Algú demanava que pensavem del programa del PP. --- Avui The Magician només dirà una cosa. --- El punt dos del fulletí és la cultura; amb el lema "Sí , Cultura oberta al futur". -- Aleshores, The Magician diu: Sí , una gran foto, sí senyor. Una foto del batle amb el rector de la UIB Llorenç Huguet, una foto en definitiva que ens torna al tema de la biblioteca i al que hauria de ser el centre universitari de Santa Margalida.
The Magician
- Tuesday, May 13, 2003 at 18:19:44 (CEST)
The Magician diu: I ara que "DIMONI FALS", ja ens posam a dir parides una altra vegada.
The Magician
- Tuesday, May 13, 2003 at 18:09:54 (CEST)
ELS MARGALIDANS SON UNS BOSQUETS QUE VIUEN A BOSQUILANDIA.
DIMONI FALS
- Tuesday, May 13, 2003 at 18:04:03 (CEST)
EN JO TAMBÉ ERA AL DEBAT ME DIU ****** QUE VOLS ANAR A UN DEBAT A VEURE QUI FA LA MENJADA DE CAP MÉS GROSSA?? VOLS ANAR A UN DEBAT A VEURE QUI T'HO FA TOT MÉS GUAPO I CREUS QUE ET CONVENCERÀ?? DONCS JO HI VAIG ANAR PER SENTIR SES COSES COM SON, SIGUI EN CIFRE O EN OLMO, PERO SES COSES CLARES. JO NO VAIG A SENTIR ELS MATEIXOS PUNTS DE CADA POLITIC***** *****************************************************************************************************SI, TU VAS A SENTIR LO QUE VOLS SENTIR I NO A FER CAS DES QUE NO SIGUIN DES TEUS. PERQUE TE PUC DIR QUE SI SE COMPAREN ES PROGRAMES SE POT VEURE LO POC COHERENT QUE ES EN SEGONS QUI, EN CIFRE I DOMES PER DIRNE UN: HAS VIST LO QUE DIU QUE FARÀ? HAS PENSAT QUE POT COSTAR??? I COM HEU PAGAREM??? I LLABÒ XERRA DE QUE ES DEUTE ES DE 3.500 MILLONS I QUE HEM DE SER AUSTERS... DIR QUE AIXÒ NO ES VENDRE MOTOS? I A TU QUI T’HE DIU QUE JO NO VUI POLITICS**** QUE TENGUIN ELS COLLONS DE DIR SES COSES CLARES I DE QUE DEIXIN DE COMPRAR A LA GENT****??? HAS PENSAT MAI LO QUE POT COSTAR? ES MOLT BO DE FER XERRAR DE LO QUE HAN FET I QUE NO HO HAN FET EN QUATRE ANYS, ESTA BE, PERO HEM DE SABRE QUE PROPOSEN UNS I ETS ALTRES... JO VUI PROGRAMES REALISTES I DEBATS QUE SERVESQUIN PER QUALCA COSA MES QUE PER LLUIRSE ES QUE JA SON A S’AJUNTAMENT I PERQUE COM DIUS TU ANAR A UN DEBAT NO SIGUI *** A VEURE QUI T'HO FA TOT MÉS GUAPO I CREUS QUE ET CONVENCERÀ***, QUE ES LO QUE VA SER ES DEBAT DE S’ALTRE DIA. NO HEM D’OLVIDAR ES SECTOR 14, HEM DE PROCURAR QUE PAGUIN ES QUE TOQUEN FERHO, PERO TAMBE HEM DE SER REALISTES I FER PROPOSTES QUE SE PUGUIN FER. LLABÒ DIUS ***ET RECORDO QUE FA 4 ANYS TOTHOM PROMETIA UNA TELEVISIÓ I UNA RADIO LOCAL, QUE HAS SENTIT RES?? TAMPOC VULL QUE ASSUMPTES COM EL DEL POLIGON 14 QUEDIN DINS L'OLBLID I HAGUEM D'ESPERAR 4 ANYS PERQUE EN CIFRE ENS TORNI A DIR QUE HEM DE TENIR MEMÒRIA HISTÒRICA*** DIR AIXÒ QUE DIUS ES TENIR UNS BONS COONS!!!!! MIRA, SI VOLS BOTAR EN CIFRE, EL VOTES, PERÒ ELL NO T’E S’EXCLUSIVA DE RES, I HAURIA DE PROCURAR TENI MES MEMORI HISTÒRICA CE SEGONS QUE, PERQUE ELL VA GOVERNAR AMB SOS DE CAN PICAFORT I NO DIU RES DE SES HASAÑES DES SEUS ALTRES SOCIOS.
JO ERA AN ES DEBAT
- Tuesday, May 13, 2003 at 13:37:25 (CEST)
DIMONI VERTADER: El teu pare i senyor et dona tot el suport. Si fa falta l'infern arribarà a la vila. Si tens problemes crida: 666-666-666
LLUCIFER
- Tuesday, May 13, 2003 at 12:57:27 (CEST)
TRUÓS: ME CAG AMB SA PUTA QUIN DESBARATS QUE ENS FAS VEURE!!!! HE ANAT A SA PUTA PLANA I M'HE ASUSTAT, PARDAL DE JO!!!. M'AGRADARIA QUE AQUESTA GENT ESTODIES ANGLES, XINÉS O ALEMANY COM PUTES AGAFARIEN ELS APUNTS??? A MÉS M'AGRADA QUE ELS D'ASI ESCRIGUIN EN MALLORQUI PER QUE NO N'HI HA CAP DE TOTS ELLS QUE ESCRIGUI IGUAL. ELS AGAFES I ELS HI FAS UN DICTAT I ET PEGARAS TOCS PES CAP. ME CAG AMB SA PUTA!!!! ME KAK EM SE PUTE!!!! MHE KAG AMB SE PUTA!!!! ME HE CAG EMB SE PUTA!!!!............. IDO IDO FA POR!!!!!!! TREBAY, FUYA, FUA, QUINA GUARDA D'INCULTS I MERDOSOS. ELS VOS IMAGINAU LLIGANT PER SA PLATJA: - JELOU, MAI NEIM IS ASCO; CARR-ASCO! -WAT DU YU DU IN CAN PIKAFORT??? AY AM E PRESIDENT OFF AH- YES (ASI AMB ANGLES)..... RES SUBNORMALS AL PODER!!!!!!!!! JA HO SABEU!!!! ASI A SA FOGUERA
O NO!
- Tuesday, May 13, 2003 at 12:55:00 (CEST)
JO ERA AL DEBAT: QUE DIUS??? QUE VOLS ANAR A UN DEBAT A VEURE QUI FA LA MENJADA DE CAP MÉS GROSSA?? VOLS ANAR A UN DEBAT A VEURE QUI T'HO FA TOT MÉS GUAPO I CREUS QUE ET CONVENCERÀ?? DONCS JO HI VAIG ANAR PER SENTIR SES COSES COM SON, SIGUI EN CIFRE O EN OLMO, PERO SES COSES CLARES. JO NO VAIG A SENTIR ELS MATEIXOS PUNTS DE CADA POLITIC. ET RECORDO QUE FA 4 ANYS TOTHOM PROMETIA UNA TELEVISIÓ I UNA RADIO LOCAL, QUE HAS SENTIT RES?? TAMPOC VULL QUE ASSUMPTES COM EL DEL POLIGON 14 QUEDIN DINS L'OLBLID I HAGUEM D'ESPERAR 4 ANYS PERQUE EN CIFRE ENS TORNI A DIR QUE HEM DE TENIR MEMÒRIA HISTÒRICA. EL QUE SI M'AGRADARIA CONEIXER SON ELS PROGRAMES ENFRONT A JOVENTUT. TOTHOM PROMET UN LOCAL PER JOVES PER QUE NO ESTIGUIN APERDUATS PES CARRER. QUE SON PARDALS??? O SE PENSEN QUE ELS JOVES ES FICARAN DINS D'UN LOCAL PER NO ESTAR PEL CARRER? I LES ASSOCIACIONS QUE NO TENEN COBRO PER REUNIR-SE I QUE FAN ANYS QUE CIRCULEN. VERGONYA!!!! NO NECESSITAM QUE MOS VENGUIN CAP MOTO NECESSITAM QUE TENGUIN ELS COLLONS DE DIR SES COSES CLARES I DE QUE DEIXIN DE COMPRAR A LA GENT. M'HO VEIG VENIR 4 ANYS MES SENTIT GENT SUBNORMAL QUE DIU: "QUIN DESASTRE, ELS HAURIEM DE TREURE TOTS DEFORA" I AL PRIMER SUBNORMAL QUE HO TORNI A DIR.......................
JO TAMBÉ ERA AL DEBAT
- Tuesday, May 13, 2003 at 12:44:24 (CEST)
The Magician vol aprofitar l'ocasió per donar el seu suport al vertader "dimoni". -- Això de que t'hagin usurpat l'identitat és una putada. Però no passis ansia, nosaltres sabem diferenciar completament quan escrius tu i quan ho fa l'impostor. -- De dimonis n'hi ha molts, sobretot a Mallorca, però en aquest debat només tu ets el vertader, la teva manera d'escriure aquí és inconfundible. -- I ja per acabar dir-te: ¡¡Dimoni vertader, The Magician et dona tot el seu suport!!
The Magician
- Tuesday, May 13, 2003 at 12:43:44 (CEST)
Com anam "Margaliders i Margalidaneres". --- The Magician diu: encantat de tornar estar en vosaltres. Així és com ens saluda el Consell de Mallorca en el seu fulletó del departament de Cooperació Local sobre les inversions realitzades a Santa Margalida. --- Doncs, si més no, The Magician va quedar indignat. ---- Segons jo he pogut sabre una "margalidera" és una planta que fa margarides; idò un "margalider" ¿què deu ser?: possiblement un arbre que fa margarides, però això és un desbarat, tant desbarat com dir a un vilero i margalidà que és un margalider. La definició correcta de margalider és aquell afectat de margarides, que li agraden les Margarides. I lo de "Margalidaneres" encara és molt pitjor; per que ja m'explicareu el que cony és una "¿margalidanera?".
The Magician
- Tuesday, May 13, 2003 at 12:35:30 (CEST)
ah! i aquests mos volen comandar!!!!!!!!!!!!! Déu mos guard ca nostra!!!
es truós
- Tuesday, May 13, 2003 at 12:00:40 (CEST)
no vos perdeu sa següent pàgina, no té desperdici, volen que això sigui mallorquí i un mallorquí com jo quasi bé ho ha de desxifrar. http://www.asi-ib.com/programa_mallorquin.htm
es truós
- Tuesday, May 13, 2003 at 11:58:43 (CEST)
ES CONYA JA JA JA JA VOS HAVIEU CREGUT
PSOE I PSM
- Tuesday, May 13, 2003 at 09:15:35 (CEST)
VOLE KE GUANYI EL PP. VISCA EL PP I NINGU MES
PSOE I PSM
- Tuesday, May 13, 2003 at 09:14:10 (CEST)
HAY NABET O NABATE KE ETS, LLARGA VIDA EL DIMONI, TU SI KE ETS FALS O FALSA, PERKE ESTAS FET UN BON RAVENET
DIMONI
- Tuesday, May 13, 2003 at 09:12:21 (CEST)
Dimoni fals: tu sí que ets una bona pastanaga
llarga vida al dimoni de veres
- Tuesday, May 13, 2003 at 08:19:59 (CEST)
A TROSKY. VEIG QUE DOMES T’NTERESSA SEGONS QUINA MEMORIA HISTORICA.PER COMENÇAR HEM TENIR MEMORIA HISTORICA DE FA POC I TENIM DE RECORDAR QUE EL PSOE DE TOT D’UNA DEIAVOLIA PACTAR AMB EL PSM, QUE LES VAREN OFERIR ES TERCER I ES SEPTIM I ES PSM VOLIA ACEPTAR. AIXI ES PSOE VA TENIR ENTRETENGUTS MES D’UN MES EL PSM MENTRES ELS SE DEDICAVEN A FER OFERTES A GENT QUE HAVIA NAT DINS SA LLISTA DEL PSM I A GENT QUE SEMPRE HAVIA ESTAT DINS ES MATEIX AMBIENT QUE SA GENT DES PSM, COM NA MAGDALENA CRESPÍ. UNA ALTRE COSA, ES VERA QUE EN CIFRE TE PROPOSTES, PERO NO ES ELL TOTSOL. SI UN HA ESTAT A S’OPOSICIÓ ES MOLT BO DE FER LLUIRSE EN UN DEBAT QUE SE PARLA DE TEMES QUE HAN PASSAT A SA LLEGISLATURA I PRÀCTICAMENT NO SE DIU RES DES PROGRAMES DE CADESCU. ESTÁ BE QUE SE XERRI DE LO QUE HA PASSAT, PERO N’HI HA MOLTS QUE MOS HEGUES AGRADAT QUE S’HAGUESSEN COMPARAT ES PROGRAMES I SES DIFERENTS PROPOSTES QUE TE CADA PARTIT PER SOLUCIONAR DIFERENTS PROBLEMES. I PER CABAR T’HE DIRE QUE EN CIFRE VA SER UN BON BATLE I QUE ES UN POLITIC HONRAT, PERO QUE N’HI HA ALTRES QUE TENEN COSES A DIR. SI SE FAN DEBATS COM ES DE S’ALTRE DIA A CAN PICAFORT DOMES TENEN A DIR ES QUI JA SON A S’AJUNTAMENT, I AIXÒ NO ESTA BE.
JO ERA EN ES DEBAT
- Monday, May 12, 2003 at 13:22:19 (CEST)
SOU TOTS UNA TROPA DE NABOS, TOTS I TOTES O NO.
DIMONI
- Monday, May 12, 2003 at 12:58:50 (CEST)
no m'empleu PP el meu nom perque vosaltres heu donat suport a l'assassinat del poble irakià a la masacre de nins i nines homes i dones que l'únic que volien era viure en PAU. Lo vostro és d'una hipocresia malaltissa amb la que ja no enganau a ningu.
pau
- Sunday, May 11, 2003 at 23:11:03 (CEST)
xetxero, en Miquel Cifre va parlar de propostes i compromisos BEN CONCRETS. Si hi haguesis estat estaries enterat bé. Com va dir ell per fer política s'ha de tenir memòria històrica ben clara i a n'aquest poble no es pot afrontar el futur sense tenirla en compte.
trosky
- Sunday, May 11, 2003 at 23:07:08 (CEST)
i el pp al programa parla de PAU, NO TENEN VERGONYA, sí volen la PAU DELS CEMNTIRIS
geminder
- Sunday, May 11, 2003 at 09:15:04 (CEST)
AQUESTS DES PP NO SABEN EL QUE DIUEN. EN EL SEU PROGRAMA POSEN QUE VOLEN POTENCIAR EL CATALÀ EN TOTS ELS AMBITS CULTURALS, EMPRESES PRIVADES, RETOLACIÓ, I NO SÉ QUE MES. A MI PERSONALMENT, ME PAREIX BE, PERÒ NO SE QUE DIRÀ EN MATES (ES DE MIG AMBIENT PER SI ALGU NO SAP QUI ES) QUE VOL FOMENTAR EL BILINGÜISME, GRADISSIM CAP DE PORC!!!!
NO NO NO
- Saturday, May 10, 2003 at 18:13:01 (CEST)
Trob que no havien de haver posat se foto de sa piscina, que encare no esta feta i es nins de S'ESCOLETA D'ES TIU no i podran nedar, que feran posaran un autocar per durlos a nedar a can picafort?
olas
- Saturday, May 10, 2003 at 14:17:45 (CEST)
Que vos pareix el programe dels peperos.
olas
- Saturday, May 10, 2003 at 14:15:47 (CEST)
Hola Darthb jo vaig arribar tard i només vaig veure el final, que vols que et digui... La dona d'en Canet i n'Ordines es deien el nom del porc!!! Pel que m'han contat en Cifre criticant l'oposició sense explicar el que ells farien, els d'ASI només parlaren al principi, els d'UM no se'n va desfer gaire, en Reus també va parlar poquet però les preguntes que li feren les va contestar molt bé i els del PP,... el mateix de sempre.... Això és el que em digueren
xetxero
- Saturday, May 10, 2003 at 12:04:09 (CEST)
Uep!, algú podria explicar com va anar el debat d'ahir? es que no hi vaig poder anar. Hi va haver res de nou?
Darthb
- Saturday, May 10, 2003 at 10:59:37 (CEST)
COM MOLT BÉ HAS DIT ENVIT, AQUEST "DIMONI"DE FA UN PARELL DE DIES ÉS FALS, EMPREA EL MEU PSEUDÒNIM QUE TANT CONTENT PORTAVA JO. FEIS EL FAVOR ELS QUI PARTICIPAU A N'AQUEST DEBAT, DE AL MANCO LLETGIR-LO SENCER, PER POSSIBLES REPETICIONS I ADOPCIONS DE PERSONALITAT QUE NO VAN NI AFERRADES AMB COLA AMB SEGONS QUI. AQUEST DARRER DIMONI CAMPA MOLT ALLUNY IDEOLÒGICAMENT COMPARAT AMB MÍ. CERCA'T UN ALTRE INFERN PER DIR BARBARITATS!!!!!.
DIMONI
- Friday, May 09, 2003 at 13:23:17 (CEST)
En Mateu Ferrer del SOE? Terè idò això, tros de banc! Saps que ho és de curiós: una premsa que informa i treu els pedaços bruts és d'esquerres! Idò mira, fals dimoni i més realment raboa: si per fer això són d'esquerres, jo estic content de ser d'esquerres.
ENVIT <HAURÍEM DE MESTER UN BON GRAPAT DE MATEUS FERRERS!!!>
- Friday, May 09, 2003 at 12:07:32 (CEST)
Ei, Dimoni (DEMONIO en castellano), el teu raonament es de partit Nazi. Si a un periodista el paga un partit polític, molt malament per ell, pero si l’hem de pagar tots i sols uns pocs en treguin benefici particular, això es diu ROBAR al Poble,... Tú Robaries?.
. <mussol@depas.ui>
- Friday, May 09, 2003 at 10:49:24 (CEST)
Recordar-vos que demà dissabte,al Passeig del Pouàs,farem la presentació de la nostra "Candidatura. Hi sou tots convidats.
Comité local d'UM
- Friday, May 09, 2003 at 09:13:11 (CEST)
Son prop de les dues i sa campanya ja ha començat: a la Vila només hi ha un parell de cartells d'ASI i dos aferradors, quatre dets joves d'UM i cap des primers, ni de prop fer-s'hi, en Cifre i quatre o cinc des seus de la Vila, i devés una quinsena del PSM que n'aferren per tot. Dets importants des altres partits cap ni un. Ni del PP ni d'UM ni d'ASI, ni des CPU (be, aquets era d'esperar). Se vou que per tots aqueis que no han vengut Can Picafort es lo máxim i la Vila ben poca cosa.
campanya per la vila < Nom o pseudònim >
- Friday, May 09, 2003 at 01:45:43 (CEST)
Dimoni, el millor es que et miri un menestral(vetrerinari), asi estarás molto millore
GEMINDER
- Thursday, May 08, 2003 at 19:12:09 (CEST)
ESTIMADO MUSOL O BUHO, ES QUE ACASO EL SEÑOR MATEU FERRER DEL DIARIO DE MALLORCA DE TODOS ES SABIDO QUE ESTA EN NOMINA DEL PARTIDO DE LOS OBREROS, PERDON , DEL PARTIDO SOCIALISTA Y NOS AGUANTAMOS SUS CHARLAS Y SUS DEBATES.
DIMONI
- Thursday, May 08, 2003 at 18:07:51 (CEST)
ESTIMADO MUSOL O BUHO, ES QUE ACASO EL SEÑOR MATEU FERRER DEL DIARIO DE MALLORCA DE TODOS ES SABIDO QUE ESTA EN NOMINA DEL PARTIDO DE LOS OBREROS, PERDON , DEL PARTIDO SOCIALISTA Y NOS AGUANTAMOS SUS CHARLAS Y SUS DEBATES.
DIMONI
- Thursday, May 08, 2003 at 18:03:14 (CEST)
Me fa gràcia veure tots aquests extractes tan ben “picats” dels diaris, obviant, es clar, les paraules que no son favorables a les idees dels que les “piquen”. Em fa gràcia tots aquests articles de “el dia del Mundo” firmats per “Henry Pinto” y desprès saber que aquests personatge està en nòmina de l’ajuntament, per escriure als diaris articles favorables a determinades càrrecs d’aquest municipi. I per compensar, me fa pena que no hi hagi un debat polític coherent a n’aquesta plana.
es <mussol@depas.ui>
- Thursday, May 08, 2003 at 16:04:44 (CEST)
Recordar que demà divendres hi ha el debat de candidats a Can Picafort al casal de la tercera edat (on abans hi havia el cuarter de la guardia civil)
ksdhsdh
- Thursday, May 08, 2003 at 14:47:50 (CEST)
NO VULL QUE M'ENVIEU MES MERDA CAP A L'INFERN. ESTAM BE AIXI COM ESTAM NO MÉS BASURA. OPTAU PER LA INCINERACIÓ.
LLUCIFER
- Wednesday, May 07, 2003 at 13:08:37 (CEST)
dIMONI, DIMONIET...DIOMINAT, ASI PUJIS UN POC A LA TERRA I A LA REALITAT DEL POBLE, ELS TEUS COMPNYS DIMONIS HAN GOVERNAT PER SEMPRE AQUEST MUNICIPI. LA MERDA LA MENGEM I LA PATIM TOTS ELS CIUTADANS. T'EMPORTES ELS TEUS COMPANYS AMB TÚ, AL FOC ETERN:DEL ASI URBANISME, DEL ASI TE JODO, DEL ASI SABATES, DEL ASI LA POR,...
GEMINDER
- Wednesday, May 07, 2003 at 09:36:59 (CEST)
Santa Margalida Juicio oral a dos regidores de UM por «fraude electoral» La acusación pide 10 años de prisión, y la Fiscalía, su absolución ELENA BALLESTERO El Juzgado de Instrucción número 4 de Inca ha ordenado la apertura de juicio oral contra los dos regidores de UM de Santa Margalida, Joan Monjo y Jaume Ribot, acusados de fraude electoral, falsificación y hurto durante la campaña electoral de 1999. El Partido Popular que actúa como acusación particular en esta causa pide 10 años de prisión para los dos concejales a los que acusa de falsificar alrededor de ochenta y siete reclamaciones al censo electoral con la finalidad de modificar el resultado de las elecciones municipales de 1999. Según el PP, Monjo y Ribot «simularon que las ochenta y siete reclamaciones habían sido confeccionadas por los servicios municipales para lo que ordenaron a una funcionaria que rellenara impresos de las reclamaciones del censo y, posteriormente, procedieron a estampar mediante un sello -previamente sustraído- la firma del secretario de la corporación; a continuación presentaron como válidas dichas reclamaciones ante la Delegación de Estadística». Concluido el trámite de diligencias previas, el Ministerio Fiscal ha presentado un escrito de conclusiones provisionales sugiriendo la «libre absolución de los imputados al no ser los hechos constitutivos de delito alguno». No obstante, ante la insistencia de la acusación particular, el juez ha ordenado la apertura de juicio oral en el Juzgado de lo Penal de Palma, según el auto firmado en el Juzgado de Inca con fecha de 11 de abril de 2003.
www.ultimahora.es <Miércoles>
- Wednesday, May 07, 2003 at 09:02:46 (CEST)
Exposició -------------------------------------------------------------------------------- La Misericòrdia mostra el llegat de l'orientalista Joan Mascaró Una exposició aplega gran quantitat de documentació i material IOLANDA PERICÀS. Palma. La sala d'actes del Centre de Cultura de la Misericòrdia de Palma, acollí ahir la inauguració de la mostra Joan Mascaró: un mallorquí universa. L'exposició aplega part del llegat de l'orientalista de Santa Maragalida, que fou adquirit pel Consell de Mallorca el passat mes de desembre. Estructurada en diversos expositors, l'exposició repassa diferents vessants de la vida del mallorquí, fent especial referència a la seva estada a Anglaterra, a la relació que mantingué amb l'Illa a través de la correspondència amb personatges de la cultura i la societat mallorquina i a la seva tasca com a orientalista i traductor. En aquest sentit, destaquen documents com ara el seu passaport republicà, el certificat de la seva estada en un college de Cambridge, fotografies i retrats de la seva família, o altres elements més personals, com part de la correspondència que mantingué amb March, qui li pagà els estudis, cartes de Blai Bonet, Gabriel Alomar, Josep Massot o Francesc Moll, entre d'altres. Entre aquests documents tenen un lloc especial dues cartes manuscrites de l'exbeatle George Harrison, amb qui compartia l'interès per la cultura oriental. Maria Antònia Vadell, responsable de la conselleria de Cultura del CIM, posà de manifest que «aquesta és una mostra que no destaca per ser espectacular, però és una demostració de la gran figura que fou Mascaró». Amb aquesta mostra també es pretén «donar a conèixer el personatge i recuperar i mantenir el seu llegat». Per la seva banda, Miquel Àngel Maria, director insular de Cultura, destacà que «aquests documents, que estan ordenats de forma cronològica, permeten veure la trajectòria d'un mallorquí que patí la purga d'intel·lectuals que dugué a terme l'Estat espanyol en temps de Franco». Maria també posà de manifest que «això no obstant, no perdé mai la seva vinculació amb l'Illa i mai no oblidà tampoc el català». Francesc Riera, cap del servei de Cultura, explicà que la mostra «recull només una part del llegat de Mascaró, i encara hi ha molts documents per classificar». Riera explicà que «a l'hora d'editar el catàleg complet ens interessa entrar en contacte amb Oxford, on està dipositada la part en anglès». Riera recordà que el fons bibliogràfic de Mascaró està dipositat a la UIB.
Diari de Balears <Exposició>
- Wednesday, May 07, 2003 at 08:24:20 (CEST)
ME DIRIJO A LOS SEÑORES DE UM Y PSOE, A LOS QUE QUIERO QUE SEPAN QUE TIENEN MIEDO DE TODAS LAS IRREGULARIDADES URBANISTICAS Y DE OTRAS INDOLES QUE HAN HECHO A LO LARGO DE TANTOS AÑOS. CLARO , AHORA PARA DESVIAR LA ATENCION DEL ELECTORADO DENUNCIAN A PERSONAS, MAS CONCRETAMENTE A UN POLICIA LOCAL PORQUE TIENE A SU HIJA EN LAS LISTAS DEL PP DE Nº 9. PUES BIEN QUE SIGAN POR ESE CAMINO Y ASI SI LES GUSTA EL SADOMASOQUISMO PUEDE QUE SE TENGAN QUE COMER SU PROPIA MIERDA.
DIMONI
- Tuesday, May 06, 2003 at 18:00:29 (CEST)
Tusi que has vuelto!
PIP
- Tuesday, May 06, 2003 at 14:55:44 (CEST)
Sobre la pancarta del PSM penjada a la Plaça de la Vila, crec que cal fer una sèrie de consideracions: 1) el lema de la pancarta del PSM és "A Mallorca SI" mentres que el lema del PP és "Si" (un lema aquest de tot l'estat espanyol). 2) no crec en absolut que es puguin extreure coincidències entre en Toni Reus i en Toni del Olmo, ben al revés: el SI d'en Toni Reus es basa en una ideologia i una confiança en el canvi, el Si de en Del Olmo es basa en el continuisme. 3) no està de més posar un poc d'humor a la campanya, relaxar les tensions i humanitzar les eleccions, al contrari del que voldrien altres partits (barellar la gent, tensar el poble i radicalitzar les militàncies). 4) jo vaig ajudar a penjar aquesta pancarta i amb aquest fet volia donar una mostra de confiança amb en Toni Reus i el PSM a La Vila (no confondre amb el PSM a nivell de país, en el que ja no milit i amb el que ja no confii, de fet, i és sabut, ara som militant de Els Verds). Estic convençut que, en aquestes eleccions, en Toni Reus representa el canvi positiu al nostre municipi i un compromís real amb la gent. Jo don suport i dic SI a en Toni Reus.
Antoni Ferrer Capó.
- Tuesday, May 06, 2003 at 14:31:12 (CEST)
www.elmundo-eldia.com/2003/05/06/illes_balears/1052172019.html Martes, 6 de mayo de 2003 RADIOGRAFIA MUNICIPAL (XXXX) / SANTA MARGALIDA El tránsfuga Joan Canet marca la batalla entre PP y PSOE por la mayoría absoluta ---------------------------------- El regidor de CPU dejó en minoría al equipo de gobierno tras romper la disciplina de voto - Ahora se presenta de número cuatro en la lista del PSOE ---------------------------------- HENRY PINTO SANTA MARGALIDA.– El enfrentamiento entre el equipo de gobierno (PP-CPU) y la oposición (PSOE-UM) ha sido una constante en el Consistorio a lo largo de la actual legislatura, hasta el punto que el alcalde, Antoni del Olmo (PP), llegó a plantearse la posibilidad abandonar la política municipal. «Si los que están ahora dejaran la política yo haría lo mismo encantado», aseguró el primer edil en una entrevista. Casos como el de Joan Canet, que abandonó su regiduría desde el CPU dejando al equipo de gobierno en minoría a merced de la oposición, ha llevado a pensar a muchos que el pueblo necesita una mayoría absoluta que permita la gobernabilidad del municipio. PP. Antoni Del Olmo, primer edil de la localidad, se presenta nuevamente a las elecciones con el objeto de mantenerse en la Alcaldía. El estandarte del proyecto popular de cara a los próximos comicios será la Cultura. «El edificio de la escuela vieja será un gran centro multicultural, donde tendrán cabida todas las asociaciones», asegura. Tienen previsto promocionar a nivel internacional la zona de Can Picafort como destino turístico. v PSOE. Miquel Cifre vuelve a luchar una vez más por dirigir el Ayuntamiento. Se compromete en su programa a impulsar la participación ciudadana en la localidad y mejorar la gestión económica. «La situación de endeudamiento que arrastra el Consistorio es preocupante ya asciende a 18.030.363 euros», según dice. Los grandes beneficiados de su proyecto político serán las personas mayores, así como las mujeres junto a los disminuidos. En materia urbanística aboga por la modificación de las NNSS «para equiparar por fin esta normativa a la existente en el marco de la comunidad autónoma», destaca el candidato socialista. CPU. Miquel Ordinas regresa a la arena política y asegura que durante la próxima legislatura apostará «decididamente» por la Sanidad en el municipio. «Vamos a poner en marcha la construcción del Punto de Atención Continuada (PAC) en Can Picafort, además en la citada zona y en Son Serra de Marina ampliaremos el horario de atención sanitaria», asegura. Otra de las prioridades de CPU es la consecución de la residencia en Can Picafort y la habilitación de un local para la tercera edad en Son Serra. Ordinas asegura que dotará al municipio de más instalaciones deportivas e impulsarán la participación de los residentes comunitarios de la vida política y en la gestión municipal. UM. Antoni Font es la nueva cara de UM, que presenta una lista casi totalmente renovada. El candidato se muestra muy crítico con el equipo de gobierno. «Necesitamos más infraestructuras sanitarias, en concreto la creación de un Punto de Atención Continuada (PAC)», asegura. Según afirma, el Consistorio no ha sido capaz de sacar adelante dicho proyecto, que está aprobado, «ya que no han recalificado un terreno», agrega. «Tampoco tenemos un polígono industrial y se necesitan más instalaciones deportivas» en el pueblo», explica. PSM. Antoni Reus es el líder de una agrupación que se presenta con renovada ilusión y que espera superar el chasco de las pasadas elecciones. La mayoría de los integrantes de la lista son jóvenes, que tienen un especial interés por ayudar a que avancen los jóvenes empresarios. Así, trabajarán para que el suelo industrial se abarate y sea asequible para los jóvenes empresarios. ASI. Rafael Sastre, trabajador del mundo de la hostelería, junto a Eugenio García, miembro de la policía Local de Santa Margalida, son la imagen de este proyecto político que se presenta por primera vez en este municipio. ---------------------------------- Joan Canet, una rosa en el desierto H. P. Joan Canet, otrora regidor de CPU y delegado de Son Serra de Marina, sorprendía a propios y casi a extraños cuando el pasado mes de noviembre en el transcurso de un Pleno rompía la disciplina de voto. Era el principio del fin de la estabilidad del equipo de gobierno formado por PP y CPU. Ver la cara de Félix Estelrich, todo un poema, en los plenos sucesivos casi dejó de ser noticia hasta que, hace pocos meses, la paciencia de los propios se acabó y Canet fue expulsado de su antiguo partido. Acto seguido, Del Olmo le cesó como miembro del equipo de gobierno, por lo que el delegado perdió los 1.200 euros de la dedicación exclusiva que siguió cobrando mientras duró la crisis. Muchos han tachado a Canet de valiente y de coherente, pero a otros les preocupa no sólo su forma de actuar o sus motivaciones, sino el final momentáneo de la historia. Canet rompió la disciplina de voto no por coherencia o principios, según él declaró a EL MUNDO/El Día de Baleares, lo hizo porque su partido ya le buscaba sustituto de cara al 25-M. Canet podía haber renunciado o irse al grupo mixto voluntariamente, o Del Olmo haber puesto orden en el pacto y haberlo cesado, pero la comparsa del voto de «conciencia» duró más de cinco meses. Canet no dio ninguna explicación a su partido, según reconocieron los líderes de CPU; los motivos los expuso a este periódico. Ahora, Del Olmo haciendo alarde de visión profética presenta a Canet como un tránsfuga y que se cambia de partido como de camisa. Ha pasado junto a su esposa por PP, CPU y UM para recalar, finalmente, en el PSOE de Cifre, quien le ha puesto como ejemplo de coherencia y le ha premiado con el número 4 de su candidatura. Si es elegido habrá que ver si Cifre prescinde de sus servicios antes de la cita de 2007. ---------------------------------- Nuevo paseo marítimo para Can Picafort H. P. Han sido varias las obras que se han puesto en marcha a lo largo de la actual legislatura, la mayoría de ellas son de carácter deportivo, educativo y de mejora medioambiental. En Can Picafort se ha terminado el paseo marítimo, una obra realizada por el Ministerio de Medio Ambiente y se han mejorado los campos de fútbol de Can Picafort y Santa Margalida. Actualmente, se está trabajando en la construcción de dos nuevos colegios. Uno de los acontecimientos más significativos que se hizo a lo largo de la actual legislatura fue el homenaje realizado al ciclista del equipo Kelme, Antoni Tauler.
www.elmundo-eldia.com/2003/05/06/illes_balears/1052172019.html
- Tuesday, May 06, 2003 at 08:44:17 (CEST)
ES D'UM NO IMPORTA QUE ES PRESENTIN, SON ELS MATEIXOS DE SEMPRE O, MES BEN DIT, EL MATEIX DE SEMPRE. TAMPOC IMPORTA QUE ENS FACIN EL SERMO, JA EL TENIM BEN APRES : VOTEM I CAP A MI, CAP A MI, CAP A MI. I ENCRA TENEN QUATRE ESTORBAREL·LOS QUE AGUANTEN. LO D'UM, ES TANT LLASTIMOS PEL POBLE, COM COMIC : SEN DEUEN RIURE TANT DEL POBLE, COM DE MES D'UN DELS QUE VAN A LA LLISTA. AQUESTA ES LA LLISTA MES EXEMPLIFICANT DE UNS BENEITS I UNS LLESTOS, SENSE QUE A L'ANY, O ALS QUATRE, PER NO DIR VUIT, EL BENEIT HAGUE TORNAT LLEST, NI EL LLEST NENEIT; BEN A L'INRREVES: EL BENEIT CADA COP ES MES BENEIT I, SENSE SER PER MERIT PROPI, EL LLEST PAREIX MES LLEST.
ses monjes i es monjos
- Monday, May 05, 2003 at 22:12:53 (CEST)
Quantes vegades s'han de presentar aquets d'UM ?.
