tenim incineredore per tots els que se vulguin crema. Que trobau?
uuuuuep
- Monday, May 26, 2003 at 10:59:58 (CEST)
Ido ja tenim incineredore per tots els que se vulguin crema. Que trobau?
uuuuuep
- Monday, May 26, 2003 at 10:59:38 (CEST)
Quina decepció més grossa! Estic molt contenta per en Toni Reus però per altra banda tenc una espina clavada que no em deixa pensar amb claretat. Me pareix tan injust el resultat! A la Vila, no importen les idees, l'únic que importa és la butxaca, guarda de peperos. Ànim Miquel Cifre, estam amb tú. Per mi sempre seràs el millor polític i batle que ha tengut aquest poble, que no s'enrecorda de les coses.
oliva trista
- Monday, May 26, 2003 at 09:44:45 (CEST)
M'he aixecada amb una sensació agra-dolça, per collons m'he hagut de trobar el senyor d'es güevos amb una rialla d'orella a orella, repartint el diari, no em digueu que no sigui un mal son!. Molt contenta per en Toni Reus, enhorabona! ara és qüestió de fer molta feina i esser pitjor que una fístola en es cul, de qui tots sabem. Decepcionada per els resultats,moltttttt..., és increible com la gent li agrada trevalar amb la mateixa pedra, no entenc com encara hi ha gent que s'en despreocupi de pensar per ells mateixos, ens esperen uns quatre anys ben salats.
bosqueta
- Monday, May 26, 2003 at 09:43:16 (CEST)
No bastaran tots els sants del cel per encomanar el destí de Santa Margalida. Ens mereixem que caiguin trons i llamps, que davalli l'infern a la terra i que ens cremi a tots abans de veure la imatge de lo que algun dia va ser un poble, i ara es convertirà en una rialla. Em sent avergonyida de ser vilera, per primera vegada a la meva vida. Enhorabona Toni Reus, i a tota la gent vilera que demostra que encara ens importa un poc aquest poble.Missatge per els del PP i CPU: No vos miraré a la cara, ni quan passeu pel carrer, per què no teniu vergonya i sou com el dimoni cridaner, que fareu morir la Beata, i darrera ella, jo també.Esper que vos rompeu una cama, un braç, una costella i una mà, perquè el cap ja heu demostrat que el teniu ben berrinat.
una dona jove VILERA
- Monday, May 26, 2003 at 08:29:20 (CEST)
Bones a tots, només vui aprofitar per agrair a tota la gent de la llista del PSM, als que no hi han pogut esser, a tots els que ens han ajudat (i MOLT!) i per suposat a tota la gent que ha confiat en nosaltres, treballarem fort per demostrar que no s'han errat. I també agrair a tota la gent en general, ens hagin votat o no, que ha exercit el seu dret al vot, que han participat d'aquesta expressió democràtica que tenim un pic cada 4 anys.
Antoni Reus <antoni.reus@wanadoo.es>
- Monday, May 26, 2003 at 05:11:11 (CEST)
no pareix vera, pero tornaran a governar els mateixos quer fins ara mos han pelat! encomanau l'ànima de santa margalida a qui volgueu!!!!!
ueeeee
- Monday, May 26, 2003 at 01:27:30 (CEST)
no pareix vera, pero tornaran a governar els mateixos quer fins ara mos han pelat! encomanau l'ànima de santa margalida a qui volgueu!!!!!
emrda
- Monday, May 26, 2003 at 00:29:21 (CEST)
no pareix vera, pero tornaran a governar els mateixos quer fins ara mos han pelat! encomanau l'ànima de santa margalida a qui volgueu!!!!!
emrda
- Monday, May 26, 2003 at 00:29:18 (CEST)
AAu idò, tot llest, i ara que voleu en Cifre, un altre cop, de cap d'oposició, o vos pareix que en Font pot millorar, amb expressió ?. Ja ens hem tret un hos, amb en Monjo, però a quin preu !
pacte fet
- Sunday, May 25, 2003 at 22:08:11 (CEST)
per renovar els aires de la case de lavila i entri aire nou i fresc perque es qui a are fa alo de podrit .
pepito <www.jammes007@msn.com>
- Sunday, May 25, 2003 at 18:18:47 (CEST)
Jo també ho esper. Però si és cert això que diven que per Can Picafort van amb grups de devers deu o quinze a fer votar la gent segons quin partit, ho tenim ben clar.
ENVIT
- Sunday, May 25, 2003 at 18:00:04 (CEST)
ENVIT: Avui plou, que trobes que és un preludi dels propers 4 anys???? ESPEREM QUE NO!!!!
montesdeoca
- Sunday, May 25, 2003 at 13:29:06 (CEST)
lavila.org ESPECIAL ELECCIONS 2003. A partir de les 20,30 h. al Pouàs
lavila
- Sunday, May 25, 2003 at 12:30:41 (CEST)
Votau i votau amb coneixement, consciènica i eima. Santa Margalida s'ho mereix.
envit i truc
- Sunday, May 25, 2003 at 04:51:33 (CEST)
Votau i votau amb coneixement, consciènica i eima. Santa Margalida s'ho mereix.
envit i truc
- Sunday, May 25, 2003 at 04:50:55 (CEST)
Avui ha estat un dia de sol, d'aquests que pareixen bons per reflexionar: el cel és cel, el blat és color de blat, l'ordi color d'ordi, les figueres color de figuera, foravila ja promet la seva collita. La collita que promet el nostro foravila ja és segura; avui toca pensar si també serà segura la collita de les promeses dels diferents partits. Pensau-hi bé, vileres i vileros, picaforteres i picaforters, "son serreres i son serrers", tots (de moment, almanco) margalidanes i margalidans. Votau i votau amb coneixement, consciènica i eima. Santa Margalida s'ho mereix.
ENVIT
- Saturday, May 24, 2003 at 19:09:18 (CEST)
Se vende un voto. abstenerse politicos con ideas propias i sin fondos
Vendedor
- Saturday, May 24, 2003 at 18:56:04 (CEST)
Que ja heu reflexionat? Reflexionau be que vos hi jugau molt
Reflexions
- Saturday, May 24, 2003 at 18:54:10 (CEST)
Perque no es poden ni veure entre ells, i fins i tot se peguen son vibores carronyeros.
666
- Saturday, May 24, 2003 at 18:48:28 (CEST)
Ara mateix acaba d'arribar en Toni. Ara ens hi posam!
antònia
- Saturday, May 24, 2003 at 17:34:14 (CEST)
Antònia, com ho teniu ???
Ajuntament en proves
- Saturday, May 24, 2003 at 17:22:46 (CEST)
Algú em pot explicar perquè el PP no ha fet cap miting per aquestes eleccions????
pelut
- Saturday, May 24, 2003 at 14:04:26 (CEST)
"The Magician", les respostes als teus dubtes de com administrar festes, subvencions i el rel·lacionat amb aquest caixo, la te en Calet, saps qui et dic ?
No l'has Calat, encara
- Friday, May 23, 2003 at 22:59:39 (CEST)
vull donar el meu suport a l'ós. Tens tota la raó. I a més donar la felicitació als d'ASI ja que han estat capaços de fer de la incultura una politica. En el programa diu que volen fer la "lengua balear" i no sé que arribaran a fer els menorquins i gent de les pitiusses quan els d'ASI diuen que aquesta "lengua balear" (i no és sa llengo blava de les ovelles) és el mallorquí. Millor dit el mallorquí que se pensen xerrar ells. Que el sentireu a nen Sastre ses vegades que va dir, en bon mallorqui, això sí: "Entonses" i altres coses.....
El lligament
- Friday, May 23, 2003 at 12:30:37 (CEST)
Es la primera vegada que vot, no soc jove, però es la primera vegada que veig que hi ha una persona honrrada, trasparent i que toca de peus a terra, sense trastocar als altres, ja he decidit el meu vot, no ha estat fàcil a lo millor soc molt miraprim. Votaré al P.S.M., a la Vila i ja que soc republicà ERC al Parlament Balear.
El vot és secret
- Friday, May 23, 2003 at 12:05:34 (CEST)
Capítol IV. "Què en pensa The Magician sobre el programa del PP?". ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- En el punt 6. JOVENTUT, el PP diu: ·Promourà grups de música, de teatre o artístics, ... ------- Aleshores, The Magician diu: si els han de promoure tal i com ho han fet fins ara, malament anam. Vull posar de manifest que a l'hora de contractar els grups de rock locals, els de l'Ajuntament s'ho agafan més com si fessin un grandíssim favor als músics que no com una promoció. ... Els grups de teatre i la resta d'associacions culturals també van "minsos" d'ajudes. I així, moltes altres coses. ... També vull recordar que per les festes de la Beata l'Ajuntament s'estima més contractar un grup de correfocs extern que no pas donar suport als Dimonis de La Vila. Ja m'explicareu el per què? --------------------------------------------------------------- The Magician diu: Si això és promoure la joventut i la cultura, ¡¡ malament anam !!
The Magician
- Friday, May 23, 2003 at 11:37:50 (CEST)
En el debat d'ahir vespre a Telenord, quan el moderador va demanar que els partits expliquessin les seves propostes en temes de cultura, saBEU què va respondre en Conxa? Potensiar los bailes regionales y los platos típicos de todas las regionalidades de espana. Ja veig el tècnic de cultura desfraçat de tiopepe i na Canals de sevillana pel mercat de Ca'n Picafort si en Conxa governa. Tanta suerte que andalusia sólo hay una...
ASI NUS VA <mal de rovegar>
- Friday, May 23, 2003 at 11:01:54 (CEST)
uiuiuiuiuiiiiiii!!! envit...
darthb
- Friday, May 23, 2003 at 09:32:48 (CEST)
aquesta nit festa miting socialista al pouàs, a partir de les 21 hores.
psib-psoe
- Friday, May 23, 2003 at 08:11:07 (CEST)
aquesta nit festa miting socialista al pouàs, a partir de les 21 hores.
psib-psoe
- Friday, May 23, 2003 at 08:11:06 (CEST)
Peeerddóóó: volia dir si els del PP GUANYEN
ENVIT
- Friday, May 23, 2003 at 00:23:39 (CEST)
Es PP té una estratègia clara. Veu que el PSM en farà 1, i, per tant, 4 del PSOE, 2 d'UM i 1 del PSM fan 7. Solució: carregar-se als d'UM. Ell sap que el PSOE no en perdrà, que no pot retreure res al PSM, i que no pot fer altra cosa que envestir als d'UM, a veure si els ne fa pedre un. Bona tàctica, ho reconec. Però em ve de nou que els d'UM no sàpiguen reaccionar. Si el PP guanyam serà perquè ells en perdin.
ENVIT
- Friday, May 23, 2003 at 00:17:45 (CEST)
Segur que son els del PP i els del CPU. A que si???????
JEJEJE
- Thursday, May 22, 2003 at 21:49:31 (CEST)
ahhhhhh!!!! per lo menos sa tropa des psoe son nets tresparent i honrrats no com altres!!!!!! que son bruts i desonests i no vull nombrar cap partit en concret pero ja to pots inmaguinar
vilero no ca'n picaforte
- Thursday, May 22, 2003 at 21:44:43 (CEST)
Ja, ja, com podeu veure una com jo també té unes bones patinades, i això que tenc el nivell C de català. Però ben vist, a mi també em va bé, la combinació que n'Envit ha tret d'aquesta nova paraula, ens rebelem contra uns governants mafiosos i ... (afegiu el que volgueu)!!!.
una dona jove VILERA
- Thursday, May 22, 2003 at 21:03:16 (CEST)
Avui a les 10.30, retransmissió del debat dels candidat de Santa Margalida a Telenord
ENVIT
- Thursday, May 22, 2003 at 19:47:28 (CEST)
enga Toniet!!! Ets s'unic q val la pena!
uep! <rex@ironmaiden.com>
- Thursday, May 22, 2003 at 15:08:24 (CEST)
Perdona els meus pocs sabres en tot això del mallorquí-català, dona jove vilera, però no acab d'entendre què és això de la rebel·lació del jovent de la Vila, perquè ho som cercat al diccionari i no ho he sabut trobar. És una paraula nova? REBEL·LACIÓ =rebel·lió+revelació, per exemple? (i ja m'aniria bé).
ENVIT
- Thursday, May 22, 2003 at 09:40:49 (CEST)
Perdona "no canpicaforté" no volia que t'enfadassis. Sé bé que la majoria de gent no sap pas escriure en català!És que em va costar molt entendre't però disculpa'm si amb qualque cosa t'he ofès. En quant a tu , VILERA, crec que en totes bandes hi haurà homes de palla, pot ser en Reus d'aquí a 4 anys també tengui qualqú!.El que jo dic és que m'estim més pel meu poble un que encara no conec a tota aquesta xusma que ens ha fet populars arreu de tota Mallorca!.Esper que tant si guanya un com si guanya s'altre, MAI no guanyi ni PP, ni CPU, per què així no hauria servit de res aquesta REBEL·LACIÓ del jovent vilero en contra dels polítics bruts i fastigosos!
una dona jove VILERA
- Thursday, May 22, 2003 at 08:40:02 (CEST)
Perdona "no canpicaforté" no volia que t'enfadassis. Sé bé que la majoria de gent no sap pas escriure en català!És que em va costar molt entendre't però disculpa'm si amb qualque cosa t'he ofès. En quant a tu , VILERA, crec que en totes bandes hi haurà homes de palla, pot ser en Reus d'aquí a 4 anys també tengui qualqú!.El que jo dic és que m'estim més pel meu poble un que encara no conec a tota aquesta xusma que ens ha fet populars arreu de tota Mallorca!.Esper que tant si guanya un com si guanya s'altre, MAI no guanyi ni PP, ni CPU, per què així no hauria servit de res aquesta REBEL·LACIÓ del jovent vilero en contra dels polítics bruts i fastigosos!