Beot
- Monday, May 05, 2003 at 22:04:52 (CEST)
DARTH: T'INFORM QUE AQUESTA PANCARTA ÉS SA DE FA 4 ANYS
nonono
- Monday, May 05, 2003 at 21:45:02 (CEST)
UM DE STA.MARGALIDA VOS CONVIDA A LA PRESENTACIÓ DE LA SEVA CANDIDATURA. LLOC:AL SEU LOCAL SOCIAL DEL CARRER DEL POUÀS,12. DIA:DISSABTE 10 DE MAIG A LES 10 DEL VESPRE
Comité local d'UM
- Monday, May 05, 2003 at 17:35:18 (CEST)
el PP paga les seves "festes" i sopars, però tambè les festes i la majoria de marxes d'aquesta tropa anomenada Es Peixet.
escorball
- Monday, May 05, 2003 at 17:19:40 (CEST)
Pregunta: Que hi fa a la plaça una pancarta del PSM amb l'eslógan de la campanya del PP d'enguany? o... Perque el PP te el mateix eslógan que el PSM fa quatre anys?... (Esper que al cap i a la fí els dos partits només tenguin aquest punt en comú.)
Darthb
- Monday, May 05, 2003 at 15:31:20 (CEST)
Peixet, quién tiene un anzuelo com tú, es el que calla ante demasiadas cosas.No asalteis más a los ciudadanos y ciudadanas... Con un poco de "pu" te ha bastado...
geminder
- Monday, May 05, 2003 at 11:15:19 (CEST)
PERDO, PEIXET DIRAS QUE VOTAR A LA VILA A TONI ES EL COLMO O NO
PEIXOT
- Sunday, May 04, 2003 at 22:21:15 (CEST)
EL PP paga sus propias comidas,asi que a callar.
ES PEIXETTTTTTT
- Sunday, May 04, 2003 at 15:35:01 (CEST)
Només hi ha una opcio,a la vila votau en Toni del Olmo.
ES PEIXETTTTTTT
- Sunday, May 04, 2003 at 15:33:36 (CEST)
me puede decir alguien, quién paga las comidas del PP? Esto es una vegüenza.
geminder
- Sunday, May 04, 2003 at 12:11:37 (CEST)
El DESPLIEGUE d’Irak no és res, comparat amb lo del Papa aquest. A on anam ???. Com puc veure tants nens morts al mon per fam, quant aquest papa sense fills es passeja predicant el que no creu !!!. Si hi ha valors al cristianisme segur que puc COMBREGAR amb quasi tots, però???, és això el que aquest ha vingut a fer, és aquest el combregar que em vol donar ???.... per aquest viatge no et feien falta aquestes esbeasses......... cap d’ase !!. Ja l’has perdonat, a l’ASNAR???, i fareu campanya plegats ara, cridant als valors familiars ???.... O, sent tant prop eleccions pensareu que havíeu fet llarg amb l’aparrùs que li vàreu donar per ser mal criat .... ah no!!! amigo!!!, ES ARA QUE HEU DE DIR EL QUE, JA LLAVORS, HAVÍEU D’HAVER DIT.... o no vos agraden els d’esquerres, papa???. I a la fi, ben bé podeu ser com els qui roben als necessitats per aquí, també ben bons al·lots, i no donar cap casta d’explicació..... però, si de cas no sabeu mallorquí, hi ho voleu fer escriure al Rector.... digau-li : ¿¿¿ que vos han posat a sa besina per aquest cas ???
Vilera
- Saturday, May 03, 2003 at 23:27:13 (CEST)
Tu ho has dit tot "me toc es...". Ningú no diu res del que és important pel poble, només van de romanços per "fer un poc mes de renou", com be dius "tiruririrurur". El ben cert és que els qui son a l'Ajuntament DES DE FA MOLLLLLLLLTS D'ANYS son tota una màfia. No hi ha cap malifeta, tot i que ho denunciïn als jutjats, que no compti amb el coneixement previ de tota la tropa, això si no compten amb l’assessorament, fins i tot fiscal, per a dur-ho endavant ben compost. Les denúncies no passen de ser per fer renou, ni mes ni manco -amb les que ens han fetes i les denuncies que han posat, quants no n'hi hauria a sa presó???, que n'hi ha cap???- Avisen quant posen les denúncies, als diaris, sobre tot; però i quant les lleven, que heu sentit a dir res??? NO!!, perquè l'enteniment al que han arribat és INCONFESSABLE!!!. Només vos heu de demanar una cosa, per tenir la resposta a tot: perquè sabem mes la gent del carrer que els de dins l'Ajuntament.... senzillament, si no diuen res és per l’interès, l’INTERÈS, que hi tenen. Aquesta gent que és a s'Ajuntament és una màfia manejant el poble amb denuncies, fent votar forasters, morts, estrangers... aquesta PUTA gent que, amb plets, vots, mentides i interessos -personals i POLÍTIC TAMBÉ, han dut guerres i fan el poble malbé..... merda!!! que els arrosseguin pel carrer!!!Democràcia ?? Això és una dictadura, una DICTADURA de tots plegats pocavergonyes, cares dures!!, per segar la nostra llibertat, al servei de la VOSTRA "política" mal no fóssiu nats!!, tropa de mal criats!!.
Vilera
- Saturday, May 03, 2003 at 23:10:28 (CEST)
mes igual qui guanyi però els de l'oposició han de donar mes canya a tots aquests perque no es callin res. Que parlin si xerren de transperència, i si no que diguin que son transl·lucids.
men toc es...
- Saturday, May 03, 2003 at 13:13:04 (CEST)
Què heu llegit el que dur el diari de dimecres referent al cens?? Diu que hi ha un municipalet que es passeja per Son Serra amb el cens amb la mà. Idò sí, segons diu el diari, és el pare d'una que es presenta al PP, supòs que aquesta deu ser ben innocent que s'hagi ficat dins aquest partit; no sé, no sé, per cert el cens no pot sortir de dins l'ajuntament és així o no??? I ara que passarà?? Els partits polítics que els han denunciat, fan comptes donar pressa als jutjats per trobar que hi ha de cert amb això o... simplement s'ha tret per fer un poc més de renou i després com sempre no ha passat res??? Abans d'eleccions ningú es vol posar malament.... els vots són els vots.... Com és que la gent que ha entrat dins l'ajuntament de Santa Margalida vol repetir?? Tant li costa sortir??? Ho podrieu explicar polítics?????
tiruriruriruriru
- Saturday, May 03, 2003 at 10:33:46 (CEST)
Si!Si!! i jo que ho esper que torni a guanyar en Del Colmo: només faltaria que haguessin d'arreglar les seves malifetes uns altres... és ben just que es menji la merda que ens ha fet al damunt, el que m'agradaria és que fos amb una oposició OPOSICIÓ, no amb aquest grapat d'interessats de sempre. Ja ho veurem si aquest torna a ser es batle - jo no pens que ho vulgui ser - i ja veurem si aquests que ara son l'oposició, ho son o no ho son ??. Amb las darreres que corren, la meva porra és de pacte d'UM amb CPU, a mitges!!! (CPU pot pactar per si mateix; o "simateix" mes PP; o "simateix" mes ASI,....). El que és clar és que, sent tot el mateix, qui ho te tot per triar és CPU, fins i tot tindrà tots els vots del PP, i això no vol dir que sigui batle és que ara ho és.... la millor nuvia és UM, per les ganes den Monjo i, sobretot, perque en Font, que no en te ni punyetera idea de com va l'assumpte, és el millor, inocent, per guardar a la porta mentre ells fan net. Així tampoc no hi hauria oposició.... amb en Monjo al govern, en cifre calladet, no fos!!!
Vilera
- Saturday, May 03, 2003 at 01:23:27 (CEST)
Voleu dir que als peus dels bancs de Sa Plaça i tot s'han aferrat ?
Incleible
- Saturday, May 03, 2003 at 01:03:43 (CEST)
esper que en Toni Del Olmo guanyi per majoria absoluta.ANIMOS PARTIT POPULAR DE SANTA MARGALIDA.
A GANAR
- Saturday, May 03, 2003 at 00:04:43 (CEST)
Veig que han canviat els bancs de Sa Plaça -o a lo millor de totes les places, no ho he anat a mirar-, MOLT BE!!. De maravella!!!, es segur que feia falta fer-ho per a millor "disfrute" dels veïns (els morors sobre tot). També esta bé que ho hagin fet coincidint amb eleccions -és l'unica manera de que facin qualque cosa!!-. I veig que ho han possat tot nou : fustetes i peus. El que no han posat, o ja els ho han pres, son els perns necessaris perque el banc pugui durar almenys un any.... PEUS NOUS he dit, que és el mes car. I si cars son aquests nous no diguem els vells -antics- que han llevat... A ON SON ???. Al mercat negre valem tres o quatre vegades mes que els nous... A ON SON ???.
tudat
- Friday, May 02, 2003 at 13:46:30 (CEST)
Miren Uds Quería dar mi opinión sobre CPU, la verdad no los entiendo están muy nerviosos ¿Por qué? No será que se han dado cuenta que el pueblo ya nos lo quiere, será que el pueblo se ha dado cuenta de lo que son. Amenazan a la gente, que quien pues Miguel Ordinas Pascual. En cuanto a su segundo es un organizador de fiestas en las cuales recetan pastillas no sé bien para que y no-solo eso sino que además esas fiestas que apoyan desde CPU son ilegales y hacen la competencia desleal a los demás locales del municipio, pero claro les amenazan con cerrarles los locales si mandan y los demás callan y el pueblo hasta cuando consentirá que se juegue con él, con sus hijos, con su salud y con su dinero. Nunca mais.
nunca mais
- Thursday, May 01, 2003 at 13:48:32 (CEST)
Tecplaya es la concesionaria a la que cedio Baltasar Pulpillo casas la concesión, ahora entiendo que CPU no fuera al ultimo pleno, tendria miedo de dar explicaciones de por que una empresa que adeuda 140 millones al Ajuntament es regentada por su numero 8
juju
- Thursday, May 01, 2003 at 13:34:46 (CEST)
Sabeu com se nom es Gerent de Tecplaya Toni Gelaber Jofre y sabeu que esta a les llistas del CPU i va de nº 8. Pus mes per favor, pus mes
Pus mes
- Thursday, May 01, 2003 at 13:30:29 (CEST)
SANTA MARGALIDA El pleno aprueba denunciar al alcalde al juzgado por la adjudicación de playas MATEU FERRER. STA. MARGALIDA. El pleno del consistorio acordó ayer denunciar ante el juez al alcalde, Antoni del Olmo (PP), y al resto de responsables que aprobaron la adjudicación en 2001 de la concesión para explotar las playas a Baltasar Pulpillo Casas, cuando la plica ganadora de la pertinente subasta era de otra empresa. La oposición -PSOE, UM y grupo mixto- ganó por mayoría esta propuesta defendida por Joan Monjo (UM), que culpó al alcalde de "permitir que el Ayuntamiento haya dejado de cobrar los 844.000 euros (unos 140 millones de pesetas) que adeuda la ex consionaria por el canon de las playas durante el año pasado". Del Olmo presidió la sesión en solitario, tras la ausencia de los dos concejales de CPU y la marcha del resto de ediles del PP "en protesta por este pleno en campaña electoral", dijo el alcalde. A propuesta del PSOE también se acordó la reprobación a Del Olmo "por su comportamiento antidemocrático, ser un misus de los caciques, y amenazar a ciudadanos en su despacho". El alcalde negó estos hechos y exigió nombres y apellidos "y no acusaciones gratuitas". DE HOY - Saturday, April 26, 2003 at 00:04:58 (CEST)
are
- Thursday, May 01, 2003 at 13:28:16 (CEST)
Bones, aprofit per convidar-vos a la presentació de la canditatura del PSM que tendrà lloc demà dimecres 30, a les 21:30 a Sa Plaça d'es Dimoni. Després, allà mateix, farem una mica de torrada.
Antoni Reus <antoni.reus@wanadoo.es>
- Tuesday, April 29, 2003 at 10:40:34 (CEST)
la verdad, esto es un sinsentido.No hago mas que ver a gente discutir en este debate y lo cierto es que estais ciegos, no solo vosotros ,sino la gran mayoria de la gente qye habita este municipio, pero dejarme que os de mi opini'on de lo que pienso sobre esto y sobre la politica de este pueblo.en primer lugar deciros que soy apol'itico , lo cual me permite ser mas objetivo en mi pensar. Mirad. en cuanto a la politica , parece mentira lo hip'ocrita que puede llegar a ser el ser humano, el cual despues de ser humillado durante tantos anos con esc'andalos pol'iticos por malversacion de los fondos, mala gesti'on de los servicios, calles infectadas de basura, chicos desamparados que no tienen un lugar digno donde reunirse y tienen que hacerlo en las calles o en las discotecas,muertes en plena calle por no disponer el municipio de un centro medico eficaz,aunque esto a casi nadie le importa mientras no les pase a nadie de los suyos.politicos que se gastan lo malversado en protitutas y drogas,y se muy bien lo que me digo,pero a la gran mayor'ia esto le da igual o estan tan preocupados en mirarse su propio ombligo que sigen votando,o simplenmente no votan porque ya han perdido la esperanza, a los mismos una vez y otra no solo buscando un beneficio propio sin mirar el bien general del municipio, es que ni tan siquiera miran el bien de sus hijos y el de los hijos del vecino. Pero esta manera de ser la estamos pagando todos.Porque despues de todo esto, un partido pol'itico osa a presentar en sus listas a una persona que es bien sabido que su mayor aficion es montar fiestas privadas y algunas publicas en las que esta a la orden el consumo de drogas y demas actos que no hacen mas que degradar a nuestra juventud.Que de bueno puede ofrecerte una persona asi.pero el partido que le acoje va mas all'a,y como se ha quedado sin armas lo presenta con la ilusion de que este pueda embaucar a algunos jovenes de su mismo entorno,que son muchos en el municipio.O otro partido que despues de haber llevado la gestion politica m'as deplorable e humillante vuelve a presentar en listas al mismo primer candidato sin importarle la degracion que esta sufriendo el municipio y sus habitantes,pero eso no importa verdad.O de otro partido que despues de governar en can picafort y gracias a su lider ,a hecho el mayor de los ridiculos , cambia dicho lider por el anterior lider ,sisi,creyendo que el pueblo ya ha olvidado lo mal que este lo hizo en su legislatura.Y es que dichos politicos son conscientes del tiempo que corremos y de la falta de moral que inunda nuestras vidas y utilizan esta arma para mantenerse en el poder creyendo que esto les va a salvar y lo unico que hacen es danarse a ellos mismos y danar al vecino,pero que mas da nos da el vecino, verdad. Os pido que por favor refexioneis estos dias sobre esto y en consecuencia sobre a quien vais a votar y si teneis decidido que vais a hacerlo escuchad a vuestro corazon y no a la razon por que de escuchar a la razon porque la razon solo busca el beneficio propio pero vuestro corazon,aunque algunos hace mucho tiempo olvidamos escucharle, buscara el bien ,primero de los que os rodean y despues el vuestro y eso a la larga sera de verdad lo que os dara felicidad. Un saludo.
verdad
- Tuesday, April 29, 2003 at 05:48:52 (CEST)
la verdad, esto es un sinsentido.No hago mas que ver a gente discutir en este debate y lo cierto es que estais ciegos, no solo vosotros ,sino la gran mayoria de la gente qye habita este municipio, pero dejarme que os de mi opini'on de lo que pienso sobre esto y sobre la politica de este pueblo.en primer lugar deciros que soy apol'itico , lo cual me permite ser mas objetivo en mi pensar. Mirad. en cuanto a la politica , parece mentira lo hip'ocrita que puede llegar a ser el ser humano, el cual despues de ser humillado durante tantos anos con esc'andalos pol'iticos por malversacion de los fondos, mala gesti'on de los servicios, calles infectadas de basura, chicos desamparados que no tienen un lugar digno donde reunirse y tienen que hacerlo en las calles o en las discotecas,muertes en plena calle por no disponer el municipio de un centro medico eficaz,aunque esto a casi nadie le importa mientras no les pase a nadie de los suyos.politicos que se gastan lo malversado en protitutas y drogas,y se muy bien lo que me digo,pero a la gran mayor'ia esto le da igual o estan tan preocupados en mirarse su propio ombligo que sigen votando,o simplenmente no votan porque ya han perdido la esperanza, a los mismos una vez y otra no solo buscando un beneficio propio sin mirar el bien general del municipio, es que ni tan siquiera miran el bien de sus hijos y el de los hijos del vecino. Pero esta manera de ser la estamos pagando todos.Porque despues de todo esto, un partido pol'itico osa a presentar en sus listas a una persona que es bien sabido que su mayor aficion es montar fiestas privadas y algunas publicas en las que esta a la orden el consumo de drogas y demas actos que no hacen mas que degradar a nuestra juventud.Que de bueno puede ofrecerte una persona asi.pero el partido que le acoje va mas all'a,y como se ha quedado sin armas lo presenta con la ilusion de que este pueda embaucar a algunos jovenes de su mismo entorno,que son muchos en el municipio.O otro partido que despues de haber llevado la gestion politica m'as deplorable e humillante vuelve a presentar en listas al mismo primer candidato sin importarle la degracion que esta sufriendo el municipio y sus habitantes,pero eso no importa verdad.O de otro partido que despues de governar en can picafort y gracias a su lider ,a hecho el mayor de los ridiculos , cambia dicho lider por el anterior lider ,sisi,creyendo que el pueblo ya ha olvidado lo mal que este lo hizo en su legislatura.Y es que dichos politicos son conscientes del tiempo que corremos y de la falta de moral que inunda nuestras vidas y utilizan esta arma para mantenerse en el poder creyendo que esto les va a salvar y lo unico que hacen es danarse a ellos mismos y danar al vecino,pero que mas da nos da el vecino, verdad. Os pido que por favor refexioneis estos dias sobre esto y en consecuencia sobre a quien vais a votar y si teneis decidido que vais a hacerlo escuchad a vuestro corazon y no a la razon por que de escuchar a la razon porque la razon solo busca el beneficio propio pero vuestro corazon,aunque algunos hace mucho tiempo olvidamos escucharle, buscara el bien ,primero de los que os rodean y despues el vuestro y eso a la larga sera de verdad lo que os dara felicidad. Un saludo.
verdad
- Tuesday, April 29, 2003 at 05:47:43 (CEST)
.
.
- Monday, April 28, 2003 at 23:20:46 (CEST)
Música -------------------------------------------------------------------------------- Els Rolling Stones vencen els Beatles en la subhasta de la IV Fira del Disc Un total de nou lots es varen adjudicar per un valor final de 2.180 euros El públic es passejà a la recerca dels discs més preuats. Fotos: MIQUEL ÀNGEL CANYELLES. LAURA MOYÀ. Palma. «Si tingués doblers em quedaria amb la firma dels Rolling Stones». Toni Reus va ser un dels protagonistes de la subhasta que va tancar l'IV Fira del Disc. La raó: Va ser qui més objectes va comprar. Es va quedar amb un contracte original de Frank Zappa, una edició limitada d'un àlbum de Hole, un disc commemoratiu de Greenday i un disc de la Fura dels Baus signat pels seus membres. «Gairebé tot són encàrrecs». Dels 19 lots que es van posar en venda a la subhasta, deu van quedar deserts i nou trobaren comprador.
http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?-1+8+0 <Toni Reus, candidat i rocker?>
- Monday, April 28, 2003 at 19:28:09 (CEST)
Música -------------------------------------------------------------------------------- Els Rolling Stones vencen els Beatles en la subhasta de la IV Fira del Disc Un total de nou lots es varen adjudicar per un valor final de 2.180 euros El públic es passejà a la recerca dels discs més preuats. Fotos: MIQUEL ÀNGEL CANYELLES. LAURA MOYÀ. Palma. «Si tingués doblers em quedaria amb la firma dels Rolling Stones». Toni Reus va ser un dels protagonistes de la subhasta que va tancar l'IV Fira del Disc. La raó: Va ser qui més objectes va comprar. Es va quedar amb un contracte original de Frank Zappa, una edició limitada d'un àlbum de Hole, un disc commemoratiu de Greenday i un disc de la Fura dels Baus signat pels seus membres. «Gairebé tot són encàrrecs». Dels 19 lots que es van posar en venda a la subhasta, deu van quedar deserts i nou trobaren comprador.
http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?-1+8+0 <Toni Reus, candidat i rocker?>
- Monday, April 28, 2003 at 19:27:09 (CEST)
A mi si que em van convidar (dos... o tres, per ventura) i gens em costà dir que no hi aniria, la veritat, que no els va sorprendre gens, NI MICA!!!. Si hi hagués anat segur que amb mes d'un o una, no s'en hagués pogut avenir: que és el que diu "enamorada de lavila" que amb ella va passar. Anar-hi o no anar-hi és decisió de cada qual, molts compromisos no es poden anul·lar per ganes o ganes no basten per a fer-ho, d'altres poden ser com diu "ENVIT" -sobre tot els del sopar de franc, que per cert el que em cou de bon de veres és com ho "poden" fer de franc: d'on treuen els dobles???-. La veritat és que vaig ser molt llampant a dir "NO", no hi vindré.... però, tant veritat com aquesta és que, com a NO DEL OLMO, NO A AQUEST DISBARAT, hi havia d'haver anat .... i no és per fer "multitudes": ÉS PER MENJAR-ME EL QUE, DE BEN SEGUR, HAURÉ PAGAT!!!. Al cap i a la fi, sincerament, no se com hagués pogut aguantar, ni encara que fos al devora de la barra ... "BARRA", Eh Dit ???. Quin patiment per un plat d'arròs, Deu m'alliberi!!!. Saber que passa i que diuen ho veig necessari: l’enemic no el facis lluny, o pots perdre el quest!!. Com "enamorada de la vila" hi estem molts.... les herbes dolces ens son un remei. I si t’agafa de bell nou, si t’agafa de matinada.... si et torna a passar, cridem, amiga.... no amb herbes dolces; AGAFEM UN TRABUC!!! Després podrem brindar!!. Ara queden les eleccions.... m’agradaria, ESPER, que no en facin tants com per poder pagar!!!.
Vilera
- Monday, April 28, 2003 at 15:52:56 (CEST)
TE FAIG SEBRE QUE JO NO HI ERA!!!! A MI NO HEM VAN CONVIDAR.
sempre igual
- Monday, April 28, 2003 at 12:05:53 (CEST)
un deu per tu, darthb, pels plantejaments. Però supòs que hi ha molta de gent que hi va perquè la conviden i perquè tè por que si governen, i no hi van, llavors les puguin ferir d'una manera o altra. Això funciona així. Segons quins hi van per quedar bé, segons quins per veure que diven, però també es cert que MOLTS hi van perquè conviden... I no conviden ni fan sopars de multituds només els del PP, per cert... Però sí, tens raó.
ENVIT
- Monday, April 28, 2003 at 11:41:58 (CEST)
I jo em demano... Que hi feis vosaltres a aquests sopars? Com podeu estar aquí, de manera anònima, demanant la revolució i després, en persona, aneu a donar-los suport en el bany de multituds? Quin és el vostre pretext, la fam o la hipocresia?
Darthb
- Monday, April 28, 2003 at 10:57:33 (CEST)
TANMATEIX EN AQUEST POBLE SA GENT ES TONTA, PER ANAR A UN SOPAR I QUE ELS HI REGALIN UN LLAPIS DE COLOR VERMELL...... TORNARAN A VOLER 4 ANYS DE PREMSA, 4 ANYS DE TRUIS, 4 ANYS DE LA MATEIXA MERDA,.... ES POBLE ES MASSOQUISTA!!!!!!!! QUIN OI I QUINA GUARDA DE CAGATS TOTS AQUELLS QUE NO GOSEN PLANTAR CARA....
sempre igual
- Monday, April 28, 2003 at 09:40:34 (CEST)
La dimissió del Sr. Roig ???: dons!!, amb quins negocis es va ficar en surtir de l'Ajuntament??; com han finançat la campanya que tot just acaba de començar ??; la seva dimissió, no deixà el PP com a “víctima” del tema de la ubicació, lavila can picafort??, algú pensa que l’Ajuntament és millor negoci que “l’aula d’adults”???. Tornar a ser a les llistes del PP només pot sorprendre a qui a qualque instant butà de l’enorme barra que te. Amb lo enllepolit que n’ha quedat, encara que fos de darrer, havia de ser a la llista del PP.... si no, com sabria el que .... si??, ens entenem ??
Vilera
- Sunday, April 27, 2003 at 22:46:59 (CEST)
Hola "enamorada de lavila", vaig per llegir el que has deixat escrit.... ara torn!!
Vilera <Bona vetllada!!, tenguis i tengueu totes/tots els que hi sou!!>
- Sunday, April 27, 2003 at 22:37:13 (CEST)
Hola "enamorada de lavila", vaig per llegir el que has deixat escrit.... ara torn!!
Vilera <Bona vetllada!!, tenguis i tengueu totes/tots els que hi sou!!>
- Sunday, April 27, 2003 at 22:37:10 (CEST)
Algú em podria explicar els motius de la dimissió del sr Miquel Roig? Veig que torna a ser a les llistes del PP, només és curiositat .
una enamorada de la vile
- Sunday, April 27, 2003 at 22:28:40 (CEST)
perque t´he fiques amb es grup d´amics del PEIXET?almanco organitzen festes a CAN PICAFORT i a SON SERRA.I mai puc entendre que si el PP t´he fa tant d´oi anassis al seu sopar. PD:ANIMOS PER N´ANA RODRIGUEZ.
un visitant <es peixet>
- Sunday, April 27, 2003 at 16:41:02 (CEST)
Ahh, ja s'apoderava de mi l'alzheimer de bell nou, tiruriru i allò dels quatre encadenats que deia el sr del olmo referint-se als srs del GOB, patètic sr del olmo. Els del Gob hi han de ser perquè sinó hauríem d'inventar-los i a més mai no impediren cap tasca, només mostraren públicament la seva postura i `la seva actuació era una representació simbòlica només. I perquè multar a persones concretes i no a l'associació? Amb una paraula! Ja és que li varen deixar dir al SR del olmo
una enamorada de la vila
- Saturday, April 26, 2003 at 21:48:11 (CEST)
Respecte a tu, vilera, si qualque dia em decidesc a que escriguin les meves memòries vull que siguis tu qui ho faci, això de "enamorada d'un amant agonitzant", jo mai no ho hauria dit millor.És més és tanta la meva enveja i m'hagués agradat tant que fos meva aquesta frase que et prec que em deixis adoptar-la repetint-la tantes vegades com pugui. Què no hi vas venir tu al sopar dels PP? M`hagués agradat veure-t, encara que sols fos per saludar-te i agraïr-te les converses agradoses.
una enamorada de la vila
- Saturday, April 26, 2003 at 21:41:58 (CEST)
Sí, sí, ja no me'n recordava d'això que ensenyaven foraster als estrangers, tiruriru gràcies per ajudar-me a fer memòria és que entre la impotència que em va entrar i les herbes...
una enamorada de la vila
- Saturday, April 26, 2003 at 21:36:14 (CEST)
Enamorada de la Vila, jo també era al sopar del PP i em vaig sentir com un subnormal allà enmig. De fet quan ens vegeren entrar la cara se'ls va transmudar a un parell. Això de fer el miting en castellà i en català que no saps mai aquí es refereixen, al sopar del PSOE feren el mateix en moltes ocasions, sobretot quan havien de resaltar algunes coses més importants, pareix que es pensen que quan ho diuen en castellà té més credibilitat, és més interessant i molt més important. Això no és potenciar la cultura el primer que han de fer és integrar aqueixa guarda de forasters que hi ha per devers aquest municipi. De fet el discurs d'ahir es va parlar que l'ajuntament havia ofertat classes de CASTELLÀ, sí, sí, CASTELLÀ a gent estrangera (alemanys, anglesos,...) perquè no integrar-los ja en la nostra llengua en CATALÀ, JA ÉS BEN HORA QUE HI PENSIN QUE TENIM LLENGUA PRÒPIA, NO HO PENSAU AIXÍ??? Em vaig sentir ridícul, però volia saber que dirien. Pel que vaig poder deduir supòs que tornaran pactar amb CPU, ara que hi haurà n'Ordines encara ho tendran més fàcil per fer-ne de les seves, som uns desgraciats, sou conscients vileros del que passa a la Vila???? La tercera edat sobretot n'es conscient???? NO, NO, NO d'aquesta manera no anam, no ho veis, que NO ANAM!!!! Esper que que abans d'anar a votar tothom faci un repàs del que han estat aquests quatre anys i pensem pel bé del nostre poble i no pel bé dels interessos d'alguns!!!!!
tiruriruriruriru
- Saturday, April 26, 2003 at 11:08:07 (CEST)
A què no sabeu d'on venc? Em pensava no haver-ho de dir mai, emperò venc del sopar del PP i no em demaneu com hi he arribat perquè encara me'n faig creus. Primer de tot dir que ha estat bo, el menjar. Em declar incondicional de s'alqueria sigui quina sia la seva ideologia política. Després d'això poca cosa puc dir més. Que hem arribat una mitja hora prest i tot estava reservat, fins i tot una taula on deia nuevas generaciones del PP. M?ho deuen vist escrit a la cara que no sóc del PP, perquè no m'hi han deixat asseure. Idò res, he tornat sortir cap a fora i sabeu on teniem lloc els que no semblàvem del PP, ju st davant la barra del bar amb cadires d'aquestes de plàstic que s'esbrellen només de recolzar-s'hi, sí ja sabeu quines dic, les que posen damunt sa plaça per la beata. Això sí ens han posat una pantalla perquè no ens perdéssim el "miting" electoral. No fos cosa gaudissim massa del sopar que ens diuen que és de franc. Respecte al discurs...bufffffffff senyors del PP buffffff o deu ser que me pensava que la vila es mereixia qualque cosa millor, qualque cosa programada amb la intenció de captar vots, no sé, una cosa més PP del que ens ténen acostumats. El discurs del Sr del Olmo, amb tot el meu respecte, ni un al'lot de 12 anys ho fa pitjor i el del Sr Matas que va arribar a les tantes de la nit per repetir a grosso modo el mateix que havia dit a altres tants pobles unes hores abans. Tal vegada són coses meves o deu ser que no sóc del PP i que no hi tenia cap feina per allà. I el que més m'ha sorprès és el fet que els discursos estones eren en mallorquí, estones en forater, es capgirava la llengua sense prèvi avís segons es dirigissen a catalanoparlants o a castellanoparlants. Amb una paraula em sentia com una subnormal sentint "POrque todos queremos lo mejor para mallorca perquè nosaltres som mallorquins" Perdonau-me però és que amb tot això venc una mica eufòrica i de le volada que he agafat m'he aferrat a la botella d'herbes dolces i li he pegat una estocada que just just i veig per seguir escrivint. Bona nit a tots i bona nit a tu vilera, respecte a la meva edat no passis ànsia cadascú té l'edat del seu cor i el meu batega fort a hores d'ara. Deuen ser les herbes. Schhhhtttt Bona niiiiiiit
Una enamorada de la vila
- Saturday, April 26, 2003 at 02:02:03 (CEST)
Lo mas picante de toda una legislatura en un pleno. Con ese pobre comentario, se lo deben haber contado.