una dona jove VILERA
- Thursday, May 22, 2003 at 08:39:30 (CEST)
“Dona Jova Vilera”, “Troski”. No voldria repetir certs episodis de debats anteriors als que, encara ben enfora d’eleccions, es feien ben patents les vinculacions del que no podeu o no voleu veure. Vull pensar que no podeu veure, perquè de no voler ben arreglats anam, fent més programa i repetint arguments de profit pel divendres al que de bon de veres aquest poble acaba odiant... el foraster aquest que em tingut de batle fins hores d’ara, aquest que hauria de partir del poble en acabar el darrer sermó, sense arribar al dilluns en haver de partir de s’Ajuntament. A veure si ens aclarim però, lo de l’odi a Cifre em sembla excessiu per acceptar-ho, dons no em veig ni de molt manco amb aquest sentiment... de que n’és bona persona no ho dubt i prou que n’és conegut pels ideals confessat i tarannà, ara bé, tanta bonhomia con jo mateixa i voltros dos també puguem veure no passa per alt a qui s’hage volgut aprofitar. Ha sigut enganyat per la sort també, i per la causa que ha representat no ho dubteu. Arribà a la política per convicció, i ho va fer elegint el partit al que - per moltes raons, entre elles el moment que corria i la seva circumstància - millor podia encaixar. De llavors ença molt ha plogut... han passat moltes coses: legislatures a l’oposició, i temps de govern també... hem vist com passaven les coses, hem vist les denuncies un cop i altre però, quasi mai, i repareu-ho be, no ens han aclarit el perquè. Hem sabut el que, si!!, el qui ha sigut una qüestió personal que s’ha anat agreujant i centrant a uns pocs, mentre dels demés –i pensau si voleu- no n’hem sabut mai res; del com ho han fet, res de res. Molts cops he argumentat, al meu veure, l’arrel dels pitjors mals del nostre poble no tant als fets –que be en te cura ja- com a les omissions i als silencis pactats, recordar-ho serà hora, si ho voleu, dilluns mateix, però no ho faré ara veient com podia ajudar a qui no m’és desitjat. Hem tingut tempestes i mai no arribarem a aclarir d’on venia el vent; un confús, desorientat, ple de nafres que uns als altres s’han anat fent i que a la vostra pell com a la meva han acabat sagnant. Caigudes una darrera l’altre, sense cap mai ves la pedra per advertir-nos que els peus havíem d’aixecar. No! no en teníem d’odi, però convindrem que TOTS han fet el possible per poder-nos-ho injectar... així, la qüestió no és a qui serveixen ells ara: és a qui servim nosaltres empeltats ??. Nosaltres els servim a ells, i ells als seus apropats.... el poble, fa estona, és oblidat: no n’hi ha de poble.... si n’hi hagués estona faria que s’hauria aixecat. Si de cas, per la transcendència del moment, en que La Vila es veu mirall del que és Mallorca ben talment, escau recordar un negoci polític del PSOE com del PP igualment, amb el que ens han venut casa nostra amb el cap ben alt, no han callat, be que ho han aprofitat els espanyols, que sembla mentida puguin seguir ressuscitant un cop i altre després d’ofegar, per no dir assassinar ja ara, aquest país nostre, i dels que en Cifre n’és el bon home representant d’una d’aquestes empreses polítiques a aquest poble, com ho és de l’altre es que ara hi es aixancat; em refereix, ja ho podeu ben endevinar, a l’únic recurs que els ho ha pogut assegurar: la importació de forasters per part del PSOE, sense cap mes excusa que els diners que poden “guanyar”, que tanta falta els fan per governar i que, després, el PP, ja reciclats, els pot aprofitar. Així comença el vici: cent forasters i guanyarem, passats quatre anys, cinquanta han fet dobles, i cent mes n’hem de menester.... i si fos que arribes bona anyada, idò dos cents!!! Si!! El tràfic d’humans, talment els esclaus d’altre temps, però ara posant-hi la marca “LLIBERTAT” al que és no poder arribar a cap de mes. No em costa gaires entendre que qui viu només pels dobles no tengui cap casta de escrúpol traficant amb persones d’allà cap aquí i, ben aviat, ja ho deuen tenir estudiat, d’aquí cap allà (mallorquins també tindran passatge d’esclau, no passeu pena, això ho podrem pagar), el que no puc entendre de cap manera és que ho facin “bons homes” excusant-se amb solidaritats, donant l’esquena al problema que ens han creat i pel que ens han –aniria be que a ells també- d’escopir a la cara els nostres infants passat demà. Com pot algú entenedor de números comprometre el vot dels seus veïns pel benefici dels saquejadors nacionals, talment, com ho fa el PP ara ho fa el PSOE quant en te oportunitat. Anar amb un partit polític implica fer-se responsable d’aquestes barbaritats... encara que no podem esperar la dignitat de que ho facin, hem d’exigir aquestes responsabilitats. El temps ha passat, el mon no és el mateix ara com quant és comprometé, ni a La Vila tampoc. Llavors la causa PSOE no era la d’ara, hi havia altres prioritats. A La Vila, El PSOE va tenir bons moments amb bones causes, ara, sense els forasters no existiria... i em mereix la mateixa consideració de FORAster qui enFORA es fa del seu poble, em sembla que foraster a la nostra causa ho som també els que no agafem la responsabilitat mirant un poc més enllà de la punta del nas, mirant un poc més enfora, endevinant l’insostenible demà per haver sigut TANT “BONS ALLOTS”. Ens poden predicar el que vulguin ara per recaptar vot, demà, talment com els Mates d’ara, ho lliuren al SEU ESTAT. Bones al·lotes, i bons al·lots... això ha canviat. L’odi.... l’odi no ens servirà, no em menester mes recular i així ho faríem ben exposat; per surtir endavant no ho farem amb “bons al·lots”, no podem seguir presos del passat, el passat serà demà con ara de fa vint i pico anys, no ens podem seguir lamentant. És hora de segar aquest sembrat... son els mateixos de l’any passat i be sabeu com va acabar. No ens persegueixen amb pedres ara, ho fan amb canons, i ben armats... quatre anys mes no!!!, als enterradors els manca només la terra, tenen fet el forat... que no pareixi que hi voleu entrar.
Vilera <També, Homes de palla del gran estat.>
- Thursday, May 22, 2003 at 01:08:33 (CEST)
jo votaré el PSM perque son joves i honrats
jooooo
- Wednesday, May 21, 2003 at 22:41:48 (CEST)
es psoe tambe et dic ke hi ha una bona tropa
ahhhhhh
- Wednesday, May 21, 2003 at 18:51:00 (CEST)
perdonaume la meva escritura, i les meves faltes faig tot cuant puc i mes perque no vaig poder anar escole. via da guardar ses trutges per sa pleta i tot el que se ho he pres totsol. en el meu temps els de esquerras no podien parla i ara que ho puc fer mes igual si em veven es plumero. i ho tornare dir perdonaume por la hortografia!"!!!!!!!!!
vilero no ca'n picaforte
- Wednesday, May 21, 2003 at 16:31:35 (CEST)
Vilera , digues quines són les persones que estan darrera en Cifre. No crec , ni de bon tros, que siguin tan mafioses com les de cpu, o pp. Fins que no ho diguis estás tirant una pedra i amagant la mà. Per cert, aquest que ha escrit en mallorquí només dir-li: apren a escriure correctament la nostra llengua perquè així no t'entenen de res !! "Chaval" la gramàtica és una cosa i la llengua parlada n'és una altra.Qualqú me pot dir què tal va anar el mitin del PSM perquè no hi vaig poder assistir!!!.Va anar bé? Hi va anar molta gent? feis-me cinc cèntims del que va passar.GRÀCIES.
una dona jove VILERA
- Wednesday, May 21, 2003 at 12:14:58 (CEST)
KIN MORRO TENEN ELS DE UM. TROPA DE NABETS
BIRRO
- Wednesday, May 21, 2003 at 10:37:54 (CEST)
LOS PARTIDOS DE SANTA MARGALIDA PRESENTAN SUS PROPUESTAS Y HACEN BALANCE La corrupción, la deuda municipal y el PAC, protagonistas de un tenso debate Allà hi diu, entre moltes altres coses que: El más aplaudido fue el candidato del PSM, Antoni Reus, quien realizó algunas aportaciones importantes como la necesidad de realizar una auditoría de la hacienda municipal y convocar una consulta popular para que los vecinos definan la estructura territorial del municipio. En cambio, el más criticado fue el candidato de CPU, Miquel Ordinas, cuando aseguró: "Queremos construir un tanatorio y un crematorio para que la gente pueda venir a quemarse a Can Picafort". També que Una cosa sí quedó clara el pasado lunes y es que Santa Margalida es, sin lugar a dudas, el municipio de Mallorca que más se interesa por los temas políticos y por las manifestaciones de los candidatos. També hi podeu llegir una altra notícia de la Vila, la que diu: El alcalde de Santa Margalida desaloja a la consellera Mulet de la sala de plenos Ayer se vivió un incidente electoral en Santa Margalida al desalojar el alcalde, Antoni del Olmo (PP), a la consellera de Presidencia del Consell, Dolça Mulet, y a varios socios de la tercera edad del pueblo que se habían reunido en la sala de plenos 3 PLANES 2 DE SANTA MARGALIDA. I JA VEIS L'ANOMENADA QUE TENIM PER TOT MALLORCA I, també,
http://www.diariodemallorca.es/
- Wednesday, May 21, 2003 at 08:38:22 (CEST)
Vilera de qui es l'home de palla en Cifre?. digueu clar, acusacions així als aclareixes, se te veu el teu joc ben clar més que la palla de que tan parles. Molta rabia tens per parlar així i no dir res. Mireu be a lo teu!!!
trosky
- Wednesday, May 21, 2003 at 08:10:57 (CEST)
i si estais a favor meu digaume coses!!!!!
vilero no ca'n picaforte
- Wednesday, May 21, 2003 at 01:27:56 (CEST)
mirau sa taula radona ma va agrada molt perque es va voure qui es vilero de potada i els unics que u varen demostra varen ser psoe i psm els altres varen damostrar queson da alla avon poren chupa mes des bote!!! cpu, pp, ha i ses persones com es des ous que va damostra no tenir vergoña amb el que vadir dels catalans pereix que es des "asi" no des pp i tambe es pepero de ca es alomars amb sa puta banderata que es davia pensar que era a palma a voura es mostatxut cuant criticava no es via da amagar era es micro que auria da aver agafat!!!! i pentua tambe agues rabut cualca mosagada da es candidats,perque tambe va ser bo dimarts que es psoe donava capullos damun sa plasa i avia ses cameres da talavisio posa sa seva cara per alla . ho era perca sa considerava un capullo mes da regalo . a i es cpu si vol posar un puesto per cremase es qui volen com va dir dilluns lo que a de fer es posar un tenderete de metcheros a nes carrer que dius que es un mes da santa margalida ca'n picafort que jo sapige en cara no le trobat a n'es potble se que hi ha es carrer maria pero es carrer ca'n picafort no le trobat!!!!! un altre tema sa pitcina climatitsada nedarem esclar que si!!!! pero sira a sa maqueta que va surtir per es carnavals......!! be aixo es tot lo que puc dir del que vaig presidir a sa taula redona. tam poc el volgut agraviar a ningu i perdonau si hu he fet pero es que amb casos com aqueste som es primer que no puc calla sa boca .!!!!!!
vilero no ca'n picaforte
- Wednesday, May 21, 2003 at 01:25:35 (CEST)
Jo votaré en Toni Reus
Jo
- Wednesday, May 21, 2003 at 00:12:54 (CEST)
Los próximos a Cifre saben todo lo del PP, los próximos al PP saben todo lo de Cifre. Con los de UM no ocurre lo mismo, pués esos estan en los laureles, en este partido solo unos pocos saben lo que se cuece. Si Joaneta no sabe de que va es, sencillamente, porque no se ha querido enterar. No hay secretos, todo es publico, y sin embargo hay que ver el cuidado que se tienen a la hora de destapar. Tamto a Olmo, como a Cifre, y así tambien UM (aunque el Font no se entera de donde esta), son encubridores unos de otros y estoy de acuerdo con la vilera, solo que no me es suficiente para votar a ese Reus, porque de ese no se nada de la gente que tiene detras. No voy a votar a nadie.
Soledat M
- Wednesday, May 21, 2003 at 00:01:35 (CEST)
Crec que le feina que dur esta be.
Paco
- Tuesday, May 20, 2003 at 23:18:07 (CEST)
èl vot perquè es l'únic que compleix les coses programades que sol prometre i magrada la seva manera de ésser i veig que es duu molt bé amb tot el poble i mereix guanyar les eleccións com a batle
natalia
- Tuesday, May 20, 2003 at 20:53:59 (CEST)
Que no sabeu lo que ha fet es Batlle (per Avui...)? Ha fer canviar sa Clau des portal de sa Carpa de S’ajuntament perquè sols ell o es qu’ell vulgui pugin disfrutar aquesta instal·lació. .... De cacique Bananero centroamericá. (i qu’em perdonin els caciques centroamericans)
.. <mussol@depas>
- Tuesday, May 20, 2003 at 20:23:29 (CEST)
No sé perque t'excuses i no ens acabes de dir el que te penses que saps. El coret sí que compta a l'hora de triar, al cap i a la fí tu també et deixes dur pel cor i ho has demostrat molt sovint en aquest debat. No pots dir que és IGNORÀNCIA no saber el que tu saps o et penses saber.
joaneta
- Tuesday, May 20, 2003 at 18:57:06 (CEST)
Lo d'en Reus ho dius tu "joaneta", lo d'en Cifre ho he dit jo. L'ignorància no tès excussa... i la justificació amb partits d'"ideologia" convindria que et fessis mirar de quina casta. No et veig males intencions, però l'ignorància -o no voler-ho saber- et traiciona. Som prop de les eleccions, convindria escoltar qualque cosa mes que es coret, les nobes intencions, grans pogramas.... en Cifre és l'homo de palla perfecte, a un poble com aquest. No discutiré mes aquest tema.... els qui ho han de saber ja ho saben, i per votar ho volia saber jo també.
Vilera
- Tuesday, May 20, 2003 at 18:50:03 (CEST)
A la vilera: l'homo de bulto pot ser que el tenguin en Del Olmo i n'Ordines, i com molta gent es pensa en Toni Font, però el que te puc ben assegurar és que els partits amb autèntica ideologia no tene un cacic al darrera. M'has entès? I si no, banya't i digue'ns de qui són homos de bulto en Cifre i en Reus?
joaneta
- Tuesday, May 20, 2003 at 18:34:57 (CEST)
Perdonau, GLOSAT POLITIC!! Vos deman poble estimat/ amb salut i alegria/ que em doneu molta energia/ per conpondre aqueix glosat./ Com ja vos heu suposat/ aquest està dedicat / a n’es candidats a batlia./ Començ per s’antic govern/ que es estat tot una mina/ ni homo, dona, nin i nina/ nedarà a sa piscina / ni en s’estiu ni en s’hivern./ Pareix que els hi falta un pern/ a n’aquesta dreta fina/ encara es PAC s’examina,/ això si que serà etern./ Vet aquí s’oposició/ que ha ‘cabat amb majoria/ i en Canet sa canvia,/ ja tenim altre traïdor./ Sort que sa legislatura/ ha pogut finalitzar,/ domés tornava faltar/ una moció de censura./ Vaja quin puta rosari/ que es aqueix ajuntament/ i sempre per malament/ hem de surtir pes diari./ No els hi quadra cap xifra/ ningú té cap compte clar/ i tant mos vol embullar/ en Del Olmo com en Cifre./ D’ASI ja no en vull parlar/ domés són tres forasters/ i sa passetgen pes carrers/ insultant tothom que hi ha./ I vos dirè lo que hi trob/ de s’Unió Mallorquina,/ un consejal les patina/ amb aqueix puta burot,/ si en Monjo i en Ribot/ no li ensenyen sa doctrina/ tot es poble s’endevina/ que perdrà qualque vot./ De manera informal/ sa presenta s’informàtic/ que amb un to diplomàtic/ volen fer un consejal./ Acabaré amb desconsol/ ja basta de criticar,/ però vull anomenar/ es cacic més gros que hi ha/ dins es poble margalidà/ que és en Joan Caragol./ Esper que hagi agradat/ a la Vila jove i vella/ tant som mascle com femella,/ no m’havia presentat;/ visc a n’es número tap/ de’s carrer de sa botella./
potogrofo <potogrofo@eresmas.com>
- Tuesday, May 20, 2003 at 18:17:16 (CEST)
Vos deman poble estimat amb salut i alegria que em doneu molta energia per conpondre aqueix glosat. Com ja vos heu suposat aquest està dedicat a n’es candidats a batlia. Començ per s’antic govern que es estat tot una mina ni homo, dona, nin i nina nedarà a sa piscina ni en s’estiu ni en s’hivern. Pareix que els hi falta un pern a n’aquesta dreta fina encara es PAC s’examina, això si que serà etern. Vet aquí s’oposició que ha ‘cabat amb majoria i en Canet sa canvia, ja tenim altre traïdor. Sort que sa legislatura ha pogut finalitzar, domés tornava faltar una moció de censura. Vaja quin puta rosari que es aqueix ajuntament i sempre per malament hem de surtir pes diari. No els hi quadra cap xifra ningú té cap compte clar i tant mos vol embullar en Del Olmo com en Cifre. D’ASI ja no en vull parlar domés són tres forasters i sa passetgen pes carrers insultant tothom que hi ha. I vos dirè lo que hi trob de s’Unió Mallorquina, un consejal les patina amb aqueix puta burot, si en Monjo i en Ribot no li ensenyen sa doctrina tot es poble s’endevina que perdrà qualque vot. De manera informal sa presenta s’informàtic que amb un to diplomàtic volen fer un consejal. Acabaré amb desconsol ja basta de criticar, però vull anomenar es cacic més gros que hi ha dins es poble margalidà que és en Joan Caragol. Esper que hagi agradat a la Vila jove i vella tant som mascle com femella, no m’havia presentat; visc a n’es número tap de’s carrer de sa botella.
potogrofo <potogrofo@eresmas.com>
- Tuesday, May 20, 2003 at 18:14:02 (CEST)
Perque crec que es el millor batle que hem tengut a LaVILA
Miquel Cifre <Optiweb@hotmail.com>
- Tuesday, May 20, 2003 at 17:50:23 (CEST)
no crec que en cifre sigui cap homo de palla. En del Olmo i companyia no t'ho puc dir (o m'imagin que si) però en cifre no sino digues de qui.
vas errada
- Tuesday, May 20, 2003 at 17:19:39 (CEST)
A "Envit". Em reiter amb lo d'en Cifre, els fets son els fets, desconeixer-los no el fa bo i aixó és fotut. Les companyes d'en Cifre son les mateixes que les d'en Font. Un i l'altre son ara homenets de palla, talment en Del Olmo. Cap dels quatre homes que mes sang han xupat al poble son caps de llista.... mira de veure qui és l'homo de bulto de cada un.