PPELOTAS
- Saturday, April 26, 2003 at 00:07:50 (CEST)
SANTA MARGALIDA El pleno aprueba denunciar al alcalde al juzgado por la adjudicación de playas MATEU FERRER. STA. MARGALIDA. El pleno del consistorio acordó ayer denunciar ante el juez al alcalde, Antoni del Olmo (PP), y al resto de responsables que aprobaron la adjudicación en 2001 de la concesión para explotar las playas a Baltasar Pulpillo Casas, cuando la plica ganadora de la pertinente subasta era de otra empresa. La oposición -PSOE, UM y grupo mixto- ganó por mayoría esta propuesta defendida por Joan Monjo (UM), que culpó al alcalde de "permitir que el Ayuntamiento haya dejado de cobrar los 844.000 euros (unos 140 millones de pesetas) que adeuda la ex consionaria por el canon de las playas durante el año pasado". Del Olmo presidió la sesión en solitario, tras la ausencia de los dos concejales de CPU y la marcha del resto de ediles del PP "en protesta por este pleno en campaña electoral", dijo el alcalde. A propuesta del PSOE también se acordó la reprobación a Del Olmo "por su comportamiento antidemocrático, ser un misus de los caciques, y amenazar a ciudadanos en su despacho". El alcalde negó estos hechos y exigió nombres y apellidos "y no acusaciones gratuitas".
DE HOY
- Saturday, April 26, 2003 at 00:04:58 (CEST)
"dos atracos a mano armada en la Platja de Muro y en Can Picafort y con él ha sido también arrestado su sobrino". sI NO HAGUESSIN PASSAT PER cAN pICAFORT MAI NO HAURIEN SIGUT TANT FAMOSOS ------------------- Detenido en Son Cladera uno de los atracadores más peligrosos de España Veinte agentes de la Guardia Civil armados y con chalecos antibala rodearon su casa y lo redujeron Antonio Vázquez Vázquez, con muletas, fue trasladado a los juzgados de Inca. Foto: ALEJANDRO SEPÚLVEDA JAVIER JIMÉNEZ Antonio Vázquez Vázquez, un «histórico» de la delincuencia y considerado uno de los atracadores más peligrosos de España, ha sido detenido en la barriada palmesana de Son Cladera en una espectacular operación policial en la que participaron 20 guardias civiles armados y con chalecos antibala. El temido hampón, que disparó en 1991 contra un policía y protagonizó varias fugas, está acusado ahora de dos atracos a mano armada en la Platja de Muro y en Can Picafort y con él ha sido también arrestado su sobrino. La Policía Judicial de la Guardia Civil de Pollença tenía noticias de que el pasado día 20 dos individuos armados habían perpetrado dos atracos en aquella zona de la Isla. Los sujetos actuaron con una navaja y una pistola, que resultó ser simulada, y en uno de los casos asaltaron a una pareja sueca que paseaba tranquilamente por la playa. Durante el forcejeo se ensañaron con la mujer, que ofreció cierta resistencia y fue golpeada salvajemente. De resultas de esta paliza sufrió lesiones en la región frontal y fue asistida en el Hospital de Muro. Las otras víctimas fueron una señora y un niño, a los que también desvalijaron. En su huida utilizaron un coche y algunos testigos pudieron facilitar detalles sobre el modelo y los dígitos de la matrícula, lo que a la postre fue de vital importancia en la investigación. El miércoles, una veintena de agentes de la Guardia Civil, ataviados con chalecos antibala y sus armas reglamentarias, rodearon una casa de la barriada de Son Cladera, donde se suponía que residía Vázquez Vázquez y su compañera sentimental. Los funcionarios adoptaron tantas precauciones porque sabían que el morador de la vivienda era extremadamente violento y peligroso y también tenían presente que en una intervención policial similar, en 1991, el atracador no dudó en disparar con una escopeta recortada contra los agentes que acudieron a detenerlo. En esta ocasión, afortunadamente, el ex convicto no se empleó con violencia y pudo ser reducido sin problemas, ante el alivio de los miembros de la Benemérita que ya se habían preparado para lo peor.
GENTO CON GENTO
- Friday, April 25, 2003 at 23:57:49 (CEST)
Em referia als poca vergonyes que a l’Ajuntament tenim; els electors em mereixen gran respecte, fins i tot aquells que per un bocí de pa un dia han pogut acceptar el sobre tancat del “senyor”; em sent que, les persones que per aquest quefer han passat han après alguna cosa... per en tenir pa que donar als fillets. És el suborn davant la misèria, així son les dictadures, també les democràtiques, com ho és ara. Qui així hagi patit, havent de “vendre” tot el que hi ha darrera un VOT : el cap, el cor, la il·lusió .... qui tot ho ha perdut, tot ho te per a tornar a guanyar... aixines moriria aviat. Altra cosa, que pa, son luxes i em sembla és aquesta, mes que cap altre, la necessitat que passam... “luxe”, per un del PSOE, és el PP... i per un mort de fam, potser, és luxe el que el PSOE li digui “ben estar”. I encara ens queixam - quatre polls entrats a costura.... quina misèria, QUIN MON MES INJUST.... I QUE POC SABEM FER-HI, PER NO RENUNCIAR A LA “BOSSA”.... QUE HEM APRÈS AMB TANTS ANYS ???no tenc ganes de seguir amb aquest rotllo ara!!! ni de repassar el que hagi escrit..... Pensava que,..... la teva edat ??? si que em deixa ben intrigada !!??.... no em sembles persona cansada, mes aviat enamorada d’un amant agonitzant.... no t’amoïnis, se en sortirà, te cura....., necessita el teu somriure, la teva tendresa, el teu geni, la teva felicitat, que et vegi la tristor, ni el cansament.... que et vegi encomanada al millor que puguis desitjar........te cura!!, La Vila te cura, encara que......, que per ventura, mmmmmm l’hauran d’operar. Ànim !!: l’hivern s’acaba !!!..., pel maig tindrem eleccions... curada l’amant, tots els horabaixes, tornarem a passejar.
Vilera
- Friday, April 25, 2003 at 00:58:43 (CEST)
VISCA LA VILA LLIURE! FORA OPRESIÓ DE CAN PICAFORT! VOLEM BARRERES A SES ROTONDES DE SON BAULÓ DES CAPELLANS I DEVORA SES CASES DE SON TAULARI! INDEPENDENCI PER LA VILA!
VISCA LA VILA LLIURE! <PER SEMPRE!>
- Friday, April 25, 2003 at 00:56:56 (CEST)
VISCA LA VILA LLIURE! FORA OPRESIÓ DE CAN PICAFORT! VOLEM BARRERES A SES ROTONDES DE SON BAULÓ DES CAPELLANS I DEVORA SES CASES DE SON TAULARI! INDEPENDENCI PER LA VILA!
VISCA LA VILA LLIURE! <PER SEMPRE!>
- Friday, April 25, 2003 at 00:52:02 (CEST)
VISCA LA VILA LLIURE! FORA OPRESIÓ DE CAN PICAFORT! VOLEM BARRERES A SES ROTONDES DE SON BAULÓ DES CAPELLANS I DEVORA SES CASES DE SON TAULARI! INDEPENDENCI PER LA VILA! CAN PICAFORT ARRUIX! QUE SEN VAGIN AMB SOS MUREROS QUE ES LO QUE VOLEN! QUE ASI I ES PEIXET SEN VAGIN A MURO I MOS DEXIN FE TRANQUILS ! SON REAL VILERO!
VISCA LA VILA LLIURE!
- Friday, April 25, 2003 at 00:51:02 (CEST)
VISCA LA VILA LLIURE! FORA OPRESIÓ DE CAN PICAFORT! VOLEM BARRERES A SES ROTONDES DE SON BAULÓ DES CAPELLANS I DEVORA SES CASES DE SON TAULARI! INDEPENDENCI PER LA VILA! CAN PICAFORT ARRUIX! QUE SEN VAGIN AMB SOS MUREROS QUE ES LO QUE VOLEN! QUE ASI I ES PEIXET SEN VAGIN A MURO I MOS DEXIN FE TRANQUILS ! SON REAL VILERO!
VISCA LA VILA LLIURE!
- Friday, April 25, 2003 at 00:50:23 (CEST)
Hi estic ben d'acord "enamorada de lavila", el que volia afegir-hi es que, fins ara, hem tingut ben poca sort a La Vila, amb aquestes persones "bones". El remei, per mi, que aquesta tropa de lladres i encobridors que anys fa tenim, que poc a poc o d'una punyetera vegada tots plegats, els treguem defora de la Casa de La Vila. Defora del poble no hi importarà... o ja tenen el negoci fora, o ja no veven aqui, o amb tot ja han aplegat NOMES ELS QUEDA MAMAR!!!. Pentura si que foren bones persones temps fa; ara, no els podem deixar viure amb rendes de temps passat; NO EN QUEDA CAP DE SA!!!.
Vilera
- Friday, April 25, 2003 at 00:07:59 (CEST)
I amb això no vull dir més que el que dic sense cap intenció d'ofendre a cap militant del PP. Hi ha de tot per tot. Conec persones tant del PP, com del PSOE, PSM,UM... que són millors persones del que jo podré arribar a ser mai i a la inversa. No és per tant qüestió de partits sinó de persones i dels valors i principis de cada una d'elles
Una enamorada de la vila
- Thursday, April 24, 2003 at 23:14:13 (CEST)
Em plau a mi també de sentir la teva veu "Vilera", perquè sia quina sia la teva ideologia, sia qui sies tu t'expresses amb coherència i correcció i això és molt en els temps que corren. El meu esperit ha envellit massa ja per a la lluita i he estat covard i m'he rendit esguardant-me en el meu exili interior. No puc creure en la política i ho sento tant que em fa mal, he vist comprar els vots de la forma més barroera i inclòs bescanviar el vot per una mica més de pa per a menjar. He vist prostituir-se la persona més honesta per quatre duros, que són molts quan un és necessiitat. He vist comprar la justícia i fer veure que les veritats eren mentides i a la inversa. I és que jo ja he vist tantes de coses que no mai no hauria d'haver vist...Que davant tant de dolor, la bellesa ha deixat de causar-me impressió. No, no puc creure en la política i sé que no vaig bé, emperò el cor batega fort encara per permetre'm de dir sa meva. Sóc una romàntica ja ho sé, deu ser que brolla dins jo sang mallorquina. Sento no poder seguir escrivint encara, però faig feina jo per guanyar-me el pa i aquest pa, m'agradi o no me'l dóna un del PP. Sí és una realitat
Una enamorada de la vila
- Thursday, April 24, 2003 at 11:32:31 (CEST)
No sabia que al cel hi hagues tanta MERDA, vos en surt molta de davall terra, es carrers neden de MERDA. A l'infern esteim millor.
Jo visc a l'infern
- Wednesday, April 23, 2003 at 20:53:14 (CEST)
Els Can Picaforters Units han tengut sa clau durant molts d'anys per exigir el que volguessin, i la independencia només l'han nomenada per es mitins, però no dins s'ajuntament, on son les barreres que varen prometre. Enganats, aixi es com viviu picaforters (i vileros),
Un altre pic jo
- Wednesday, April 23, 2003 at 20:49:23 (CEST)
Picaforter, aqui a La Vila pensam com tu
jo
- Wednesday, April 23, 2003 at 19:37:00 (CEST)
Els picaforters sense Santa Margalida estarien al cel. Va per tu tiriurur o com es diguis
Un Picaforter cansat de escoltar-vos
- Wednesday, April 23, 2003 at 18:34:24 (CEST)
He sabut que dia 9 de maig a les 21 hores hi ha debat electoral a Can Picafort . I dia 19 de maig a Santa Margalida!!!!!!! De cada vegada pens més que la Vila no té adob. Vos heu aturat mai a pensar com ens han deixat aquest poble els nostres pares i padrins, sempre han dit que volien el millor per a nosaltres, però han pensat mai amb el poble???? Com és que ara la gent calla davant tots aquests fets???? Què li passa al poble de Santa Margalida??? Si això passàs a Maria de la Salut o a un altre poble creis que farien el mateix que feim els habitants de la Vila??? Si vos fixau en les llistes electorals, hi ha famílies que estan repartides als diferents partits polítics. Si la Vila no estàs lligada a Can Picafort, creis què passaria tot el que està passant??? Per què tenim polítics que no juguen net, què han d'obligar a la gent a votar el que ells volen perquè si no els lleven el seu lloc de feina, això NO ÉS DEMOCRÀCIA!!!! De cada vegada tornam enrera,´ÉS UN VERTADER DESASTRE!!!!! Què en trobau de tot això???????
tiruriruriruriruri
- Tuesday, April 22, 2003 at 11:05:20 (CEST)
Gràcies pel vostre recull sobre literatura i autors de ses illes, he gaudit molt de les ressenyes de Joan Mascaró
Joan Bataller <jbatalle@pie.xtec.es>
- Monday, April 21, 2003 at 11:45:58 (CEST)
Ben vinguda de bell nou “Enamorada de LV”. Si que feia estona que t’anyoravem. Personalment, m’encanta trobar-me amb la teva participació - per femenina - i, complementant els desitjos que esmentaves, afegir-hi a les mancances del nostre poble, encara, la manca de dones fent-se escoltar. Tant grata m’és la teva companyia, que no voldria arribes el dia que ens poguéssim avorrir; és així que, fent cas a la teva petició, i del cartell de Ca’n Salvador... et daré mica que xerrar. Si comencem pels acords, que amb tu hi estic amb moltes coses, correm el perill d’adormir-nos pel camí: et veig espavilada, amb ganes de lluitar, i no hi contribuiré. Estem d’acord en que La Vila té un problema greu... i mes d’un, ben segur. Un d’ells –per començar per qualque cap- és que som desconfiats: amb els demés (el que no és del tot dolent), i amb nosaltres mateixos (el que te molt per millorar). Pel fa al teu suggeriment de “que algú ha arribat adalt no és millor donar-li una mà”, la meva opinió és SIPERO. Si però alerta a posar mà al calaix: Si, però alerta no em facis una guerra; SI, però has de demostrar cada dia que ets bo, ets honrat; SI però, vull saber que penses, que faràs i com; SI, però, si és NO, m’entendràs ???????; Si, però, podré seguir sent VILERA o m’ho traduiràs al foraster; ......., ....,.....,... SI, però, a qui em demanes faci costat, QUI ÉS ???. No se si penses de bon e veres que és pot fer costat a “ha arribat a dalt” sigui qui sigui, pel simple fet (bon FET és aquest) de que les urnes li hagin donat per fer i desfer, i a mes a mes amb el meu suport. Et don la raó, tota la raó: AIXÒ ES AIXI !!!!. Però el cas anava de que ho volíem canviar ?? Anem per feina!!: No dediquem el temps a criticar, com dius, però si a fer-los rectificar.... i a cumplir, i a ser honests i honrats, i a dir la veritat, i a gastar els dobles –en festes, per exemple- con si fossin seus –envers posar-los amb mans de qui no fiarien una pesseta si fos seva -. Si després de tants d’anys de robar cara alta al poble, tots quants son, perquè uns fan i els demés deixen que facin i així s’entenen des de fa tants anys que els que aquest any comencen a votar no ho han ni vist ni sentit a contar d’altre manera mai, idò que vols que et digui ?, que SI ???, que la solució és que la gent de La Vila amnèsica arreglarà l’Ajuntament ????. Al meu parer, La Vila pot ser d’altra manera; sense haver d’inventar res, no massa diferent a molts pobles del voltant.... La Vila te tres caps que pensen –no se si m’he passat de caps: Ca’n Picafort pensa?; Son Serra, pensa?....... no; NO, La Vila no pensa !!!!, ni recorda, tant sols!!!- : La Vila té jovent que, no per qüestió de voluntat, sinó mes aviat per necessitat, NECESSITA MIRAR ENDAVANT i LLUITAR ENVERS CONFIAR. Jo no confiï amb aquesta gent que s’ha feta vella destrossant el poble, i reduint la capacitat del jovent a fer feina pel PP, a sentir compassió pels seus assessors dels PSOE, a captar feina a un hotel, una tenda o a qui ara, per pura puta política, anuncia el seu darrer estiu turístic (mira d’esbrinar a on eren de viatge aquest hivern, a on han esquiat, com se diu el seu darrer todo terreno). SI que vull ajudar, SI que vull fer feina a un hotel, a una tenda o fent el sàpigue fer – I SI NO N’APRENDRE- SI, PERO!!!. Definitivament, pens que la raó de tot plegat és a aquesta pregunta que et fas “Perquè classificar-nos, perquè destriar-nos, no cercam tots el mateix?”. La resposta, per a mi, és que hem d’aprendre la lliço per no caure al mateix, que NO TOTS cercam el mateix i, si som conscients de qui és aquesta gent no els deixarem fer runes el nostre futur: LLUITAREM !!!, i si no és per nosaltres, al manco, que sia pels nostres fills !! (TAMPOC ELS SEUS FILLS VOLDRAN La Vila com els ho deixen, creu-me). L’esperança ets tu JOVENETA!!, NO RENUNCIÏS, QUE S’HO VAL!!!. Fins aviat.... rep, tu també, la meva abraçada, ben forta, ben sicera... ben amiga!!
Vilera
- Monday, April 21, 2003 at 00:07:30 (CEST)
.
.
- Monday, April 21, 2003 at 00:06:19 (CEST)
Ja feia estona ferm que jo no compareixia per aquí, ja ho enyorava. I rellegint el debat fet a bocins del que pretenia ser en un principi m'agradaria dir, sense que per això ningú agosés a insultar-me o a apuntar-me amb un arma que: - La vila té un problema greu: no sap mirar cap endavant, dedica el seu temps en criticar allò que fan els que comanden. Aquells que ens governen hi són perquè entre tots els hem votat. Per tant, som nosaltres tal vegada millors que ells? - Entenc quees facin campanyes electorals, però una vagada que algú ha arribat adalt no és millor donar-li una mà i entre tots lluitar per la Vila que tant estimam? - S'acosta la temporada turística, algú ha sentit el crit aterrat dels comerciants picaforters per por de no sobreviure un any més? -La biblioteca de la Vila és una biblioteca per a infants, per a quan una biblioteca digna pels universitaris vileros que al cap i a la fi també són el futur de la nostra vila? -A Sta margalida només hi ha una farmàcia, no seria convenient que n'hi hagués al manco dues, per tenir-ne una sempre de guàrdia? - Sabeu que crec, que amb l'exemple que hem tengut l'únic que hem pogut aprendre és a odiar-nos, quan arribarà l'hora de la millora? -Perquè classificar-nos, perquè destriar-nos, no cercam tots el mateix? Amollem arguments, discutim els canvis que creiem convenients per al nostre poble, però a qui l'importa si jo sóc del PP, PSOE,PSM,UM...? -No a cap guerra! Manifestem-nos en contra sempre, però no deixem de banda allò que ens preocupa. La guerra de Irak ens agradi o no, NO és competència nostra. -No a la manipulació de la informació, ja n'hi ha prou. - I ja per acabar, deixau-vos d'insults i de romanços. Ignorem a aquells que no ténen dos dits de seny, perquè sinó l'únic que fem és donar-los propaganda gratuita i cerquem solucions als nostres problemes locals, que al cap i a la fi és el que ens unifica i ens distingeix com a poble. Sí al diàleg i al bon xerrar. Ara me'n record del cartell que encara penja a ca'n salvador que diu: Se ruega hablen bien. L'amo en Salvador ja és ben hora que el normalitzeu. Una aferrada pes coll a tots
una enamorada de la vila
- Sunday, April 20, 2003 at 17:31:12 (CEST)
vilera: no necessito que m'atogues cap tipus de "pedegrí" ni cap "bula papal", denotes la prepotència de qui no pres bona nota d'una posició i que m'atribueix comportaments o adhesions que mai he tingut ni he recolçat. Vols crear la ceremònia de la confusió. Aquesta mena de prepotència es relaciona mols sovint amb el prejudici, es com aquella famosa i a la vegada desgraciada recomació masclista "hay que pegar a la esposa porqué algo habrá hecho". Per desgràcia aquesta actitud abunda, i amb fa l'afecte de que aquesta confusió es intencionada. Voler aclarir conceptes i postures dels altres no es fa simplificant,voler aclarir no es el mateix que simplifcar.Els assasin en noms i llinatges els veus venir, hi ha d'altres que volen estar en el anonimat que son tan pereilloses o més que els primers. Acabada l'esclavitud no hi ha home que no sigui públic, i que no tingui una responsabilitat política, no tin nostàlgia del ramat ni tampoc la practico, com a ciutadà tinc und deures i uns drets, i intento cumplir i defensar al menys com tu heu pugis fer. Saludos cordials. Miquel Cifre - Sunday, February 23, 2003 at 00:38:19 (CET)
- Sunday, February 23, 2003 at 00:38:19 (CET)
- Sunday, April 20, 2003 at 16:16:50 (CEST)
Pel sopar, em demanes?, ahh! Si!! Beeeeeee, tu!! Molt beeeeeee!!!... encara que ja saps com m’emprenya haver de pagar per anar a fer mambelletes a aquestes representacions, però!?!. Saps!! Pensava anar també al del PP., així, amb un pagant i l’altre de franc, com que sembli que em surt a mig preu!!... molta gent ja ho fa així... sempre son la darrera, punyetes tu, a veure si comencem a ser un poc “normals”!!. De anar, o no anar al del PP, mira!! Veuràs a on tenc el dubte... saps que passa: idò que si ara vaig al del PP i, per casualitat –provable, si és de franc- arribéssim a ser més dels sis cents que fórem a l’altre, que passaria??. No passis pena, que vols dir que hauríem d’anar a votar llavors ??. Podem anar a sopar ben tranquiles. Si, be!! però ?? no penses que si arribes el cOLMO que le CIFRE d’ovelles del segon benquete fos mes grossa que la del primer, en podrien dir RAMAT, o no ??. Per ventura si... aquest cop em sembla que fins al sis cents no constitueix “ramat”, però, que te més, amb la panxa plena ja em poden dir el que vulguin......fotre tu, ens surten els dos a meitat de preu!!, que no em de mirar per nosaltres, qualque pic!?!.
Vilera
- Sunday, April 20, 2003 at 16:05:06 (CEST)
Hi ha rovada, a la política, també?. A cercar caragols s'ha dit.
Rovat que cerca
- Sunday, April 20, 2003 at 15:47:23 (CEST)
Una cosa si que ha fet bé en Matas, ses progagandes que fan per sa televisió el minsterio de medio ambiente (com deia en Fesser, el otro medio se lo han cargado), li han quedat una monada!
gomaespuma
- Saturday, April 19, 2003 at 13:52:09 (CEST)
"QUIN GRAN HONOR!!!!" pot pensar la nostra gent major "L'EXCEL·LENTÍSSIM JAUME MATAS ENS CONVIDA". ------ Però The Magician diu: ... ¿Per què no m'intenten comprar a jo els senyors del PP? ------ The Magician vos explicarà un poc la història del Ministre Matas. Per aquells que ja la sabeu, sempre és bò no oblidar-la; pels qui no la sabeu, esper que vos serveixi per a no deixar-vos trepitjar; pels qui no la voleu sabre, allà voltros; i per aquells que volen negar la veritat i l'evidència, seguirem lluitant per a que no torneu a enganyar. -- Aquesta és la història d'un Ministre per a l'oblit, i no la d' "aquell que volia ser ocell": La gestió de Jaume Matas com a Ministre de Medi Ambient ha sigut un autèntic desastre i ha suposat un gran retrocés. Els aspectes més negatius de l'etapa de Matas han estat l'absència total de diàleg amb la societat civil(mai va reunir el Consell Assessor de Medi Ambient) ni tampoc amb la resta de forces polítiques, l'imposició d'un Plà Hidrològic Nacional desastrós, la manca de tota política real per cumplir el protocol de Kioto malgrat que les emisions de diòxid de carboni ja dupliquen les autoritzades, el retrocés de la política ambiental durant la presidència de la Unió Europea, el retràs en l'aplicació de les normes i lleis comunitàries com el Projecte de Llei de prevenció i control integrats de la contaminació, la no aprovació de l'Estratègia Espanyola per a la Conservació i l'Ús Sostenible de la Diversitat Biològica i els plans sectorials prevists, l'elaboració d'una suposada Estratègia Espanyola de l'Ús Sostenible sense pressuposts ni actuacions concretes, l'incumpliment del Plà Nacional de Residus Urbans, la no aprovació de l'Estratègia Forestal Espanyola, la presentació de plans sense pressuposts ni objectius clars que no passen d'un "brindis al sol", com el Plà Forestal, i l'anomenament de persones amb molt poca preparació i capacitat de gestió al capdavant de la majoria de les àrees del seu ministeri i que en alguns casos procedeixen d'empreses privades amb interesos lligats a actuacions del Ministeri. __Per si això no fós suficient la seva oposició a l'ecotaxa manifesta clarament el seu caràcter desarrollista i oposat a la sostenibilitat ambiental. I a més, no hem d'oblidar que el seu anomenament com a ministre va respondre a l'interés del PP per recuperar el govern a Balears, promocionant la figura del seu candidat; encara que Jaume Matas no mostrà mai cap interés per protegir tal govern i de fet durant el temps en que ha estat ministre no s'aturat de fer declaracions encaminades a desgastar l'actual govern de coalició de les Illes. ------ Tot això no és part de la meva invenció, si no que són fets evidents i demostrats, i és el que diu en José Santamarta Flórez director de la revista World Watch. ------ Esperant que vosaltres també compartigueu la nostra opinió sobre en Matas. Només afegir que no passeu pena perquè l'incompetent Jaume Matas no guanyarà les eleccions.
The Magician
- Friday, April 18, 2003 at 20:53:27 (CEST)
Es molt trist el discurs del rector. Es molt trist perquè ens recorda una realitat molt dura i amarga per molta de gent. I també es molt trist perquè aprofita uns dies tant carregats de sentiments com son aquests de setmana santa per fer-ho. I els nostres fills a l’institut i a l’escola que reben diàriament temptacions de traficants de drogues, i la prostitució d’idees que el nostres politics practiquen i que tots veiem diàriament, i la falta de cultura i educació que falta al nostre jovent, ... perquè no ho denuncia a tot això també?.
Cucua penitent
- Friday, April 18, 2003 at 12:21:33 (CEST)
Torn a n'es principi d'aquest debat que xerraven de sa biblioteca de Santa Margalida, dons bé sa de Can Picafort també deixar molt que desitjar, molts dies com la setmana passada romandrie tancada, per què?.
Un estudiant enfadat
- Wednesday, April 16, 2003 at 19:13:48 (CEST)
ja veig que ja ningú respon a "quines son les mancances del nostre municipi", la pregunta d'aquest debat. I jo en faig una d'altre, algú sap cert quins son els candidats dels partits a arreglar aquestes "mancances" ?, hi ha algún lloc on consultar les candidatures ?, es presenten al final els d'ASI ?, es vera que aquesta vegada no hi haurá "Barret" i companyia?, qui son enguany els de CPU ?, passará finalment en Cifre la vergonya de tenir un "trànsfuga" a la llista?, hi ha "marines" a la llista del PP ?. es vera que a les llistes de UM no hi ha cap "merengue" ?, i a Son Serra, qué diuen ?, han fet tots els partits la "cremallera" ? Si algú em pot contestar a alguna pregunta o digar-me on adreçar-me per les respostes, jo i el poble ho agrairem.
jo
- Wednesday, April 16, 2003 at 18:34:30 (CEST)
RECOLLIDA DE PANADES,CRESPELLS i ROBIOLS PELS MARGINATS DEL CENTRE PENITENCIARI. *Dijous dia 17. *Horari de recollida. de 18.00 h. a 20,00 h. * Lloc La Rectoria de la Vila. Unes estacions del Via Crucis que el mal temps no ens ha permes compartir...¨ELS PASSOS DELS MARGINATS ¨. ¨Jesús és condemnat a mort ¨ La plaça és un rebombori. De la gent brolla un sol bram tot reclamant la condemna a mort per als marginats. Mirau-los. Són carn per forca. Ganduls, bruts,aprofitats,lladres, gats,drogates de merda que trenquen la nostra pau. No podem sortir tranquils.Nideixar la clau al pany. I per afegitó ens empesten la SIDA dels seus pecats. Són rates de clavegueram, fills de ...,forasters,moros,bagasses que ens emmerden els carrers. Aprengem lliçons dels ianquis i apliquem la llei a mort. Qui l´ha feta que la pagui.Tallem l´arbre que creix tort. Estalviau les ribelles. No cal rentar-nos les mans. Començant pels qui comanden tots estam tacats de sang. ¨Jesús troba la seva mare ¨ Tenen mare. Com la nostra. La mare dels marginats. I tanmateix són persones, celant un coret de carn. No us estranguleu la rampa. Contemplau-los fit a fit. Commoveu-vos les entranyes: Podien ser vostres fills. Són fruit del cony d´una dona, talment tu i jo els marginats. Han nascut amb mala estrella mentre tu i jo som sortats. Ai Déu meu, si quan el miràssim, pobrissons meus, petitons, amorosits d´ulls de mare els veuríem tal com són. Butzetes de niu sense ales, quissonets apallissats que els ha tocat la desgràcia de pertànya als humans. Fixa-t'hi bé en tornar néixer, mesquinet meu trencadís.Apunta't a la nissaga dels animals protegits. Segeix. Recordant a Jaume Santandreu quan jo era seminarista i els estius treballarem junts a l´hospital de nit i Son Ribas.
Guillem Feliu i Ramis <guillemfeliu@telefonica.net>
- Tuesday, April 15, 2003 at 23:18:01 (CEST)
el primer que crec que fa falta en aquest poble que ha estat saquejat per una panda de persones que han fet del concepte polític una cosa molt desprestigiada és CULTURA DEMOCRÀTICA, que passi per una gestió responsable feta a través del consens i el diàleg, obrint les portes a la participació ciutadana. No és estrany que l'administració sembli que prové de Mart, perquè sempre han governat d'esquenes al poble, establint unes prioritats de gestió que duen noms propis, no el del poble. També crec que és ben necessari que can Picafort tengui una articulació com a poble, que deixi de ser poble-dormitori-boixadero, i tengui una estructura pròpia, no apta per a la manipulació de partits com els malanomenats independents de can picafort. Al mateix temps, crec que s'hauria d'aturar, d'una vegada, el creixement desmesurat de can picafort. Aquest monstruós creixement crec de ben segur que és la principal causa de malestar entre els turistes i molts ciutadans de picafort. La prioritat en la modernització de les infraestructures, especialment les hidràuliques, també ha de ser una fita per al proper ajuntament. En darrer terme d'aquesta aportació modesta, pens que el poble ha de girar cap a una política jove perquè un poble jove té futur, però un poble que no hi pensa -com és el cas de Sta Margalida- no té futur. Salut
piconari
- Monday, April 14, 2003 at 14:17:07 (CEST)
Un niño pregunta a su padre : Papa, Que es la politica? el padre le dice te lo explicare : supongamos que yo soy el capitalista porque traigo dinero a la casa, tu madre, el gobierno porque recibe el dinero y lo administra, tu eres el pueblo por disfrutar de los beneficios, la sirvienta es la clase obrera porque realiza los trabajos de la casa, tu hermanita en pañales es el futuro de la patria. Entendistes? - Absolutamente nada papa, - bien, ya lo entenderas. La misma noche el niño se despierta a causa del llanto de su hermanita que se encontraba cagada hasta la cabeza, y va en busca de la madre quien no sintio nada porque se encontraba profundamente dormida al ver que su padre no se encontraba en su cama recurre a la sirvienta y al abrir la puerta la encuentra acostada con su padre. Al dia siguiente dice el niño a su padre: - Papa, anoche comprendi lo que es la politica, el capitalismo se tira a la clase Obrera mientras el Gobierno duerme a pierna suelta , al pueblo nadie le hace caso, y el futuro de la patria esta hecho una mierda.
el follamadres chistoso
- Friday, April 11, 2003 at 20:36:47 (CEST)
TNT, parlant així com parles i dient això que dius, fora aportar cap argument ni res, no et mereixs ni que et contestin. Les preferències sexuals de n'ASI ASA (si tu mateix no ets ell o un amic seu) són cosa seva. En tot cas, no deu tenir morenes. Per favor, exposau idees o mirau de rebatre'n, però no insulteu ni vos fiqueu amb negú d'aqueixa manera. Jo no compartesc, ni de prop fer-hi, les idees de n'ASI ASA, però no pens que això justifiqui ficar-se amb ells d'aqueixa manera
envit
- Friday, April 11, 2003 at 13:46:08 (CEST)
A n`aquest ASI ASA se li nota que li donan be per es cul, o deu ser que no li donan aixi com a ell l`hi agradaria que esta tan nervios, o es posible que l`hi hagin remput he n`es cul de tant que n`hi han donat. Be segur que li agrada se li nota, que no heu trobes aixi Radical i demes participants d`aquest debat?