Vilera
- Tuesday, May 20, 2003 at 17:10:47 (CEST)
Amb Relació a un article aparegut fa uns dies a la premsa, per el presumpte delicte de manipulació de documents del cens electoral, des del comitè local de U.M.. vos hem transcrit les conclusions del fiscal a tal efecte, ja que no es possible publicar a n’aquest debat copia del document original. Diu així ... AL JUZGADO DE INSTRUCCIÓN NÚMERO CUATRO DE INCA EL FISCAL, en el P.A.D.D. Nº 140/2002 de conformidad con lo prevenido en el articulo 790.6 de la L.E. Criminal, evacuando el traslado que le ha sido conferido, formula las siguientes: CONCLUSIONES PROVISIONALES I.- JAIME RIBOT PERELLO Y JUAN MONJO ESTELRICH, ambos mayores de edad penal, sin que consten sus antecedentes penales, en libertad de la que no han estado privado, realizaron lo siguiente Siendo regidores del Ayuntamiento de Santa Margalida, durante el periodo electoral de las elecciones municipales a celebrar el día 13 de junio de 1999, únicamente Jaime Ribot contactó con diversos ciudadanos, los cuales pese a estar empadronados en dicho Ayuntamiento no figuraban en las listas del censo electoral Jaime Ribot, les facilitó los impresos para formular las correspondientes reclamaciones al censo, e incluso él mismo llevó tales impresos al Ayuntamiento. En alguna de estas reclamaciones, en lugar de figurar la firma del secretario, se había estampado únicamente el sello de goma con la referida firma, siendo todos los demás datos correctos. Por dicho defecto, en el Instituto Nacional de Estadística, no fueron ni siquiera admitidas a trámite tales reclamaciones. La Oficina del Censo Electoral, con fecha 26 de mayo de 1999 resolvió que tales reclamaciones no se habían tramitado por falta de requisitos formales. Seguidamente los ciudadanos que así lo desearon, formularon los pertinentes recursos contra la referida resolución de la Oficina del Censo Electoral, recursos que presentaron ante los correspondientes Juzgados de Primera Instancia del Partido Judicial de Inca. Tales órganos judiciales, entre los días 9 y 11 de junio de 1999, dictaron Sentencia estimando tales recursos, declarando el derecho a dichos ciudadanos de figurar como relacionados en el censo electoral correspondiente al Municipio de Santa Margarita, para poder ejercer su derecho a voto en las elecciones a celebrar el 13 de junio de 1999. Juan Monjo Estelrich se limitó a acudir a diversas reuniones, que surgieron para aclarar lo acaecido, en las que Juan Monjo afirmaba que las reclamaciones que no habían sido tramitadas, únicamente adolecían de un defecto de forma, y que dicho defecto no podía limitar a los ciudadanos que las había formulado su derecho a votar. II.- Los anteriores hechos no son constitutivos de delito alguno. III .- Al no haber delito no se puede hablar de autor. IV.- Sin que concurran circunstancias modificativas de la responsabilidad criminal. V.- Procede la libre absolución con todos los pronunciamientos favorables. Para el acto del juicio oral propone los siguientes medios de prueba: - Interrogatorio de los acusados - Documental: La propuesta por la acusación particular, salvo que fuera renunciada. Palma a uno de abril de 2003 El Fiscal.
Comite Local U.M.
- Tuesday, May 20, 2003 at 16:30:18 (CEST)
Un missatge pels de la vila.org: Si heu llevat el meu missatge ben bé podeu llevar missatges que no venen al cas i parrafades varies i famoses que hi ha pel mig del debat. IGUALTAT per a tothom
AH! NO
- Tuesday, May 20, 2003 at 15:45:12 (CEST)
Jo votaré en Reus, perquè representa moltes de coses: joventut, il·lusió, netedat, idealisme, no deure res a ningú ni tenir compromisos amb ningú, una ideologia que em convenç, almanco en bona part (cosa indispensable). I a més, ahir vespre en Reus va demostrar que tenia capacitat i aptituds, maldament encara tengui poca experiència (cosa que es nota i també s'agraeix: l'aire fresc sempre és bo). Tanmateix, sí que vull dir que no em semblen bé les sabatades que enverguen molt sovint per aquí a en Cifre i a la gent del PSOE, quan ell ha estat més de deu anys per enmig defensant coses que ara jo esper que ell i en Reus (a qui jo votaré, hi insistesc) puguin defensar plegats. Perquè si sabem moltes de coses d'aqueixes que mos encenen i mos enverenen la sang, si hi ha hagut oposició de bon dir de veres, si hi va haver dos anys de bona gestió, va ser gràcies a en Cifre i als seus. Si no s'hagués presentat el PSM, jo i molts d'altres, fins i tot el que ara el critiquen, l'haguéssem votat a ell. Una altra cosa és que ara tenguem una candidatura més d'acord amb la nostra ideologia i la nostra manera de fer i de veure les coses, però una cosa no lleva l'altra. Sí que vull dir que segons quines envestes que rep en Cifre són precisament per mor que no va voler pactar amb el PSM, cosa que volia la gent d'esquerres de la Vila, però que pareix que no anava bé a gent de la candidatura, sobretot a la de Can Picafort (si no volgueren pactar per por a ASi, trob que s'erraren). En aqueixa ocasió, molta de gent simpatitzant del PSM torna al PSOE tots els retrets que coneguts militants i simpatitzants d'aqueix partit feien als del PSM per no haver volgut pactar a les passades, i ja em va bé que ho facin, però no que rebi sempre en Cifre. Un polític que, com en Toni Reus (i també en Toni Font, un bon candidat amb males companyies), és una persona honrada i amb ganes de fer feina pel poble.
ENVIT
- Tuesday, May 20, 2003 at 14:57:17 (CEST)
EL FORASTER NO EL XERREMER MALDAMENT ENTRIN ES DE ASI IDOI BE
A WEB AXI M'AGRADA
- Tuesday, May 20, 2003 at 13:02:20 (CEST)
AH NO ! TENS TOTA SA RAO KINA TROPA ELS DE ASI
MARRO GROSSSS
- Tuesday, May 20, 2003 at 13:00:26 (CEST)
AH NO ! TENS TOTA SA RAO SOBRE ASI
marro gros
- Tuesday, May 20, 2003 at 12:58:40 (CEST)
Jo voldria fer una aclaracio al candidat del PP el Sr. Toni Del Olmo. Dirli que perque sigui o agui estat el Batle de Sta.Margalida no li dona es dret de dir que Sta. Margalida, Can Picafort i Son Serra siguin seus, aixi com ho digue en el debat d'ahir vespre.
un altre vilera
- Tuesday, May 20, 2003 at 12:55:12 (CEST)
Este será el mallorquín que hablaremos en Santa Margarita quando governemos En mi casa tengo un pino/ que me da butifarrones/ sobsadas y jamones/ y muchas de botellas de vino
ASI <conxa@demolusco.net>
- Tuesday, May 20, 2003 at 12:07:00 (CEST)
Sembla ser que els del PP de Santa Margalida fan passes endavant i varen ser capaços de valorar positivament la tasca del PSM. Va dir-los "En Toni Reus sap el que diu, el que vol i el que fa". Ara ben bé no sé perquè ho va fer: sigui per tenir-lo content per por de no perdre més vots o per altra banda per els maldecaps i assustats que estan els del PP en aquestes eleccions; tan sigui per una causa com per l'altre el PSM està anys llum de la retòrica i missatge arcaic que ens donà ahir vespre el PP, mai pot dir en del Olomo que el PP està dins la mateixa línia del PSM. El PSM triomfarà perquè sap el que vol (escolta el poble i vol pel poble). El PSM és el municipi. Enhorabona Toni Reus pel paper que feres al debat. Sou joves i has demostrat que això no vol dir "mocosos". SIAU QUI SOU!!!! I CONTINUAU AMB EL MATEIX TARANNÀ.
Dimonió de Sa Boleda
- Tuesday, May 20, 2003 at 11:55:54 (CEST)
El mitin del PSM és a les 21.30 per qui ho vulgui saber.
CORB
- Tuesday, May 20, 2003 at 11:01:42 (CEST)
Què, "Vilero", encara trobes que en Reus no en diu ni mitja???
oronella
- Tuesday, May 20, 2003 at 09:54:26 (CEST)
PER A TOTHOM QUE HO VULGUI LLEGIR: Després de l'espectacle d'ahir al vespre només em queda clar una cosa: ni en Cifre pot fer tant ni els altres faran res. És a dir, encara mantenc que les coses de La Casa de la Vila aniran millor sense Del Olmo, i sobretot sense companyia picafortera egoïsta, però he de reconèixer que em va sorprendre molt gratament les intervencions d'en Toni Reus. VILERA, tenies raó en una cosa, potser que els faci un poc de picor, i mal de ventre, aquest del PSM.I això sempre és positiu. És bo que els joves s'impliquin i que la gent de la meva generació, els d'una vint-i- cinquena grossa, no passin. Ahir vespre vaig confirmar el que em pensava. Voti en Cifre o voti en Reus, crec que tant PSOE, COM PSM I UM si es junten poden fer coses bones pel poble, per què en el fons, ÉS EL LLOC ON NASQUEREM, VIUREM I MORIREM,ah! i també potser que ens cremin si no anam alerta, i que ens tirin a la mar!!!ENS VEIM AVUI VESPRE!!!PER CERT, a quina hora és?.
una dona jove VILERA
- Tuesday, May 20, 2003 at 09:39:34 (CEST)
VALORACIO DEL DEBAT: MATEU FERRER (moderador) va aplicar la justicia i la mecanica del debat, preguntes acertades en tot moment._______MIQUEL ORDINES (CPU): Va anar ben alerta a amenaçar a ningú, no com a can picafort, i com que no li convenia: pilotes fora. _________ANTONI DEL OLMO (PP): Que hem de dir, en segons quins aspectes bé, en segons quins altres no tan be. Vos hi fixareu? Es va limitar a criticar ben poc als debatents, va fer lo just per no perdre massa vots. ____________MIQUEL CIFRE (PSOE): Fidel als seus ideals, major serenitat i tranquil·Litat que a can picafort i tot ben estodiat, no li va passar per alt cap detall. ___________ANTONI REUS (PSM): Un tio que promet, una bona actuació, no l'atacaren massa però les contestes foren segures i correctes._____________ANTONI FONT (UM): Es va deixar criticar massa pel PP i pel CPU, havia de donar mes canya, en certs moments molt desencertat, li faltà preparació. ____________________L'AMO EN TOMEU DES OUS (3 EDAT): Un politic fustrat (i tanta sort) del municipi. Aquest homonet només té ganes de protagonisme, preguntes que no venien al cas, d'altres que si però no. Només faltava que repetís l'escena de fa 4 anys, no se si al debat o no: va demanar, si les meves fonts son fiables, que ho son, al batle un ordinador, un despatx i una SECRETARIA per la 3 EDAT. ________JA VOLDRIEN TOTES LES ASSOCIACIONS DEL POBLE TENIR LA MEITAT DEL QUE TENEN ELS DE LA 3 EDAT.
VALORACIO
- Tuesday, May 20, 2003 at 09:37:47 (CEST)
Que els heu vist als del PP?? No passeu gens de pena que en OLMO guanyarà l'enquesta, basta veure la remontada que pega. Que els hi doni les gràcies telefònica. Els que m'han d'entendre ho faran.
CORB
- Tuesday, May 20, 2003 at 09:27:05 (CEST)
Ben segur que molts com jo, heu arribat del debat i no us heu pogut ressistir a escriure un poc. ANÀLISI. ///En Miquel Cifre, fart de lluitar contra l'impossible, ja està com a avorrit i ha perdut punx. pareix que enguany ho prova sense massa convicció, l'únic que encara li encen la sang és l'amo en Tomeu dels Ous./// En toni Font hi posa moltes ganes i poca punteria com en Kluivert. Amb el seu partit no pot badar, no sap per on li pot sortir el merder, està venut, com en Bonano./// En Miquel Ordines avui ha sortit fora del seu poble, es com si hagués anat a Maria, o a Muro, o a Porreres... s'en toca els ous dels votants de la Vila./// En Toni del Olmo amb la tranquilitat de la feina feta...ah!! que no esta feta? bé, tranquil igualment./// En Toni Reus molt bé, aquest al.lot promet!! si arriba a ser regidor esperem que les "novies" que li surtin no el facin anar pel mal camí. I si fos batle (per una d'aquestes carambol.les) que faci com el d'ara, que no pensi gaire en el deute, perque això enmalalteix!!! ho dic en serio!!/// finalment al d'ASI l'hi han fet un favor.
Darthb
- Tuesday, May 20, 2003 at 00:33:48 (CEST)
S'ofereix telèfon mòbil. Ideal per a polítics. Amb cercador incorporat. Tarifa plana les 24 hores del dia. Important: despertador. Interessats posau-vos en contacte amb "Gisbal, miniaturas en metal"
olivera
- Tuesday, May 20, 2003 at 00:00:39 (CEST)
I avui els peperos que no li han acopat cap a veure n'Asnar????
oronella
- Monday, May 19, 2003 at 20:38:18 (CEST)
"Vilero", perdona'm que t'ho diga, però t'erres: en Reus sap parlar, i bé. Ho va demostrar a la presentació, i ho tornarà a demostrar avui vespre, i demà vespre. Tens raó en una cosa: en Reus té molta de gent a darrera, perquè el PSM és un GRUP. Un grup de gent progressita que fa feina i estima la Vila, Can Picafort i Son Serra i aqueix país en majúscules que és Mallorca (Mallorca no és un petit páís, com diven els del PSOE, perqùè ells tenen dins la closca el seu gran país, que no és Mallorca).
Oronella
- Monday, May 19, 2003 at 20:26:44 (CEST)
No creis aquests resultats de l'enquesta són un poc surrealistes??. Si en Reus fa res sirà gràcies a els que li van darrera per que sense anim d'ofendre però es que no en diu ni mitja. Però en sembla un bon xicot.
Un vilero
- Monday, May 19, 2003 at 19:18:10 (CEST)
heu mirat el diari avui!!!! mirau que posa que han fet. no saben que han de posar perque nomes han acabat el que havia fet de l'altre legislatura. Per altre banda poreu veure a l'entrevista d'en del colmo que diu que ha fet la piscina i el centre de dia, jo trob molt be que ho digui po me pareix que aquest estiu tots nedarem dins les banyeres de cada casa o haurem de fer lo que feiem quan erem joves, anar a nedar a un sefreig.
escorball
- Monday, May 19, 2003 at 19:07:35 (CEST)
Que hi estàs d'equivocada vilera, més que Busch i Aznar. Tens la guerra perduda amb aquest tema, ets un conill de vorera.
Un foraster
- Monday, May 19, 2003 at 18:57:18 (CEST)
Divendres dia23 a les 21 festa miting del PSIB-PSOE
Agrupació Socialista
- Monday, May 19, 2003 at 18:52:41 (CEST)
Què jo sàpiga, el PSM no ha fet cap sopar de 800 a s'Alqueri. Si vols dir que els del PSOE i els del PP sou iguals, idò mira...
oronella
- Monday, May 19, 2003 at 18:39:31 (CEST)
Oronella, que no te´n recuerdas dels 800 que vareu convidar a S'alqueria
Visca la gavina
- Monday, May 19, 2003 at 18:25:29 (CEST)
Mira qui xerra: es qui per tenir gent conviden a sopar a devers mil persones (d'on treu es 2 milions de pessetes, el PP?)
oronella
- Monday, May 19, 2003 at 18:07:09 (CEST)
Ahir per coses que duen es destí vaig anar a fer una volta per Can Picafort i sense voler vaig veure un miting del PSOE, me va cridar l'atenció la poca gent que hi havia eren 4 rates i això gràcies a ses ensaïmades i es castell infable per que si no es vesin quedat ben tot sols amb na Salom diguen proverbos.
Visca la gavina
- Monday, May 19, 2003 at 18:03:33 (CEST)
Idò diu moltes coses que són veres, altres que pentura s'erra o no, però sempre coven.
envit
- Monday, May 19, 2003 at 17:59:40 (CEST)
I a mi m'avorreixen!!!!!
Vilero
- Monday, May 19, 2003 at 17:43:45 (CEST)
Ai vilera! les teves parrafades m'enlluernen
ai vilereta!
- Monday, May 19, 2003 at 16:53:51 (CEST)
A "una dona jove VILERA". Veig gent jove amb ganes i il·lusió, cosa que no record haver vist a la política vilera mai (ocasionalment, hi havia hagut quatre mamons, però mai il·lusió). Dic il·lusió i no hi seria de més dir preocupació, cosa que tampoc record haver vist mai representada amb gent jove a les llistes. Veig gent que utilitza sovint paraules com "oi" i deu ser que n'estan plens d’oi; "solidaritat" a un poble que mes que donar-la necessita rebre; "memòria històrica" per denunciar endeutament astronòmics, i alhora presentant un programa inassolible precisament per l'endeutament històric.... promeses d'anys i anys que han desil·lusionat el poble i als mateixos prometedors perquè son ja sense forces. Líders com en Cifre, per perdre, han perdut ja la força al si del seu partit mateix;: sinó, com t'expliques lo de les pressions dels forasters de Ca'n Picafort en contra de presentar-se amb el PSM. Ni política ni econòmicament, no veig capaç en Cifre, quant ell fou batle -i amb això et reconec la bona gestió que feu el seu equip al respecte de l’endeutament - teníem una persona que posava ordre, ordre al partit, ordre a l'oposició –mai no vares sentir nungú, fins ben prop el dia del cop d’estat- i ordre a l'economia ( de ben segur recordaràs aquella persona que, com ningú, parlava clar i ben clar a uns i altres i que desgraciadament aquesta legislatura ens deixà ). Ara el pes és dels forasters amb les seves demandes que son ja exigències, i en Cifre no en pot fer res; no en pot fer res perquè no en te caràcter ni ja pes –el pés dels vots foraters els ha superat, ho veus?-. En Cifre haurà de fer el que li manin i no el que promet, i ell ho sap be això : mira sinó com han fet programa per contentar els de La Vila, i programa diferent per contentar Ca'n Picafort i programa per Son Serra. Cada qual ha fet el seu programa i amb ell que li ha vingut amb gana... et sembla que els de Ca'n Picafort -que el votaran segur- acceptarien el programa de La Vila ???. En Cifre, si vol parlar clar ha de reconèixer que li donen el discurs fet, el programa fet, i que es només ja una tereseta. El que volem saber és quants anys dels quatre que venen pensa emprear per pagar el que es deu i quants dies li quedaran per poder començar el que promet???. El programa del PSOE ben be podria ser el del PP i no ens vindria gens de nou (llevat de la manca d'imaginació que pateix el cervellet dels PP). Aquest programa no diu res del que a tu a i mi ens preocupa, ben a l’inrevés, per l’omissió, ens deixa molt mes preocupats. El programa no afronta la realitat... mes aviat es fa amb somnis per ara irrealitzables econòmicament, i en Cifre no pot arreglar res d'això; l’únic que podria decidir és arreglar-nos a tots plegats per pagar-ho atropellats cadascun de la seva butxaca i, com que amb aquest extrem no és honest i calla, no el veig capaç ni de molt. D'Antoni Reus puc trobar en falta que no sia economista, el que no és res al costat de preparat. En Reus escolta, cosa que no fa en Cifre, i temps ja fa. Si em demanes pel que pens de la preparació d'en Reus, et dic que no te la “polisonada”, ni la cremada dels vells moradors.... i t'hi afegeix que no te la part interessada que fa que no hi senti, que no pensi, que no hi vegi, i en Cifre va cegat. En Cifre necessita majoria absoluta, i a en Reus li bastarà poder aixecar una mà. Sincerament, ni encara que la casa tingues dobles per tudar, no veig capaç en Cifre de res de l'anunciat endavant tirar... encara amb una oposició com la que tingué -que no n'hi havia- tindria mig poble contra seu : ell no erra, és Deu!!!. En Cifre és bona persona, però està emmerdat per l’experiència -una mala experiència, ben cert-, per la ignorància - aquella que li ha donat anys de no escoltar-, pels forasters -que ara son la clau al seu partit-, pels amigotes, .... mes que res, en Cifre te una "memòria històrica" que ja mai no el deixarà avançar. Els compromisos del PSOE amb UM s'han fet tant pesats que mai no podrà, ni tant sols, parlar... que penses que pot dir en Cifre d'urbanisme ???. O penses que d'urbanisme, a La Vila, no n'hi ha ???. En Cifre s'ha fet amb l’assessorament del poble - no se si pretén també l'espiritual, que pels sermons que fa ben be ho sembla- en Monjo amb l'urbanisme, en Del Olmo amb les platges i ara torna aquell que es va fer amb es caixó de Can Picafort.... veuràs con segueixen amb el mateix guany qui guany, i si guanya en Cifre ja veuràs qui te les platges (que ha dit res de fer publica l'explotació, al seu programa ??, o qui hi ha al darrera l’empresa aquesta que no paga ???, només diuen el que els convé, sense comprometre massa les coses, no sia que demà s’hagin de menester, així mai no pot acabar l’estafa al poble), i ja veuràs qui te urbanisme, i el caixó de Can Picafort.... i que vols que et digui !!!. Ho ham muntat per seguir tot igual, com sempre tenen les parts de la coca fetes, ja cada un sap quin tros li tocarà, encara que hagin de fer-ne bona part al foresterum del que roben al poble... el problema que tenen és que és segui a la taula en Reus, i ben be pots veure que no és per menjar. En Reus tot sol no els prendrà la coca, no, no passen pena.... però?, i si els fes fer mala via, que ???. Aquesta gent no la podem treure de l'Ajuntament tota d'una vegada, però tira tira si!! i ara és hora!!. Dels titereros Font i Sastre i t'he dit res... be!! ja ho he dit ara.
Vilera
- Monday, May 19, 2003 at 16:26:32 (CEST)
El copy i paste de les noves referents al nostre poble als diaris em semblen una bona cosa. Jo no tenc temps d'anar als diaris cada dia: tant de bo posesseu tot el que apareix. Entenc les opinions que abans han fet referència a aquest fet, i a lo millor aniria be posar.ho a un espai només per això. Salut
beot
- Monday, May 19, 2003 at 16:17:49 (CEST)
Seré breu "dimoni de Sa Boleda", no ho puc dir millor que ho has fet tu, encara que també estic d'acord amb lo del marketing: de ben segur que un mon de somni podia ser d'un fons blau amb gavibes blanques virginals al seu cel, i millor dues que una.... qui d'aqui, mallorqui, amant del mar i el cel, la nostra llum i els seus blaus no somnia cada dia amb quelcom tant embriagador de pau. El problema sorgeix quant les tonalitats dels balus del PP mai no poden arribar als matissos que cada segón ens brinda allò que pretenien imitar i les gavines tenen nom .... ben cert!! per a mi, Tu ho has dit be. Del Olmo és un carronyer ara, i abans igual. I ben igual m'és n'Aznar... que corronya no n'hi ha si no hi ha morts.
Vilera
- Monday, May 19, 2003 at 16:15:06 (CEST)
No vull ficar a tots els peperos dins un mateix sac. No és el mateix en Matas que n'Aznar. No és el mateix n'Aznar que el nostro Del Olmo. Que DÉU ENS ALLIBERI D'AQUEST INFORTUNI!!! QUÈ FARIA EL NOSTRE PAÍS SI TENGUÉS COM A PRESIDENT EN DEL OLMO??, no bastarien les comptes de tot Suïssa per aplegar tots els doblers que s'embutxacaria. En referència a l'au de PP, mai m'ho havia plantetjat, però crec que simplement és qüestió de màrqueting i sobretot de tradició del partit.
una dona jove VILERA
- Monday, May 19, 2003 at 14:00:27 (CEST)
Coneixeu l'anagrama dels anomenats "Clan de la Gavina", sí, són aquests del "Partido Popular" i sempre m'he demanat quina relació deu tenir aquest ocell amb la ideologia del PP. És simplement màrketing?? És simplement què volen tan alt i no toquen de peus a terra?? o per altra banda, és un sí als viatgers o turistes? o també podria ser què fos pel fet que la seva idiosincràcia es sembli a la vida que tenen aquests animals són: - els aucells més bruts de la capa de la Terra, són aus carronyeres, són com a rates amb ales, s'alimenten de tot el fems i deixalles dels altres i han passat del seu hàbitat marí a colonitzar qualsevol racó de la Terra; s'han espargit en gran masses que arrassen amb la suor del pagès, de l'obrer i de la persona que lluita per la dignitat i un món millor. Convit a Sa Vilera a indagar què en pensa, i què d'aquest logotip?? i també a tota l'altra gent que vulgui dir la seva.
Dimonió de Sa Boleda
- Monday, May 19, 2003 at 13:29:46 (CEST)
The Magician diu: Estic d'acord amb en "desacord". --- Seria una bona cosa pensar això de borrar els "copiar y pegar" dels diaris. ... Pensa-ho. Gràcies.
The Magician
- Monday, May 19, 2003 at 13:07:37 (CEST)
Per sa pepera: tu dius que els debats no serveixen per res. D'acord!! i la feina de cada dia, els escandols, les polèmiques i la fama del poble arreu de mallorca no et fan canviar?? Tanmateix sabem que més que idees la majoria de gent vota a la persona, però si aquest es un bandarra?? que??
lkñasdj
- Monday, May 19, 2003 at 11:57:11 (CEST)
Particularment vull donar les gràcies a "un de lavila.org sempre que pot" perque aclareix una cosa que, per òbvia, pareixia que no havia de menester cap aclariment. Jo també estic a lavila.org des del principi, i tenc ben clar que rera tot això no hi ha cap interés partidista. l'única opinió que com a colectiu hem gosat posar és el "No a la guerra" de la primera pàgina. A n'aquesta web hi entra qui vol i al debat hi opina tothom qui vol (amb el més absolut anonimat). Tant de bó quedàs patent la diversitat d'opinions que hi ha al poble. Animau-vos a opinar i a discrepar sigau del partit que sigau, aquí hi ha espai per a tots els vileros i vileres. Aquesta era la intenció.
Un altre de lavila.org
- Monday, May 19, 2003 at 09:38:52 (CEST)
Veurem avui vespre si se tiren trastos pel cap, o si xerren amb motius de causa, amb papers damunt sa taula, i amb raons lògiques, i no populistes. Ja vos contaré demá què m'ha parescut!!!!
una dona jove VILERA
- Monday, May 19, 2003 at 09:07:18 (CEST)
es vera, diguin lo q diguin si tu ets d un partit hi n'hi estas convencut, tot aixo d debats sobra, no et convenceran del contrari .
una pepera
- Monday, May 19, 2003 at 00:50:15 (CEST)
No hi ha molt que dir, llevat de que la gent pot parlar el q vulgui xo al final la rao guanya i els fets son els q relament la gent t en compte.
amant d les coses ben fetes
- Monday, May 19, 2003 at 00:21:53 (CEST)
Gràcies per la teva recomanació. Creus que el representant del PSM pot ser capaç de millorar la situació financera del poble millor que en Cifre?. Jo tenc els meus dubtes, però , tot pot ser!! Tot serà qüestió de donar-li una oportunitat. Ah! I una altra cosa, no hi ha cecs ni tampoc cegues, és lícit que tothom pugui ser capaç d'expressar els seus sentits i opinions lliurament i no per això els hem de posar mals qualificatius(això va per en trosky)
una dona jove VILERA
- Sunday, May 18, 2003 at 19:01:06 (CEST)
es veu clar que no entens ni vols entendre el programa dels socialistes, no hi ha mes ceg que el qui no vol veure
TROSKY
- Sunday, May 18, 2003 at 16:55:21 (CEST)
Ah!! només una altre cosa.. tant sobre, tant paper, tanta duplicitat amb castella, s'hagues pogut evitar... podria ser un bon començament per no despilfarrar, Sr. Cifre.
Vilera
- Sunday, May 18, 2003 at 13:30:08 (CEST)
Només et voldri fer una pertita recomanació, idò "etuna dona jove VILERA", llegeix el programa d'en Cifre i veuràs que del que tu somnies no hi ha res. És curios, peró son els nostres fills qui veuen a primeres que cap candidat, a no ser en Reus a fet observacions al tema del deute, ves per on. No pens que pugui caviar la teva inteció de vot però, per lo inquiete que et veig amb aquest tema -que et ben assugur que a mi també- et deman que t'ho miris. que mirirs el que hi ha escrit i no el que diuen damunt Sa Plaça només. No et dic res d'en Cifre i la seva quadrilla, però del programa et dic que és impossible fer el que "comprometen"; com be tu penses, no els bastarien els quatre anys per posar el deute a on era. A hores d'ara, l'objectiu d'en Cifre és el que ha escrit i no el que a tu i a mi ens preocupa per no haver d'acotar el cap davant els nostres fills pel que els hem deixat, hores d'ara, la politica d'en Cifre és la del popupaxo tal com la del PP, les petites diferències em pasen per alt, però no la finalitat i els objectius: LLEGEIX I HO ENTENDRÀS, llavors no et vegis defraudada... ells ho han debatut, ho tenen ben clar. La seva conclusió és que per haver-hi en Del Olmo, ben be poden ser-hi ells. M'ha agradat que empreesis, encara que només en part, al teu Nom, el "vilera". La teva psotura em sembla raonable, tot i que ja veus que no estem d'acord.... m'encantaria trobar noves teves ben sovint. Que tinguem sort. Adeu!!
Vilera
- Sunday, May 18, 2003 at 13:28:44 (CEST)
és la primera vegada que escric aquí i fa només un parell de dies que vos llegeixo, no sé res de tot això que deis del PSM, ni sé què ha passat, només vull dir que jo no el votaré no per què estigui assustada o cagada com diuen uns , sinó perquè crec sincerament que necessitam un home amb un poc més d'experiència per fer front a tota la corrupció que en Del Olmo i els seus amics han deixat a La Vila. Pens que en Miquel Cifre va fer una bona feina el temps que va estar dins la batlia. Va deixar el deute del poble en només 600 milions de pessetes, i ara, mirau lo que tenim... 3000 milions i PUJA!!!!No sé si els meus fills tendran futur dins un poble que cau en picat. Esper que surti elegit i que comenci a posar ordre dins aquest GALLINER!!!UNA ABRAÇADA A TOTS!!!.
una dona jove VILERA
- Sunday, May 18, 2003 at 12:52:54 (CEST)
Un missatge per lavila.org: haurieu de llevar aquests missatges que son copiats de diaris i recomanar als usuaris que tan sols posin la direcció per qui vulgui vagi a llegir-la. Això no hauria de ser un taurell d'anuncis, si no que un lloc per dir tots la nostra. GRACIES
desacord
- Sunday, May 18, 2003 at 11:20:55 (CEST)
Sábado, 17 de mayo de 2003 Actualizado a las 02:34 TURISMO El 46% de los turistas no paga la ecotasa al alojarse en establecimientos no reglados Los hoteleros confirman que hay 517 establecimientos menos que hace 12 años - La facturación de los hoteles de Mallorca ha bajado en 2002 un 30% - Las reservas también han caído otro 30% A D E M A S Comienza el dispositivo de seguridad en Platja de Palma Las causas de un retroceso Volver a illes_balears > Imprimir AGUSTÍN RIVERA PALMA.–El 46% de los turistas que se alojan en Mallorca lo hacen en establecimientos no reglados, con lo que este porcentaje de visitantes se ahorran el pago de la ecotasa. Este es una de los puntos que resaltó ayer la vicepresidenta de la Fehm (Federación Empresarial Hotelera de Mallorca), Sebastiana Moranta, en un exhaustivo informe de 55 páginas presentado en el hotel Son Vida. El acto, al que acudieron 250 personas vinculadas con el sector turístico balear, se convirtió también en un respaldo a la figura del presidente de Sol Meliá, Gabriel Escarrer, duramente criticado por el conseller de Turismo, Celestí Alomar. El presidente de los hoteleros de Mallorca expresó su solidaridad con Escarrer al comentar la «osadía» del regidor de Sol Meliá, «por expresar su opinión sobre la política turística del Pacte». «La administración autonómica no reconoce que es la crisis más grave del sector», resaltó Cañellas, quien también insistió en «abundar en más promoción de las Islas, retirar el impuesto turístico y una política fiscal que incentive la inversión privada». En la misma línea se mostró la presidenta del Fehm, Sebastiana Moranta, quien resaltó que los años del Pacte de Progrés presentaba «una de las crisis más graves del sector y no de un año o un ciclo malo, sino de una tendencia a la baja». Moranta ofreció una completa batería de cifras que confirmaban la caída del turismo balear: 2002 cerró con una bajada del 7% de visitantes y del 12% de pernoctaciones, lo que habría producido un descenso de entre el 20 y el 30% de facturación de los establecimientos hoteleros. Unas 279 instalaciones, es decir, el 10% de la planta hotelera, añadió, ha tenido que cerrar este invierno, debido a la caída del 30% de las reservas. ¿Motivos? La vicepresidenta de la Federación Hotelera también criticó al Govern por demonizar el rechazo al turismo de clase media baja y turismo juvenil, «cuando el visitante que más gasta es el joven de 30 años que se aloja en hoteles de una y dos estrellas». ¿Isla destrozada? Más interrogantes. ¿Una Isla destrozada? Actualmente hay 517 establecimientos hoteleros y 2.139 plazas menos que hace 12 años. El 11-S y la guerra de Irak, la recesión económica de Alemania, la falta de promoción turística, la mala imagen de Mallorca en el exterior, la competitividad de otros destinos emergentes y el hecho de haberse convertido en un destino caro y pasado de moda, son las causas de esta crisis en el sector hotelero de Baleares, según los resultados del documento. Por ello, la Federación de hoteleros de Mallorca abogó por la diversificación de la oferta, la desestacionalización y la promoción turística, además de buscar una valor añadido y controlar los precios del producto, «que es la isla entera». Asimismo, para los hoteleros son necesarias más instalaciones deportivas (puertos y campos de golf), más carreteras (el segundo cinturón de Palma), más capacidad de incineración, un centro de congresos, reducir el índice de inseguridad y eliminar la ecotasa. Tras la «lista de los Reyes Magos», en palabras de la vicepresidenta, el técnico Daniel de Eguren, del equipo de la escuela de dirección de empresas IESE, de la Universidad de Navarra, fue más realista y recomendó a los empresarios buscar la satisfacción del cliente para fidelizarlo, ya que así repite el viaje.