TNT
- Thursday, April 10, 2003 at 19:42:58 (CEST)
A que no sabeu se traduccio de "SOMERA IMPOTENT" amb forester, pues ASI ASA
ÇÇÇ
- Thursday, April 10, 2003 at 19:36:39 (CEST)
A que no sabeu se traduccio de "SOMERA IMPOTENT" amb forester ASI ASA
ÇÇÇ
- Thursday, April 10, 2003 at 19:35:07 (CEST)
tots sou una guarde de nabos, criticau i criticau i no sabeu perke, sou una tropa de nabets
ke pasa aki
- Thursday, April 10, 2003 at 11:03:07 (CEST)
ASI ASA veig que no saps escriure, forasteret!!. RADICAL deixa'l anar.
estel
- Wednesday, April 09, 2003 at 14:48:26 (CEST)
Lerrouxismo y blaverismo Miquel Jaume Roca. Palma. Somos muchos los mallorquines indignados por la espectacular y bien financiada aparición en la pre-campaña electoral de dos partidos satélites del PP: ASI y Clau de Mallorca. El primero de ellos quiere aglutinar votos inmigrantes como intentaron algunos partidos andaluces en Catalunya al comienzo de la transición mientras el otro sigue la estela del populismo indígena que tan buenos resultados dio en el País Valenciano. ASI denuncia una inexistente "imposición catalanista", mentira que pretenden extender entre el público foráneo trasplantado de la Península (lerrouxismo). Clau de Mallorca fomenta el autoodio autóctono en forma de cuestionamiento de la catalanidad lo que a la larga desemboca,como demuestra el caso valenciano, en la disolución de la personalidad pròpia a mayor beneficio del PP y su concepción uninacional del estado (blaverismo) Todo responde a una estrategia clara: la destrucción de los signos de identidad cultural que no respondan al patrón uniformista centralista patrocinado desde Madrid. Es una jugada sucia que se financia con el dinero de la derecha más rancia y reaccionaria de Mallorca y de la capital. Nuestra tierra (la única región europea que ha aumentado en un 20 por ciento su población debido a la inmigracion) aparece como un nuevo campo de experimentación donde se pretende manipular a los recién llegados y ahondar la ignorancia que arrastran todavía algunos mallorquines respecto de sus orígenes culturales y lingüísticos.
carta al diario de Mallorca
- Wednesday, April 09, 2003 at 12:25:21 (CEST)
Vull respondre a en JO, si no vaig arrat en Barret es presenta de segon i supòs que en Monjo també que es deu presentar, perquè si no el joc no seria divertit. De fet els d'UM estan a la mateixa alçada que els altres, no han quedat darrera durant tots aquests anys, també en varen saber de fer el mateix que han fet els altres... Jo crec que hauríem de voler gent nova, gent neta i honrada!!!!!! No n'hi ha hagut cap que hagi pogut demostrar transparència.......
tururu
- Wednesday, April 09, 2003 at 11:17:55 (CEST)
Després de veure les llistes dels que es presenten a l’Ajuntament veig que no res canviará, els qui tenen possibilitats son els mateixos lladres de sempre, i els altres no arribarán a l’Ajuntament. Tan sols hi ha l’esperança dels d’UM ja que tenen gent vàlida, el cndidat i alguns joves del partit, sempre que sigui vera que en Monjo i en Barret no es presenten i els deixan fer feina. Si no quatre anys més de passar vergonya.
jo
- Wednesday, April 09, 2003 at 08:56:50 (CEST)
A que no sabeis la traducccion de una mierda como el sombrero un picaor al mallorquin, pues RADICAL
ASI ASA
- Wednesday, April 09, 2003 at 01:05:34 (CEST)
Hola amics vileros,a partir d´ara tenim una pagina web www.ppsapobla.com i tambè podeu visitar www.lapenyasapobla.com
pp sa pobla
- Tuesday, April 08, 2003 at 17:25:20 (CEST)
ASI ASA tu me parles d'educació cap de porc? i aquests insults tan educats que em dediques tros d'ase. A més amb sa meva padrina no t'hi fiquis me sents fill d'una vaca i un porc? I també a mi no m'has de donar lliçons de material bèlic ni de que és la terra lliure me sents puta foraster de merda. Saps que te dic que si vols ja te pagaré es viatge a sa peninsula (el d'anada només) perque si tornes mal te peguessin foc. M'has sentit?? Ido això es sa meva darrera intervenció si vols res mes dona la cara i parlarem. Porc orellut, berul (a que no sabies que és una paraula vilera? beneit) I si lleven aquest missatge ben bé poden llevar es seu.
radical
- Monday, April 07, 2003 at 19:25:27 (CEST)
Dia 14 d'abril fa 72 anys de l'entrada de la II República, en aquest dia llunya al Pouàs una persona aixecar la bandera republicana i digué "...avui s'han trencat les corretges que ens tenien fermats els cacics" Avui després de tant d'anys no podem permetre que aquests cacics creguin:que ells per naturalesa son amos i senyors de tot i tots, i els altres som els seus esclaus i que endemés l'esclavitud es convenient. Diguem una altra vegada no.... es hora!!!!
pirenaica
- Monday, April 07, 2003 at 00:01:18 (CEST)
Jozú y algo más que se me tenría que ver además del ppplumero. Mirad facturas presenteee al mag............ifico Ajuntament nº 2515,2563,2691,2607,2800,2874,2979,3078,3177,3305, y de momento la 3405 por un tottal de 8017,53 euros, que os parexi la publcitat es paga no? Que vos cregueu compadres? un ha de mangare o no? Pito pito colorito Qui dona mais? No pasa naaaaaaaaa... Quién tiene la clau de la caixa??... Fins las pròximes factures, abur......
ppito ppito colorito
- Sunday, April 06, 2003 at 21:37:46 (CEST)
xxxxxxxxx xxxxxxxxx
xx
- Sunday, April 06, 2003 at 21:32:28 (CEST)
xxxxxxxxx
x
- Sunday, April 06, 2003 at 21:31:21 (CEST)
moltes gloses han sortides en temps de eleccions i pareix fet per collons pero per molt que tu diguis sempre queden ses persones que son ses mes malparides
sa mateixa!!!
- Sunday, April 06, 2003 at 19:40:26 (CEST)
Del Olmo, Ordines i Plomer; primer, segon i tercer. ¡ ay vileros mirau-vos bé ! tú també picaforter! Que quests tres "entes" badant, posaran es poble bé.
sa mateixa
- Sunday, April 06, 2003 at 19:38:50 (CEST)
caragol, caragolí no te'n deus enrecordar que boniato menjaves amb el sorell que et penjava i es porcs, en mitg del bocí. I ara perque tens hotels el cel et penses tocar ses ganes de comandar ja t deuen fet oblidar que sa gent no es pot manejar i es teu cul fer-li llepar
cabreadaaa
- Sunday, April 06, 2003 at 19:08:10 (CEST)
A n'aquest Henry Pinto se li veu el pplumero
Ay ay "El Mundo"
- Sunday, April 06, 2003 at 05:19:20 (CEST)
sabeis porque no ha cobrado el Ayuntamiento la playa, preguntadselo a Del Olmo, que no lo olvideis se presenta de nº 1 del PP, este seguro que lo sabe. Que verguenza y todavia habra alguien que lo vote.
un vilero
- Saturday, April 05, 2003 at 13:35:23 (CEST)
Miguel Ordinas, número uno en la lista de Can Picafort Unit H.P. SANTA MARGALIDA.–Miquel Ordinás será el cabeza de lista del partido político Can Picafort Unit en las próximas elecciones municipales. El sustituto de Félix Etelrich, anterior número uno en la formación, tiene experiencia en el ámbito político del municipio ya que entre 1991 y 1999 fue concejal en el Ayuntamiento. Por otro lado, el alcalde del municipio, Antoni del Olmo se mostró anteayer muy contento tras la subasta de la concesión de las playas de Can Picafort. «Es un día muy alegre para el municipio, a pesar de la crisis hemos subastado por una cantidad muy superior a la que esperábamos, lo que no compromete los presupuestos», explicó. Con la nueva concesión, el alcalde espera llegar a un arreglo con Riutor Vereda sobre el contencioso interpuesto a raíz de la concesión del año pasado. Así, los dos nuevos concesionarios deberán pagar al Ayuntamiento un cánon anual que asciende a 562.975 euros (93,6 millones de pesetas), durante este y el próximo año a las empresas Riutort Verdera S.L. y Gabriel Ballester Martorell. La primera explotará la playa de Son Bauló y los lotes C y D de la playa larga, mientras que la segunda tendrá la concesión de hamacas y sombrillas del tramo ubicado en playa larga entre el límite con el municipio de Muro. La nueva subasta hace olvidar en parte que el consistorio aún no ha ingresado el cánon por la explotación del año pasado, 844.766 euros (140,5 millones de pesetas).
El mundo
- Saturday, April 05, 2003 at 13:27:15 (CEST)
Sebeu que a CPU, es presenta en Miquel Ordinas, si es bigotot, si es de sa caixa forta, si si en sisi. Visca en Miquel, visca en CPU,
Es jutjat
- Saturday, April 05, 2003 at 13:02:39 (CEST)
Radical, tu estudios no tienes, cerebro tienes menos, tu abuela te hacia pasapures porque pasamontañas no sabeis ni lo que son, y la tierra libre es la tierra que no tiene propietario, Tampoco tienes cultura y menos educación, eres lo que se dice en Extremadura un animal de Bellota, barrigon, feo y cabezon
asiasa
- Saturday, April 05, 2003 at 12:58:07 (CEST)
asiasa, tu si que no tens ni puta idea de res. " I TU TIENES ESTUDIOS PIRTRAFILLA???" Jo si xerr de qualque cosa es perque tenc coneixement d'ella. Fins i tot sa meva padrina que me fa es passamuntanyes de llana. I no se perque escrius en foraster si veig que pel que vols entens ben bé el català. //*// VISCA LA TERRA LLIURE //*//
radical
- Saturday, April 05, 2003 at 10:17:20 (CEST)
Veig que és bo de fer equivocar-se. Ja hi torn a ser !!
Vilera
- Saturday, April 05, 2003 at 00:09:10 (CEST)
Punyetes sagrades, ara entenc el que li va passar a nes Rector, quant es repetia i es repetia. No hi ha com tocar les coses amb les mans... poseu-vos al lloc de l'altre, i perdonau la repetició. Gràcies!!
Vilera
- Saturday, April 05, 2003 at 00:08:12 (CEST)
Punyetes sagrades, ara entenc el que li va passar a nes Rector, quant es repetia i es repetia. No hi ha com tocar les coses amb les mans... poseu-vos al lloc de l'altre, i perdonau la repetició. Gràcies!!
Vilera
- Saturday, April 05, 2003 at 00:08:12 (CEST)
Veig que s'han tallat un parell de missatges pel motiu que sia, ja em sap greu no haver sabut que duen de bo ??.
Vilera
- Saturday, April 05, 2003 at 00:05:35 (CEST)
Bona nit a tothom. Vaig un poc atareada aquests mesos de prop arribar l'estiu i no em sobra temps pel que tant necessari pens és: dir-hi la meva. Faré un esforç i procuraré ser-me fidel , al manco. a les meves inquietuds, i necessitats, que ho son com aquesta. Aquestos darrers dies he vist que hi ha molt brou, res del dit no em passa per alt però, sobre tot, l’assassinat d'aquestes criatures em sobrepassa. A "Un ciutadà del Món": saludar-te, que mai no havia vist aquest "nik", bona vesprada, amic!!. Amb el que dius dels infants morts a aquesta injusta guerra, em tornes a encendre la sang; encara queda algú que. per molt que ens tapin els ulls amb mil i una "cortinas de humo", li diuen, encara veu mes enllà i s’indigna, gràcies per dir-ho, no et cansis, repetiu tant con t'ho demani la consciència; no és vera que aquí ja no importa, ens importa la guerra: ens importa a tu i a mi, i a molta mes gent que ho manifesta no tant sols escrivent... digueu per favor, segueix denunciant aquests assassins. Respecte de la teva interpretació dels polítics, i perquè veig que anaves mesclat i relacionat una cosa amb l'altre, si que et voldria fer, al meu entendre, una breu observació: Certament cerquen vots amb mentides uns i altres (jo pens que PP i PSOE, sobretot), però no et perdis amb això ara i ves al bessó de la qüestió LA GUERRA. Els vots ho son per un temps només, els assassins ho son per sempre i els morts no poden, ni tant sols, aquí, reclamar. FACEM-HO IDÒ, SENSE ESCATIMAR CAP FORÇA, NOSALTRES PER ELLS!!. Bona Nit, Ciutadà.
Vilera
- Saturday, April 05, 2003 at 00:03:41 (CEST)
Bona nit a tothom. Vaig un poc atareada aquests mesos de prop arribar l'estiu i no em sobra temps pel que tant necessari pens és: dir-hi la meva. Faré un esforç i procuraré ser-me fidel , al manco. a les meves inquietuds, i necessitats, que ho son com aquesta. Aquestos darrers dies he vist que hi ha molt brou, res del dit no em passa per alt però, sobre tot, l’assassinat d'aquestes criatures em sobrepassa. A "Un ciutadà del Món": saludar-te, que mai no havia vist aquest "nik", bona vesprada, amic!!. Amb el que dius dels infants morts a aquesta injusta guerra, em tornes a encendre la sang; encara queda algú que. per molt que ens tapin els ulls amb mil i una "cortinas de humo", li diuen, encara veu mes enllà i s’indigna, gràcies per dir-ho, no et cansis, repetiu tant con t'ho demani la consciència; no és vera que aquí ja no importa, ens importa la guerra: ens importa a tu i a mi, i a molta mes gent que ho manifesta no tant sols escrivent... digueu per favor, segueix denunciant aquests assassins. Respecte de la teva interpretació dels polítics, i perquè veig que anaves mesclat i relacionat una cosa amb l'altre, si que et voldria fer, al meu entendre, una breu observació: Certament cerquen vots amb mentides uns i altres (jo pens que PP i PSOE, sobretot), però no et perdis amb això ara i ves al bessó de la qüestió LA GUERRA. Els vots ho son per un temps només, els assassins ho son per sempre i els morts no poden, ni tant sols, aquí, reclamar. FACEM-HO IDÒ, SENSE ESCATIMAR CAP FORÇA, NOSALTRES PER ELLS!!. Bona Nit, Ciutadà.
Vilera
- Saturday, April 05, 2003 at 00:00:55 (CEST)
les nostres societats, hauran de patir sempre tensions viòlencies pel sol fet que no tothom té la mateixa religió, el mateix color de pell, la mateixa cultura originària?(Amin Maalouf)
pirenaica
- Friday, April 04, 2003 at 23:08:43 (CEST)
Radical tu ous no tens, lo unico que tienes es un cerebro inflamado por la intolerancia y por la ignorancia, eso si que lo tienes a raudales. A y de goma 2 no sabes ni lo que es, pero si quieres cursillos de explosivos y de armas dame tu dirección y te enseñare.
asiasa
- Friday, April 04, 2003 at 21:19:05 (CEST)
Em pareix una vergonya que a Ca´n Picafort no hi hagui ancara un P.A.C., ni tan sols una Ambulància.
Una ciutadana
- Friday, April 04, 2003 at 21:00:45 (CEST)
Em pareix una vergonya que a Ca´n Picafort no hi hagui ancara un P.A.C., ni tan sols una Ambulància.
Margalida
- Friday, April 04, 2003 at 20:56:38 (CEST)
Tots es politics son iguals, uns utilitzan aquesta guerra per intentar guanyar vots i per afavorir els seus interesos politics i uns altres l`utilitzan per ves a saber quins motius ocults tendran, s`insultan, es fan acusacions e incriminacions en actes de vandalisma fora tenir proves (com si tornasam als vells temps), qualsevol cosa es considera bona per guanyar vots. Al nostra pais s`ha entrat a una dinamica a on la guerra ja no importa gaire, domes se preocupan de si aquest ha fet aixo o ha dit allo, o si va a manifestacions, hara jo t`incrimin aqui, pero tu ets un asasi, l`unic que els interesa de la guerra als nostres politics es la manera de que els ajudi a guanyar mes vots o intentar de la manera que sigui de no perdran inclus utilitzant metodes violents o que en pensava ja no pasavan a n`aquesta democracia(pero veig que l`us de la "PORRA" encara esta de moda). Mentres que la realitat ja no els interesa i la realitat es que a un altre lloc d`aquest mon nostra, a un pais llunya hi ha una guerra haon nins inocents moren o son mutilats, famillias senseres son asasinades, la gent perd els seus hogars, nins que no havian començat a viure encara ja son morts per una bomba, aquesta es la realitat, pero ja se sap a una guerra mor gent, domes son danys coleterals i si tenim remordiments de conciencia se diu que als EEUU mor mes gent amb accident de transit i ens quedam tan agust. Aixo son esl nostres politics, mentres ells aqui es barallen per tonteries, a un pais llunya, a un altre lloc d`aquest mon nostra moren persones innocents, com a molts altres llocs i molts altres paisos llunyans d`aquest mon nostra.
Un ciutada del mon
- Friday, April 04, 2003 at 18:39:51 (CEST)
Ah! m'he n'oblidava, radikal, has vist mai lluita per sa pau amb violència?. I estic d'acord en lo que diu en asiasiganael madrid, en lo referent al tema de la guerra.
Un despitat
- Friday, April 04, 2003 at 14:55:54 (CEST)
Tramuntana, que en podries dir qui va de numero 2 a les llistes del PP que vaig un poc perdut jo en pensava que hi anava en Ferragut.
Un despistat
- Friday, April 04, 2003 at 14:53:21 (CEST)
Una vegada més vos hem de dir que no ens agrada gens la tasca de censors. Així que demanam que els qui no sou capaços de dialogar de manera adulta i respectuosa amb les idees dels demés vos abstengueu de participar en aquest debat. La intenció de lavila.org des del principi era crear un espai on la gent pogués expressar la seva opinió lliurement i sense por de repressàlies i per tal motiu, i amb la confiança de que cadascú té abastament criteri per saber on és el límit de la correcció, consentim que les opinions se expressin de forma anònima. Però si el debat acaba agafant el to de la intolerància i l'ofensa ens veurem obligats a tancar aquest fòrum. Així i tot sabem que la majoria respectau les normes i us donam les gràcies per facilitar la nostra tasca.
Webmaster <www.lavila.org>
- Friday, April 04, 2003 at 13:51:05 (CEST)
Goma - 2 per n'asiasa i per n'uno mas. o G-4 o un Tomasset americà vosaltres triau! i ous 2 i ben granats. 8==D parau i voreu.
radikal
- Friday, April 04, 2003 at 11:35:39 (CEST)
A quien corresponda, esta muy bien que no se admitan y se retiren mensajes insultantes de cualquier ideologia, pero no veo que se retire el mesaje de radical que incita a cometer actos vandalicos y que de producirse podria haber utilizado esta pagina para publicitarlo o para incitar a que los cometan. Que verguenza dais.
uno mas
- Thursday, April 03, 2003 at 23:32:35 (CEST)
Tramuntana, si la nº 2 del PP, es catolica practicante, dejala o es que no puede, solo existe la verdad en lo que tu piensas, es una verguenza como os pasais con las personas que se presentan en este Municipio a Concejales, pero claro sabeis que es de facil criticar sin dar el nombre, es rastrero pero eso me imagino que ya lo sabeis vosotros y por favor no hagais demagogia de la guerra. La guerra es una mierda tanto con resolución de la ONU, o sin ella. mande el PP o el PSOE. Acaso pensais que Aznar puede parar o poner en marcha algo como esto. Es seguro que alguno desea que dure un poquito mas de lo que durara para poder hacer mas demagogia sobre ella y poder insultar a cuatro pobres concejales que no conocen ni al Sr. Aznar ni a su plebe.
asiasiganael Madrid
- Thursday, April 03, 2003 at 23:28:32 (CEST)
LLITGIU, LA CARTA AL DIRECTOR, DIARI DE MALLORCA 03-04-03, AMB EL TÍTUL "ELS PARES DEL CP DE MURO NO MANIPULAM ELS NOSTRES FILLS". PER LA MEVA PART FELICITATS ELS FIRMANTS DE LA CARTA.
PIRENAICA
- Thursday, April 03, 2003 at 23:24:55 (CEST)
Radical, sino tiene huevos , que cojones vas a tirar
asiasa
- Thursday, April 03, 2003 at 23:18:46 (CEST)
David Ricardo era hijo de Abraham Israel Ricardo y Abigail Delvalle, judíos de origen sefaradí con fuertes convicciones religiosas.----- Abraham era comisionista de bolsa, y desde muy jovencito su hijo –que no debía ser ningún tonto- concurría a sus oficinas, y aprendió el oficio. Todo hacía pensar que Abraham y David trabajarían juntos.----- Pero hete aquí que cuando tenía alrededor de 17 años, David... se enamoró. Se lo comunicó al padre, el cual se puso muy contento hasta que se enteró que la joven que le hacía perder el sueño no era judía. No sólo no era judía, sino que era... cuáquera.----- “David, entrá en razones”, le debe haber dicho Abraham. “Un muchacho con tu potencial... tiene que haber en Londres alguna chica `de las nuestras’”. Pero David no quería entrar en razones.----- Entonces Abraham intentó una estrategia diferente, obligándole a elegir entre la chica de la cual estaba enamorado, y el porvenir y la herencia de la familia si cambiaba de opinión.----- ¿Y que eligió David? La lógica, prefirió a ... ¡la chica! (¿usted qué pensó?). En efecto, a los 21 años se casó con Priscilla Ann Willkinson, con quien vivió el resto de su vida.----- Fue desheredado y tuvo que abandonar la oficina, pero como había aprendido el oficio, y esto forma parte del “capital humano”, David abrió su propia oficina de bolsa, y al poco tiempo había recuperado su posición.----- Queridos amigos: la principal enseñanza de David Ricardo no es la ley de los rendimientos marginales decrecientes, ni la de las ventajas comparativas, ni la equivalencia ricardiana. La principal enseñanza de David Ricardo es: casate con quien te calienta: el matrimonio es mucho más que compatibilidad administrativa.----- Que tengan mucha suerte en la vida y... ¡ánimo!
la principal enseñanza de David Ricardo
- Thursday, April 03, 2003 at 22:01:12 (CEST)
No mesclis ous amb caragols, Tramuntana. En Malondra, que és ben del PSM, és professor de confirmació, o no? I la segona del PSOE, na Magdalena Crespí, també ho és. O no te'n tecordaves, d'això?
ENVIT
- Thursday, April 03, 2003 at 19:50:47 (CEST)
i qué vos pareix que aquesta al.lota tan ben relacionada amb l'esglèsia vagi de segona amb el ppartit de la guerra i la corruppció ?
Tramuntana
- Thursday, April 03, 2003 at 19:29:34 (CEST)
AL·LOTS JA SABEM A VON EM D'ANAR A TIRAR OUS!!!!!!!!
radikal
- Thursday, April 03, 2003 at 18:46:11 (CEST)
Ande ta?
asiasa
- Thursday, April 03, 2003 at 18:34:09 (CEST)
Vosotros sabeis que ASI, ya tiene local en Can Picafort. Esta situado en el Paseo colon 4 de Can Picafort
ASIASI Gana el Madrid
- Thursday, April 03, 2003 at 12:54:16 (CEST)
Santa Margalida -------------------------------------------------------------------------------- Un passadís descobert a l'església recuperarà un antic accés a l'altar La rehabilitació ja ha permès reforçar tota la coberta i els fonaments LL. P.Santa Margalida. El descobriment d'un passadís obert entre els contraforts de les capelles durant la rehabilitació de l'església parroquial de Santa Margalida permetrà la recuperació d'un antic accés lateral a l'altar. El rector de la parròquia, Guillem Feliu, explicà ahir que fou ell mateix qui descobrí fa uns dies aquestes obertures en els contraforts del temple, les quals fins ara estaven tapades amb pedres de marès. «Els arcs a la paret s'havien tapat i en el seu lloc s'havien creat com uns petits armaris on es guardaven utensilis de la litúrgia», explicà. Operaris que treballen en la rehabilitació del temple de la vila destaparen ahir mateix el darrer dels sis arcs que travessen els contraforts que separen les capelles a la part dreta de l'edifici. «Una vegada oberts, permetran accedir fins a l'altar sense haver de passar per la nau central», digué el rector, qui afegí: «Era una estructura habitual a les esglésies perquè m'han explicat que a la rehabilitació de la de Sineu varen trobar la mateixa cosa». Aquesta no és la primera troballa arquitectònic que es fa durant l'important procés de rehabilitació que es du a terme al temple, ja que fa uns mesos es varen descobrir una garita construïda durant la Guerra Civil i un rellotge de sol que data de l'any 1336. Precisament el rector assegurà que les obres avancen a un ritme excel·lent i que ja s'han acabat totes les referents al reforçament dels fonaments i al cosit de formigó de les arcades i les cobertes. D'aquesta manera, el rector considera que es podrà complir el termini per acabar els treballs, que es fixà en uns dos anys.
............ <Del Balears>
- Thursday, April 03, 2003 at 08:50:28 (CEST)
HUEVOS NO;BOMBAS SI
Solidario
- Wednesday, April 02, 2003 at 18:55:46 (CEST)
Era un día común y cualquiera, en eso un señor toma su bicicleta y se va a la tienda a comprar, se baja de ella y acomoda la bicicleta en la orilla de la banqueta de una calle y se mete a comprar. Al poco rato pasa una patrulla y le dice: Señor por favor, ¿Podría quitar su bicicleta? El señor responde: ¿Por qué he de quitarla si no estorba? El policía responde: Lo que sucede es que por esta calle va a pasar el Alcalde de Santa Margalida. El señor responde: Muchas gracias policía por avisarme, ahora mismo la quito, ¡No sea que también me la vaya a robar.
CINBELMAN
- Wednesday, April 02, 2003 at 12:02:36 (CEST)
Per dues vegades el Grup Municipal Socialista ha presentat mocions contra la guerra, la primera no va ésser aprovada, però la segona mociò amb el suport d'UM sí. Ara hi ha una nova moció contra la guerra que tindrà que anar en un pròxim plenari pel seu debat. El PP ni Del Olmo ni CPU(que es el mateix) no els han donat suport cap vegada.
GMS
- Wednesday, April 02, 2003 at 08:50:39 (CEST)
Me pareix que en veurem de titres d'aqui a nes maig. M'han dit que en Cifre, i en Monjo (per raro que paresqui, també) eren a sa concentracio per la pau davant s'ajuntament, que sabeu si han presentat cap casta de proposta de manifest al ple, per aquesta questio. O tenen por que en Del Olmo digui que si ?. Me pareix que com mes mal fan a aquest poble, millor. Quina puta tropa.
Nebot
- Wednesday, April 02, 2003 at 00:08:52 (CEST)
QUE TU EL QUE VOLES ES MOLTA PANCHA CALENTA PARA TU, MOLTA PULPILLA I CHOCOLATA,I.... TANTAS COSAS QUE SEMPRA HEU TINGUT I SE VOS ACABA LA MAMELLA, I AIXOR ES FAR POR. TA PAREIX BENE LA PLAGE BONICO I BERATO.... I QUE MES VOLGUES.... EL PEL JA MON NA QUEDA PPOQUET, PPETITET MEU, PPPERO...............
EM PAREIXO
- Tuesday, April 01, 2003 at 23:35:00 (CEST)
EM PAREIX, L'ACCIÓ DEL GOB COM ACTE SIMBÒLIC, NO VA PRODUIR CAP MAL NI CAP DANY, NINGÚ DENUNCIÀ DANYS, PÈRDUES NI CAP ALTRE GREUGE, A PART DE LA PRÒPIA DEMARCACIÓ DE COSTES. ES POT FER L'INGRÉS AL CC 2100 011 84 0201490151. MILLOR ELS DINERS PEL GOB QUE PER EL MAPAU.... EM PAREIX
PIRENAICA
- Tuesday, April 01, 2003 at 23:29:37 (CEST)
He llegit que UM s'ha adherit a la proposta del PSOE de fer un gest per ajudar al GOB.Sembla que qualque cosa s'està moguent a UM.A veure si és ver i no queda tot en un poc de fum.
Parc Bit SA
- Tuesday, April 01, 2003 at 23:20:25 (CEST)
He llegit que UM s'ha adherit a la proposta del PSOE de fer un gest per ajudar al GOB.Sembla que qualque cosa s'està moguent a UM.A veure si es vera i no queda tot en un poc de fum.
Parc Bit SA
- Tuesday, April 01, 2003 at 23:12:19 (CEST)
He llegit que UM s'ha adherit a la proposta del PSOE de fer un gest per ajudar al GOB.Sembla que qualque cosa s'està moguent a UM.A veure si es vera i no queda tot en un poc de fum.
Parc Bit SA
- Tuesday, April 01, 2003 at 23:10:05 (CEST)
He llegit que UM s'ha adherit a la proposta del PSOE de fer un gest per ajudar al GOB.Sembla que qualque cosa s'està moguent a UM.A veure si es vera i no queda tot en un poc de fum.
Parc Bit SA
- Tuesday, April 01, 2003 at 23:08:25 (CEST)
escolta, amb els 50 milions de les platges no cobrats, pagau PPPeeros, i mira si en.... de coses, voltres els embutxacau...te queda clar.
pulpillo
- Tuesday, April 01, 2003 at 22:17:42 (CEST)
ESTIC TOTALMENT D'ACORD AMB L'AJUDA QUE PROPOSEN PER AL GOB. 1000 EUROS DINS EL NOSTRE AJUNTAMENT NO SON RES I SI NO COMPAREU AMB SA QUANTITAT DE DOBLERS QUE NO SAP NINGÚ ON VAN A PARAR O QUI ELS SE EMBUTXACA. EL QUE NO ESTIC D'ACORD SON AMB ELS 14 MILIONS DE PESSETES QUE VAN ENVIAR A GALICIA. JO HAGUÉS ENVIAT AJUDA PERÒ AMB MATERIAL EN CONCRET ( PALES, MASCARES,...). A MÉS DE TOT AIXÒ NO TROB NORMAL QUE HAGUEM D'ESCATIMAR DOBLERS PER LES FESTES, SIGUIN QUINES SIGUIN, QUE SON COSES DE LES QUE POT GAUDIR EL POBLE I SERVEIXEN PER DONAR RENOM A SANTA MARGALIDA. TAMPOC ESTIC D'ACORD AMB LES SUBVENCIONS QUE DONEN A LES ASSOCIACIONS JA QUE SON ELLES QUI SUSTENTEN EL POBLE I EL CULTURALITZEN.
ME PAREIX BE
- Tuesday, April 01, 2003 at 19:07:15 (CEST)
Advertim: si no respectau les normes del debat, aquest quedarà tancat.
Ja basta! Associació lavila.org
- Tuesday, April 01, 2003 at 18:40:19 (CEST)
Crec que es nostre ajuntament no te es per que de pagar es 1000 euros de's GOB, per fer s'annerot i poden anar tots i desprès que pagui s'ajuntament, això ja és el colmo es socialistes són bons per repartir lo dels altres però no lo seu
IDO QUE TE PAREIX
- Tuesday, April 01, 2003 at 18:40:19 (CEST)
ESQUERRE REPUBLICANA ES UM SONPARE DEN ALFONSO LA FET PRESENTA PAGA EN MONJO NO VOS PAREIG
TU
- Tuesday, April 01, 2003 at 13:36:35 (CEST)
EN CIFRE TE POR DES PSM PER MES ENVANT.. O NO
JO
- Tuesday, April 01, 2003 at 13:32:09 (CEST)
ya era hora de hacer algo Cifre, tnato Bla.bla, bla y nada en el tema de platjes, por cierto que el platjes no lo llevaba plomer o esto debe ser otro tema, no se me debo haber equivocado
Vilerin amb subvenció
- Tuesday, April 01, 2003 at 12:35:52 (CEST)
SANTA MARGALIDA PSOE y UM reclaman una ayuda municipal de mil euros para pagar la multa del GOB J. F. S. INCA. Los regidores de los grupos municipales del PSOE y UM han solicitado al equipo de gobierno la convocatoria de un pleno extraordinario para tratar, entre otros temas, la aprobación de una subvención de mil euros (unas 166.000 pesetas) a favor del grupo ecologista GOB para "hacer frente a las sanciones impuestas por la delegación del gobierno con motivo de la manifestación del pasado año en las playas de Can Picafort por parte de activistas de este grupo". Por otra parte, PSOE y UM solicitan la sesión extraordinaria para "denunciar ante el juzgado pertinente todas las actuaciones realizadas por el alcalde y otros responsables de la aprobación de todos los actos administrativos municipales con ocasión de la adjudicación de la concesión de la explotación de las playas del municipio a la empresa de Baltasar Pulpillo en el ejercicio de 2001". La oposición cree que la adjudicación es "irregular" y que "ha ocasionado graves perjuicios millonarios a los ciudadanos de Santa Margalida".
platgggggggggeeeeeeeeessssssssssss
- Tuesday, April 01, 2003 at 08:30:35 (CEST)
IDO QUE TE PAREIX tu deus tenir bo amb tots!
A MI NO M'HO PAREIX
- Monday, March 31, 2003 at 15:29:05 (CEST)
Anirà bé!!!!!! entri es que entri tanmateix faràn tots el mateix. Ah!! per cert, que en sabeu res de s'estel marí?
IDO QUE TE PAREIX
- Monday, March 31, 2003 at 14:00:32 (CEST)
Mado Miquela, que sou vos?
lamon Jaume
- Monday, March 31, 2003 at 00:12:56 (CEST)
PREGUNTESSSSSSS ¿PERQUE ES PSOE NO VOL PACTAR EN SO PSM? ¿PERQUE ES QUE ES PSOE HA FET ANQUES ANRERA? ¿EN CANET HEGUES FET TOT LO QUE HA FET SI NIO HEGUES SEBUT QUE EN CIFRE EL POSAVA DES PRIMERS DES PSOE? ¿COM ES QUE ENTRE ES PRIMERS DES PSOE NO NI CAP DE CA’N PICAFORT? ¿SI ES VOTS DES PSOE I ES PSM PLEGATS HEGUESSIN ESTAT 6 O 7 CONCEJALS I PER SEPARAT S’ESPOSEN A SER 4 DES PSOE I 1 DES PSM COM ES QUE ES PSOE NO VOL PACTAR? ¿PERQUE SE DEXA PASAR SA MILLOR OPORTUNIDAT PERQUE S’ESQUERRA GUANYI SES ELECCIONS? ¿PERQUE ES QUE HA TANT D’INTERÉS QUE SE PRESENTI ESQUERRA REPUBLICANA A LA VILA? ¿SE PRESENTARA EN BARRET? ¿QUIN LLOC TENDRA EN MONJO A SA LLISTA DE UM? ¿SI GONYAS EN CIFRE I UM I HEGUESSIN DE PACTAR QUI SARIA ES BATLE, EN VICENS O EN CIFRE? ¿SI EN DEL OLMO GUANYA I ES SEUS TAMBE GUANYEN A PALMA SERA MOLT DE TEMPS BATLE? ¿ES VERA QUE TE PROBLEMES PER FER SA LLISTA COM VULDRIA? ¿O SERA ES BATLE EN FELIX? ¿QUE NO DIVEN QUE EN FELIX SE TORNA A PRESENTAR? ¿QUE TROBA DE TOT AIXO EN GABRIEL MARIA? I MOLTES MES PREGUNTES EN TORNAR......................... ENTREVISTADOR
entrevistador
- Monday, March 31, 2003 at 00:11:07 (CEST)
Aznar no sale ni en los títulos de crédito MATÍAS VALLÉS El lunes siguiente a la cumbre de las Azores, la edición digital del Times de Londres publicó en su portada una foto de Bush con Blair. ¿Y Aznar? El tercero en la discordia ?como le ha bautizado Le Monde?, había sido cuidadosamente recortado de la imagen, negándole cualquier protagonismo. Para empeorar el agravio, el texto de acompañamiento informaba de la reunión, en el archipiélago portugués, del primer ministro británico con el presidente norteamericano, sin mencionar tampoco al líder del PP. Para esto no hicimos una guerra. La supresión es la regla, no la excepción. Aznar no sale ni en los títulos de crédito de la película Irak-Resto del Mundo, donde se anota incluso el nombre del lavaplatos de las estrellas. La CNN llevaba casi una semana dedicando 24 horas diarias a la invasión, cuando se rebajó literalmente a nombrar al presidente del Gobierno en el scroll, esa tira que las televisiones colocan en la parte inferior de la pantalla, para impedir que la audiencia se concentre en la pésima programación que se les ofrece más arriba. Y la noticia era que "un partido político español lleva a los tribunales al primer ministro español, por actuar a espaldas del Parlamento". No se trata así al vasallo más leal de que dispone Estados Unidos en su invasión. A este paso, la única hazaña aznarista consistirá en haber convertido a la UE en un espectro colectivo. Con estos precedentes, a nadie puede extrañarle que Aznar fuera expulsado de la última cumbre de Camp David. El New York Times le ha reprochado implícitamente su cobardía, por abogar a favor de la intervención y limitarse después a una misérrima contribución "humanitaria". Para contrarrestar tanta maledicencia, el presidente español presume de que comprometió a Bush para que relanzara las negociaciones entre israelíes y palestinos. Sin embargo, la prensa británica adjudica este mérito al ascendiente de Blair, el cual obligó al presidente norteamericano a avanzar su plan del mapa de ruta de Oriente Próximo, que el tejano quería postergar hasta la victoria sobre Bagdad. Le Monde mejoró ligeramente la visibilidad de Aznar, con la página que le dedicó el viernes. Allí se destaca su pasado de "admirador de la Falange", su "mostacho provinciano" y cómo, desde que obtuvo la mayoría absoluta, ha ido de traspiés en traspiés. "¿Será olvidada la foto de las Azores? Tendrá una factura que podría llegar con las elecciones locales de mayo". El día de inicio de las hostilidades, el rotativo francés arrinconó el papel de España. Su actual despliegue es una forma de señalar a los culpables, ahora que vienen mal dadas para ellos. Aznar puede lamerse las heridas con las televisiones del PP ?TVE y Antena 3, a la derecha de la rancia Fox News?. Ambas sacrifican información por servilismo pero, si se afirma que la televisión crea opinión, habría que preguntarse por qué la opinión está radicalmente en contra de esa televisión. Hotel Glamour fue el programa más visto el primer día de la guerra, pero también en Estados Unidos barrió el Gran Hermano de la Fox. O la pantalla se está quedando con la audiencia que merece, o Irak como decorado no puede competir con la plasticidad de las torres. De postre, una precisión ortofónica. Ante la impotencia de la mayoría de periodistas orales para silabear Bagdad, la capital iraquí se ha transformado en Bagdag. Aprendan nuestros locutores de sus colegas anglosajones, que alargan la segunda sílaba para facilitar el aterrizaje en "Bagdaaaaad".
NACI-ON <GENTETA@NACI.ON>
- Sunday, March 30, 2003 at 15:11:32 (CEST)
para ENVIT, que toni tiene razon no me cabe la menor duda, pero lo cierto es que vosotros no poneis argumentos, decis que hay paises que hablan castellano porque fueron conquistados y mallorca no fue conquistada por Jaume I, entonces que hablamos Arabe Bereber, Fenicio
BASTA YA
- Saturday, March 29, 2003 at 21:29:36 (CET)
Es Tusí té tota la raó. Vull demanar a tothom que no faceu cas de les provocacions de subjectes com el compi del follador de madres, pichilla de utrera, el forastero solitario i tota aqueixa guarda. Que se dediquin a insultar, que demostren que ho tenen per mà, que demostrin qui i què són. Respondre’ls amb insults seria posar-se a la seva mateixa altària, i nosaltres no som d’aqueixa casta. Fins ara nosaltres els hem exposat arguments, ells només han envergat envestes o han insultat, però han fuit de debatre idees. No parlen, com els demanava es Tusí, d’idees o de programa municipal. Tampoc han volgut dir res de com se financen. Ells mateixos se retraten, i mostra què cerquen. Aquí hem de debatre sobre idees, programes, gestió, no fer propaganda a una guarda d’espanyolistes exaltats.
ENVIT
- Saturday, March 29, 2003 at 18:56:47 (CET)
Si t`en vas a Anglaterra que t`entenen si xerres amb castella, si t`en vas a Alamanya que t`entenen si xerres amb castella, si t`en vas a Italia que t`entenen si xerres amb castella, si t`en vas a França que t`entenen si xerres amb castella, si t`en vas a la Xina que t`entenen si xerres amb castella, si t`en vas a Portugal que t`entenen si xerres amb castella, i aixi ten puc dir mes de llocs ha von no crec que t`entenguin si xerres amb castella, com n`hi ha uns altres de paisos que si t`entendrian si xerres amb castella degut a que varen esser conquerits i ocupats per els Espanyols i obligats com aqui a apredre una llengua que no es la seva ni la nostra. Si voltros xerrau castella masa be es la vostra llengua, pero no obligueu a qui no la vol parlar o ja en te una de propia a que la parli, per que aixo es voler ser molt prepotent i sentir-se superior i no heu sou.
Drow
- Saturday, March 29, 2003 at 13:43:28 (CET)
Me he enterado de lo que quieren decir en Santa margalida decir CPU ( Caracol os Paga Umillaos ante el) y las del PP ( Putillas y Polvillos por doquier)y las de UM ( Union de Maleantes)
CaPUllito
- Saturday, March 29, 2003 at 13:28:08 (CET)
Toni Ferrer, por fin has dichouna cosa coherente, una lengua comun que nos una.Que yo sepa el pais es España o la nación y la lengua que nos une a todos es el Castellano o tu te vas al Pais Vasco y te entiendes en Catalan o vas a Galicia y Te enentiendes en Catalan. O me quieres decir que aqui nos tiene que unir a todos el Catalan. Otra cosa un inmigrante marroqui que viene aqui y esta dos años o tres que os creeeis que quiere aprender Catalan, si luego se tiene que ir a Almeria o Murcia o Madrid. Por cierto y en eso tambien tiene razon toni, este debate se ha convertido en un poco No al foraste ( vosostros mismos, supongo que sois maduritos )
picaforte
- Saturday, March 29, 2003 at 13:13:42 (CET)
Si si tu ves donant les direccions de les seves planes aixi els dones suport. CALLA!!
AIXO NO
- Saturday, March 29, 2003 at 11:04:38 (CET)
http://usuarios.lycos.es/alfonsocespedes/cespedes/aldia2000.htm ********************************** http://usuarios.lycos.es/alfonsocespedes/cespedes/aldia2001.htm *********************************** http://usuarios.lycos.es/alfonsocespedes/cespedes/aldia2002.htm ************************************************* http://www.arrakis.es/~foryou/cespedes/v_ironica.htm ********************************************** Per cert que per aquí qualcú hauria de fer una plana per a l’estil, amb molta d’investigació i fotocòpies de papers i de factures com les que hi ha aquí.
CON SE FINANÇA ASI
- Friday, March 28, 2003 at 22:51:08 (CET)
Estic d'acord amb tu, "ENVIT": Lo de l'abandò d'en Tusi és per mi una pena. Poca gent hi ha amb la valentía de donar cara i nom, i de raonar seguides mes de dues línies. Em sap molt greu la seva decisió.
Vilera
- Friday, March 28, 2003 at 22:49:23 (CET)
En Tusí s'ha fet por d'ASI.
otro pichilla
- Friday, March 28, 2003 at 18:39:39 (CET)
´No sé què té es Tusí, però em sap greu que no vulgui tornar a escriure. Hi estiguis d'acord o no, és un gust veure escrites coses amb sentit i ben escrites, com ell ho sap fer.
ENVIT
- Friday, March 28, 2003 at 18:09:23 (CET)
Es Tusí té tota la raó. Vull demanar a tothom que no faceu cas de les provocacions de subjectes com el compi del follador de madres, pichilla de utrera, el forastero solitario i tota aqueixa guarda. Que se dediquin a insultar, que demostren que ho tenen per mà, que demostrin qui i què són. Respondre’ls amb insults seria posar-se a la seva mateixa altària, i nosaltres no som d’aqueixa casta. Fins ara nosaltres els hem exposat arguments, ells només han envergat envestes o han insultat, però han fuit de debatre idees. No parlen, com els demanava es Tusí, d’idees o de programa municipal. Tampoc han volgut dir res de com se financen. Ells mateixos se retraten, i mostra què cerquen. Aquí hem de debatre sobre idees, programes, gestió, no fer propaganda a una guarda d’espanyolistes exaltats.
ENVIT
- Friday, March 28, 2003 at 18:06:58 (CET)
Tant de greu vos sap a n`es FORASTERS que es Mallorquins vos donem feina? Si vos ajudam a que pogueu viure.
Ciutada de segona
- Friday, March 28, 2003 at 15:56:51 (CET)
Lo que les sap greu a n`es foresters es que per poder viure han hagut de venir a Mallorca, peer poder fer feina han hagut de venir a Mallorca aixo les molesta que es Mallorquins les fesem es favor de deixar-los viure a Mallorca, per que son molt orgullosos ells i les sap un greu terrible que uns ciutadans de segona (segons ells) les fasem un favor i les donem feina aqui ja que a la seva terra se moririen de gana. LES FEIM UN FAVOR.
Ciutada de segona
- Friday, March 28, 2003 at 15:54:59 (CET)
Lo que les sap greu a n`es foresters es que per poder viure han hagut de venir a Mallorca, peer poder fer feina han hagut de venir a Mallorca aixo les molesta que es Mallorquins les fesem es favor de deixar-los viure a Mallorca, per que son molt orgullosos ells i les sap un greu terrible que uns ciutadans de segona (segons ells) les fasem un favor i les donem feina aqui ja que a la seva terra se moririen de gana. LES FEIM UN FAVOR.
Ciutada de segona
- Friday, March 28, 2003 at 15:54:17 (CET)
Lo que les sap greu a n`es foresters es que per poder viure han hagut de venir a Mallorca, peer poder fer feina han hagut de venir a Mallorca aixo les molesta que es Mallorquins les fesem es favor de deixar-los viure a Mallorca, per que son molt orgullosos ells i les sap un greu terrible que uns ciutadans de segona (segons ells) les fasem un favor i les donem feina aqui ja que a la seva terra se moririen de gana. LES FEIM UN FAVOR.
Ciutada de segona
- Friday, March 28, 2003 at 15:51:49 (CET)
Primer vingueren pels comunistes i jo no vaig fer res, desprès vingueren pels gitanos i tampoc vaig fer res, desprès vingueren pels homsexuals, prostitutes... i tampoc vaig fer res, desprès vingueren per jo i ja no podia fer res. Hem de lluitar els que encara tenim ideals de justicia..., contra l'educació que ens volen imposar de que hi ha d'haver uns dominats i uns altres que dominen. Lluitem per la convivència que ens volen rompre i per l'utopia que ens volen trencar, lluitem contra els que tenen pistoles que amagan darrera sigles, lluitem contra els que fan de carters dels cacics i feixistes.
pirenaica
- Friday, March 28, 2003 at 15:45:10 (CET)
De totes maneres, i supòs que serà un plaer per a molts que ja em consideraven com a mínim un pesat, agraïr els bons debats que hem fet (els dels arguments, no els de les paraulotes i insults i desqualificacions personals) i despedir-me de tots els membres d'aquest debat, he pres la decisió de no intervenir-hi més. Una abraçada a tots els que hi posaven cor i arguments, als altres (que se fixen més en qui escriu una cosa que no el que diu, si és positiu o raonable) adéu.
Antoni Ferrer Capó
- Friday, March 28, 2003 at 14:26:55 (CET)
Ai picaforte (nick): si seguissis totes les intervencions que he anat fent sobre en que crec i com veig jo la inmigració i tot això, pens que no me diries lo que has dit, i el coneixement que me falta, el me donaràs tu? jo parl de llengua vehicular, això és que dins una multiculturalitat i hagi una llengua de comunicació comuna per a tots, com passa a Argentina, que els mallorquins poden parlar amb la seva llengua, i també els italians, però hi ha una llengua comuna. Que sé manco del que esper saber demà i l'any que vé i l'altre no importa m'ho diguis, és de sentit comú. Com és de sentit comú també que els emigrants en general que venen a Mallorca ens han de saber entendre, i a això els han d'ajudar i sempre dins la convivència i integració, no des de la provocació, que no m'hauràs vist defensar mai en aquest tema.
Antoni Ferrer Capó
- Friday, March 28, 2003 at 14:14:01 (CET)
Els vileros i els mallorquins sí que sabem què és emigrar. Tots nosaltres tenim parents emigrants. Fins els anys 70 emigràvem nosaltres. I férem cases mallorquines i balears a l’Argentina, a Xile, i per molt d’indrets. Ben igual que els emigrants italians n’hi tenien. Ben igual que els irlandesos, els italians, els xinesos, i molts d’altres fan cases i festes. Però ni als mallorquins, ni als italians, ni als xinesos mos va passar MAI pel cap no integra-mos, com feis vosaltres, i a més, imposar la nostra llengua als altres. Els italians de l’Argentina, per molt que siguin, per origen, la majoria de la població, mai els ha passat per pel cap demanar bilingüisme castellà-italià, ni classes en italià per al seus fills, ni que l’administració els atengui en italià. Aqueixa és la diferència amb molts (no tots sou iguals) dels forasters que estau a Mallorca.
ENVIT
- Friday, March 28, 2003 at 14:05:43 (CET)
cuando decis que no se integran, que quieren imponer sus costumbres, no pensais en la casa de baleares de argentina o la casa mallorquina, ellos siguen alli y quieren su tierra y sus costumbres y tambien quieren la tierra de acogida. vosotros no sabeis lo que es emigrar y Toni tu cultura no es extensa y el conocimiento todavia no lo has encontrado
un picaforte
- Friday, March 28, 2003 at 13:43:00 (CET)
Miércoles, 26 de marzo de 2003 Actualizado a las 00:29 Santa Margalida agilizará los trámites para que los extranjeros residentes puedan votar El alcalde Antoni Del Olmo se reúne con vecinos alemanes para escuchar sus quejas - «Esperamos que a partir de ahora se nos dé información en castellano», afirman HENRY PINTO SON SERRA DE MARINA.– El alcalde de Santa Margalida, Antoni del Olmo (PP), se reunió ayer en las oficinas municipales del núcleo de Son Serra de Marina con más de 30 residentes alemanes para tranquilizarlos y asegurarles que les ayudaría a gestionar su inscripción en el censo electoral para que pudieran ejercer su derecho a voto en las elecciones de mayo. Del Olmo estuvo acompañado por el teniente de alcalde Joan Ferragut, el nuevo delegado de Son Serra, Gustavo Aguiló y por Antoni Mayol Munar, jefe de la Oficina de Información a Extranjeros. Una de las preocupaciones desde hace semanas de los germanos son las elecciones municipales. «Desde que hemos sabido que hay elecciones queremos votar, sabemos que podemos pero nadie nos informó al respecto. Pensábamos que estando empadronados era bastante, pero ahora parece que no, y queremos poder votar , por lo que esperamos que nos ayuden», comentaron algunos vecinos. Sobre este asunto, el alcalde afirmó que «Antoni Mayol se ha informado al respecto y, si así lo solicitan, ayudaremos a gestionar la inscripción en el censo electoral a los residentes comunitarios de todos los núcleos del municipio para que puedan ejercer su derecho al voto», se comprometió Del Olmo. El primer edil de Santa Margalida se reunió con los ciudadanos alemanes para exponerles el plan que desde hace semanas desarrolla su Ayuntamiento. «Sabemos que ustedes también forman parte de nuestro municipio, conviven con nosotros y estamos para ayudarles, informarles y tratar en la medida de lo posible resolver sus necesidades, lo mismo que hacemos con los vecinos del municipio», manifestó el edil. Información en castellano Tanto Mayol como Aguiló tradujeron las palabras del alcalde, así como las quejas y preguntas de los alemanes. Estos aseguraron estar «satisfechos de que por fin se nos escuche, pagamos impuestos como los demás y tenemos por lo tanto los mismos derechos. Esperamos que a partir de ahora se nos dé información, si no puede ser en nuestro idioma, en castellano. Cuando decidimos venir lo hicimos a España y por eso aprendimos castellano y no catalán, pero con Toni (Mayol) y Gustavo (Aguiló) nos entendemos bien». Por otra parte, los residentes expresaron su preocupación sobre la construcción de la escoleta municipal. «No queremos que se construya en la zona de bosque dañando la naturaleza. Proponemos que se haga detrás del polideportivo o junto a las oficinas municipales». Al respecto, Ferragut comentó que «ahora los presupuestos están impugnados, pero la escoleta se hará, aunque sea de forma temporal. Luego veremos de hacerla en terrenos junto al polideportivo». Los alemanes se felicitaron ante esta propuesta porque «vemos que hay intención de hacerla en breve tiempo».
qualsevol es a davant d'un mallorquí
- Friday, March 28, 2003 at 12:51:55 (CET)
http://usuarios.lycos.es/alfonsocespedes/cespedes/aldia2000.htm ********************************** http://usuarios.lycos.es/alfonsocespedes/cespedes/aldia2001.htm *********************************** http://usuarios.lycos.es/alfonsocespedes/cespedes/aldia2002.htm ************************************************* http://www.arrakis.es/~foryou/cespedes/v_ironica.htm ********************************************** Per cert que per aquí qualcú hauria de fer una plana per a l’estil, amb molta d’investigació i fotocòpies de papers i de factures com les que hi ha aquí.
COM SE FINANÇA ASI <ILLAVOTENENCOONSDANARDONRATS>
- Friday, March 28, 2003 at 11:31:47 (CET)
Ho veis, com son aquests forasters?
CAGON SA COMANDERA DES FORASTERS
- Friday, March 28, 2003 at 11:20:57 (CET)
Només vull dir que els d'ASI volen provocar-nos perquè saben bé que així es radicalitzen les postures, i a ells els convé perquè ara com ara no tenen un nombre significatiu de persones que parlin d'ells, però si aconsegueixen aquesta radicalització sempre tendran defensors i atacants, i per tant trobaran un espai a la política municipal. Intenten fer una política en blanc i negre, amb defensors i atacants, quan el món és en colors i tonalitats. Jo els vull demanar als d'ASI: són un partit de dretes o d'esquerra? com interpreten ells valors com la convivència? com un saldo final d'una batalla entre dues llengües o com un multiculturalisme de la gent però amb una llengua que les vincula com a poble i amb una administració i institucions que usen i promouen la llengua? sobre quin nom rep aquesta llengua, posats a posar etiquetes més igual mentres se parli i no és perdi, i en darrer terme, contra la ignorància hi ha la cultura i el coneixement.
Antoni Ferrer Capó
- Friday, March 28, 2003 at 10:29:38 (CET)
Hacen en China un aparato para atrapar ladrones en 5 min. Y lo ponen en USA y cojieron 1,000.00 ladrones en 5 min. Lo ponen en Japon y cojen 6.000.00 en 5 min. Y lo ponen en el ayuntamiento de santa margalida y se lo robaron en 5 min. posdata policticos hijos de p....
un compi del follador de madres
- Friday, March 28, 2003 at 10:29:20 (CET)
A que nosabeis la diferencia entre es porc negre y el PSM , pues el color, pues por lo demas gruñen igual
pichilla de utrera o marringo
- Friday, March 28, 2003 at 10:23:24 (CET)
Si heu llevat el missatge d'en Cremat, per què no llevau el del marringo (perdó pichilla) de Utrera???
............
- Friday, March 28, 2003 at 10:13:50 (CET)
Mira, berul, si no t'agradam els vileros i la resta de mallorquins, ni la nostra manera de ser, ni el nostro idioma (fins ara has demostrat això) , ho tens bo de fer: li prens els atapins cap a "tu tierra" o "la de mis padres" on segur que tens "un cortijo", "casas", "huertos" i "olivares", on tots els fruits "son Mejores", i les cases "más amplias y luminosas", que és lo que mos repetiu totahora als mallorquins. Estam farts de sentir dir a tots els de la teva calanya (els que anau de "conquistadores españoles"), que si venguéreu a Mallorca era per fer-mós un favor als mallorquins, que no servim per res. Però no et pensis que m'exalt amb tu: va molt bé que escriguis per aquí, perquè així, de cada dia més, els mallorquins sabem com sou i com pensau i que voldríeu fer amb la gent mallorquina.
CAGON SA COMANDERA DES FORASTERS
- Friday, March 28, 2003 at 10:05:56 (CET)
Només vull dir que els d'ASI volen provocar-nos perquè saben bé que així es radicalitzen les postures, i a ells els convé perquè ara com ara no tenen un nombre significatiu de persones que parlin d'ells, però si aconsegueixen aquesta radicalització sempre tendran defensors i atacants, i per tant trobaran un espai a la política municipal. Intenten fer una política en blanc i negre, amb defensors i atacants, quan el món és en colors i tonalitats. Jo els vull demanar als d'ASI: són un partit de dretes o d'esquerra? com interpreten ells valors com la convivència? com un saldo final d'una batalla entre dues llengües o com un multiculturalisme de la gent però amb una llengua que les vincula com a poble i amb una administració i institucions que usen i promouen la llengua? sobre quin nom rep aquesta llengua, posats a posar etiquetes més igual mentres se parli i no és perdi, i en darrer terme, contra la ignorància hi ha la cultura i el coneixement.
Antoni Ferrer Capó
- Friday, March 28, 2003 at 10:04:56 (CET)
sus vamos a parar los pies nazi-onalistas, vais a perder el chollo de la poltrona. libertad, libertad, tarari tarara. jijijiji.
el forastero solitario
- Friday, March 28, 2003 at 10:03:51 (CET)
Si no quereis guerra, buscad soluciones. En el Dia del Mundo ayer viene una muy buena. Dice ASI. Dar asilo a Sadam en Baleares, hacerle un cursillo de 20 horas de CATALAN, afiliarlo al PSM, hacer un curso de API y darle una conselleria turismo para que pueda hacer tasaciones como las del derribo de Son Serra de Marina. VIVA ASI, Y SI NO OS GUSTA QUE OS DEN POR EL c......., PEDAZOS DE g..........
el pichilla de utrera
- Friday, March 28, 2003 at 09:52:04 (CET)
I sobre el tema de la Llei d'Impacte Ambiental, no aprovada gràcies als vots dels parlamentaris del PP i UM, i més coses, convidar-vos a que aneu a la web de Els Verds: www.elsverds.com
Antoni Ferrer Capó
- Friday, March 28, 2003 at 09:50:33 (CET)
Només vull dir que els d'ASI volen provocar-nos perquè saben bé que així es radicalitzen les postures, i a ells els convé perquè ara com ara no tenen un nombre significatiu de persones que parlin d'ells, però si aconsegueixen aquesta radicalització sempre tendran defensors i atacants, i per tant trobaran un espai a la política municipal. Intenten fer una política en blanc i negre, amb defensors i atacants, quan el món és en colors i tonalitats. Jo els vull demanar als d'ASI: són un partit de dretes o d'esquerra? com interpreten ells valors com la convivència? com un saldo final d'una batalla entre dues llengües o com un multiculturalisme de la gent però amb una llengua que les vincula com a poble i amb una administració i institucions que usen i promouen la llengua? sobre quin nom rep aquesta llengua, posats a posar etiquetes més igual mentres se parli i no és perdi, i en darrer terme, contra la ignorància hi ha la cultura i el coneixement.
Antoni Ferrer Capó
- Friday, March 28, 2003 at 09:45:37 (CET)
Es mestre. Lliçons de Mallorqui (Lliço primera) : compixar els mallorquins. En arribar a Mallorca, una de les primeres necessitats d’un foraster es anar a pixar, o no?. Que hi queda d’aple, un quant ha acabat!!! Hi va son pare amb so menut i li explica com pixem aqui! Instruccions: Per pixar dret millor sis que set, en crida mitja dotzena: aguanteu aqui que he de pixar!!. Amb aquesta mostra queda ben clar, i abans de roar, li diu : AIXI!!!. Soy Maestro. Lecciones de aprender Mallorquin : Lecsión primera; Buenas costumbres a observar. Al llegar a PPalma (en arribar no van a Mallorca, tots van a Palma), la PPrimera PPaPPa fara una demostrasión al niño, que de modales sepa como aca se hase de pissssspisssssoPISSSSSSoePSSSSSSIBPSOEE sin mojarse. Hijo, aca que te la agarren seis CPUnidos, mira como: ASI!!! Demà, lecsion dos: Pa amb Oli per untarnecesidad serà mear. UMmm que bueno!! En vasiar!!.
PUEBLO ASI SINADO
- Friday, March 28, 2003 at 00:05:10 (CET)
Permitanme hacer cabalas, Señoras y Caballeros. Pensando estaba yo, foraster que nada tengo, en hacerles un favor a Vdes., Vileros. Veran como: Habia pensado votar a los de siempre, y sin embargo se me ocurre, que ante tanta crisis de guerra hace falta una reflexión, doble sea esta, así lo creo necesario; me decia yo que en poco, si esto sigue así, debiera coger carro, montar en barco y pa mi tierra (allà se vive bien, aunque para saber eso, hizome falta pasar por este infierno). Votar puedo aqui y, la verdad, tanto me da como se maten Vdes. cuando yo no esté; así pense dejarles, en agradeciemiento, un regalo: Votaré ASI, porque?. Si otros como yo, carro y barco coger han, concejales, forasteros, incluidos iran, descuenten esos y verán lo bien parado que les sale. Ahora, para no mas errar, me queda averiguar, no sea que de ASI también, el cabecilla sea vilero.
Yo ASI
- Thursday, March 27, 2003 at 23:42:18 (CET)
http://usuarios.lycos.es/alfonsocespedes/cespedes/aldia2000.htm ********************************** http://usuarios.lycos.es/alfonsocespedes/cespedes/aldia2001.htm *********************************** http://usuarios.lycos.es/alfonsocespedes/cespedes/aldia2002.htm ************************************************* http://www.arrakis.es/~foryou/cespedes/v_ironica.htm ********************************************** Per cert que per aquí qualcú hauria de fer una plana per a l’estil, amb molta d’investigació i fotocòpies de papers i de factures com les que hi ha aquí. INFORMACIÓN DE ASI
Así, o Asa... así somos
- Thursday, March 27, 2003 at 23:14:13 (CET)
No he vist cap idea, cap argument que toqui de peus en terra de vos "Zorrito". Ho provaré com ho demanau, educadament : RES DEL QUE DEIS, NI DEL QUE REPRESENTEU, MEREIX CAP CASTA D'ATENCIÓ per la meva part. Esper que ja hagueu mostrat tot el llautó de que sou capaç, i que aquest poble tengui els dits de front necessaris per veure-ho. Per mi no mereixeu mes atenció, per mi estorbeu la Pau, fent servir les artimanyes que menajeu. No condem els atacs amb ous a uns assassins, i vos faig del mateix bàndol a vos: capaços de democràcia parlar, demanar respecte, educació... mentre matau??. Aquesta no vos coneix "zorrito", però heu triat un NIK que fa honra a la pell que lluïu.
Vilera
- Thursday, March 27, 2003 at 23:05:32 (CET)
Sorrito, quins collons, i tu per què no critiques LES MORTS de civils indefensos a Irak (ja no et dic l'atac, perquè ja veig que no ho faries)? O per paga acompares tirar ous i pedres (que jo ho conden) amb MATAR gent que no té res a veure amb cap guerra?
ENVIT
- Thursday, March 27, 2003 at 22:01:59 (CET)
Quina vergonya cremat, quina vergonya cremat, quina vergonya
En Tolo
- Thursday, March 27, 2003 at 21:53:31 (CET)
Veo que mi hermano cremat, ya ha sacado toda su sabiduria y educación. Por cierto, no he visto a nadie condenar los actos vandalicos, agresiones etc..., a miembros del PP, (yo las condeno rotundamente) por parte de grupos ¿.............? es intolerable y denigrante en una democracia, ( Todo no vale)en este debate,no sesi es que estais de acuerdo con ello o que. Tambien le pediria al moderador de este debate, no deje sacar estas cosas como las de cremat, ya que no llevan a ningun sitio y si os pido mas argumentos como los de vilero, ya que es verdad que se puede discrepar, discutir pero con educación, si no es así uno demuestra lo que es .....
zorrito
- Thursday, March 27, 2003 at 21:47:58 (CET)
Per favor, llevau el missatge d'en Cremat
....
- Thursday, March 27, 2003 at 21:34:48 (CET)
estic molt d'acord amb que tots com a essers individuals tenguem una opinió divergent del que significa per a cada ú la identitat com a poble. Crec que hauriem de ser capaços d'exposar-la (no imposar-la) i de que cada ú tingués dret a escollir. El que no me cap dins el cap es llegir opinions com les del Zorrito, on s'intenta renegar del poble, identitat i arrel propi, que fa que ens diferenciem dels altres, i vulgui esser com una cabreta més del ramat que el pastor fa anar allà on vol. Després de totes les imosicions centralistes i tots els intents de desvirturar la nostra identitat, vegin decrets de nova planta o que els ancians els contin damunt damunt el que sentien en temps de la dictadura, m'agradaria que aquests senyors d'ASI s'aturassin a pensar un moment si volen avançar o be tornar a temps on expresar la teva opinio era simple i senzillament sentència de mort.
un vilero
- Thursday, March 27, 2003 at 21:00:39 (CET)
I ja sé que som més llarg que un dia sense pa o una nit fora operasión trumfo, però a la meva primera resposta an es sorro/fox havia fet errades que el cap giraven, així és que el tgorn a afferrar corregit (vos ne deman excuses!) FOX, sabem qui és el cap de llista, un vilero que està a Can Picafort. Sabem més coses: segons conten per la Vila, es cap de llista d’ASI se volia presentar a totes passades, i no el varen voler enlloc, ni per UM ni pes PSOE. Així és que ha hagut de cercar partit. Lo que no sabem si ha renegat de vilero així com ha renegat de mallorquí. Perquè, per molt que diguen es d’ASI, des mallorquí-català se’n toquen ben molt molt es collons. L’utilitzen com a recurs, incitant a l’anticatalanisme entre mallorquins desinformats, amb tota sa questió de si mallorquí o català, però ells lo que volen és que es foraster-castellà sigui sa llengo de Mallorca. Pentura hauran de canviar es discurs, però tothom que ha seguit ses seves campanyes i sa seva gestió a s’Ajuntament de Llucmajor sap quines han estat ses seves inciatives. ¿O és casualitat que sa seva campanya a ses passades fos “pon un forastero en el Parlament”, o que tenguen una revista que se digui “el forastero”?. De casualitat, res de res. Parlen de bilingüisme, idò bé, jo vos diré quin bilingüisme és es que volen: es foraster que parlin es foraster i es quatre mallorquinets parlant en mallorquí a sa família i per quatre coses simpàtiques, i en veure un foraster, a acotar es coll i a parlar es foraster. I vull deixar clar que jo no pens que es mallorquins siguem millors que ningú ni cap altra gent, però que també tenc clar que es mallorquins tenim una cultura i una llengua pròpia (li diguem català, mallorquí, vilero o picaforter). I pens que sa gent que vé aquí de defora, vengui d’on vengui, té es DEURE MORAL d’integrar-se, o d’almanco respectar-mós. Perquè, no fer-ho així, és pensar que es mallorquins som gent de segona, i vos diré per què: si un foraster se’n va a Alemanya o Anglaterra, bé que aprendrà s’alemany o s’anglés, i no li passarà mai pes cap demanar bilingüisme de cap casta. ¿Que sa Constitució espanyola diu que es castellà (que a Mallorca anomenam popularment foraster, perquè NO és d’aquí, perquè és de fora) és sa llengua oficial de tot s’estat? Vera és. Tan vera com que sa legislació, entre ella es nostro estatut, distingeix entre llengües pròpies (ses parlades històricament a un lloc, i que són per això mateix ses pròpies de sa gent d’allà) i ses oficials (que poden ésser oficials, però no pròpies d’allà). Sa nostra llengua, sa pròpia de Mallorca, és aqueixa que li deim mallorquí o CATALÀ, tant m’és es nom, però sé ben cert que es castellà (foraster) no és propi de Mallorca. Gens ni mica. Cap des nostros majors el sabia parlar ni era necessari. El mos imposaren per llei i mos prohibiren sa nostra. Ara tots hem de sabre parlar es foraster, i mira, ho d’acceptar legalment, com també he d’acceptar legalment que es forasters i es seus descendents se puguin passar legalment tota sa seva vida aquí sense entrendre (ja no dic parlar) ni una paraula de mallorquí. Però MORALMENT trob que això és una imposició absoluta, i que almanco i com a poc tothom hauria de tenir es deure de coneixer-les totes dues. I si em deixassin triar a mi es mallorquí/català seria s’únic idioma oficial, de sa mateixa manera que es castellà és s’unica llengua oficial de Valladolid, i no passa res. Perquè, an es d’ASI no els molesta cap IMPOSICIÓN CATALANISTA, com diuen ells. Ells, i no s’amaguen de dir-ho, voldrien que s’ensenyament en sa nostra llengua fos voluntari. En definitiva, que tots es forasters i es seus descendents puguin anar de forasters, no integrar-se i deixar de banda es mallorquí, i ser ets amos de Mallorca. Se’n toquen ben molt es collons des mallorquí. Al cap i a la fi, no és sa seva llengua. ENVIT
ENVIT
- Thursday, March 27, 2003 at 19:24:43 (CET)
“Pensad cual es vuestro tope de representación en las islas” Ho veus com tens mentalitat de colonitzador i de conquistador castellà! Ja dones per fet que es sostre electoral des partits mallorquins som sa població que provenim de gent que ja vivia a Mallorca abans des turisme, quant tothom parlava es mallorquí, es de “la reserva”. Idò no, sorrito. Hi ha molta de gent amb arrels forasteres, com gent que t’ha respost aquí mateix, que són ben mallorquins, que parlen en mallorquí i se senten mallorquins. Ells volen ser d’aquí, i ho són, i no renuncien a les seves arrels. Per què una cosa és ser foraster (o alemany, o moro, o murero, o sud-americà d’origen i una altra cosa és ser-ho d’actituds, com ho ets tu i molts del teus, que imposau sa vostra llengua i sa vostra cultura a indrets, com Mallorca, que sempre havíem tengut com a única llengua i cultura sa nostra).