COPION
- Sunday, May 18, 2003 at 00:22:01 (CEST)
Jo no soc cap integrant del PSM, ni simpatitzant tant sols, ben al contrari, cos del PP i tothom ho sap; com tothom sap també que tenc per amics a persones d'aquest partit ben conegudes per a tothom al poble també. Soc i em sent part de lavila.org des de els seus inicis i no hi renunciaré perquè em sent a gust amb persones que treballem desinteressadament pel poble i ho fan des de ja fa un bon grapat d'anys. Mes bé o més malament, mes aviat o més poc a poc, ben d'acord o amb diferències ja aniria bé que no faltessin a aquests debats els joves del PP, el que lament. No m'ha agradat que posessin al PSM per lo de lavila.org, com puc entendre que tampoc agradaria a un del PSM que ho fessin a l'inrevés. Pensant que pugui ser qualque un del PP, partit al que, com ja vos he dit, em veig lligat, vos demàn disculpes per l'annarot que, com be li han dit, confon el cul amb les témpores. Enhorabona a lavila.org i a tothom que s'hi acosta. Si d'altre manera, el confús fos del PSOE , cosa probable, donat el que pensem es veuen venir al damunt, o qualsevulla altre partit (el que no sembla probable, ja que no haurien votat ni als seus al debat) ja se n’avindran ells mateixos.
un de lavila.org sempre que pot
- Sunday, May 18, 2003 at 00:02:27 (CEST)
votaré en Antoni Reus, home responsable i de confiança.
gofer
- Saturday, May 17, 2003 at 20:19:27 (CEST)
L'EXCEL·LENTÍSSIM JAUME MATAS. ------ The Magician vos explicarà un poc la història del Ministre Matas. Per aquells que ja la sabeu, sempre és bò no oblidar-la; pels qui no la sabeu, esper que vos serveixi per a no deixar-vos trepitjar; pels qui no la voleu sabre, allà voltros; i per aquells que volen negar la veritat i l'evidència, seguirem lluitant per a que no torneu a enganyar. -- Aquesta és la història d'un Ministre per a l'oblit, i no la d' "aquell que volia ser ocell": La gestió de Jaume Matas com a Ministre de Medi Ambient ha sigut un autèntic desastre i ha suposat un gran retrocés. Els aspectes més negatius de l'etapa de Matas han estat l'absència total de diàleg amb la societat civil(mai va reunir el Consell Assessor de Medi Ambient) ni tampoc amb la resta de forces polítiques, l'imposició d'un Plà Hidrològic Nacional desastrós, la manca de tota política real per cumplir el protocol de Kioto malgrat que les emisions de diòxid de carboni ja dupliquen les autoritzades, el retrocés de la política ambiental durant la presidència de la Unió Europea, el retràs en l'aplicació de les normes i lleis comunitàries com el Projecte de Llei de prevenció i control integrats de la contaminació, la no aprovació de l'Estratègia Espanyola per a la Conservació i l'Ús Sostenible de la Diversitat Biològica i els plans sectorials prevists, l'elaboració d'una suposada Estratègia Espanyola de l'Ús Sostenible sense pressuposts ni actuacions concretes, l'incumpliment del Plà Nacional de Residus Urbans, la no aprovació de l'Estratègia Forestal Espanyola, la presentació de plans sense pressuposts ni objectius clars que no passen d'un "brindis al sol", com el Plà Forestal, i l'anomenament de persones amb molt poca preparació i capacitat de gestió al capdavant de la majoria de les àrees del seu ministeri i que en alguns casos procedeixen d'empreses privades amb interesos lligats a actuacions del Ministeri. __Per si això no fós suficient la seva oposició a l'ecotaxa manifesta clarament el seu caràcter desarrollista i oposat a la sostenibilitat ambiental. I a més, no hem d'oblidar que el seu anomenament com a ministre va respondre a l'interés del PP per recuperar el govern a Balears, promocionant la figura del seu candidat; encara que Jaume Matas no mostrà mai cap interés per protegir tal govern i de fet durant el temps en que ha estat ministre no s'aturat de fer declaracions encaminades a desgastar l'actual govern de coalició de les Illes. ------ Tot això no és part de la meva invenció, si no que són fets evidents i demostrats, i és el que diu en José Santamarta Flórez director de la revista World Watch. ------ Esperant que vosaltres també compartigueu la nostra opinió sobre en Matas. Només afegir que no passeu pena perquè l'incompetent Jaume Matas no guanyarà les eleccions. The Magician - Friday, April 18, 2003 at 20:53:27 (CEST) I fins aquí el Capítol III. Ara The Magician convida a tots els habituals i bons participants d'aquest debat a mostrar el que opinen sobre tan majestuós personatge. Gràcies. Un saludo.
The Magician
- Saturday, May 17, 2003 at 19:59:08 (CEST)
jo vot en cifre perque es una persona que se sent vilero i el quefa ho fa per es poble no per la seva butchaque i es el qui mes fa pels joves que som el futur del poble!!!!!!!! i no com es pùtes peperos que tot ho fan per es seu interes personal i no fan res pel poble mes que mal i moltes injusticies i mos prenen els dobles que nosaltre ens costa suo i esforç i ell domes li coste seura i comprar puros de 7 pans i "barrina" dobles a nes poble i altres coses
judacrpu
- Saturday, May 17, 2003 at 19:57:50 (CEST)
Què en pensa The Magician sobre el programa del PP? Capítol III. ---- El PP diu "Sí , al medi ambient". ... The Magician diu: Si? I els vostros grans collons, uns cabrons és lo que sou. --- Vull recordar-vos que heu oblidat de posar: ·Regeneració de les platges amb l'extracció d'arena de la costa. ----- Això sí que va ser un gran avanç en el tema ecològic. Collons! que ho sou de falssos "Señores del PP". ------------------------------------------------------------------- The Magician vol recuperar ara un escrit del debat anterior que mostrava realment com de respectuós amb el medi ambient és el PP. Per què en Matas és el candidat a la presidència del Govern; teniu-ho molt present. Teniu també molt present la "meravellosa" actuació del PP enfront el cas Prestige, això és important. --- The Magician diu: pensa-ho bé ciutadans, el futur de la biosfera està en joc.
The Magician
- Saturday, May 17, 2003 at 19:50:55 (CEST)
en Miquel Cifre perque ha estat hi es el mes honrat i el mes capacitat per dur a terme aquest bullit que hi ha a n'aquest ajuntament i vosaltres es des PSM no vos equivoqueu d'enemic en Cifre ho ha demostrat! VOTARE A NEN MIQUEL CIFRE!
xxxxx
- Saturday, May 17, 2003 at 13:17:09 (CEST)
José María Aznar Presidente Estimadalo amiga/o: Antes que nada, quisiera agradecerle profundamente su atención. Me he permitido escribirle personalmente, con motivo de un momento tan importante para todos como serán las elecciones del próximo 25 de Mayo. Estas breves líneas son para recordarle que, ese día, su voto será decisivo para garantizar un futuro común de convivencia, prosperidad y bienestar para todos los españoles. Cada uno de los candidatos del Partido Popular está dispuesto a servir a este objetivo con más ilusión y dedicación que nunca. Esperamos merecer su confianza. En los próximos cuatro años queremos dar un nuevo avance en las tareas que hemos emprendido; con un programa de centro y con las reformas que han hecho posible que hoy trabajen en España casi 4 millones de personas más que en 1996. Todos los candidatos del Partido Popular están comprometidos en todos los lugares de España: · a proseguir el camino hacia el pleno empleo; · a ayudar a las familias con nuevas medidas económicas y sociales; .a seguir favoreciendo la incorporación de las mujeres al trabajo, conciliándolo con la vida familiar; · a facilitar a los jóvenes empleo y vivienda; · a bajar impuestos para continuar haciendo más con menos; .a mejorar la calidad de vida de todos, con especial atención a la de nuestros mayores; · a hacer más seguras nuestras ciudades y pueblos, con las medidas que hemos adoptado y que harán que los delincuentes no sigan en la calle y sean justamente castigados. Hemos avanzado mucho. Pero podemos ahora hacer mucho más. Nosotros lo hacemos con moderación y respeto a todos, con la práctica del diálogo, con seriedad y honradez, contando con usted y sus aspiraciones. Le ruego que reflexione sobre los riesgos de las políticas de otros partidos, que ya en el pasado produjeron más paro, más impuestos y menos seguridad, y que ahora están instalados en el radicalismo. Ofrecemos un nuevo contrato con los españoles con una política coherente en toda la nación. Con su apoyo podemos lograr nuevos progresos y contemplar el futuro con confianza. Con mi agradecimiento a su atención, reciba un cordial saludo en nombre de todas las personas que integran las candidaturas del Partido Popular y en el mío propio. José María Aznar
el Presi <detodos los españoles@punto.com>
- Saturday, May 17, 2003 at 10:37:13 (CEST)
Viernes, 16 de mayo de 2003 Actualizado a las 01:30 ‘LOS OTROS’ 'Ciudadano Rabasco' o el 'foraster' orgulloso de ir a la contra ASI sigue en la brecha bilingüismo en mano - Acusa al resto de copiar su programa A D E M A S «Aquí no hay libertad real» Volver a illes_balears > Imprimir ROBERTO DÍEZ YAGÜE PALMA.– Va a la contra y lo sabe. Y además le gusta. Para bien o para mal, todo el mundo en Baleares conoce a Joaquín Rabasco porque, como mínimo, llama la atención aquello de «Sin imposiciones catalanistas», uno de los lemas de su partido, Asociación Social Independiente (ASI), que se presenta en Mallorca, Eivissa y nueve municipios. «El problema de Mallorca se llama Joaquín Rabasco», proclama con orgullo este autoproclamado como «único alumno balear de Adolfo Suárez». ¿Por qué? «Porque soy el objetivo de todos y todos han copiado nuestro programa», contesta. Especialmente en lo que respecta a la sempiterna discusión sobre el bilingüismo, el auténtico caballo de batalla de ASI. «La Constitución me ampara», reclama para colocarse a sí mismo el cartel de «forastero y orgulloso». «Baleares sigue siendo España, así que no tiene que haber ningún proceso de adaptación si te trasladas de Zaragoza, Bilbao o La Coruña a Mallorca. Esta es una comunidad bilingüe gobernada por un señor [Antich] que ha invertido 14,5 millones de euros en un plan de choque contra el castellano», explica Rabasco. Por eso ASI pide lo que llaman «bilingüismo real» entre el castellano y los idiomas de las islas (mallorquín, menorquín e ibicenco) en la enseñanza y las administraciones. Esto es lo que todo el mundo conoce de ASI, pero ¿qué harían si obtuviesen los dos escaños que afirman tener asegurados en Mallorca y Eivissa? «Acabar con la mayoría de los 7.200 'estómagos agradecidos del Pacto de Progreso», clama, «por eso me tienen miedo porque voy a destapar toda la basura». Otro de los pilares del programa es la ayuda a las familias necesitadas y a los jóvenes para que encuentren trabajo y vivienda. Además habría transporte público gratis y mayor seguridad ciudadana. «Esto es facilísimo: todos sabemos dónde está el problema: en el tráfico de drogas», explica. Y aún hay más: promoción seria del turismo, especialmente el invernal con la construcción de un casino y un palacio de congresos. El problema turístico también incluye eliminar la ecotasa, «que da imagen de país tercermundista». Otro de los puntos fundamentales es, y vuelta la burra al trigo, la educación y el conflicto idiomático. «Baleares es la comunidad con mayor fracaso escolar de Europa y eso no puede ser», comenta. Y la inmigración. Máximo rigor con la inmigración ilegal, dice el programa de ASI, «porque si no de aquí a dos años Mallorca será una isla de venta ambulante y llena de delincuentes potenciales». También hay otras propuestas, más innovadoras si cabe, como por ejemplo comprar un terreno en el Levante para fletar barcos con basura hasta allí, Así las cosas, en ASI no hay novedad en el frente: Rabasco se presenta al Parlament, imprime el carácter al partido y habla, habla mucho. De hecho, apenas deja que su hija Elena intervenga en la conversación. Y eso que es la candidata a la alcaldía de Palma. BUSQUEDAS LA VIDA MÁS FÁCIL Hemeroteca Agenda cultural Cartelera Restaurantes De copas Busca piso Rutas de viajes Callejero Farmacias Horóscopo Televisión Aeropuertos Estado de la mar Líneas Marítimas Teléfonos útiles Tráfico Gasolineras OTROS MUNDOS elmundo elmundodeporte elmundodinero elmundomotor elmundosalud elmundolibro elmundoviajes elmundovino Emisión Digital Navegante Metrópoli Expansión&Empleo mundofree © EL MUNDO / EL DIA DE BALEARES
Article d´© EL MUNDO / EL DIA DE BALEARES
- Saturday, May 17, 2003 at 04:50:49 (CEST)
Veig que hi ha moltes opinions de gent que acusa a aquesta pagina de ser d'es PSM i divan que es PSM no fara res, crec que lo que pasa de veres es que començan ha estar cagats de por, per que no fos cosa que es PSM tengues s'osadia de treure un bon resultat dia 25. Que vos sap molt de greu? que se majoria de gent que ha votat a n'aquesta pagina hagui votat es PSM i no a n'es vostros, perque no votan es vostros? que son masa importants per deixar-se caure per aqui, per que deis que no fara res es PSM, heu sabeu ben sert? si es aixi perque no heu contau o es que no heu sabeu i aquests resultats que no volen dir res segons voltros, pot esser que deveres vos facin por o vos saben tan de greu perque molts d'aquests que escrivim i hem votat a n'aquesta pagina som gent jove cansada de vells politics i volem un canvi a La Vila un canvi que de ben segur a gent com voltros i a n'es vostros JEFES no interesa. ESTEIS BEN CAGADETS.
4 Barres
- Friday, May 16, 2003 at 20:13:12 (CEST)
MARRO DES DIMONI: Valdria més anesis a repas d'ortografia que passejar-te pel mon d'aquesta gitza. Ets un tros de banc. A més el PSM no fa les coses a cops de talonari com els del PP o CPU que et conviden a beure i et fan firmar, que fan dinars el dia de les eleccions, que conviden a 1200 persones a un sopar per demanar-los es vot, que fan festes privades,... TOT AIXÒ HO FAN PERQUE SINO NO TENDRIEN LA MEITAT DELS VOTS.
SI TU ETS ES MARRO JO ES COLLONS (PELUTS I GROSSOS).
- Friday, May 16, 2003 at 19:36:26 (CEST)
MARRO DES DIMONI:
LLUCIFER
- Friday, May 16, 2003 at 19:32:55 (CEST)
akesta pagina es des psm i tamateix no es menjera un rosco ja o voreu gonyara es pp i de calle.
marro des dimoni
- Friday, May 16, 2003 at 19:06:13 (CEST)
QUANT CIFRE FUGI DE LA POLÍTICA ACTIVA LOCAL, NO EL TROBARÀS PEL GLOBO ROJO, EL TROBARÀS FENT COSTAT A LA GENT PROGRESISTA D'AQUEST MUNICIPI, NI TAPOC EL TROBARÀS POSANT "HAMACAS" I "PULPILLOS PER LA SORRA.
GEMINDER
- Friday, May 16, 2003 at 18:10:46 (CEST)
Ara que ja estam en campanya electoral vull aprofitar aquest espai per demanar el vot a les municipals per en Toni Reus i el vot a Mallorca per a Els Verds (en aquest cas van en coalició amb Esquerra Unida). Ánim a tots els de la llista del PSM municipal i anau amb il·lusió, que el que ha de menester el nostre muncipi és gent il·lusionada i que vulgui desterrar del futur el que fins ara ha patit el nostre poble: polítics amb molta experiència que no volen amollar la cadira ni pensar amb les persones. Tenen tanta experiència que ni la gent les enten ja. Sé cert que si la gent anàs pel món fora butxaques aquests polítics que ens governen feria molt que haurien dimitit. Ánim Toni Reus, mira a les persones a la cara i als ulls (que els altres polítics ja saps lo que miren).----- anau a www.eu-evmallorca.com.
Antoni Ferrer Capó.
- Friday, May 16, 2003 at 16:48:49 (CEST)
Peperros: que vos bombin a tots! Guau, guau!
ppppeeerrooosss
- Friday, May 16, 2003 at 16:03:27 (CEST)
Anims Toni del Olmo i a tots els componets del partit popular de Sa Pobla.Enguany farem sa majoria absoluta i en Cifre i en Monjo s´he retiraran d´una vegada.
ppppppppppppppppppppp
- Friday, May 16, 2003 at 15:54:04 (CEST)
PIP: Et voldria dir que ets un dels molts que diuen les coses sense pensar. Aquest, és un debat obert a tothom, fins i tot com has pogut comprobar, a tú. Fa estona que hem passejo per dins d'aquesta plana i et puc ben dir que sempre i dic SEMPRE s'han respectat les opinions dels usuaris del debat, llevat que aquests no guardassin les formalitats. Lavila.org és una associació formada per gent diversa i de diverses idees (vet aquí la riquesa) i ho pots veure a l'apartat d'associació, se cert que no hi has entrat mai. A més el vot és lliure i no és vàlid per les eleccions del 25M. Així es que el que pots fer és callar i dir la teva damunt del tema que es tracta, si t'agrada bé i si no no diguis res i escolta.
Un altra de lavila.org
- Friday, May 16, 2003 at 15:19:03 (CEST)
Qué haríamos sin usted ANTONIO PIZÁ Reconozco que el ciudadano Joaquín Rabasco me produce cierta irritación -nada personal, ni qué decir tiene- incrementada ahora a raíz de sus declaraciones a este diario el martes último. Y como quiera que me irrita todo eso que dice y representa, voy y hago unos ejercicios de relajación oriental, tomados del manual "Nirvana para principiantes" y me tomo uno de esos yogures que te renuevan por dentro y eso se nota por fuera. Después de lo cual, oiga usted, ya pueden llover rabascos como chuzos que un servidor tiene protegidas las neuronas con Onduline bajo techo. A modo de breve currículum, aunque entre nosotros ya no necesita de presentación de tanto ir dando el cante, resumiré que se trata de un policía de 51 años, nacido en Iznájar (Córdoba), concejal de Llucmajor y candidato a presidir el Govern Balear por un estrambótico partido fundado por él si no ando equivocado, que lleva por nombre ASI, Agrupación Social Independiente. También forma parte de su hoja de servicios estar investigado por presuntas irregularidades de contratación, y una condena por agresión, aunque en mérito a eso último considera él que "tendrían que ponerme un monumento" porque el agredido era mucho más corpulento y fuerte. O sea, digo yo, como si se hubiera cargado a hostias al primo de Zumosol. Ja ho val. De entrada, si me lo permite, le diré que denominarse Agrupación Social Independiente es un pleonasmo, una redundancia mejor, puesto que toda agrupación es social desde el momento en que nunca hubo ni habrá "agrupaciones individuales". También me permito recordarle que los monumentos no se "ponen", se "erigen". Y perdone usted la osadía, señor Rabasco, ya que el adalid de la lengua castellana, en esta tierra donde por cierto la lengua propia es otra, el adalid repito, es usted y no yo. Pero no se preocupe ni se incomode, que no es usted ni mucho menos el único que por esos pagos es tan castellanista a ultranza como de oídas. Pero en cualquier caso no da usted la impresión -aunque puedo estar obviamente equivocado- de frecuentar los clásicos de su amada lengua materna, ni tan siquiera el Miranda Podadera si se tercia. Tampoco es usted, ni será, el primero o el último en utilizar la lengua oficial española para ningunear la nuestra, también oficial pero sólo sobre el papel y encima mojado. Mire usted, señor Rabasco: usted vino a esta tierra de acogida desde su pueblecito cordobés de donde Cristo perdió la boina, y que conste que sea usted bienvenido, para decirnos qué clase de bilingüismo debemos aplicar aquí, y lo que es todavía más alucinante y surrealista, cual es la verdadera y ortodoxa lengua de estas Illes, y cual es una "imposición" catalanista de "7.200 estómagos agradecidos" (sic). ¿Será verdad que de fuera vendrá quien los ´cojines´ te tocará? En este terreno no es más que un ágrafo sembrador de discordias en corral ajeno, que busca apoyos y votos entre mallorquines aún confusos sobre tal cuestión, de buena fe la gran mayoría de ellos. De ello se aprovechan populistas y manipuladores cuya finalidad no es sino minar la unidad de una lengua que es una en su origen, normalizada en lo literario y rica y variada en sus modalidades locales. Nadie le va a discutir, ni siquiera reprochar, al candidato Rabasco su pretensión de liderar el mogollón castellanoparlante de Balears, su principal cantera proselitista. En el fondo, sin embargo, les está haciendo un flaco servicio pues los empuja a una definitiva integración incompleta, que es tanto como decir cierta forma de marginación. La inmersión lingüística en otra de la misma raíz que la materna es sumamente fácil con sólo un mínimo esfuerzo y principalmente con un mínimo de voluntad e interés personal en ello. Así que basta de hablar sesgada y capciosamente de "imposición" cuando la triste realidad es que hoy por hoy bastante tiene la lengua oficial de les Illes con luchar por la supervivencia. En cualquier caso usted y tantos como usted lo que quieren es que su tan "defendido" mallorquín (defendido del "catalanismo" no del castellanismo) se reduzca a un esperpento folklórico y casero, y tan absolutamente "opcional" como el ball de bot. Finalmente, y eso tómelo como una advertencia, deje usted de insultar a una entidad como nuestra Obra Cultural Balear llamándola "lacra social de Mallorca", o "asociación de pseudointelectuales". Diferenciar la intelectualidad de la "pseudo" es cosa que no está a su alcance, y enjuiciar la OCB es cosa que no le incumbe, ni mucho ni poco. Lo mismo que a mí, poco o nada me incumben las asociaciones culturales andaluzas, pongamos la de "Rocieros todo el año", o "Fomento del andalucí calé", "Amigos del pescaíto frito", "Hermandad de la bata de cola", "Cofradía de la manzanilla y la madrugá", qué sé yo, cosas así. A lo mejor, quién sabe, cualquier día le llaman para que les asesore. En cuyo caso hasta puede que le echemos de menos, don Joaquín Rabasco.
Article a Diario de Mallorca sobre ASI
- Friday, May 16, 2003 at 13:56:36 (CEST)
No, PIP, t'equivoques. lavila@org no és del PSM. Si de cas són votants del PSM la majoria dels que han votat fins ara. No confonguis el cul amb les tèmpores.
un de lavila.org
- Friday, May 16, 2003 at 13:52:54 (CEST)
Això dels resultats de l'enquesta d'aquest debat fa un poc d'olor, sa vos veu el plumero, lavila@org es igual a PSM.
pip
- Friday, May 16, 2003 at 13:40:35 (CEST)
La ostia: Ja t'agradaria escriure un poc més bé. Sé cert que et forastera!!!! BARCO!!!!
MARRO
- Friday, May 16, 2003 at 13:05:42 (CEST)
Visitau: www.aznar.net i també : www.aznar.net/Especial%20Matas/relacionfallecidos.htm
//*//
- Friday, May 16, 2003 at 09:15:36 (CEST)
LA OSTIA: almenys el PSM no fa votar als morts!!!!!!
ca rabiós
- Friday, May 16, 2003 at 09:06:30 (CEST)
A "xxxxxxx". M'agraden com tu, m'agrada la teva denuncia, la teva disconformitat..... per ventura tens raó ..... per ventura, en tornar, miraré d'agradar-te, també, a tu. "Baulonet", la teva t'ha quedat mica magre.... a veure si t'esforces un poc mes, ehh!!, punyetes!! que pareix que t'apuntes amb el primer que passa. Be! ho deixarem així, per la meva part.... i de bon de veres que procuraré no barrejar-vos els ous amb els caragols.... per la vostra, mirau de que el de les margalidaneres no mescli el nostre nom amb el que res té a veure; així no vos haureu de tornar a veure compromesos a defensar algú, extern, que ENS FA les coses amb els peus. El fulletó es tant patètic al fons com a la forma, no aporta rés, ens insulta.... i el mes fotut: EL PAGUEM NOSALTRES, TOTS!!.... I A CALLAR, SI NO T'AGRADA!! IDÒ NO!!!... Jo no vull callar, i si el tipo d'Alarò no sap de que va, o te la confiança amb un equip que així l'ha deixat, al manco, que demani disculpes.... o no ?!. A la fi per ventura teniu raó !!?. Ara de bon de veres... que ja hi som com una persiana de bell nou... i no fos que l'Alaroner ens faci discutir a nosaltres: per ell res, per a vosaltres dos, rebeu un petonet amb pesigolles cada un: mmmmmuack!! mmmmmmuakc!!. Be!! anem per endavant... veig que hi ha molt brou per escolar amb lo dels d'ASI i els altres d'ASA.... i mentres, que hi ha segon al PP o no???.
Vilera <SantaMargaLIDANERA@ES UN POBLE ENTRE LAVILA I LA MAR.COM>
- Thursday, May 15, 2003 at 23:14:46 (CEST)
Ya vos agradaria equest resultats e PSM
la ostia
- Thursday, May 15, 2003 at 22:51:09 (CEST)
Ya vos agradaria equest resultats e PSM
la ostia
- Thursday, May 15, 2003 at 22:51:08 (CEST)
The Magician presenta el segon capítol de la novela "Què pensa The Magician sobre el programa del PP". --- Capítol II ; The Magician diu: I seguint parlant de fotos; sa de sa piscina sí que és ¡¡ fantàstica !! per veure les ¿grans? idees del Partido Popular. L'han deixada una vertadera meravella per nedar-hi aquest estiu, preciosa. ... I és que amb aquesta foto si que se li veu molt es "plumero" al PP. Ja ho crec que sí. Però què es pensaven, que faria goig damunt del futlletó. ... The Magician diu: Pena, aquesta foto fa pena.
The Magician
- Thursday, May 15, 2003 at 20:38:14 (CEST)
La pregunta hauria de ser: Algú de vosaltres canviarà el seu vot respecte al de fa quatre anys?. Jo crec que la gent vota pinyó fixo. Digau-me pessimista...però crec que els únics que poden fer canviar el dibuix polític del nostre poble són els nous votants, i a Can Picafort n'hi ha molts. Molts!!
Darthb
- Thursday, May 15, 2003 at 18:18:36 (CEST)
Votare en Reus, i es PSM, perque: - son honrrats. - son joves. - tenen uns ideals (els quals crec que respectaran i no trairan). - no insultan. - divan ses coses aixi com son. - no tenen interesos amagats. - miran pes poble. - no son lladres. - no volen ferse rics a damunt s'esquene d'es poble. En resum perque es sa millor opcio que tenc, despres d'anys de corrupcio, crispacio politica i social, de mentides i de vergonyes que ha hagut de sofrir la Vila aquests darrers anys de sortir per es medis de comunicacio i perque ja basta de que aquest poble el dominin sempre els mateixos "CACIQUES" que es creven que tenen el dret de fer els que els pasa pels collons. I perque n'estic fins els OUS dels altres politiquets de jugueta.
4 BARRES.
- Thursday, May 15, 2003 at 17:33:44 (CEST)
de quins lletreros parles? un poc d'informació per als que no en tenim per favor. gràcies.
un que vol sabre
- Thursday, May 15, 2003 at 16:12:54 (CEST)
Heu vist es lletreros?: SI a "SISÍ".
Berroul
- Thursday, May 15, 2003 at 16:08:40 (CEST)
THE MAGICIAN: Gracies per les teves aclaracions i suggeriments. Junts per donar canya.................................................................. ASI ASA: En Monjo que faci el que vulgui, pero si pacta amb ASI quedarà com un porc. A més que no has llegit els diaris. Envers d'ASI ara sí que els poden dir NASI.
LLUCIFER
- Thursday, May 15, 2003 at 15:54:19 (CEST)
A que no sabeís que el sr monjo quiere pactar con ASI. Ja, ja ,ja
ASI ASA
- Thursday, May 15, 2003 at 14:45:09 (CEST)
Margalider = Bosquetarro. Va per tu "the magician"
twinki pinki
- Thursday, May 15, 2003 at 14:41:21 (CEST)
Benvolgut LLUCIFER, ---The Magician diu: No se per a quin motiu t'has sentit aludit quan m'he referit al LLUCIFER FALS; supòs que és per que no has llegit el missatge que ens dedicava i que veig que han borrat. ----- Canviant de tema, deixa'm dir-te, si m'ho permets, que els teus escrits quedarien millor si no ho posassis tot en majúscules, ja que és de mala educació fer-ho en un debat i no per això centra més l'atenció del lector. ------ Un saludo.
The Magican
- Thursday, May 15, 2003 at 14:01:04 (CEST)
The Magician diu: --- Estimada Vilera, m'has deixat impresionat i intrigat amb les teves indagacions sobre les "margalidaneres". D'on treuràs tanta sabiduria? Sabia que havia fet la pregunta a la persona adient.
The Magican
- Thursday, May 15, 2003 at 13:53:51 (CEST)
sabeu, en pito tambè posava ma a la caixa. igualico...igualico que el sr.ooooooooooorrrrrrr......