ENVIT
- Thursday, March 27, 2003 at 19:21:38 (CET)
“ademas pensais que solo tienen derecho a vivir aqui los que comulgan con vuestras ideas y si no Barco de rejilla” No, sorrito. Pensam que tothom té dret a viure aquí, però mentres s’integri o almanco mos respecti. I jo, particularment, pens que és a voltros a qui vos feim ràbia es mallorquins (¿o t’han fuit des cap coses que diuen per Can Picafort, com “que bonita sería Mallorca si no fuera por los mallorquines” o “mallorquines a la reserva”?). I també pens que, si voleu ser forasters (o alemanys, o moros, o lo que sigui) i viure a Mallorca, ho podeu fer, però mai de mai reclamar sa condició de mallorquins. Per ser mallorquins heu de sabre parlar es mallorquí i parlar-lo, de sa mateixa manera que per ser anglès han de parlar s’anglès. I sobretot, recorda que si tu ets foraster de fets i actituds és perquè tu ho vols ser. Ets tu qui no vols ser mallorquí.
ENVIT
- Thursday, March 27, 2003 at 19:20:42 (CET)
“( Tendra algo que ver las subvenciones que recibe la fundación del PSM o la OCB desde Cataluña)” Mira, si donen subvencions a fundacions i obres, explica-les, i diguès si són il·legals o no. Però fes una cosa, per què no mos explica com se finança ASI? T’ho dic perquè he mirat ses planes d’internet de més a baix i, si diuen ver, no pareix que es finançament d’ASI sigui gaire legal.
ENVIT
- Thursday, March 27, 2003 at 19:19:17 (CET)
“Se que vosotros pensais que solo son mallorquines los que hablan la lengua Catalana,y que los demas son unos forasterots.” Mira, se coneix d’una hora enfora que no ets mallorquí, perquè sabries que tenim per mallorquins es qui parlen es mallorquí i per forasters es qui parlen es foraster. Si no ho creus, mira es diccionari català-valencià-balear, i més concretament s’entrada foraster, i veuràs que posa persona de naixement o llengua castellana. Jo no sé si ets un forasterot, però foraster sí. I una persona com tu, que se veu que té cultura i que entén es mallorquí, que no el vulgui parlar o escriure, mostra ben a les clares que no du idea ser mallorquí. Tu ets foraster de condició i per decisió pròpia. Si vols ser foraster, no seràs mallorquí. Ets tu que ho tries.
ENVIT
- Thursday, March 27, 2003 at 19:18:25 (CET)
“y otra cosa mirad el Set Dies, la entrevista de Jaume Matas y a la pregunta del bilinguismo mirad lo que dice” No importa mirar res: ja sabem que teniu bones relacions amb so PP.
ENVIT
- Thursday, March 27, 2003 at 19:17:42 (CET)
“he leido muchos mensajes que hablan de la nostra Llengua, pues bien por que no la llamais por su nombre, os pregunto ¿cual es nuestra lengua?. “ Mira, sa nostra llengua és aqueixa que li deim mallorquí (nom popular mallorquí) o català (denominació científica). Sa que no és nostra és es foraster (nom popular mallorquí) o castellà (denominació científica). Si un idioma és mallorquí i s'altre és foraster, deu ésser ben clar quin és d'aquí, o no? És que demanes unes coses, sorretlo! I et diré una cosa, perquè veig que no la saps, o mos vols fer creure que no les saps: ses denominacions científiques i sa identitat de ses llengües són coses de ses universitats i de ses acadèmies, que tenen ben clar (s'espanyola inclosa, per cert) que sa llengua parlada a ses Balears, a Catalunya i a València és sa mateixa. Es mallorquins –se coneix que tu no ho ets, perquè a això ho sabries- deim forasters an es qui parlen en foraster, però mai de mai hem tengut per forasters es de Menorca, de València, d’Eivissa, de Catalunya i de Formentera. No et diré si som sa mateixa gent, germans o cosins germans, això va a gust de cadascú, però tothom té clar que aqueixa gent no són forasters, com ho ets tu i s’idioma que parles (que no és ni millor ni pitjor que ets altres, això que quedi clar, però és foraster).
ENVIT
- Thursday, March 27, 2003 at 19:17:05 (CET)
No puc aguantar ses ganes de respondre a es sorro, i ho faré per parts. Perdonau-me per ser tan llarg.
ENVIT
- Thursday, March 27, 2003 at 19:16:26 (CET)
he leido muchos mensajes que hablan de la nostra Llengua, pues bien por que no la llamais por su nombre, os pregunto ¿cual es nuestra lengua?. y otra cosa mirad el Set Dies, la entrevista de Jaume Matas y a la pregunta del bilinguismo mirad lo que dice. Se que vosotros pensais que solo son mallorquines los que hablan la lengua Catalana,y que los demas son unos forasterots,( Tendra algo que ver las subvenciones que recibe la fundación del PSM o la OCB desde Cataluña) ademas pensais que solo tienen derecho a vivir aqui los que comulgan con vuestras ideas y si no Barco de rejilla.Pensad cual es vustro tope de representación en las islas y al PSOE decirle que vende a sus votantes al mejor postor, ahora pide el voto es foraster, mientras en cuatro años solo se ha dirigido a ellos en llengua Catalana.
El Zorrito
- Thursday, March 27, 2003 at 13:34:16 (CET)
He llegit s´escrit que fa "Es Comite", aixo es es problema a la vila que sempre se vota a n`es partit (UM,PSOE,PP) per amiguisme, o perque jo soc d`aquell o d`aquest, com sifos un equip de futbol i tots els seus partits com els equips de futbol tenen els seus ULTRAS RADICALS (per desgracia), poques vegades se vota amb seny o per millorar el pobla, no crec que ningu miri els seus programes ni cap programa, si ho fesam crec que tots votariam aixi com ens dictes la nostra conciencia i pel be del nostra municipi. Esteim cansats de bregues de politics, estafes, mentides, i de gent que se vol fer passar per sante i domes mira per ell. Tambe trob COMITE(NICK) que aixo de dir a n`es partit d`es PSM o tractar-los d`aquests quatre nous es un poc faltar-lis al respecta i pot-esser ten duras un bona sorprese, per que si no perque no els escoltes antes de decidir el teu vot (que ja tens decidit) i en parlam. Respecta a la gent d`ASI, no es tic gens d`acord amb lo que prediquen, pero jo personalment no em fan gens de graci, si per mala sort entran al nostre Ajuntament (Deu o qui sigui que ens guardi d`aquesta feta) poren fer un bon desastre, i no pens que sigui una cosa tant mala de fer que passi, perque a Ca`n Picafort he hi tenen molts de votants que se deixaran enguenar per ses tonteries que diven.
Drow
- Thursday, March 27, 2003 at 12:46:06 (CET)
Va per es comite (nick), a veure tu que vas de nacionalista, primer hauries d'aprendre a escriure bé el català o mallorquí. I si no llevau a ne'n mon... i en ri... de ses llistes no fareu res que ja sabem el seu curriculUM.
IDO QUE TE PAREIX
- Thursday, March 27, 2003 at 10:42:19 (CET)
Ja ho veig, abans ho deien, es a mallorcaweb. Si que es patetic aquesta genteta. I encara hi ha en Monjo a UM, vols dir, Vilera? en Font diu a Sa Granja que si es necessari el posara des darrers o llevara si troba jovent abastament.
Beot
- Thursday, March 27, 2003 at 00:03:24 (CET)
Sabeu a on es la web d'UM o no? m'havien dit que era al servidor dSR onformatica i no ho trob, sabeu a on ho puc veure?
Beot
- Wednesday, March 26, 2003 at 23:37:12 (CET)
voltros vos pensau que tot es PP y PSOE o aqets cuatre nous. Ja vorou que pasa. Noltros tenim molta de gent que no vol sabre res de ningu mes i que sempre mos an votat y mos votaran y mes de nous joves perque em feta sa daichona a intenet noltros.
Al comite
- Wednesday, March 26, 2003 at 23:33:39 (CET)
voltros vos pensau que tot es PP y PSOE o aqets cuatre nous. Ja vorou que pasa. Noltros tenim molta de gent que no vol sabre res de ningu mes i que sempre mos an votat y mos votaran y mes de nous joves perque em feta sa daichona a intenet noltros.
Al comite
- Wednesday, March 26, 2003 at 23:31:46 (CET)
a on és la web d' UM, ho sabeu?
Beot
- Wednesday, March 26, 2003 at 23:23:53 (CET)
que te penses muniato, a UM tanim gent am moltas ideas y en faram un altra de pograma
al comite
- Wednesday, March 26, 2003 at 23:21:55 (CET)
«Su voto en contra de esta ley constituye un aviso para los votantes en las elecciones autonómicas del 25 de mayo» - «Para UM la protección del medio ambiente ha sido sólo un instrumento de márketing, cuando Baleares debería contar con una legislación mínima en temas de medio ambiente»
I ara que farem, amb so pograma???, tant be com havia quedat!!!
- Wednesday, March 26, 2003 at 23:17:18 (CET)
Que passa Toniet ???. "MUNAR SE ALIA CON EL PP Y HUNDE LA UNICA LEY AMBIENTAL DE LA LEGISLATURA". Que és de fort això, eh! Toniet... no ho trobes???. Mira, mira que diu!!!. ASI no anam, tots plegats amb el PPerò que trobes???.
UMumar se desmarca de UMonjo, i UMonjo se queda ASI!!
- Wednesday, March 26, 2003 at 23:16:02 (CET)
gracis del olmo per sa carpr dance que fas a la vila, es divendres i es disabte despres de sa misa, sa podra a profitar per a discoteque, es un geni no el mos merexem a na quest batle GRACIS DEL OLMO.
NOFRE <CAPERUSITA>
- Wednesday, March 26, 2003 at 23:14:56 (CET)
Que, Cifre!!, estàs tranquil ??
Vilera
- Wednesday, March 26, 2003 at 23:07:34 (CET)
Ohh!! Toniet, que ha passat???. Sa Princesa Costitxera no va prendre nota del programa que heu llençat ?? (Menos mal que varem posar “provisional”, ehh!!). Que ho has vist que ha fet avui... s'ha desmarcat!!. I mira que li havíeu donat per escrit, al programa, i amb web!!! lo del programa i el que havia de fer amb la defensa del medi ambient.... és gros, ehhh!! amb l’edat haurà tornat un poc curta de vista i no ho haurà llegit be al programa de La Vila ??. Be!! digues a en Joan (l'amo en Joan), que hi parli.... i que li foti una bona Monjotada (*) de cap... ja en parlarem un poc mes envant... ara ja m'adormiria, Toniet. */ Monjotada : Diguis d'una menjada (*i un) de cap de Monjo, per "aclarir-li" el cap, perquè "!!TU NO M'HAS ENTES, EL QUE JO VOLIA DIR!!". * i un/ Menjada : diguis d'una reunió que precedeix una Monjotada.
Vilera
- Wednesday, March 26, 2003 at 23:04:42 (CET)
En Joan Mascaró Fornés deia que: "Hi ha molt a fer: a la família, a l'església, a l'escola, a la vida social, a fer comprendre que l'amor, comprensió i estudi de l'idioma de les Illes, idioma català, és font d'alegria i cultura." "Si pensau escriure literatura, sigui novel·la o poesia o altra literatura, en llengua diferent de la terra allà on viviu anau completament desorientat (...) La nostra tradició, la nostra ànima, la nostra cultura via del poble, no és castellana, ni andalusa, ni gallega, ni murciana: és mallorquina. Jo sent un gran amor per Castella i la llengua castellana, estim i admir el seu gran valor, Castella podrà ésser més o més poc que Mallorca, però una cosa és evident: no és ni pot ésser mai la mateixa cosa. Hi ha moltes mares en el món, cada persona té la seva, totes són dignes del nostre respecte; de la nostra simpatia i del nostre amor en Déu; però hem tingut una mare única. Voler dir que entre elles i nosaltres no hi ha una relació també única és enganyar-nos, és anar contra la veritat. Ara bé, si un de nosaltres se'n va a viure a terres castellanes, o un com jo a terres angleses, vivint sempre en un ambient castellà o francès o anglès, o el que sigui, aleshores pot arribar a empeltar una branca d'una altra cultura a la nostra, i el nostre arbre pot donar dues fruites, com un ametler pot donar ametles i albercocs. Joseph G. Conrad era de Polònia i fins al 21 anys no sabia anglès. Vengué a Anglaterra, va ésser capità de nau anglesa, va adoptar la llengua anglesa i va arribar a ésser un dels primers novel·listes en llengua anglesa moderns. Però si ell, vivint a Polònia, hagués escrit en anglès, hauria estat una cosa absurda. És la cosa absurda i monstruosa d'unes escoles a terres que parlen la llengua d'en Ramon Llull i del rei en Jaume, on s'ensenya el francès i l'anglès, i d'altres coses poc o molt -més poc que molt!- però n'ensenya una paraula de llengua i literatura pròpies [l'escrit és del 1948].
VISCA MALLORCA I VISCA LA VILA
- Wednesday, March 26, 2003 at 22:31:56 (CET)
Així és com se presenten els d'ASI a la seva web (http://www.asi-ib.com). com uns angelets, “sin imposiciones” i molt “bilingues”; és a dir, tot, absolutament tot en foraster i contra l’ensenyamewnt en la nostra llengua. **************************** Qui vulgui llegir una plana, escrita per un exconcejal seu que expulsaren, en la qual s’indica com se finança ASI i quins beneficis en treu el senyor Rabasco, que miri http://usuarios.lycos.es/alfonsocespedes/cespedes/aldia2000.htm ********************************** http://usuarios.lycos.es/alfonsocespedes/cespedes/aldia2001.htm *********************************** http://usuarios.lycos.es/alfonsocespedes/cespedes/aldia2002.htm ************************************************* http://www.arrakis.es/~foryou/cespedes/v_ironica.htm ********************************************** Per cert que per aquí qualcú hauria de fer una plana per a l’estil, amb molta d’investigació i fotocòpies de papers i de factures com les que hi ha aquí.
INFORMACIÓ D'ASI
- Wednesday, March 26, 2003 at 22:10:50 (CET)
FOX, sabem qui és el cap de llista, un vilero que està a Can Picafort. Sabem més coses: segons conten per la Vila, es cap de llista d’ASI se volia presentar a totes passades, i no el varen voler enlloc, ni per UM ni pes PSOE. Així és que ha hagut de cercar partit. Lo que no sabem si ha renegat de vilero així com ha renegat de mallorquí. Perquè, per molt que diguen es d’ASI, des mallorquí-català se’n toquen ben molt molt es collons. L’utilitzen com a recurs, incitant a l’anticatalanisme entre mallorquins desinformats, amb tota sa questió de si mallorquí o català, però ells lo que volen és que es foraster-castellà sigui sa llengo de Mallorca. Pentura hauran de canviar es discurs, però tothom que ha seguit ses seves campanyes i sa seva gestió a s’Ajuntament de Llucmajor sap quines han estat ses seves inciatives. ¿O és casualitat que sa seva campanya a ses passades fos “pon un forastero en el Parlament”, o que tenguen una revista que se digui “el forastero”?. De casualitat, res de res. Parlen de bilingüisme, idò bé, jo vos diré quin bilingüisme és es que volen: es foraster que parlin es foraster i es quatre mallorquinets parlant en mallorquí a sa família i per quatre coses simpàtiques, i en veure un foraster, a acotar es coll i a parlar es foraster. I vull deixar clar que jo no pens que es mallorquins siguem millors que ningú ni cap altra gent, però que també tenc clar que es mallorquins tenim una cultura i una llengua pròpia (li diguem català, mallorquí, vilero o picaforter). I pens que sa gent que vé aquí defora, vengui d’on vengui, té es DEURE MORAL d’integrar-se, o d’almanco respectar-mós. Perquè, no fer-ho així, és pensar que es mallorquins som gent de segona, i vos diré per què: si un foraster se’n va a Alemanya o Anglaterra, bé que aprendrà s’alemany o s’anglés, i no li passarà mai pes cap demanar bilingüisme de cap casta. ¿Que sa Constitució espanyola diu que es castellà (que a Mallorca anomenam popularment foraster, perquè és d’aquí, perquè és de fora) és sa llengua oficial de tot s’estat? Vera és. Tan vera com que sa legislació, entre ella es nostro estatut, distingeix entre llengües pròpies (ses parlades històricament a un lloc, i que són per això mateix ses pròpies de sa gent d’allà) i ses oficials (que poden ésser oficials, però no pròpies d’allà). Sa nostra llengua, sa pròpia de Mallorca, és aqueixa que li deim mallorquí o castellà, tant m’és es nom, però sé ben cert que es castellà (foraster) no és propi de Mallorca. Gens ni mica. Cap des nostros majors el sabia parlar ni era necessari. El mos imposaren per llei i mos prohibiren sa nostra. Ara tots hem de sabre parlar es foraster, i mira, ho d’acceptar legalment, com també he d’acceptar legalment que es forasters i es seus descendents se puguin passar legalment tota sa seva vida aquí sense entrendre (ja no dic parlar) ni una paraula de mallorquí. Però MORALMENT trob que això és una imposició absoluta, i que almanco i com a poc tothom hauria de tenir es deure de coneixer-les totes dues. I si em deixassin triar a mi es mallorquí/català seria s’únic idioma oficial, de sa mateixa manera que es castellà és s’unica llengua oficial de Valladolid, i no passa res. Perquè, an es d’ASI no els molesta cap IMPOSICIÓN CATALANISTA, com diuen ells. Ells, i no s’amaguen de dir-ho, voldrien que s’ensenyament en sa nostra llengua fos voluntari. En definitiva, que tots es forasters i es seus descendents puguin anar de forasters, no integrar-se i deixar de banda es mallorquí, i ser ets amos de Mallorca. Se’n toquen ben molt es collons des mallorquí. Al cap i a la fi, no és sa seva llengua.
ENVIT
- Wednesday, March 26, 2003 at 19:37:10 (CET)
No si sabeu vileros que es que de primer i de segon en el partit de "ASI" son dos mallorquins d'arrel i ademes es nombre 2 es vilero. Abans de xerrar informau-vos per favor. Amb això no vull dir que estigui a favor o en contra d'aquest nou partit , però volia dir sa meva.
FOX
- Wednesday, March 26, 2003 at 18:20:37 (CET)
ASI O CARA AL SOL CON LA CAMISA NUEVA POZZZNO
TOPO
- Wednesday, March 26, 2003 at 18:09:08 (CET)
Ens hem vists obligats a eliminar el missatge de "l'aniquilador" degut a que no ha respectat les normes del debat. Advertim que d'ara a endavant no deixarem passar actituds explícitament violentes.
webmaster@lavila.org
- Dissabte, 1 de març, 2003 at 20:30:12 (CET)
Aquesta va per es zorrito o bé, els de ASÍ: Què dirien els senyors de la península, a qualsevol indret, on es parla el castellà, si un parell de mallorquinets vulguessin tenir l'oportunitat, de poder triar la "llengo"-com diuen vostès-per l'educació dels seus fills, per emplenar documents dirigits a institucions del govern,etc,,,,etcétera... Serien escoltats? o per ventura es Mallorquí-com també diuen vostès- no mereix tal respecte? S'han posat qualque vegada en la nostra pell?Nosaltres per el contrari, sí que ho feim, i per respecte a una persona venguda de fóra, ens solem adreçar-nos en castellà, anglès i igualment amb alemany,-no vos pensau que les domini totes- això sí, o al manco jo, els don de plaç mitj any per la integraciò, si al final d'aquest, no han fet l'esforç d'acostar-se a la meva cultura, idioma, tradicions, és que les menypreen, per tant senyors/es dels ASÍ, com es sentirien vostès si menypreassin la seva cultura, idioma, i tot el que dur darrera? Ah!, i això de que viatgem, crec, o al manco per tot el meu voltant sé, que quan viatjam, intentam absorvir, tota la cultura(història, idioma, problemàtica, etc...) sigui a on sigui, és a dir, ens integram al lloc que visitam, sap per a on vaig senyor zorrito. A diferència de vostès, que el que han fet no és una visita de pas, sino que la visita, és per quedar-s'hi, i en cap moment han fet passes per aprendre, visiti més senyor zorrito, però miri de combregar amb els seus consells, acostis al lloc on viu, a la seva gent, la seva història, arrels, i veurà com tot té un perque. En cap moment tenen dret a separar més el municipi del que ja està, vostès són els radicals i els separatistes.
BOSQUETA
- Wednesday, March 26, 2003 at 14:01:47 (CET)
La verdad no entiendo lo que quereis decir que va pasar en el municipio con ASI. No sabia que el nacionalismo que os ciega os de dotes de videncia y tampoco sabia que vosotros fuerais los creadores de Coesion Social. Vosotros entendeis que mientras no se proteste, que mientras no reclames habra coesion, pero si lo haces y lo haces en castellano, eres un nazi. Pues a lo mejor os llevais una sorpresa y vereis que el mundo no termina en sineu o Maria de la Salud. un consejo, que viajeis y conoced gente. Un saludo a Toni Mas, que no te afecten los ataques de extremistas e iluminados. yo no tengo sus mismas ideas, pero es una persona con un corazon y una bondad extrema, y eso no tiene precio.
El Zorrito
- Wednesday, March 26, 2003 at 13:00:28 (CET)
Segons el diario de Mallorca, "ASI entra en la esfera política y presenta lista. La Agrupación social independiente (ASI) rompe la monotonía de partidos y se presenta a las elecciones con Rafel Sastre al frente. El candidato tiene estudios de magisterio y trabaja como jefe de recepción. Es muy conocido por haber presidido el club de tenis Pegafort.". També diuen que s'hi presenta un que escriu a aquest fòrum amb el nick de "el zorro". "La Agrupación social independiente (ASI) rompe la monotonía de partidos", és cert, però també la cohesió social. I començaran els conflictes entre mallorquins i forasters.
MALES NOVES
- Wednesday, March 26, 2003 at 09:38:53 (CET)
VULL SOMIAR; QUE VISC AL MEU POBLE "SANTA MARGALIDA" QUE REB ELS SERVEIS DE CULTURA,ESPORTS,SANITARIS MEDI AMBIENTALS JUTS I ADIENTS. QUE NINGU S'ENBUTXACA ELS NOSTRES DOBLERS, QUE L'AJUNTAMENT SAP VALORA EL QUE REALMENT ES, QUE UN POBLE PENSI QUE ET MEREIXES ADMINISTRAR EL SEUS BENS I SERVEIS I QUE INTENTI SOLVENTAR ELS CONFLICTES CULTURALS I SOCIALS QUE SORGEIXEN A UNA SOCIETAT CADA VEGADA AMB MES DIVERSITAT.
ATENAB
- Tuesday, March 25, 2003 at 18:27:10 (CET)
MILLORES EN SERVEIS CULTURALS I ESPORTIUS.EL JOVENT TAMBE EXISTEIX
MARGALIDA
- Tuesday, March 25, 2003 at 18:16:31 (CET)
ALGU EM POT DIR SI ALGUN DIRIGENT DEL PP S'INTERESSA PERSONALMENT PELS EFECTES DE LA GUERRA O SI NO TE TEMPS PER AIXO I TE PREOCUPACIONS MES DE BUTXACA?
lo de sempre
- Tuesday, March 25, 2003 at 13:57:43 (CET)
ALGU EM POT DIR SI HI HAVIA QUALQUE DIRIGENT DEL PP A LA MANIFESTACIÓ DE DIUMENGE DAVANT DE L'AJUNTAMENT?? SI LA RESPOSTA ES NO, PERQUE???
espantat
- Tuesday, March 25, 2003 at 11:44:43 (CET)
Què en trobau del que diu UM a la seva web? Té a veure amb la seva actuació d'ençà que són a l'Ajuntament? A mi, personalment, m'agrada el seu candidat, però ¿quins seran els altres candidats? Què en trobau? Vengau, xerrau, que heu perdut la miula! http://www.mallorcaweb.net/um/ Projecte Polític Petit Avanç Volem treballar bàsicament en tres eixos: 1. Canviar la manera de fer política que hem tingut fins a les hores d'ara. Es més que necessari un canvi d'imatge. El que realment interessa al poble és una filosofia de governar en què el més importat és el concepte de servei als ciutadans, amb sensibilitat social, realista i sense cap tipus de confrontació externa. No podem oblidar que el nostre municipi està format per tres nuclis de població. 2. Tenir molt clar que el nostre municipoi es resseu damunt aquests tres grans pilars en què es barregen la tradició ( tenim 770 anys al darrere ), l'oci i el negoci ( necessitam empresaris hotelers, de la restauració, de l'oferta complementària, de la construcció, ... ) i la natura ( tenim un indret on encara es mostra la natura amb tota la seva força i que no li podem fer malbé de cap de les maneres ). Hem de treballar tots junts per un progrés sostenible a pesar que darrerament hi ha alguns grupets que es dediquen més a la confrontació que a la unió. No sé el perquè ni en nom de qui, però el que si és cert és que o els estimam a tots o no n'estimam a cap. 3. Quin projecte de futur volem per al nostre poble. Hem de dinamitzar la societat civil obrint una via de diàleg entre les institucions municipals, associacions i ciutadans per esbrinar quin tipus de futur volem per als nostres fills i els nostres néts. S'estam fent coses, ... però i ... la nostra llengua, la nostra cultura, el nostre tarannà vilero, els nostres joves, l'esport femení, la integració dels nous vinguts, ... , queden molts d'interrogants als que volem donar resposta.
envit
- Tuesday, March 25, 2003 at 09:19:17 (CET)
Model de DENÚNCIA CONTRA AZNAR per a completar i presentar en el jutjat de guàrdia de la teva ciutat, perquè en et segellin una còpia. No té costos econòmics ni de cap altre tipus: La Sra. /El Sr. ______________________________________________, veïnat de la ciutat de ______________________, amb domicili en ___________________________________ Comparec davant el Jutjat i de la millor manera que sigui procedent en dret, DIC: Que amb aquest document formul aquesta DENÚNCIA per escrit pels delictes prevists en els articles 590, 591, 595 i 588 del Codi Penal. Aquest últim castiga que “Incorreran en presó de quinze a vint anys els membres del Govern que, sense complir amb el disposat en la Constitució, declarassin la guerra o signassin la pau” Que els fets en els quals es basa la present denúncia són els següents: El President del Govern anomenat José María Aznar (del qual es desconeixen les seves altres dades), tot vulnerant l'establert en la Constitució Espanyola, en concret l'article article 63 3, en qual s’indica que “ AL Rei correspon, prèvia autorització de les Corts Generals, declarar la guerra i fer la pau.” ha enviat bucs de guerra, aeronaus militars i uns 900 soldats a una guerra contra l'estat de L'Iraq. Tot i haver declarat que es tracta d'ajuda humanitària, la veritat és que no hi ha enviat la Creu Rotja, ni cap ONG, sinó armes de destrucció massiva com els caces “F-18”. Tot això, a més, sense suport en cap tractat internacional signat pel regne d'Espanya. SUPLIC AL JUTJAT, que tengui per presentat aquest escrit de denúncia i que es procedesqui a l'esbrinament i comprovació dels fets, perquè, després dels tràmits legals oportuns, s'enjudiciï en el seu moment a les persones que hi estan implicades. És justícia el que sol·licit, A _____________________________a ____ de març de 2003. Signat,
envit <Ja la teniu traduïda!>
- Monday, March 24, 2003 at 08:25:21 (CET)
Fa poques hores han alliberat els moros inculpats amb l'assumpte "Cedula Barcelona". Els hi atribuïen la fabricació d'armament biològic i preparació d'una llarga llista d'atemptats. Aquestes acusacions les feia el President de l'Estat Espanyol en roda de premsa, i eren repetides pel Secretari dels EEUU davant l'ONU. Dos d'aquests alliberats han intervingut al programa trenta minuts d'aquesta nit a TV3 (feis seguiment dels programes de TV3, si és que vos pugui interessar un contrapunt de tot l'allau de TV que ens arriba), han declarat que des de el principi ja els digueren que no serien alliberats fins haver declarat la guerra. Algú pensa encara que no fou el president dels EEUU qui va preparar, ordenar i executar l'enderrocament de les torres bessones ??. Unes setmanes abans l'Americà visitava Espanya, l'estança fou curta. molt curta (només un entrevista amb Aznar); li va explicar a Aznar el que pretenia ?. Del Olmo, prec no respongueu vos, no en teniu ni punyetera idea... a aquestes dades teníeu el cap a les hamaques, vos sou mes llest i pel que fa a lo “preventivo” ja vos havíeu previngut no pagant per no refiar-vos que vos ho tornassin; quant trigareu a arribar mes amunt, almenys per tenir poder abastament per substituir el “preventivo” d’aquests miserables per un “a saco!!”. Aquí almenys teniu content a “tothom” sense matar ningú, de moment.
Vilera
- Sunday, March 23, 2003 at 23:10:53 (CET)
AZNAR, FORA DE LA LEGALITAT INTERNACIONAL PRIMER, I ARA FORA DE LA LEGALITAT NACIONAL, PROVOCA EL POBLE I L'AMENAÇA DE FER-LO RESPONSABLE DEL QUE ESTÀ PASSANT AMB L'EXCUSA DE LES ACCIONS DUTES A TERME A LES SEUS DEL SEU PARTIT. Aquestes amenaces "l'unic responsable" que ara llença contra el lider de l'oposició (inclosa la responsabilitat dels demés partits, inclós el PC), es fan amb les mateixes paraules que fa dues setmanes acusava a Sadam "unic responsable". Em demàn: ¿és aquesta una declaració de cop d'estat?; ¿Quines consignes ha passat el PP als responsables de les seus del partit a reu de l'estat?; ¿El PP està manejant llistes de sospitosos?.
Vilera
- Sunday, March 23, 2003 at 22:53:48 (CET)
Modelo de DENUNCIA CONTRA AZNAR para completar y presentar en el juzgado de guardia de tu ciudad, para que te sellen una copia. No tiene costes económicos ni de ningún otro tipo: (disponible también en formato RTF, compatible con la mayoría de los procesadores de texto, y en formato Adobe Acrobat PDF) AL JUZGADO DE INSTRUCCIÓN Don/Doña ______________________________________________, vecino de la ciudad de _______________________, con domicilio en ___________________________________ Comparezco ante el Juzgado y como mejor proceda en Derecho, DIGO: Que por medio del presente formulo DENUNCIA por escrito por los delitos previstos en los artículos 590, 591, 595 y 588 del Código Penal. Este último castiga que “Incurrirá en prisión de quince a veinte años los miembros del Gobierno que, sin cumplir con lo dispuesto en la Constitución declararan la guerra o firmaran la paz” Que los hechos en los que se basa la presente denuncia son los siguientes: El Presidente del Gobierno llamado José María Aznar (cuyos demás datos se desconocen), vulnerando lo establecido en la Constitución Española, en concreto el artículo Artículo 63 3, por el cual “ Al Rey corresponde, previa autorización de las Cortes Generales, declarar la guerra y hacer la paz.” ha mandado buques de guerra, aeronaves militares y unos 900 soldados a una guerra contra el estado de Irak. A pesar de haber declarado que se trata de ayuda humanitaria, lo cierto es que no ha mandado a la Cruz Roja, ni a ninguna ONG, sino armas de destrucción masiva como los cazas “F-18”. Todo ello, además, sin soporte en ningún tratado internacional firmado por el Reino de España. SUPLICO AL JUZGADO, Que tenga por presentado este escrito de denuncia y se proceda a la averiguación y comprobación de los hechos, para que, tras los trámites legales oportunos, se enjuicie en su día a las personas implicadas en los mismos. Es justicia que solicito, En _____________________________a _____ de marzo de 2003. Fdo. __________________
es en castellà, però la causa em lleva les manies
- Sunday, March 23, 2003 at 21:51:17 (CET)
Modelo de DENUNCIA CONTRA AZNAR para completar y presentar en el juzgado de guardia de tu ciudad, para que te sellen una copia. No tiene costes económicos ni de ningún otro tipo: (disponible también en formato RTF, compatible con la mayoría de los procesadores de texto, y en formato Adobe Acrobat PDF) AL JUZGADO DE INSTRUCCIÓN Don/Doña ______________________________________________, vecino de la ciudad de _______________________, con domicilio en ___________________________________ Comparezco ante el Juzgado y como mejor proceda en Derecho, DIGO: Que por medio del presente formulo DENUNCIA por escrito por los delitos previstos en los artículos 590, 591, 595 y 588 del Código Penal. Este último castiga que “Incurrirá en prisión de quince a veinte años los miembros del Gobierno que, sin cumplir con lo dispuesto en la Constitución declararan la guerra o firmaran la paz” Que los hechos en los que se basa la presente denuncia son los siguientes: El Presidente del Gobierno llamado José María Aznar (cuyos demás datos se desconocen), vulnerando lo establecido en la Constitución Española, en concreto el artículo Artículo 63 3, por el cual “ Al Rey corresponde, previa autorización de las Cortes Generales, declarar la guerra y hacer la paz.” ha mandado buques de guerra, aeronaves militares y unos 900 soldados a una guerra contra el estado de Irak. A pesar de haber declarado que se trata de ayuda humanitaria, lo cierto es que no ha mandado a la Cruz Roja, ni a ninguna ONG, sino armas de destrucción masiva como los cazas “F-18”. Todo ello, además, sin soporte en ningún tratado internacional firmado por el Reino de España. SUPLICO AL JUZGADO, Que tenga por presentado este escrito de denuncia y se proceda a la averiguación y comprobación de los hechos, para que, tras los trámites legales oportunos, se enjuicie en su día a las personas implicadas en los mismos. Es justicia que solicito, En _____________________________a _____ de marzo de 2003. Fdo. __________________
es en castellà, però la causa em lleva les manies
- Sunday, March 23, 2003 at 21:51:11 (CET)
CONVOCATORIA PER DIUMENGE HORABAIXA, A LES VUIT TRENTA, DAVANT L'AJUNTAMENT: CONCENTRACIÓ CONTRA LA GUERRA !!!. ANIMEU-VOS A FER QUALQUE-UNA PANCARTA, O SECILLAMENT VENIU AMB UN FOL ESCRIT !"NO A LA GUERRAGUERRA"... VENIU CRIDANT O CALLAU, PERO NO FALTEU. FEIS CORRER LA VEU A PETITS I GRANS!!. UNA BESADA A TOTS/TES. FINS DEMÀ!!!.
A LA VILA
- Saturday, March 22, 2003 at 23:14:06 (CET)
Si voleu veure una animació en contra de la guerra i les mentides que la justifiquen anau a http://ericblumrich.com/antiwar2.swf
--
- Saturday, March 22, 2003 at 21:06:37 (CET)
Artículo 595 del Código Penal: El que, sin autorización legalmente concedida, levantare tropas en España para el servicio de una potencia extranjera, cualquiera que sea el objeto que se proponga o la Nación a la que intente hostilizar, será castigado con la pena de prisión de cuatro a ocho años. L'AUTORITZACIÓ S'HA DE DONAR CUMPLINT UNS MECANISMES ESTABLERTS CONSTITUCIONALMENT, I NO HA ESTAT ACORDAT PER LES CAMARES DEL PODER LEGISLATIU.
Antoni Ferrer Capó.
- Saturday, March 22, 2003 at 19:29:37 (CET)
I ara van unes declaracions que va fer ahir n'AZNAR a la premsa: "No creo, sinceramente, en el pacifismo, ni creo que sean pacifistas aquellos grupos o personas que se dedican a apedrear o asaltar las sedes de un partido democràtico" PER LO VIST PER DEFENSAR LA PAU S'HA DE FER UNA GUERRA I MATAR MILERS DE VIDES COM FA ELL. VOS RECORD QUE N'AZNAR VA DIR QUE ES FEIA AQUESTA GUERRA EN NOM DE LA PAU. Però clar, compten més un parell de vidres que milers de vides. És més, segons els diaris: expresó su respeto por el derecho de manifestación, pero criticó a los "bárbaros" que se amparen en él para, en nombre de la paz, ejercer la violència. I QUE PUNYETES DIU ARA? ELL EN NOM DE LA PAU DONA SUPORT A LA MORT DE MILERS DE PERSONES I CURA LES FERIDES (li diu "ayuda humanitaria") DELS ASSASSINS. Què vos pareix? ràbia, impotència, tristor amarga.
Antoni Ferrer Capó.
- Saturday, March 22, 2003 at 19:21:28 (CET)
Primer de tot, fecitar públicament a en Miquel Cifre per la seva defensa del poble iraquià al passat Plenari. I m'atreveix a fer-li una proposta: que en el proper Ple presenti una moció instant als serveis jurídics (al misser de l'Ajuntament que ho fa tan bé... millor no estendre'm més que ja m'enteneu) de l'Ajuntament a presentar una denúncia davant el Jutjat Central número 3 de l'Audiència Nacional contra el president del govern espanyol aznar i la ministra d'afers exteriors per produïr i recolzar un atac militar contra Iraq, accions tipificades com a delictes als articles 590, 595 i 588 de la Llei Orgànica 10/1995 del Codi Penal. Això ja ho ha fet el candidat a la batlia de Madrid per Els Verds José Maria Mendiluce..... més informació a http://www.mendiluce.org/web/php/actualidad.php?id=714
Antoni Ferrer Capó.
- Saturday, March 22, 2003 at 19:13:04 (CET)
NO VOLEM GUERRA!!!!!! M'encanta l'escrit de la Vilera, i no t'aturis de dir el que pensen perquè és ben vera el que dius. He sentit a dir que diumenge dia 23 de març a les 20:30 hi haurà una concentració davant l'ajuntament perquè tots diguem NO A LA GUERRA!!!!
Xetxero
- Saturday, March 22, 2003 at 13:02:38 (CET)
En primer lloc donar la nostra enhorabona a lavila.org per la iniciativa del ”no a la guerra” de la portada, missatge al qual ens adherim els membres del nostre Comité. I per altra banda ,aprofitant ,aquest espai, recordar-vos a tots que avui a les 21 h. inauguram el nostre local social ( Passeig d’es Pouás 12 ); hi haurá actuacions musicals, torrada per a tots els qui vulguin sopar amb nosaltres i comptarem amb l’assistència de la Presidenta del partit Maria Antònia Munar i d’altres destacats dirigents. Ja ho sabeu, hi estau tots convidats !
UM Santa Margalida, Can Picafort i Son Serra
- Saturday, March 22, 2003 at 11:23:30 (CET)
En primer lloc donar la nostra enhorabona a lavila.org per la iniciativa del ”no volem guerra” de la portada, missatge al qual ens adherim els membres del nostre Comité. I per altra banda ,aprofitant aquest espai, recordar-vos a tots que avui a les 21 h. inauguram el nostre local social ( Passeig d’es Pouás 12 ); hi haurá actuacions musicals, torrada per a tots els qui vulguin sopar amb nosaltres a més de comptar amb l’assistència de la Presidenta del partit Maria Antònia Munar i d’altres destacats dirigents. Ja ho sabeu, hi estau tots convidats !
Comité Local d'UM
- Saturday, March 22, 2003 at 09:35:17 (CET)
En primer lloc donar la nostra enhorabona a lavila.org per la iniciativa del ”no volem guerra” de la portada, missatge al qual ens adherim els membres del nostre Comité. I per altra banda ,aprofitant aquest espai, recordar-vos a tots que avui a les 21 h. inauguram el nostre local social ( Passeig d’es Pouás 12 ); hi haurá actuacions musicals, torrada per a tots els qui vulguin sopar amb nosaltres a més de comptar amb l’assistència de la Presidenta del partit Maria Antònia Munar i d’altres destacats dirigents. Ja ho sabeu, hi estau tots convidats !
Comité Local d'UM
- Saturday, March 22, 2003 at 09:34:44 (CET)
Ni las críticas, ni las protestas, ni la falta de apoyo de la ONU le quitan el sueño a George W. Bush. Frío, sereno, convencido de que el mundo se rige por el bien y el mal y de que él y su país se encuentran en el lado bueno, el presidente norteamericano declaró la guerra a las 22.15 del miércoles y a las 23:00 se fue a dormir. Todavía tuvo tiempo para declarar: ‘I feel good’, o lo que es lo mismo, que empezar una masacre le traía sin cuidado. Información basada en un artículo de The Times. A las 6:45 pm (hora estadounidense) del miércoles, el presidente norteamericano, desde el Despacho Oval de la Casa Blanca, dio orden para iniciar los bombardeos, después cenó, como de costumbre, con su mujer, la primera dama, y a las 10:15 pm se dirigió a la nación para anunciar la declaración de guerra. A las 11, se fue a dormir. No había signos de duda, culpabilidad o incertidumbre moral en el rostro de Bush cuando anunció que empezaba la guerra. Es más, segundos antes de comenzar su discurso a la nación, agitando su puño derecho, declaró: ‘I feel good’, o lo que es lo mismo, ‘me siento bien’. Un gesto que demuestra que es un Presidente que ve el mundo en términos del bien y el mal. Bush cree que tiene un deber religioso y moral de derrotar al demonio, que no es sino Sadam Husein.
anti-bush
- Friday, March 21, 2003 at 17:39:08 (CET)
NO A LA GUERRA - Dissabte 22 de Març a les 18'00 concentració al Passeig del Born a Palma. Convoca: Plataforma per la Democràcia i la Globalització Social.
Antoni Ferrer Capó.
- Friday, March 21, 2003 at 16:17:51 (CET)
NO A LA GUERRA ............ Ciber-accions contra la guerra: cartes de protesta a Aznar, a Blair, recollida de firmes, adhessius... tot a l'adreça http://www.culturacontralaguerra.org/actua.html
Antoni Ferrer Capó.
- Friday, March 21, 2003 at 16:15:21 (CET)
Podeu afegir a primera plana, al darrera de “NO volem guerra”, NO VOLEM PP, NO VOLEM DEL OLMO, NO VOLEM ASSASINS?. Serà massa personal ??
AFerrer (No Toni)
- Thursday, March 20, 2003 at 22:12:14 (CET)
Enhorabona, "lavila.org". Aquesta plana d'entrada amb el "NO volem guerra" m'ha agradat.
Beot
- Thursday, March 20, 2003 at 22:09:24 (CET)
Ens hem vists obligats a eliminar part del missatge de "sa vilera" degut a que no ha respectat les normes del debat. Tot i que la situació avui en dia és molt llastimosa, pregam que modereu els insults personals.
webmaster@lavila.org
- Dissabte, 1 de març, 2003 at 20:30:12 (CET)
... primer aboliren la llibertat d’expressió, -ens volen a tots dins del penssament únic-, més tard i amb l’excusa de la col.laboració amb banda armada varen tancar diaris i torturar als seus dirigents, llavors han il.legalitz partits per veure si així tenen el que no han pogut tenir mai per les urnes perquè el poble no ho vol malgrat la campanya més bruta mai vista en contra del dret a penssar i autodeterminar-se, ara s’han ajuntat amb el criminal de Texas ( amb les mans tacades per cents d’execucions ), amb aquell qui parla de llibertat i té allá a Guantànamo persones humanes sense el més mínim dels drets reconeguts pel món occidental, ..., (si ajuntar-se amb en Bush no es col.laboració amb banda armada, que algú m’ho expliqui), tal vegada ens il.legalitzin també a nosaltres per no penssar (?) com ells o per manifestar-mos en contra. Estic amb vós vilera encara que si la sang mos puja a la cresta acabarem com ells, sense el raciocini suficient com per dir “en nom meu no”, “amb els meus impostos no”, “sense autorització del Parlment no”, “en contra de ¾ parts del món no”, “ sense mandat de la ONU no”, ..., fins ara ja no em sentia gaire espanyol, ara ja no puc més que demanar que m’esborrin dels seus, NO VULL FORMAR PART D’AQUESTA COLLA, vull esser francés, alemany, ..., som un mallorquí envergonyit del govern de l’estat, ..., i a vosaltres “politíquets” del PP de la vila si tinguessiu dos dits de vergonya ( ja, ja ho sabem tots que no es el cas ) ..., i als del PSOE que vos alegrau de il.legalitzar un partit polític, ..., i a tants i tants que la mesura que a mi SI m’enssenyarem m’impedeix d’escupir a la cara, ..., només dir alló tan nostrat de VERGONYA, CAVALLERS , VERGONYA !!!
endavant i fora por ! <sonbaulo@mallorcaweb.net>
- Thursday, March 20, 2003 at 18:40:35 (CET)
Vos deman no em talleu aquest missatge, que no em talleu el que pugui sortir endavant d’aquest. Se que podeu tallar a on vos doni la gana, és moda ara, ho mana i practica aquest govern. La ràbia em fa emprar aquestes paraules “ FILLS DE PUTA”. Si sou uns fills de puta, l’americà, n’Asnar i els seus col·laboracionistes, aquí, ben prop, el cap dels ASSASINS , --------------------. Si els del PP voleu guerra per a tot cristo n’heu de tenir, tal com “castigueu” qui anomeneu col·laboracionistes d’ETA, amb la mateixa lògica, vos hem d’afaitar a vosaltres aquí, ASSASSINS !!!. I tu, Cifre, convoca un ple, INMEDIATAMENT, demanant la dimissió d’aquest ---------, tal com ho fan ells i vosaltres al País Basc, i llavors ves-ten tu i la teva comparsa també. Robar vos és poc, heu arribat massa amunt. FORA !!, REPRESENTANTS DE LA MORT. FILLS DE PUTA!!! DEIXAU LLOC A LA DIGNITAT I A LA PAU.
Vilera
- Thursday, March 20, 2003 at 16:53:22 (CET)
Avui, a les vuit de s'horabaixa concentració a la plaça de la vila contra la guerra.
NO A LA GUERRA
- Thursday, March 20, 2003 at 15:16:26 (CET)
30 PREGUNTES:::::::::::::::. 1.- ¿ Que percentatge de la població mundial és nord-americà ?. El 5 per cent. 2.- ¿Quin percentatge de la riquesa mundial té EEUU? El 50 per cent. 3.- ¿Quin país té les majors reserves petrolíferes? Aràbia Saudita. 4.- ¿I el segon major? L'Iraq. 5.- ¿Quin és la despesa mundial en pressupostos militars dels governs? Més d'un bilió d'euros. 6.- ¿Quin percentatge d'aquesta quantitat correspon a EEUU? El 50 per cent. 7.- ¿Quin percentatge de la despesa militar d'EEUU donaria per a cobrir les necessitats bàsiques del Tercer Món?. Segons l'ONU? El 10 per cent. 8.- ¿Quanta gent ha mort en guerres des de la Segona Guerra Mundial? 86 milions. 9.- ¿Des de quan té L'Iraq armes químiques i biològiques? Des de començaments dels anys vuitanta. 10.- ¿va Desenvolupar L'Iraq aquestes armes pel seu compte? No, va contar amb material i tecnologia proporcionada pels governs d'EEUU, Regne Units i multinacionals privades. 11.- ¿va Condemnar el govern d'EEUU l'ús iraquià de gas contra Iran?No. 12.- ¿Quanta gent *gaseó Sadam en el poble kurd de *Halabja en 1988? 5.000 persones. 13.- ¿Quants governs occidentals van condemnar aquest acte aleshores? Cap. 14.- ¿Quants litres de "agent taronja" va usar EEUU a Vietnam? Més de 35 milions de litres. 15.- ¿Existeixen proves de vinculació entre L'Iraq i els atemptats del 11 de Setembre de 2001? No. 16.- ¿Quin és l'estimació de morts civils en la Guerra del Golf? 35.000. 17.- ¿Quantes baixes va causar l'exèrcit iraquià en les tropes occidentals en la Guerra del Golf? Una vintena. 18.- ¿Quantes tones d'urani empobrit es van deixar a L'Iraq i Kuwait després de la Guerra del Golf? 40 tones. 19.- Segons l'ONU, ¿en quin percentatge va augmentar el càncer a L'Iraq de 1991 a 1994? En un 700 per cent. 20.- ¿Quants morts civils ha previst el Pentàgon en un atac a L'Iraq? 10.000. 21.- ¿Quants d'aquests serien nens? El 50 per cent. 22.- ¿Quants anys duu EEUU culpable en atacs aeris contra L'Iraq? 11 anys. 23.- ¿Quantes resolucions de l'ONU ha incomplit Israel fins 1992? Més de 65. 24.- ¿Quantes resolucions de l'ONU ha vetat EEUU entre 1972 i 1990? Més de 30. 25.- ¿Quants països tenen armes nuclears? Vuit. 26.- ¿Quants caps nuclears té L'Iraq? Cap. 27.- ¿I quantes EEUU? Més de 10.000. 28.- ¿Quin ha estat l'únic país que ha utilitzat armes nuclears? Estats Units. 29.- ¿Quants caps nuclears té Israel? Més de 400. 30.- ¿Qui va dir: "Les nostres vides comencen a acabar el dia que vam silenciar les coses que importen". *Martin *Luter *King
ENVIT
- Thursday, March 20, 2003 at 14:44:57 (CET)
NO, NO I NO EN EL MEU NOM, QUE CARREGUIN AMB LA CONCIÈNCIA DE TANTES I TANTES VÍCTIMES, QUE AQUESTA GUERRA "ECONÒMICA" APORTARÀ, ES QUI L'HAN FIRMADA I RECOLZADA I TAMBÉ ÉS QUE NI TAN SOLS HAN DIT RES, COM SI NO ANÀS AMB ELLS. NO A LA GUERRA.
BOSQUETA
- Thursday, March 20, 2003 at 13:55:54 (CET)
Totalment d'acord, Cifre i Olivera. NO A LA GUERRA!!!
envit
- Thursday, March 20, 2003 at 12:51:57 (CET)
Avui, el primer que he fet quan m'he aixecat, ha estat posar la tele per veure que estava passant. És molt trist! i el més trist de tot és pensar que a n'aquests desgraciats que ho manden tot, els importa una merda la vida humana. Només els interessos polítics i econòmics són importants per el món. És molt trist.
olivera
- Thursday, March 20, 2003 at 11:31:10 (CET)
ASSASSINS de la vida i de la paraula.NO EN EL MEU NOM.
miquel cifre
- Thursday, March 20, 2003 at 11:22:39 (CET)
Ho dius per fotre-te'n, supòs... per cert, a can picafort ho tendran encara més "cerquita" que a la vila. Ara el problema sanitari de bon dir de veres és a la Vila. I a Son Serra.
envit
- Thursday, March 20, 2003 at 08:20:36 (CET)
La sanidad esta muy bien, podemos ir a Muro, y a Alcudia, y a Manacor, o a Palma que esta bien cerquita.
Victor
- Thursday, March 20, 2003 at 00:37:05 (CET)
Què en pensau de la sanitat a la Vila? Ningú hi té res a dir.
jo
- Wednesday, March 19, 2003 at 19:14:39 (CET)
Amigues i amics, Continuam amb els actes organitzats per la nostra delegació. El proper divendres dia 21 de març, a les 21, 30 hores a la Sala de Cultura, conferència a càrrec del historiador margalidà Jaume Escales i Tous, amb el títol La segona república i la guerra civil a Santa Margalida. En Jaume Escales presentarà els primers resultats del treball que du a terme sobre aquests temes conjuntament amb un grup de persones de Santa Margalida. Ens diuen que no són resultats definitius i que confien que hi intervenguen totes aquelles persones de la Vila que puguin oferir informació o que els interessi el tema. D’altra banda, dir-vos que, ara que ja pareix que arriba el bon temps, durem a terme qualque excursió de les que tenim previstes. També preparam petites publicacions (com les del glosat de sa pescada de l'amo en Miquel de Son Serret) que les sòcies i socis rebrande franc. La Junta Gestora
DELEGACIÓ LOCAL DE L'OBRA CULTURAL BALEAR
- Wednesday, March 19, 2003 at 10:00:54 (CET)
que hi sou?
eeeeeeeei!!
- Wednesday, March 19, 2003 at 00:07:48 (CET)
Amb gran estimació i apreci, Toni Mas; sort de tu, la teva feina, solc dels anys.
Miquel Moll
- Tuesday, March 18, 2003 at 23:11:00 (CET)
A una enamorada de La Vila (nick): per si un cas, dir-te que això darrer que he escrit a la passada intervenció sobre la guerra no t'al·ludeix a tu ni a ningú en concret, és un desvarieig meu impulsat per la ràbia i la impotència.
Antoni Ferrer Capó
- Tuesday, March 18, 2003 at 09:15:36 (CET)
A una enamorada de La Vila (nick): La causa dels robatoris és la pobresa , no la raça ni l'ètnia ni la religió. S'han de combatre les actituds sexistes i masclistes de determinades religions tal com ho feim amb la nostra: amb educació dels infants i exigint un respecte a les normes de convivència a tothom. No poden ofendre les tradicions, ni la roba que duen, ni el color de la pell. És occident el que empobreix els països del tercer món. I són els nostres governants els que no donen "papers" i condemnen els immigrants a no poder tenir una feina digna. Els mateixos governants que en 48 hores començaran una immoral guerra, assassinaran vides i provocaran la mort de milers de soldats. Maleesc aquests governants assassins, tots. I em fa pena i oi que algú pugui pensar que el 25-maig és més important que el que passara passat demà a vespre, tot perquè hi ha distància.
Antoni Ferrer Capó
- Tuesday, March 18, 2003 at 09:11:59 (CET)
hi ha gent que només cerca desvia l'atenció de les coses que realment importen, cap a personalismes per mirar de fer mal que no porta enlloc. De ben segur que aquests són més febles que ningú, covards. Ânims Mas.
Rafel Estelrich Ribot
- Tuesday, March 18, 2003 at 00:40:14 (CET)
hi ha gent que només cerca desvia l'atenció de les coses que realment importen, cap a personalismes per mirar de fer mal que no porta enlloc. De ben segur que aquests són més febles que ningú, covards. Ânims Mas.
Rafel Estelrich Ribot
- Tuesday, March 18, 2003 at 00:39:38 (CET)
Idò què te pensaves??? He quedat com assustat!!!! No pensava mai que aqueix combat arribàs a tals entranyes. Toni Mas, ara ja feia dies que no escrivia res, però quan he sabut que un o una, o un parell o més amb estratègia o amb ignorància, no he m'he pogut aguantar de sortir en defensa teva. Hem fet moltes coses plegats i conec de primera mà quina ha estat la teva feina, sempre desinteressada i de qualitat per conèixer el passat, viure el present de la Vila i lluitar a ultrança pel futur de Santa Margalida. Per tant, Toni, deixa't de coverbos malintencionats que segurament no tenen altra intensió que desbancar aquells que tenen més futur i més poder de convicció per aconseguir el poble que tant desitjam. Sé que sempre has estat fidel al nacionalisme, i de venut???? Segur que sols qualque ventrada de porcelles o sac de pienso. I t'hi has deixat més qualque redol de cabells per devers Son Real, per aconseguir donar a conèixer i conservar el nostre RIC, i moltes vegades manco valorat, Patrimoni Arqueològic que qualcú en poca cultura anomena "fenisios". Per acabar, Toni, et vull dir que no defalleixis, que segueixis amb la teva coherència i la teva lluita que també serà la nostra lluita.
Xetxero de campanar
- Tuesday, March 18, 2003 at 00:00:50 (CET)
Al Sr Antoni Ferrer, jo, vilera de cor i de naixença no n'entenc d'estrategies polítiques ni militars i no pos en dubte els seus coneixements perquè admir aquells que encara creuen en el diàleg. Sé també que vos sou una persona íntegra, emperò la raó és un dels valors més equitatius, hom pensa tenir-ne la suficient. Crec en els drets humans, a hores d'ara és quasi l'únic en que crec i això no vol dir que jo vagi bé i com més va més desvarieig. Anomena inmigració a tot allò que tu consideris, emperò ilegal o no, crec que l'entrada massiva d'una cultura tan diferent a la nostra com ho és la musulmana és un atemptat cap a la nostra cultura i a més a més contra la nostra integritat física. Això pens i sent jo que no sóc ningú, emperò que tenc un cap que pensa per ell totsol i que no és necessitat de romanços polítics. M'ofen la presència d'aquell que em falta al respecte i que no demostra cap tipus de normes d'educació, que fa que la convivència sigui impossible i que no li parlis de llengua ni històries perquè primer li has d'ensenyar que les coses no es roben es compren. Diga'm excèntrica. Runes queden de la mallorca que estim i no en parlem de la llengua, ara em pas el dia escollint el lloc on aparcar el cotxe perquè no m'hi puguin entrar a robar i regant l'entradeta que n'és plena d'escopinades. Emperò que visca la multiculturalidad.
Una rnamorada de la vila
- Monday, March 17, 2003 at 22:51:21 (CET)
Gràcies a tota la gent que m'ha fet costat i gràcies per les vostres paraules de suport. Aqueixa vegada m'ha tocat a mi que qualcú m'envestís i demà li pot tocar rebre a un altre. I, ho vos assegur, no és gens agradable llegir que t'enverguen envestes fora donar la cara. El debat, pens jo, ha de ser d'idees i de gestió i fugir de les referències personals que no afectin estrictament aqueixs àmbits. Si no, lavila.org no serà allò que tots volem que sia, una eina de comunicació i de debat per al nostre poble.
TONI MAS
- Monday, March 17, 2003 at 22:35:54 (CET)
SI TOTHOM FOS COM EN TONI MAS LA VILA SERIA L'HOSTIA
vull dir sa meva
- Monday, March 17, 2003 at 20:01:54 (CET)
Toni, deixa anar aqueix rèbol, tant tu com jo sabem el que es estimar La Vila i defensar-la tan a dins com fora de la Vila , comentaris com aqueix no fan mes que donarmos la raó del que feim i estimam, Visca l'esquerra i visca La Vila. Un Bon Amic.
Joan Malondra
- Monday, March 17, 2003 at 19:42:43 (CET)
... només escriure un poquet per donar el meu recolzament al vell amic ( ja fa segles ) Antoni Más i digar-li que no en faci cas de tantes i tantes provocacions com ha sofert i a ben segur encara sofrirá. Per cert amic Antoni, encara no has dit res a les meves respostes de correu. I per una vegada donar-li la raó a Antoni Ferrer: lo de ASI no té nom i si a la vila arriba a entrar algú d'ells llavors ja per molt que l'estimem al poble, no ho sé ... , tal vegada asil polític a Bagdad, Kabul, ..., peró ja seria massa vergonya.
Narcés Gassó <narcisgasso@hotmail.com>
- Monday, March 17, 2003 at 18:23:03 (CET)
I jo, em deman això és la pàgina de la Vilaorg o del senyor Antoni Ferrer. Ja qui hi som tambè vull defensar a n'en Toni Mas.
pppppp
- Monday, March 17, 2003 at 18:22:31 (CET)
Per aportar informació als membres d'aquest debat, m'acaben de comunicar que el partit ASI ja té llista confeccionada i es presentarà a les eleccions al nostre municipi. Vull recordar que aquest partit basa la seva política en generar tensió entre els catalano-parlants i els castellano-parlants, dient barbaritats com que a l'escola s'imposa la llengua i que el català i el mallorquí són llengües diferents. Si teniem problemes de convivència al nostre municipi, ara ja tenim un bufador més que vol intesificar el foc de la discòrdia. Serà el nostre municipi un dels primers en tenir un regidor que vagi a la contra de la normalització lingüística a l'administració? Consentirà la ciutadania que els divideixin encara més? Deixarem de tenir drets com a pais? Vot per la convivència sana, el dialeg i la cultura, vot per estendre ponts d'enteniment i una convivència integradora.
Antoni Ferrer Capó.
- Monday, March 17, 2003 at 16:17:55 (CET)
Bones, només volia donar el meu suport a n'en Toni Mas. No facis cas de comentaris malintencionats, poca gent pot bravetjar d'haver fet tant per La Vila.
Antoni Reus <antoni.reus@wanadoo.es>
- Monday, March 17, 2003 at 15:59:31 (CET)
En primer lloc, The Magician vol donar el seu suport incondicional al Sr. Toni Mas i Fornés. Segueix així Toni. T'ho dic carinyosament: "ets tot un personatge". ---------------- En segon lloc, The Magician vol felicitar a n'Antoni Ferrer pel seu escrit d'avui 17 de març a les 13:26.27 hores.
The Magician
- Monday, March 17, 2003 at 14:48:39 (CET)
Veig que en aquest debat ha arribat l'hora d'atacar anònimament la gent nacionalista d'esquerres perquè no tengui tants de vots. Hi ha quatre partits (i un que vol fer llista) que fan seu el lema "la millor defensa un atac" o "divide y venceras". Ai, ai, ai que se veuen les intencions d'alguns que no volen que la tarta tengui un comensal més. I així tot seguiria igual: amb dos bandols enfrentats que això du vots a tots dos sense que hagin de fer res pel poble. Mirau que vos dic: ni picor feis.
Antoni Ferrer Capó
- Monday, March 17, 2003 at 13:54:31 (CET)
TONI MAS.Molta gent està amb tu i amb la teva feina. Ànim i continua amb la teva profesionalitat i identitat com a persona molt valuosa.
Miquel Cifre
- Monday, March 17, 2003 at 13:46:51 (CET)
Molta gent està amb tu i amb la teva feina. Ànim i continua amb la teva profesionalitat i identitat com a persona molt valuosa.
Miquel Cifre
- Monday, March 17, 2003 at 13:46:11 (CET)
Finalment, vull donar tot el meu suport a en Toni Mas. Tot i que de vegades hem tengut diferències d'opinió, no pos en dubte que sigui nacionalista i d'esquerres. En Toni ha intentat fer coses pel municipi, mentres altres ens tiravem els mobles pel cap. N'ha fetes i de caire cultural i històric. Que la cultura i la història no agraden a tothom ja ho sabem, però això no és motiu per atacar ningú. I molt manco un descerebrat com en kkñljñjklhjkhlkhlkhlkhjjlhj (nick). La cultura és participació i la història és memòria i presa de consciència. Trob que aquestes dues tasques són ben necessàries. Enhorabona Toni Mas. Perquè hi hagi participació hi ha d'haver motivació, perquè hi hagi motivació hi ha d'haver presa de consciència, i perquè això succeeixi hi ha d'haver informació. Enhorabona Toni.
Antoni Ferrer Capó
- Monday, March 17, 2003 at 13:40:14 (CET)
No crec en el terme "inmigració il·legal", perquè impica que la legal és la que els poderosos volen com a ma d'obra alienada. No es poden expoliar els recursos d'un país (com ha fet i fa occident) i després no acceptar que la gent d'aquest país pugui emigrar perquè no té per menjar. La majoria de dirigents de bandes de mafiosos d'immigrants són occidentals o tenen negocis terbols consentits amb occidentals. Crec en la dignitat humana i que la millor manera de que no es produeixin migracions és no empobrir i voler dominar països. L'11 de setembre a Nova York va ser l'excusa per eliminar llibertats civils i considerar-nos sospitosos a tota la humanitat si no creiem el 100% del que deia en Bush, la guerra contra Iraq produirà un augment del terrorisme internacional i això serà l'excusa per eliminar més llibertats i exercir un control per part dels poderosos més limitador, excepte per a la circulació dels diners. Aquest és el gran problema de la globalització econòmica, a veure si ens adonam que la guerra contra Iraq no només és per petroli sinó per tenir una excusa per exercir més dominació sobre la ciutadania, sobre nosaltres. Abans eren els passaports els que et donaven entrada a altres països, ara són els diners i sinó pensau-ho. Està desapareixent la classe mitjana, passant a ser classe obrera. Cada vegada hi ha més separació entre poderosos i treballadors, i els poderosos es blinden exercint més dominació i control (ideològic, informatiu, legal, empresarial...). Amb n'Aznar s'han eliminat moltes places de policia, agumentant el descontrol de la delinqüència (tota, no només d'immigrants), i les empreses de seguretat privades es fan d'or. Nosaltres, ciutadanets, no podem pagar seguretat privada i ademés estam cada vegada més en contra dels immigrants, demanant més control. Veis l'excusa? Estan fent una política de gestió de la immigració basada en només l'economia i s'està feudalitzant el món (abans els comtes i ara els poderosos). I tot ben legal, es clar! Estic d'acord amb en Nebot (nick) quan ve a dir que la política del PP és intentar que vegem els musulmans com a terroristes (tots), així els poderosos podran gestionar la circulació de persones al seu gust i conveniència, i nosaltres demanarem més control (que s'exercirà damunt nostre també).
Antoni Ferrer Capó
- Monday, March 17, 2003 at 13:26:27 (CET)
Perdonau, però no he especificat, que realment seria bó que ho possassin a n'es llibret electoral, però que al manco fossin, al cap de quatre anys REALITATS.
BOSQUETA
- Monday, March 17, 2003 at 13:26:16 (CET)
Ara ja feia molta d'estona que no escrivia, trobava i seguesc trobant que el debat, ha anat de cap a caiguda, és tema era les mancances d'es poble, que desgraciadament són moltes, però no les nomanaré, ja què, segurament, segons quins partits per emplanar el seu llibret d'ofertes electorals, per manca d'idees, poder recurrir a n'es grapat que hem posat entre tots en aquest espai, i a més, damunt aquest requadret, pots donar la teva, emplanant tots els camps. Realment m'he posat a escriure, per sortir en defensa d'un bon amic, i considerat per a mí, i segur que per a molta gent, una persona clara I PER RES DEL MÓN VENUDA, en Toni té amics de colors diferents, i sap diferenciar el que és amistat del color polític, no com d'altres, en kklkdjfkjd, no sap el que es diu, i per el seu pseudònim, tampoc té molta imaginació. A veure si criticam el qui fan mal al poble, no els que no fan més que bé.
BOSQUETA
- Monday, March 17, 2003 at 13:22:52 (CET)
A sposatfhj (nick): Valor molt positivament la tasca que du a terme el rector al nostre poble (pel que fa a les obres de l'esglèsia i també pastoralment, i no he amagat mai que som cristià ben creient i de vegades activista també). Sobre el batle del Olmo he demostrat sobradament que no m'agrada el que fa i com ho fa, igual que també he criticat a en mique cifre per altres raons i perquè pens que tots dos partits (pp i psoe) hi guanyen amb un enfrontament cívic al municipi. La mala convivència i les tensions entre la ciutadania donen rèdits electorals a tots dos i perpetuen una situació que enfonsa el nostre municipi. S'ha de fugir del bipartidisme i de les revenges. I no es pot simplificar tant volent polititzar al rector, que és el que crec que fas. Si m'equivoc m'ho dius. Per les "castañes" no pas pena, me preocuparia molt més i em faria sentir malament si em demostrassin que vaig errat.