PITO
- Thursday, May 15, 2003 at 11:31:27 (CEST)
DENUNCIA El tránsfuga de Santa Margalida falseó documentos para trasladar su farmacia a Can Picafort Miguel Ordinas, líder de Can Picafort Unit, desvela que la negativa de su partido a satisfacer la demanda de Canet motivó que éste decidiera votar con la oposición HENRY PINTO SANTA MARGALIDA.– La campaña electoral está al rojo vivo en La Vila, los pactos anteriores han pasado a tercer plano y todos buscan dar motivos suficientes a su electorado. En esta línea, Miquel Ordinas, líder de Can Picafort Unit (CPU) ha querido dar a conocer a los suyos y a todo el pueblo qué fue lo que motivó la espantá de Joan Canet. Las acusaciones de Ordinas son graves, pero el candidato ha presentado documentación para argumentar su denuncia, la cual obra en poder de EL MUNDO / El Día de Baleares. «Resulta que él y su esposa querían trasladar la farmacia de Son Serra, que es de su propiedad, ellos querían cerrarla y reabrirla en Can Picafort. Estuvieron enviando solicitudes e informes a la Conselleria de Salud del Govern balear y al Colegio de Farmacéuticos, luego en el comité del partido lo supimos. Yo no he querido hablar de esto por mantener el pacto hasta el final y, ahora que la legislatura ha finalizado, puedo explicar a la opinión pública del municipio qué es lo que hay detrás de este proceder», asegura Ordinas. El número uno de la lista de CPU añade que «ellos estaban dispuestos a dejar a los vecinos de Son Serra sin farmacia, cuando es de los pocos servicios permanentes que tienen, incluso ya tenían la ubicación en Can Picafort. Nosotros vimos que nuestro electorado en Son Serra saldría perjudicado si este plan se llevaba a cabo y tuvimos conversaciones con él, pero siempre lo negaba». Para Ordinas, «la intención de Canet al entrar a la lista de CPU era lograr cambiar la farmacia de sitio, nada más, y como con nosotros no lo pudo lograr (pues no nos prestamos ni lo permitimos), mostró su descontento haciendo todo lo que hizo [en referencia a su paso apoyo constante a la oposición desde el último trimestre de 2002]». Por ello, Miquel Ordinas no duda en afirmar que «aquí no hay nada de conciencia y amor por el pueblo ni nada [excusas esgrimidas por Canet para obrar de la forma que lo hizo, es decir, votar en contra de su partido]. Este señor lo único que buscaba era su propio beneficio sin importarle el perjuicio que conllevaría para los que son sus vecinos. Habrá que ver qué le ha prometido en el PSOE a ese respecto, pues por amor al arte no se habrá ido con ellos», añade el representante de CPU. Ordinas se 'cubre las espaldas' sobre toda esta denuncia al asegurar que «poseo documentación sobre lo que estoy diciendo y cómo Canet falseó, engañó y manipuló a espaldas de todos». Según uno de los citados documentos, Joan Canet, tomándose atribuciones que no tenía, certificó en el año 2000 que la población de Son Serra había descendido -como muestra la imagen superior de esta página-, por lo que cumplía de esta forma uno de los requisitos para poder trasladar su farmacia. Pero, según fuentes consultadas por este periódico, estas atribuciones competen sólo al alcalde y, además, los datos oficiales evidentemente son diferentes. La población continúa en aumento -como demuestra el informe actualizado de la imagen inferior-, «sabemos que Canet estuvo presionando al secretario de la Corporación para que hiciese ese certificado. Ante su negativa decidió hacerlo a titulo personal», afirman las mismas fuentes. Sobre los motivos que expuso el ex delegado de Son Serra a este periódico -entre otros, que lo querían dejar fuera de la lista para las próximas elecciones-, Ordinas asegura que «fue su excusa. Nosotros no le prometemos perpetuidad a nadie, cuando alguien integra la lista se habla de un proyecto de cuatro años, nada más, luego ya se verá. Además, decidimos cambiarlo con buen criterio pues necesitábamos a alguien que velara por los intereses de Son Serra, ya que él lo hacía por sus intereses y los de su esposa, los cuales casualmente están enfrentados a los del municipio». Este periódico ha intentado ponerse en contacto con Joan Canet. Sin embargo, pese a saber que queríamos hablar con él, no contestó nuestras posteriores llamadas.
http://www.elmundo-eldia.com/2003/05/15/part_forana/1052949600.html
- Thursday, May 15, 2003 at 11:23:05 (CEST)
INCIDENTES DE CAMPAÑA Los 'cachorros' de ASI atacan e insultan a unas prostitutas de color en el barrio de S'Arenal Los hechos ocurrieron la noche de martes en una calle del Arenal frecuentada por prostitutas y travestis - Entre los involucrados está un hijo del líder de ASI y el número 20 en la lista municipal de Llucmajor - La Policía Local de Palma sólo abrió un informe y lo remitió ayer a la Junta Electoral de Baleares INDALECIO RIBELLES PALMA.- «Negras de mierda, hijas de puta, me vais a comer la polla». Estas son algunas de las lindezas e insultos que seis ocupantes de un vehículo forrado con propaganda electoral de la Agrupación Social Independiente (ASI), profirieron en la pasada madrugada contra un grupo de prostitutas del barrio del Arenal. Los hechos ocurrieron la pasada madrugada, al filo de la una de la noche y, por fortuna, unos agentes de paisano de la Policía Local de Palma fueron testigos presenciales de los hechos, lo que motivó la apertura de un informe a los ocupantes del vehículo por actos discriminatorios, racistas y xenófobos. Entre los seis acusados que ocupaban un Fiat Múltipla , según figura en el informe policial que ayer se hizo público, se encuentra Joaquin Rabasco Noche de 20 años de edad, hijo de Joaquin Rabasco Ferreria candidato de ASI al Govern balear y, hermano, de Elena Rabasco Noche, candidata de esta formación al Ayuntamiento de Palma. Otro de los participantes en este incidente, Joaquín Fernández Martín, figura como número 20 en la lista electoral de este partido para el Ayuntamiento de Llucmajor. Según el atestado policial, a la hora antes indicada, el vehículo electoral de esta formación se encontraba circulando por el caso urbano del Arenal. Uno de sus ocupantes estaba sentado en el marco inferior de la puerta delantera derecha, sobresaliendo con su tronco y cabeza fuera del vehículo, a la vez que gesticulaba y profería toda clase de insultos racistas a las prostitutas de color que habitualmente deambulan por esta calle de la Playa de Palma. Una actitud agresiva que puso en alerta a los policías de paisano. Al ir avanzado en su recorrido, a su paso por una zona concurrida por travestís, los ocupantes de las plazas delanteras y traseras derecha del coche con propaganda de ASI exclamaron: «Travestís maricones, hijos de puta». Dadas las circunstancias, los agentes optaron por radiar por frecuencia los datos del vehículo y la ruta que seguía, por si alguna de las unidades que patrullaban por la zona podía interceptarlo. Cerca del lugar de los hechos, se encontraba otra unidad de paisano que observó pocos instantes después como los ocupantes del citado vehículo procedían a sacar un látigo por una de las ventanas del coche con el objetivo de amedrentar a los turistas que a esa hora de la noche paseaban tranquilamente por el núcleo urbano del Arenal. A la vez que les proferían toda clase de insultos uno de ellos llegó incluso a arrojarles una zapatilla. Ante el cariz que tomaban los acontecimientos una unidad uniformada procedió a la detención del vehículo electoral y a identificar a sus ocupantes, seis en concreto, uno de ellos menor de edad, M.A.S.M., de apenas 15 años. El resto de ellos entre 32 años, en concreto M.A.M.M., con domicilio en Llucmajor, y 20 años de edad. Habla Rabasco Una vez identificados, los policías procedieron a recriminar la actitud de los simpatizantes de ASI e informarles de la confección del citado informe del que se ha remitido copia a la sede del partido político y a la Junta Electoral de Baleares. Ninguno de los amonestados fue detenido y, ahora, debe ser la Junta Electoral de Baleares la que tome las medidas oportunas por este desagradable incidente. Desde ASI, por su parte, el líder de esta formación y candidato de este partido político al Govern balear, Joaquín Rabasco Ferrera, se mostró consternado por estos hechos que dijo desconocer. Aunque desde la Policía Local se asegura que una copia del informe fue remitida a primera hora de la mañana a la sede de esta formación, en la tarde de ayer, Rabasco no lo había recibido. El líder de ASI, condenó los hechos que calificó de «muy lamentables si es que se han producido como los policías afirman en su atestado», agregó. Sin embargo, el candidato de este partido apuntó su extrañeza por el hecho de que los policías no procedieran a arrestar a los acusados en estos actos de racismo y xenofobia, y decidieran comunicar este incidente a la Junta Electoral Provincial, «que no tiene competencias en este asunto». Según Rabasco su hijo junto a otros cinco amigos, estaba pegando carteles de esta formación cuando un grupo de jóvenes, algunos de ellos extranjeros, comenzaron a proferirles insultos llamándoles «nazis y fachas».
http://www.elmundo-eldia.com/2003/05/15/illes_balears/1052949608.html
- Thursday, May 15, 2003 at 11:20:58 (CEST)
La Policía denuncia a simpatizantes de ASI por lanzar gritos xenófobos y racistas LOS HECHOSLos hechos ocurrieron en la calle Llaüt de s'Arenal de Palma sobre las 00,50 horas de la madrugada del martes al miércoles. acto racista y xenófoboSegún el informe de la Policía Local, los ocupantes de una furgoneta electoral de ASI, al pasar junto a un grupo de prostitutas de color, gritaron: "Negras de mierda, hijas de puta, me vais a comer la polla". Asimismo, cuando pasaron por la zona de travestís exclamaron: "Travestís maricones, hijos de puta". Respondieron a otros insultosSegún explicó el presidente de ASI, Joaquín Rabasco, los jóvenes de su partido "respondieron a insultos de un grupo de gente de otro vehículo y lo curioso es que los ocupantes del otro coche no fueron identificados". M. A. M. PALMA. La Policía Local de Palma detectó la madrugada del martes al miércoles a pasajeros de una furgoneta de propaganda electoral del partido Agrupación Social Independiente (ASI) que lidera Joaquín Rabasco lanzando gritos "discriminatorios, xenófobos y racistas" contra inmigrantes en s'Arenal de Palma. Los agentes uniformados identificaron y recriminaron a seis jóvenes, uno de ellos menor de edad, que viajaban en el vehículo, a instancias de sus compañeros de paisano. El informe policial de lo ocurrido ha sido remitido a la Junta Electoral para que determine qué medidas se deben tomar al respecto y qué se deberá decidir en las próximas jornadas. Según el informe policial, los jóvenes de la furgoneta de ASI gritaron cuando pasaron junto a un grupo de prostitutas: "Negras de mierda, hijas de puta, me vais a comer la polla". Siguiendo con su trayecto por s'Arenal cuando pasaron por la zona concurrida de travestís exclamaron: "Travestís maricones, hijos de puta". El informe de la Policía Local de Palma también relata como los agentes "observaron al mencionado vehículo cuando sus ocupantes increparon a un grupo de turistas utilizando una cuerda a modo de látigo para amedrentarlos, a la vez que les proferían insultos y les arrojaban una zapatilla". Los cinco jóvenes mayores de edad que viajaban en la furgoneta electoral responden a las iniciales de M. A. M. que actuaba de conductor del vehículo. También viajaba F. J. B, integrante de una candidatura electoral del partido, mientras que otros de los ocupantes eran C. R. M y J .R. N. Los hechos ocurrieron en la calle Llaüt cuando los agentes detectaron como uno de los ocupantes del vehículo electoral "estaba sentado en el marco inferior de la puerta delantera derecha sobresaliendo del vehículo todo su tronco y cabeza, el cual gesticulaba y profería exclamaciones e insultos". El presidente de ASI, Joaquín Rabasco, explicó ayer que su versión de los hechos es diferente a la que refleja el informe de la Policía. Según Rabasco, "nuestros chavales estaban pegando carteles cuando desde otro vehículo salió un grupo de gente y empezó a insultarles diciéndoles 'nazis, hijos de puta'. Entonces ellos respondieron con otras insultos". Para Rabasco, lo extraño es que la Policía Local sólo haya identificado a los jóvenes de la furgoneta de ASI a dos kilómetros del lugar de los hechos y no haya identificado también a los integrantes del otro vehículo. Connotaciones políticas Rabasco calificó la acción diciendo que es producto de "las connotaciones políticas de radicales que van contra ASI. Nos están persiguiendo, quitando toda la propaganda electoral, cortando pancartas y nadie dice nada. Yo creo que se trata de un incidente sin importancia, ya que los agentes ni tan siquiera presentaron denuncia ante el juzgado de guardia. Se limitaron a redactar un informe".
ASI ASA
- Thursday, May 15, 2003 at 10:20:10 (CEST)
Estic d'acord amb en xxxxxxxxxxx, la vilera s'enrolla com una persiana. Visca l'esquerra i el nou batle!
Baulonet
- Thursday, May 15, 2003 at 09:22:00 (CEST)
PEN THE MAGICIAN: QUE SÀPIGUES QUE SOC EL LLUCIFER DE SEMPRE I NO S'ALTRA QUE S'AMAGA RERA PSEUDÒNIMS INPROPIS. A MÉS SI LLEGEIXES UN POC ELS MEUS MISSATGES VORAS QUE NO DIC ELS DESBARATS QUE DIU EL DIMONI FALS. CONEC EL DIMONI ON ES COLGA I SÉ QUI ÉS, PER AIXÒ L'AJUDO.
LLUCIFER
- Thursday, May 15, 2003 at 09:09:00 (CEST)
PEN THE MAGICIAN:
LLUCIFER
- Thursday, May 15, 2003 at 09:06:49 (CEST)
xxxxxxx, sa vilera sap massa bé què se pesca. I no és que sigui pesada, sinó que així com xerra cou i fort a segons qui. Si té raó en tot o no, i si les seves maneres són les apropiades, és una altra cosa. Vull aprofitar per fer costat a en Mateu Ferrer. El pardal de dimoni fals aquest, que insultava al PSM i a en Mateu Ferrer (MOLT BÉ PER ESBORRAR AQUEST MISSATGE) no és res pus que un noningú i un covard. Si vol insultar, que ho faci donant la cara, i ja veurem si en tendrà tant de coratge.
ENVIT
- Thursday, May 15, 2003 at 08:36:42 (CEST)
vilera dels collons, ja m'has fet oi .... només pontificas i no saps que t'empatolles, no sé com no t'esborren cada missatge teu , es que saps que heu ets de pesada, y si almanco sapiguessis que dius.....mescles ous amb cargols i només fas riure, ala,ala, veten a pixá i a jeure.
xxxxxxx
- Thursday, May 15, 2003 at 00:49:33 (CEST)
“Margalidenera”: Aqui ho tens “The Magician”, be podràs veure que no ho se... però ho he indagat i veig que havies agafat bon camí a la teva suposició referent a que cosa tenia a veure amb “Margalida” o “Margarida”. Si, així és, però!!. Margalidanera deriva del creuament, degenerat per uns, i evolutiu pels altres, d’una margalida flor, qualsevulla, amb un clavell. Diguis que “és una margalida” - una dona fofa –que no una fufa-, el que és mes mal de creure si té unes bones margalides. Goethe li posa Margarida a la dona del seu “Faust”; i una margalida és el nus mariner que fan a un cap de corda per evitar que treballi una part molt segada. Margalida és una herba perenne, diu!!!. Ja pots veure que aquest savi pollastre que firma el fulletó, s’ho havia estudiat be per fer-se amb els millors atributs de les nostres dones (segur que és moro, aquest), i així, volent fer-les un aire superiors ens foté la mutació del claveller, si, el mateix, el claveller del PSOE. Per no fer-nos fofes, ens fa amb unes bones “margalides”; i per ressaltar la nostra intel·ligència ens lleva de la feina, només fetes a pensar, i nuant DALLONSÇOS a tot cap que penja. Aquest tipo que ha fet el fulletó, no ho se, però suspit que pugui tenir cosa a veure amb política, i que coneix be el bestiar del nostre jardí – o Ajuntament, com li vulguis dir-. Lo d’haver reparat amb el creuament de les flors, aquest senyor pensava amb els pactes, d’això no cap dubte (agosseraría a dir que, de entre les noves flors a creuar i pugui haver qualque ROSA, encara que sia creuada de maria); No, no va malament, no. Lo del nus i que no treballin, no ho entenc.... ha de ser cosa de cavallerositat, només??. Lo de perenne pens que ho va fer servir per lo dels “Margalideners”, t’ho explic: sent que les margalideneres que teniem a l’Ajuntament deixen de presentar-se, PERENNES ja només ho son ells, els de sempre, els mateixos!!. Per altra banda, pensa que les margalides son originaries de Canaries, i te sentit recordar els seus orígens a la classe política vilera, mes quant n’Escarrer diu que si n’Alomar torna a ser-hi es desterrarà allà.... home tant assenyat, intel·ligent i forrat, ben be podria ser seguit per l’hoteler estrella del poble abans no ens deixes, sense ser per l’Ajuntament, mes estrellats, així és podria explicar lo de la Margarida de Faust, el DRAMA de Goethe, quant en Metistofil es ben segur de poder rebaixar Faust al nivell de la bèstia, i el Senyor, que diu que en Faust resistirà a la temptació. La seducció i l’abandó de Margarida que ,a la fi, es salvarà pel seu penediment. Qui no deixà mai de donar-se a un ideal ??. Siguem sent Margalidanes i Margalidans, i deixau anar aquest cap de pardal. Altra cosa son MARGALIDANERES I MARGALIDANERS sense penediment..... a aquesta classe els hagués pogut dirigir l’indispensable propaganda dient-los malcriades i malcriats : CIUTADANS TUDATS!!.
Vilera
- Thursday, May 15, 2003 at 00:29:46 (CEST)
ME DIRIJO A LOS SEÑORES DE UM Y PSOE, A LOS QUE QUIERO QUE SEPAN QUE TIENEN MIEDO DE TODAS LAS IRREGULARIDADES URBANISTICAS Y DE OTRAS INDOLES QUE HAN HECHO A LO LARGO DE TANTOS AÑOS. CLARO , AHORA PARA DESVIAR LA ATENCION DEL ELECTORADO DENUNCIAN A PERSONAS, MAS CONCRETAMENTE A UN POLICIA LOCAL PORQUE TIENE A SU HIJA EN LAS LISTAS DEL PP DE Nº 9. PUES BIEN QUE SIGAN POR ESE CAMINO Y ASI SI LES GUSTA EL SADOMASOQUISMO PUEDE QUE SE TENGAN QUE COMER SU PROPIA MIERDA.
DIMONI MUNICIPAL ASI SE HACE
- Thursday, May 15, 2003 at 00:28:36 (CEST)
asidimoni i si vols en podem parlar de LLUCHMAJOR!!!
AMANDA
- Thursday, May 15, 2003 at 00:18:42 (CEST)
ASIDIMONI ET RECORDO: 1979 FINS 1995 DRETA PURA I DURA(PP O EL QUE SIGUI SEGONS INTERESAVA I CPU) ( 17-6-1995 FINA A 17-12-1997 SOCIALISTAS) I DESPRÉS EL DE SEMPRE QUANT VULGUIS PARLAREM D'URBANISME. I NO A L'INFERN EN AQUESTA TERRA.
AMANDA
- Thursday, May 15, 2003 at 00:18:04 (CEST)
dimoni municipal, per que en lloc de fer amenaces per un foro de debat no passau als fets?, per que, et refereixes a fets no és ver?, o l'únic que vols fer es crear incertesa?, por?
esquerrà
- Thursday, May 15, 2003 at 00:05:50 (CEST)
mALA EDUCACION, PROVOCACION, FALSO PROTAGONISMO, COMPORTAMIENTO AGRESIO, ESPECTÁCULO ZAFIO Y COBARDE. ESO ES LO QUE VEO EN ALGUNOS MENSAJES. EN EL DEBATE EL MODERADOR MATEO FERRER FUE CORRECTO, ESTOY SEGURO DE QUE LA MAYORÍA DE LOS ASISTENTES AL MISMO, ASÍ LO VIERON. CREO QUE ESTA SOCIEDAD ESTÁ POCO Y MAL INFORMADA EN EL USO DE LA LIBERTAT DE EXPRESIÓN. A QUE METAS CONDUCEN CIERTOS CAMINOS QUE NOS QUIEREN IMPONER. LÁSTIMA QUE NO HUBIERE MÁS DEBATES A MENUDO POR ESTE MUNICIPIO. ESTO ES LO QUE QUIEREN ALGUNOS QUE IMPERE EL DEBATE DE LA IRACIONALIDAD Y SIN ARGUMENTO ALGUNO. HACEN TANTA FALTA ESTOS DEBATES Y MODERADORES COMO MATEO FERRER.
CIUDADANO
- Thursday, May 15, 2003 at 00:05:05 (CEST)
ME DIRIJO A LOS SEÑORES DE UM Y PSOE, A LOS QUE QUIERO QUE SEPAN QUE TIENEN MIEDO DE TODAS LAS IRREGULARIDADES URBANISTICAS Y DE OTRAS INDOLES QUE HAN HECHO A LO LARGO DE TANTOS AÑOS. CLARO , AHORA PARA DESVIAR LA ATENCION DEL ELECTORADO DENUNCIAN A PERSONAS, MAS CONCRETAMENTE A UN POLICIA LOCAL PORQUE TIENE A SU HIJA EN LAS LISTAS DEL PP DE Nº 9. PUES BIEN QUE SIGAN POR ESE CAMINO Y ASI SI LES GUSTA EL SADOMASOQUISMO PUEDE QUE SE TENGAN QUE COMER SU PROPIA MIERDA.
DIMONI MUNICIPAL ASI SE HACE
- Wednesday, May 14, 2003 at 23:51:06 (CEST)
Be!! com està la cosa ??, te NUMERO DOS o no el PP ??
Vilera
- Wednesday, May 14, 2003 at 23:14:55 (CEST)
Els debats seriosos es fan cara a cara, a Mateu Ferrer es podia haver fet el divendres passat, o si tens "ous" suficients el dilluns tindràs una nova oportunitat, fas pudor de cremat dimoni. Massa vegades s'ha volgut en aquest poble matar el missatger, i estam ben acostumats, mentrestant els gorreros de torn campen per la brutor dels diner fàcils. Tot el meu suport Mateu, el que fas es un deure que com a bon margalidà un no es pot sostreure. Hi ha moments Mateu que parlar es una necesitat, continua traballant perquè el silenci que ens volen imposar no guanyi. Una Abraçada.
miquel cifre
- Wednesday, May 14, 2003 at 23:07:07 (CEST)
"DIMONI FALS" , "LLUCIFER FALS" o simplement "FALS". --- A tu The Magician et diu: ... Aquest debat no és per insultar i molt manco per dir-nos que som uns mariquitas. No ens treuràs gens sa son per dir-nos tantes pardalades; i sí això és lo únic que saps fer, al manco podries especificar el per què som uns mariquitas. --- A tu, The Magician et repta a mantenir un debat coherent i net de insults. ---------------------- Si tens collons discuteix amb The Magician sobre temes d'interés, i si no, et convit a que no embrutis més aquest debat amb la teva "falsa" presència.
The Magician
- Wednesday, May 14, 2003 at 19:41:12 (CEST)
llll
lll
- Wednesday, May 14, 2003 at 18:46:04 (CEST)
Este es un mensaje dirigido al señor juan monjo. Procura hacer una politica transparente pues de todos los ciudadanos eres de sobra conocido, por todo el término municipal. Basta ya de amenazas, insultos y majaderias de las que vas diciendo a traves de mensajes y cotilleos, pues sabemos que lo haces para que llegue a nuestros oidos, es por lo que nos da mas fuerzas para seguir
PICAFORTE
- Wednesday, May 14, 2003 at 17:57:13 (CEST)
DIMONI FALS: ETS UN CAP DE PORC. APART DE LLEVAR EL PSEUDONIM AL MEU DIMONI SUPERIOR VAS I DIUS BAGENADES. EN MATEU FERRER ELS TE BEN POSATS, JA HI ANIRIES TU AMB AQUESTA GUARDA A POSAR ELS COLLONS DAMUNT LA TAULA I FER-LOS CALLAR. ET CAGARIES DINS ELS CALÇONS. ENVERS DE CRITICAR A LA GENT MIRAT AL MIRALL O DINS D'UN BASSIOT I REFLEXIONA UN POC. DIMONIS A L'INFERN NO EN VOLEM DE FALSOS.
LLUCIFER
- Wednesday, May 14, 2003 at 17:49:15 (CEST)
VILERA ES UNA BOSQUETA QUE VIU A BOSQUILANDIA I DIUS BEGENADES UNA DERERA LA ALTRE. EN MATEU FERRER ES UN SOCIALISTA QUE TE SES SIGLES DE UN OBRERO ESPAÑOL PERO QUE ES MES FALS QUE UN EURO SEVILLANO. EN ES DEBAT TE EFERRAT EN ES FRONT SES SIGLAS DES PSM, PSOE, I DELS QUE LI PAGUEN MILLOR.
DIMONI FALS
- Wednesday, May 14, 2003 at 17:20:20 (CEST)
Jo donaria el meu vot a en Toni Reus i a tota la seva gent, malgrat la seva poca experiència i les seves errades de novells són dignes de perdonar i pensar que dia 25 es mereixen el meu vot i el de molta altra gent sensible envers Santa Margalida, Can Picafort i Son Serra. El PSM són l'alternativa a tota la mala gestió, la corrupció, al mandetari i a l'enquistament de l'activitat social i cultural d'aquest municipi. Aquesta gran llista del PSM és i serà el futur de la bona gestió del creixement sostenible, de les bones maneres, de la serietat, la honestitat, la solidaritat i el compromís amb tots els ciutadans i ciutadanes d'aquest municipi dels pobles de Mallorca i de tot el món. En definitiva és el partit que durà l'enteniment i el seny al desgavell del nostre ajuntament. Crec que els margalidans hauríem de ser conscient de la mala gestió que s'ha duit fins ara i des d'aquí convit a tota la gent, homes, dones, joves i d'edat que vagin a VOTAR i PENSIN que és el que volen pel nostre poble.
Dimonió de Sa Boleda
- Wednesday, May 14, 2003 at 16:59:08 (CEST)
Jo donaria el meu vot a en Toni Reus i a tota la seva gent, malgrat la seva poca experiència i les seves errades de novells són dignes de perdonar i pensar que dia 25 es mereixen el meu vot i el de molta altra gent sensible envers Santa Margalida, Can Picafort i Son Serra. El PSM són l'alternativa a tota la mala gestió, la corrupció, al mandetari i a l'enquistament de l'activitat social i cultural d'aquest municipi. Aquesta gran llista del PSM és i serà el futur de la bona gestió del creixement sostenible, de les bones maneres, de la serietat, la honestitat, la solidaritat i el compromís amb tots els ciutadans i ciutadanes d'aquest municipi dels pobles de Mallorca i de tot el món. En definitiva és el partit que durà l'enteniment i el seny al desgavell del nostre ajuntament. Crec que els margalidans hauríem de ser conscient de la mala gestió que s'ha duit fins ara i des d'aquí convit a tota la gent, homes, dones, joves i d'edat que vagin a VOTAR i PENSIN que és el que volen pel nostre poble.
Dimonió de Sa Boleda
- Wednesday, May 14, 2003 at 16:57:50 (CEST)
mirau en del olmo fins i tot a les fotos surt estirat cap enrera. VERGONYOS!!!!
DEL BOSQUE
- Wednesday, May 14, 2003 at 13:23:52 (CEST)
JO VOTARIA EN TONI REUS PER LA SEVA HONESTITAT I FALTA D'EXPERIÈNCIA. LA FALTA D'EXPERIÈNCIA (DINS D'UN AJUNTAMENT, ES CLAR) SUPOSA UNA MAJOR TRANSPARÈNCIA QUE ELS ALTRES "PERROS VIEJOS" QUE JA SE'LS SABEN TOTES. EN TONI SÉ CERT QUE ÉS EL MÉS LLEST DE TOTS, EL MÉS BON AL·LOT, I EL MÉS CLAR DE TOTS.
vidrier
- Wednesday, May 14, 2003 at 13:22:28 (CEST)
The Magician només voldria afegir una altra cosa; es tracta de les divagacions sobre maragalidaneres que vaig fer anteriorment. Ho faig per tal de que vegeu d'on surt la meva pregunta, en el cas de que no vos enrecordeu de l'anterior debat. ----------------------- . -------------------------------------------------------------------------------- Com anam "Margaliders i Margalidaneres". --- The Magician diu: així és com ens saluda el Consell de Mallorca en el seu fulletó del departament de Cooperació Local sobre les inversions realitzades a Santa Margalida. --- Doncs, si més no, The Magician va quedar indignat. ---- Segons jo he pogut sabre una "margalidera" és una planta que fa margarides; idò un "margalider" ¿què deu ser?: possiblement un arbre que fa margarides, però això és un desbarat, tant desbarat com dir a un vilero i margalidà que és un margalider. La definició correcta de margalider és aquell afectat de margarides, que li agraden les Margarides. I lo de "Margalidaneres" encara és molt pitjor; per que ja m'explicareu el que cony és una "¿margalidanera?". ....The Magician - Tuesday, May 13, 2003 at 12:35:30 (CEST)..... Gràcies i un saludo.
The Magician
- Wednesday, May 14, 2003 at 12:22:41 (CEST)
En l'anterior debat, vaig presentar el primer capítol sobre el que pensa The Magician sobre el programa del PP. Crec convenient aferrar-lo en aquest nou debat per tal de que la novel·la quedi completa en un sol volum. ---- ----Programa del PP segons The Magician Capitol I: --- Algú demanava que pensavem del programa del PP. --- Avui The Magician només dirà una cosa. --- El punt dos del fulletí és la cultura; amb el lema "Sí , Cultura oberta al futur". -- Aleshores, The Magician diu: Sí , una gran foto, sí senyor. Una foto del batle amb el rector de la UIB Llorenç Huguet, una foto en definitiva que ens torna al tema de la biblioteca i al que hauria de ser el centre universitari de Santa Margalida. The Magician - Tuesday, May 13, 2003 at 18:19:44 (CEST)
The Magician
- Wednesday, May 14, 2003 at 12:15:56 (CEST)
En el debat anterior demanava el què era una "margalidanera". --- The Magician diu: ¿Tu ho saps Vilera el què és una "margalidanera"?
The Magician
- Wednesday, May 14, 2003 at 12:05:10 (CEST)
per la seva honestetat contrastada
trostky
- Wednesday, May 14, 2003 at 08:50:57 (CEST)
Respecte d’en Del Olmo i en Cifre, només m’agradaria deixessin clara una cosa : HI SON PER INTERÉS, PEL SEU INTERES, NOMÉS PEL SEU!!!. Com podeu dir que en Cifre és honrat ??. Algú que col·labora amb un partit que no fa mes que saquejar les arques de la Comunitat i dels pobles es honrat ??. En Cifre pot ser tot lo bon al·lot que vulguis, però si vols que pensi que pugui ser cert no em vulguis fer creure que sia economista, perquè no veig de quina manera es tapa els ulls amb la bondat per no veure que és un saquejador ... com li diuen a la seva terra : “un salteador de caminos”. Es foraster només és un afisionado que no entén de saltear Comunidades; és molt més humil i es conforma amb pueblos, i si m’apures que casi només es queda salteando platges i, d’aquesta marxa, ben aviat només salteara patates al seu chiringuito. Que es tiren quatre padassos bruts amb es foraster, clar!!, i que pensau que havien acordat amb es moderador!!. De moderador, res de res... ningú no els fa mes el joc als espanyolistes tots dos, o tots tres, millor dit!!. Dels lladres, amb llei a la mà i sense, que per a nosaltres son ben iguals, dons el mateix es dediquen a fer, ho son els que agafen el que no és seu.... i si cal lleis fan, si no arriben a matar. Tots dos son al PARTIDO, el GRANDE, per poder pagar sopars, per ROBAR vots i fer-ne interessos, i que ens han de contar que no sapiguem estona fa!!. Ni uns ni altres poden sentir olor de cervell nacionalista d’aquí, ... la gent que estima lo seu, i que a través d’aquesta estimació pot arribar a estimar a tothom els fa vòmits.... ells ho sabem be!!, ho poden fer mes aviat : ESTIMAR LO DELS ALTRES, MAL ELS HAGIS D’HAVER MATAT!!. Mal vos toc pesta, malcriats!!.
Vilera
- Tuesday, May 13, 2003 at 22:43:40 (CEST)
Eeeeeeeiiii!! no trobava el camí per arribar, que??? anem bens plens, de sopars i dinars, i penades ??... comença a haver-hi cagarel·les o encara aguantau ??. Meam!!. Al debat hi havia gent, molteta gent pens.... volien espectacle i els ho varen oferir, que pensàveu, que en Ferrer te d’altre interès, que no sia l’espectacle. Idò si algú pensava que això podia ser d’altre manera anava ben errat; el debat és des batle i en Cifre i als demés els empreen com a quatre teresetes. Ja és clar que hi volen anar a exposar el programa els demés, però al periodista no li interessa el tema i no ho aconseguiran. La meva proposta és que els demés partits renunciïn a comparèixer al debat i que n’organitzin un altre el mateix dia amb en Pinto, per exemple. Com que en Pinto parla foraster, i no l’entenem, llevat dels d’ASI, cada qual que contesti al que li doni la gana... val mes que ens servim d’un foraster (i llavors barco), que no que es serveixi de nosaltres un periodistillo empedestalat de política.
Vilera
- Tuesday, May 13, 2003 at 22:19:55 (CEST)
Vos donam la benvinguda a l'espai de debat de lavila.org. Amb aquesta secció posam una eina més a la vostra disposició perque pogueu expressar la vostra opinió d'una manera anònima i sense censures, sempre i quant mantengueu un to respectuós i civilitzat. És per això que ens reservam el dret d'eliminar els missatges fora d'aquest context. Moltes gràcies per la vostra participació.
webmaster@lavila.org
- Dimarts, 13 de maig, 2003 at 20:30:12 (CET)
tornar