Antoni Ferrer Capó
- Monday, March 17, 2003 at 12:55:06 (CET)
A Nebot (nick), la gent que em coneix més (i no pel que diuen els interessats) crec que no ha posat en dubte mai la meva capacitat de treballar per un projecte d'esquerra identitària al nostre municipi, a on se m'ha demanat hi estat i així seguiré. Com he dit altres vegades, la consciència és el meu arbitre i la coherència comença per un mateix. "La pela" no és el primer, és la conseqüència de fer feina, i procur fer feina amb responsabilitat i dedicar-li el temps que necessita. No crec en una política professional i lucrativa, m'han sentit dir moltes vegades que pens que la política hauria de ser com el servei militar i li hauria de dedicar tothom un espai de la seva vida... però mai convertir-se en un professional de la política. Pens que la gent no ha d'esperar res dels polítics, sinó que tots hem de ser polítics i un període de la nostra vida en primera línia. Això jo ho he demostrat, igual que he demostrat que quan arriba l'hora d'anar-se'n a segona línia i donar pas també ho he fet. Crec en la participació i en l'activisme. Potser he estat excessiu qualificant la teva actitud de covarda, però em ratific al llegir la teva intervenció i és més: m'agradaria que fossis més clar quan dius "i bastant més sensible que no pas jo" i m'expliquis que volies dir.
Antoni Ferrer Capó
- Monday, March 17, 2003 at 12:44:24 (CET)
i tu ets un cap de fava
kkkkkkkkk
- Monday, March 17, 2003 at 12:26:25 (CET)
en toni mas es un venut en es psoe i en es pp que no te res d'admirar i que despres va de nacionalista pel mon i amb coses de fenisios i histori que domes l'hi agraden a ell
kkñljñjklhjkhlkhlkhlkhjjlhj
- Monday, March 17, 2003 at 12:09:05 (CET)
Qualsevol temps passat sempre fou millor o això diuen. Amb els anys he perdut l'empenta de la lluita i no és que sigui major jo, n'hi prou fer-s'hi, emperò queda gairebé poc de la vila on jo vaig viure els anys d'infància i adolescència. Ara que renec d'aquesta vila que em volen vendre, des del meu exili interior faig un prec a qui vulqui escoltar-me: lluitau ara que encara us bull la sang perquè no hi ha res pitjor que un cúmul de decepcions. Ah i valorau i assaboriu els personatges que fan que la nostra vila sigui singular. Impulsau reconeixements públics per al mèrit d'aquells que bé se'l mereixen: Antoni Mas, Guillem Crespí, Jordi Poquet, Rafel Bordoy, director de la banda de música, què se n'ha fet de la de cornetes? etc... aprofit per enviar des d'aquí una abraçada a l'admirat Antoni Mas per la seva gran tasca dins el nostre municipi
Una enamorada de la vila
- Monday, March 17, 2003 at 00:06:54 (CET)
em sap greu "enamorada", m'ho havies fotut tot quant, com qui demana perdò, et referies a les "acusacions personals" als de l'Ajuntament, això és tot. Em sap greu!
Nebot
- Sunday, March 16, 2003 at 23:44:59 (CET)
No gaudeixo de poder ser a la vila tant com voldria i per això em vé una mica de nou això que a la vila pateixi tant de prop el tema de la inmigració, però com que a ca'n picafort no em queda més remei que ser-hi perquè és qui em dóna de menjar... Disculpau nebot perquè ara sóc jo qui ha pecat d'ignorància, emperò així i tot em costa d'entendre el vostre to de "veu" sembla tret des clot o potser és que és difícil donar tonalitats a veus que s'amaguen rera pseudònims absurds. Mea culpa
una enamorada de la vila
- Sunday, March 16, 2003 at 23:39:04 (CET)
.
.
- Sunday, March 16, 2003 at 23:27:12 (CET)
Son a La Vila, "Enamorada...", per Can'n Picafort no se que campa -segurament el que es mereix, també-. El que pasaarà és el que passa per tot arreu, quant hi ha fam. Pot ser tens raò "poapidkjs", en Ferrer es molt inteligent, i bantant mes sensible que no pas jo.
Nebot
- Sunday, March 16, 2003 at 23:23:24 (CET)
jo no ho veig tant malament, nebot, lo que diu en Ferrer. Quina falta fa que sia pes poble, si li agrada es rector i es batle ho pot dir, o no ?. perque sempre tots li donau castañes a nen Ferrer.
sposatfhj
- Sunday, March 16, 2003 at 23:14:54 (CET)
Nebot, ja que vós dirigiu a mi dir--vos que se'm fa força difícil entendre el que escriviu pel vostre mode incorrecte d'expressar-vos, gramaticalment, s´entén i sense ànims d'ofendre a ningú. Quan parl de inmigració no només parl de població magrebí a la que vós despectivament: moros. A Ca'n Picafort per exemple predomina la inmigració sud-americana i gosaria a dir que supera la magrebí i de molt. Què passarà amb aquesta gent si deixam que entri a la nostra illa sense mida, si s'acaba la feina del doblers fàcils? Tant d'atacar a aquell que és diferent a nosltres, no serem nosaltres pitjors que ells? humilitat per a tots senyors i una mica de tolerància, encara que aquesta segons el meu parer sempre va lligada amb la intel·ligència
una enamorada de la vila
- Sunday, March 16, 2003 at 23:10:41 (CET)
.
.
- Sunday, March 16, 2003 at 23:03:52 (CET)
per lliurar-se de la inmgració, el PP ja ha fet una aposta : combatre els moros. Un primer cluc d'ull que no varem voler entendre fou apuntar cap aquests com a terrioristes, a veure si ara ho enten la gent!!! (per tot menys a Sa Pobla, que els necessiten !!).
Nebot
- Sunday, March 16, 2003 at 22:56:39 (CET)
Enamorada de la vila. Els atacs personals, que no els veig tant com necessaris pens que son, son tant obligats com el personal interes amb que, aquests senyors de deis i mes encara, son a on son. No voldria confonguessiu la gent per pensar que sigui el mateix que sigueu una bona al·lota a que estessiu enpardalada, pel que vos prec obrigueu els ulls abans qualificar d'insults personals el fets provats, coneguts i ben reconeguts per la gran majoria de gent d'aquest poble, tot i que votin i callin com ho fan. Sr. ferrer: sou molt valent, ARA, tampoc sabiem res de vos llavors; de mi, com podieu saber res si no hi ereu per aqui (com sempre), si que ho entenc: el primer és la pela, oi?. Cap mes comentari !!. Tampoc l'esper de voste.
Nebot
- Sunday, March 16, 2003 at 22:52:15 (CET)
Crec que sta margalida, ca'n picafort i l'illa de mallorca en general té un greu problema amb la inmigració ilegal. Què en pensen d'això els nostres polítics? I parlant un poc de tot encara que per això hagem de sortir del botador, que passaria si a ca'n picafort minvés greument el turisme? Probabilitat de cada vegada més probable
una enamorada de la vila
- Sunday, March 16, 2003 at 22:42:17 (CET)
Bona vesprada de març a tots! En primer lloc diré que sempre hi ha mancances per tot, per tots és ben sabut que tot es pot millorar. Emperò siguem una mica humils i no descarreguem culpes abans de jutjar-nos a nosaltres mateixos. Què ha passat amb la revista que bonament dirigia el sr Bordoy, perquè ningú no n´ha agafat el relleu? Era el mitjà de comunicació que definia la Vila, emperò quants de nosaltres hem mogut sols un peu? Quants de nosaltres que presumim de joves fem costat a les noves associacions que neixen, teatrals, informàtiques, religioses, etc... Qui sigui lliure de culpa que llanci la primera pedra. Respecte a tots els que presumim de servents de la pau, no hi ha cap camí cap a la pau: la pau és el camí. Que cadascú voti a aquell que consideri oportú, per això la llibertat de vot, emperò una vegada escollit un equip de govern per majoria, ajuda a que les coses vagin a millor per aquest poble que estimam ( i que no ens pertany), no facis que per afegitó plogui damunt banyat. Miquel Cifre, Miquel Roig, Antoni del Olmo, etc.. ocupen un càrrec pol´tic dins el nostre municipi, ataqueu amb arguments sòlids el seu mode de governar, emperò de pobres és que s'ataqui amb desqualificacions personals. Una mica de seny i de sentit comú.
una enemoreda de la vila
- Sunday, March 16, 2003 at 22:35:41 (CET)
"pulpete" monada, perquè no ens expliques una "miqueta"de que val el conveni?
CAPERUCITA
- Sunday, March 16, 2003 at 17:40:19 (CET)
Missatge exclussivament per a Nebot (nick): per començar te diré que de la teva pel·lícula no me n'enter gens, però de la teva! Sobre si som o no som molt pel poble, això depèn del temps que em deixen les responsabilitats i la feina (saps que volen dir aquestes dues paraules?). De totes formes te diré que la teva argumentacioó de "ha de fer el que li és manat" i "tot és cosa de La Vila" em convenceria si no fos perquè és ARA i amb aquest rector que es va arreglant l'esglèsia. I no et sentia protestar abans quan les coses no anaven tan bé. És cert, a La Vila no hem de menester favors, ni tampoc interessats com tu i altres. Per cert, els que han governat durant anys el nostre municipi eren més pel poble que jo... i així anam. Si el que t'interessa és desacreditar-me (no sé perquè) amb el tema de que faci feina a Palma i no pugui devallar a La Vila les vegades que tu voldries ho dus clar! Si no trobes res més per desacreditar-me vol dir que encara vaig bé! I en vista que tenc el desavantage de que tu em coneixes més a jo que no jo a tu (perquè jo firm amb el meu nom) i ho aprofites per atacar-me, acabarè dient que jo al manco no tenc la covardia que tens tu, ni la por tampoc. Ja ho veus: els que estimam molt La Vila a pesar de treballar a Palma, firmam amb el nostre nom i hem donat molt més que tu perquè el poble vagi bé. Si em vols fer contrari amb això darrer que he dit no et queda més remei que demostrar-me que no tenc raó amb tu, però la por....... ai! No és estar-hi molt o poc, és estar-hi al lloc que toca quan toca.
Antoni Ferrer Capó
- Sunday, March 16, 2003 at 16:00:07 (CET)
Ferrer (NIK), pens que tenia raò el que et va dir que no eres massa per Santa Margalida i no t'enteres de la pelicula. Pel que fa a la llista d'argumentacions per rebatre la meva exposició et deixaré una cosa clara, que sembles confondre: de tot el que dius res no n'ha de fer aquest. Tot és cosa de La Vila, lo de les obres; pel que fa a lo de l'esglessia, basta que faci el que li es manat. No em de menester favors, a no ser que esperem que les coses es facin amb gent com tu, que ni hi ets pel poble.
Nebot
- Sunday, March 16, 2003 at 00:29:07 (CET)
A meam Nebot (nick), què t'ha despert la música? sinó no s'enten que confonguis els boleros amb la música del "movimiento". Sobre lo demés que dius del rector, potser seria millor pensar si s'haguessin començat mai a fer les obres de l'esglèsia si no el tenguessim a ell, si s'han de gastar doblers millor que sigui en coses que se vegin i siguin per al poble. Molts critiquen que l'Ajuntament doni doblers a l'Esglèsia, però més prest o més tard l'han de menester, i sinó pensa una processo de la Beata sense esglèsia ni convent de monjes... o si qualque dia et vols casar a meam si seràs d'aquests que volen una esglèsia adornadeta amb dues tonelades de flors. Molt de criticar, però llavonces tothom li demana coses a l'esglèsia... i tot perquè devies tenir son o altres gusts musicals!
Antoni Ferrer Capó
- Saturday, March 15, 2003 at 14:55:49 (CET)
m'ha passat per alt abans. Amb lo dels deutes, que sobren i resobren, convindria fer un repassó a aquest xulet que es diu es rector. Ja li val de musica de "movimiento" pel campanar, i de xuclar per l'Ajuntament. Es ben hora que posis el fre de mà i deixis el poble en pau, en PAU, rector. Passa les bessines que vulguis a qui s'acosta als teus sermons i deixens en PAU, no estem disposats a La Vila a que també tu en robis la suor.
Nebot <Els manaments son deu, o els capellans tenen bula?>
- Saturday, March 15, 2003 at 13:40:32 (CET)
Quant convoquin un PLE per veure si acomiadam la meitat del funcionariat, i posar les coses clares a la meitat que resti, potser si que hi anirem "todo el pueblo" mentres, ja fas be, segurament només comptes amb en Cifre. De la biblioteca, ben clar: qui cobra per això és la bibliotecaria; de ben segur el responsable darrer n'és el batle, qui ha de demanar explicacions i depurar-ne responsablitats també a la empressa d'informatica que cobra per això i ni s'hi acosta mes que per "jutjar". Be! mentres ningú mes s'interessi per la plaça de bibiliotecaria, o per dur el manteniment dels ordinadors, no importa que facin res mes del que fan, al cap i a la fi només surten quatre arreplegats a aquest debat queixant-se.
Nebot
- Saturday, March 15, 2003 at 13:34:54 (CET)
Això d'aquest conveni en aquests moments no esteim per gastar 65000000 de pessetes amb això perquè el deute de l'ajuntament encara serà més gros. I de fet pel que m'han dit aquests funcionaris cobren més que bé, perquè n'hi ha més d'un que encara cobra el plus d'una feina que va fer fa un bon grapat d'anys. És ben necessari de tancar un poc la bossa que massa en falten de diners en aquest ajuntament, que supòs que hi deu haver més de tres mil milions de deutes, pot ser!!!!???? Referent a això de la biblioteca fa oi perquè ni llibres per consultar hi ha!!!!!!!
qpeowpeoriwer
- Saturday, March 15, 2003 at 12:14:24 (CET)
Zorro, estam amb tú!
pulpete
- Saturday, March 15, 2003 at 10:36:08 (CET)
ELS DINERS DE LES PLATGES? JI, JI..... pulpillooooooo! teeeeeekplage!...... 50 milioooons! ooon dormen?
MAPAU
- Friday, March 14, 2003 at 22:44:03 (CET)
"ZORRO", bonic, perquè no ens expliques un poquet... de que val el conveni?
CAPERUCITA
- Friday, March 14, 2003 at 19:27:30 (CET)
ATENCIÓN, EL MARTES DÍA 18 DE MARZO DE 2003 A LAS 12:30 HORAS SE REALIZARA UN PLENO EXTRAORDINARIO EN EL CUAL UNO DE LOS PUNTOS ES TOMAR ACUERDO, SI ES PROCEDENTE, SOBRE EL ACUERDO REGULADOR ENTRE EL AYUNTAMIENTO DE SANTA MARGALIDA Y EL PERSONAL FUNCIONARIO. TAMBIÉN TOMAR ACUERDO, SI ES PROCEDENTE SOBRE EL CONVENIO COLECTIVO DEL PERSONAL LABORAL DEL AYUNTAMIENTO DE SANTA MARGALIDA. QUIERO PEDIR DESDE ESTE ESTUPENDO MEDIO DE COMUNICACIÓN LA COLABORACIÓN DE TODOS LOS PARTIDOS POLITICOS, ESPECIALMENTE DEL SEÑOR MIGUEL CIFRE. TAMBIEN SOLICITAR LA PRESENCIA DEL PUEBLO DE SANTA MARGALIDA PARA QUE ACUDAN JUNTO A TODO EL PERSONAL LABORAL Y FUNCIONARIO A DAR APOYO FISICO Y MORAL PARA LA APROBACION DE ESTE CONVENIO QUE BENEFICIARIA A LOS TRABAJADORES DANDO ASI POR PRIMERA VEZ EN LA HISTORIA UNA BUENA IMAGEN AL EXTERIOR Y MANTENER ASI UNAS BUENAS RELACIONES QUE REDUNDARIAN EN UN MAYOR ESFUERZO Y PROFESIONALIDAD DE LOS TRABAJADORES DEL AYUNTAMIENTO DE SANTA MARGALIDA QUE EN REALIDAD SOMOS TODOS SUS CIUDADANOS LOS QUE CON EL ESFUERZO DE TODOS LLEVAMOS EL PUEBLO ADELANTE. GRACIAS.
EL ZORRO
- Friday, March 14, 2003 at 18:21:01 (CET)
LO DE SA BIBLIOTECA TENDRIA UNA FACIL SOLUCIÓ: QUE ELS ORDINADORS DEMANESSIN EL CARNET D'ESTUDIANT PER ACCEDIR-HI. A MÉS NO SE QUINA VELOCITAT DE PROGRAMA TENEN PERO S'HAURIEN DE FORMATEJAR I SI NO PERQUE ÉS EL SUPORT DE LA EMPRESA D'INFORMATICA QUE TENEN?? O TENIEN A L'HORA DE L'APERTURA????
uib
- Friday, March 14, 2003 at 18:20:44 (CET)
Sinceramente,creo que el PP de Madrid podria echar un cable a su delegación vilera legalizando las drogas,pues habrá que estar bien colocados para votarlos
EL 32
- Friday, March 14, 2003 at 14:07:14 (CET)
The Magician diu: Teniu tota la raó amb lo de la biblioteca. Jo en sofresc bastant les conseqüències, però en principi no les volia denunciar en aquest debat, tal vegada conscient de que seria massa dur. Però els vostres comentaris m'han animat un poquet. Només diré unes poques coses: l'únic horari per anar-hi i no trobar-hi una guarderia és el dematí. Això sí, si no trobes tancat. Perque ja em diràs, quin horari més flexible que hi tenen. Sempre trobes tancat. I quan tens sa "sort" de trobar obert, intentes trobar un ordenador amb unes mínimes condicions higièniques de rendiment i resulta que tots estàn fets un "flan": jocs, accessos a "pornoduro", lentos que te cagues degut a la basura que hi possen, impressores que no funcionen, etc ... ----- Amb tots els meus respectes a la bibliotecària, simplement he estat realista i no voldria ofendre a ningú. La culpa la té tota el batle!.
The Magician <un que sempre hi troba tancat>
- Friday, March 14, 2003 at 09:33:53 (CET)
Un centre de l'UIB ?: una foto amb els de la UIB i res mes. Ni els ordinadors de la foto eren lo sen demà al lloc: només era una foto; una foto d'interés pel fracasat del olmo que, no havent aconseguit carrera ni fent embulls, s'apuntava a l'altura del rector. Biblioteca, a on ? Lo de la bibliotecaria es una altre cas d'estudi: amb aquest nomenament, el mateix Olmo, en "benet" deixà de ser el bufó d'en Monjo.
amb "b" de Bosqueta, i de beneita; que és el que volem que siguem
- Thursday, March 13, 2003 at 22:58:01 (CET)
A la vila cal millorrar moltes coses; però una d'elles es la biblioteca; que es això d'anar allà i trobar tots els ordenadors ocupats per nins que estàn conectats a internet per mirar correu i parlar mitjançant un chat; i un/a que es universitari/a no poder untilitzar-los, no es un centre de sa UIB? També el que creia és que una de les coses que caracteritzen les biblioteques és el silenci, silenci? a sa de la vila això no saben que és. Provau voltros d'anar a estudiar allà, és converteix en una cosa més que impossible ja que allà s'escolta parlar a tothom, cridar i fins i tot música dels ordenadors. No se a qui pertany arreglar això, pero ja es hora de que s'arregli, i no només això, sinó també que es modernitzi un poc el material que s'hi pot trobar.
universitari/a
- Thursday, March 13, 2003 at 19:14:33 (CET)
A la vila cal millorrar moltes coses; però una d'elles es la biblioteca; que es això d'anar allà i trobar tots els ordenadors ocupats per nins que estàn conectats a internet per mirar correu i parlar mitjançant un chat; i un/a que es universitari/a no poder untilitzar-los, no es un centre de sa UIB? També el que creia és que una de les coses que caracteritzen les biblioteques és el silenci, silenci? a sa de la vila això no saben que és. Provau voltros d'anar a estudiar allà, és converteix en una cosa més que impossible ja que allà s'escolta parlar a tothom, cridar i fins i tot música dels ordenadors. No se a qui pertany arreglar això, pero ja es hora de que s'arregli, i no només això, sinó també que es modernitzi un poc el material que s'hi pot trobar.
universitari/a
- Thursday, March 13, 2003 at 19:11:56 (CET)
La Plataforma Santa Margalida contra la guerra se sumarà aquest dissabte dia 15 de març a la convocatòria d'una manifestació per mostrar el rebuig de milers de persones contra l'acció bèl·lica a Iraq que promou Estats Units amb el suport, entre d'altres, del Govern de l'Estat espanyol. Per això vos convidam perquè hi vengueu. La plataforma posa a disposició dels veïns del municipi de Santa Margalida un autocar de franc per anar dissabte a Palma. La sortida serà a les 15 hores davant les oficines municipals de Can Picafort, i a les 15,15 hores a la plaça de la vila. Confiam que la gent que participa tan activament en aquest debat de la vila.org hi vendrà i hi participarà activament.
plataforma Santa Margalida contra la guerra
- Thursday, March 13, 2003 at 16:32:51 (CET)
es de l'aula d'integració, vols dir?
kfkhsqlf
- Tuesday, March 11, 2003 at 12:48:41 (CET)
Vos donam les gracies per deixar q els nostres alumnes s'expressin
col·legi joan XXIII
- Tuesday, March 11, 2003 at 10:42:28 (CET)
visca el p.p i esperam ke torni a guanyar vica pp visca visca pp visca
v@c@b@g@g~%!|||||@@|@|@|@
- Tuesday, March 11, 2003 at 08:31:07 (CET)
c.p.u is caca la vaca psm caca la vaca toro caca la vaca toro toro
asdfg
- Tuesday, March 11, 2003 at 08:28:55 (CET)
En Cifre també té collons, i quant mandi també farà llevar els missatges que no li agradin, au!
pechoe
- Tuesday, March 11, 2003 at 00:00:38 (CET)
NO A LA GUERRA, NO!!!!!
GHANDI
- Monday, March 10, 2003 at 22:51:20 (CET)
Aquesta si que m'és bona!! ara resulta que és mes greu "insultar" que matar. Però, és clar, una cosa som nosaltres i l'altre els nens i ninetes d'Irak. Idó, ha desaparegut es missatge d'es batle, es nostro batle... es batle des collons. Es collons des nostro batle -ben poc ens importa si personalment també en te- son els nostros collons, i no ens dona la gana que els faci servir així.
Qui insulta a tot el poble és ell
- Monday, March 10, 2003 at 21:47:19 (CET)
llevau aqueix missatge d'una puta vegada!!
jfkgfhkgfjmgf
- Monday, March 10, 2003 at 09:00:14 (CET)
Recordam als usuaris que en aquest debat no permetem els insults ni les referències personals. Per favor, respectau les normes, perque si no, ens veim obligats a eliminar missatges. Gràcies.
Associació lavila.org
- Monday, March 10, 2003 at 08:15:20 (CET)
petrina, petrina; me sents petrina ??
- Sunday, March 09, 2003 at 00:27:00 (CET)
el batle a berlin, i que hi fa?
xx
- Saturday, March 08, 2003 at 09:45:20 (CET)
A aquestes hores en cifre dorm, tu!!.
Fil.lotxera
- Thursday, March 06, 2003 at 16:44:28 (CET)
fil.lotxera, es per mi un alleugeriment no morir màrtir.
m cifre
- Thursday, March 06, 2003 at 16:32:36 (CET)
moltes opinions d'aquest debat denoten una gran dosi d'intolerància repressiva
idj
- Thursday, March 06, 2003 at 16:22:49 (CET)
El PSOE no ha vist cap mes disconformitat al pressupostos que ha aprovat el PP que lo de Son Serra ?. Això ho ha vist en Canet, el PSOE ni hi veu!! Que en feia de falta que arribes algú que lladra, a veure si es fan amb algú que mossegui!!!
TOM
- Thursday, March 06, 2003 at 16:20:11 (CET)
No en el meu nom!!, no podeu acollir en Canet; en el meu nom, no podeu pactar amb UM. Per mi, pacteu amb el PP, que son mes beneits que vos i podreu fer qualque cosa de bo, encara que només sigui arreglar el que heu fotut, però, amb els qui son mes vius que vos no podeu fer mes que el que feu : vendre el MEU poble, no el vostro, que, ni el mereixeu ni vos mereix. Tenc dret a ser vilero, no un desgraciat pels vostros interessos.
dret a ser vilero
- Thursday, March 06, 2003 at 16:11:52 (CET)
Em Cifre ha permés amb un silenci sepulcral –l’enrenou que ha fet aquesta legislatura ha sigut per quatre punyetes i un parell de qüestions personals, NOMES!!- a que el PP massacres el poble (segur que pensant: COM MES MALAMENT HO FASSIN MILLOR!!... SI QUE L’ESTIMEU A AQUEST POBLE, CIFRE, SI QUE L’ESTIMEU???). Amb el merdé que ens deixen aquests lladres del PP (Roig inclòs, que no hi ha mes que repassar el fer va), no puc entendre com en Cifre torna a ser candidat ???, quins interessos te amb en Monjo ???. Que passa Cifre ??, a on son els teus ideals??, tenc l’impressió de que et sents vell i és ben hora de fer-la, i grossa !!!. Has prés mal cami, Miquel. Ara ja t’ho poses tot a l’esquena!!. Ets com ells, pactes com ells i amb ells, robes com ells, i com ells moriras : desesperat, rabiós; però no martir !!.
Fil.lotxera
- Thursday, March 06, 2003 at 15:39:15 (CET)
s'han aplegat un que va d'honrat i per lo vist diu mentides i un transfuga, si guanyen pactaran amb els que els agrada tant urbanitzar son serra. I per l'altre cantó PP i CPU, interessos econòmics a rompre, deutes a l'ajuntament... i que si comanda es que va d'honrat faran que es transfuga ho torni a ser i tornarà a comandar es de sempre. jo votaré al PSM.
un que ja no votara en cifre
- Thursday, March 06, 2003 at 15:14:04 (CET)
PREGUNTESSSSSSS ¿PERQUE ES PSOE NO VOL PACTAR EN SO PSM? ¿PERQUE ES QUE ES PSOE HA FET ANQUES ANRERA? ¿EN CANET HEGUES FET TOT LO QUE HA FET SI NIO HEGUES SEBUT QUE EN CIFRE EL POSAVA DES PRIMERS DES PSOE? ¿COM ES QUE ENTRE ES PRIMERS DES PSOE NO NI CAP DE CA’N PICAFORT? ¿SI ES VOTS DES PSOE I ES PSM PLEGATS HEGUESSIN ESTAT 6 O 7 CONCEJALS I PER SEPARAT S’ESPOSEN A SER 4 DES PSOE I 1 DES PSM COM ES QUE ES PSOE NO VOL PACTAR? ¿PERQUE SE DEXA PASAR SA MILLOR OPORTUNIDAT PERQUE S’ESQUERRA GUANYI SES ELECCIONS? ¿PERQUE ES QUE HA TANT D’INTERÉS QUE SE PRESENTI ESQUERRA REPUBLICANA A LA VILA? ¿SE PRESENTARA EN BARRET? ¿QUIN LLOC TENDRA EN MONJO A SA LLISTA DE UM? ¿SI GONYAS EN CIFRE I UM I HEGUESSIN DE PACTAR QUI SARIA ES BATLE, EN VICENS O EN CIFRE? ¿SI EN DEL OLMO GUANYA I ES SEUS TAMBE GUANYEN A PALMA SERA MOLT DE TEMPS BATLE? ¿ES VERA QUE TE PROBLEMES PER FER SA LLISTA COM VULDRIA? ¿O SERA ES BATLE EN FELIX? ¿QUE NO DIVEN QUE EN FELIX SE TORNA A PRESENTAR? ¿QUE TROBA DE TOT AIXO EN GABRIEL MARIA? I MOLTES MES PREGUNTES EN TORNAR......................... ENTREVISTADOR
ENTREVISTADOR
- Thursday, March 06, 2003 at 12:48:48 (CET)
Si voy en la lista del PP, y despues de ser concejal tres años y aprovecharme de todo me paso al soe para seguir cobrando, ¿me llamareis héroe?
hay que reflexionar
- Thursday, March 06, 2003 at 12:38:16 (CET)
el soe no cumple con los acuerdos, hace años los partidos del parlamento español firmaron un pacto contra el transfuguismo. Acordaron no dar cobertura a los transfugas, aquí lo incumplen y les regalan un puesto de salida en la lista. ¿Alguien se puede fiar de la palabra del soe?
kkkk
- Thursday, March 06, 2003 at 12:36:11 (CET)
"Ta mare no et va parir et va treure d'oi que li feies!!!", dius? ido vas ben errat, s'unic que va tenir problemes en sa mare vares ser tu, que ta mare quant vares neixes va fer un pet pudent, que fea es matex renou oos que tu t'has posat de seudonim (adsfj).
repetidor
- Thursday, March 06, 2003 at 12:01:59 (CET)
POR ORDEN DE LA SEÑORA ALCALDESA SE ORDENA QUE DEJE DE HABER TANTOS LADRONES, MAFIOSOS Y ESTAFADORES EN EL AJUNTAMIENTO DE SANTA MARGALIDA POR ESO NO VOTEIS AL P.P, C.P.U ,................................................. Y AL OTRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PENSAR CON LA CABEJA Y NO CON EL SALARIO, QUE EL DERECHO A VOTO NO SE COMPRA. (C.P.U)
LA BATLESA
- Thursday, March 06, 2003 at 11:33:56 (CET)
Acab de llegir el següent a Vilaweb, i que no es guapo !!! > La Unió Europea obre un expedient a Espanya per la regeneració de platges mallorquines La regeneració de setze platges mallorquines afectades pel temporal podria haver vulnerat dues normatives de la UE, relatives a les repercussions de determinats projectes públics i privats sobre el medi. Per aquest motiu la direcció general del Medi de la Unió Europea ha acceptat la denúncia feta per l'organització ecologista WWF-Adena contra Espanya. Les platges mallorquines afectades són les de Banyalbufar, Can Picafort, Pollença, Muro, Santa Margalida, Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç, Manacor, Felanitx, Santanyí, Llucmajor, Palma, Calvià i Sóller. El dragatge del fons marí per a regenerar les platges és una pràctica que ha estat sempre rebutjada per les organitzacions ecologistes, perquè afecta ecosistemes marins sensibles com les prades de Posidònia. Més organitzacions ecologistes, com el GOB o Greenpeace, ja havien manifestat una oposició total a la manera com el ministeri espanyol de Medi Ambient (sota la direcció de Jaume Matas) feia la regeneració d'aquestes platges. ----------
endavant i fora por <sonbaulo@mallorcaweb.net>
- Thursday, March 06, 2003 at 11:24:16 (CET)
REPETIDOR: calla tros d'ase. Ta mare no et va parir et va treure d'oi que li feies!!!
adsfj
- Thursday, March 06, 2003 at 08:27:15 (CET)
El PSOE, el PP i CPU (UM va pels mes forasters encara) amb l'excusa de treball (ja podeu veure quina miseria per tanta suor), criden es foresterum "veniu, veniu !!". QQUe penseu, que si els forasters, envers de picapedrers o camarers, fosin economistes, que??. En voldrien cap ni un ???. Au !! Ves!!. QQue com be diu... ell ja va sortir del "ramat". Som nosaltres que hem de belar!!! beeeeeeeee beeeeeeeee beeeeeeeee!!! Cifre!! beeeeeeeee!!, pero no!! lo teu no son els bens del ramat, lo teu son corderos de pascua ... i això és aviat!! beeeeeeeeeeeee!!! beeeeeee!!!
traficants .... de personas.
- Wednesday, March 05, 2003 at 17:51:32 (CET)
Los hoteleros, y constructores, estan jodiendo al PSOE: con la mala temporada, este año -de elecciones- no necesitaremos tantos forasteros. Que be!!!
La revancha!!!
- Wednesday, March 05, 2003 at 17:43:58 (CET)
Cifre, el programa, que el fareu amb la lengua del estado mayor, també?
territoris ocupats, la mar de lladres!!
- Wednesday, March 05, 2003 at 17:40:40 (CET)
I de la CampaÑa que, Sr. Rector ??
Beot
- Wednesday, March 05, 2003 at 17:25:23 (CET)
Perdoneu la REPETICIÓ, soc novell en aquest món de l´informatica i el retolí m'ha quedat engalavernat.
Guillem Feliu i Ramis <guillemfeliu@telefonica.net>
- Wednesday, March 05, 2003 at 15:09:14 (CET)
I sobre les mancances del nostre municipi... des del meu punt de veure les coses la principal mancança del nostre municipi és l'absència de polítiques participatives. No és promou (i de vegades s'ataca) la participació social, manca una democratització real i viva de la tasca política dels nostres governants, manca una higiene i una ètica política. Dit això, s'ha d'esmentar també (i és de jústicia) que mentres hi hagi mancances en matèria de serveis socials hi haurà gent que patirà, famílies que no arribaran a final de mes, moltes probabilitats de caure dins l'exclussió social (marginalitat, delinqüència...), poca atenció als més dèbils (infància i gent gran)... tota una casta de problemàtiques que crec que han de ser prioritat per decència política. En definitiva ajudar a les primeres necessitats i fer-ho sense clientelisme (serveis socials i democratització).
Antoni Ferrer Capó.
- Wednesday, March 05, 2003 at 14:26:29 (CET)
I ara recordar que en miquel cifre encara no ha donat explicacions que se li demanen a aquest debat ja fa mesos, tot confiat en que el temps borrarà la memòria... i clar ara ja no és hora de parlar-ne. Idò jo no pens igual, i més quan aquest senyor se dedica a mentir sobre qui és culpable de que no hi hagi pacte (algú s'enrecorda que això hagués estat bo pel poble?) i tot això com una estratègia ben montada (per això parlava de fa quatre anys) per fer mal al PSM. I la veritat? algú es preocupa per la veritat? O és en Cifre la veritat? Jo només li deman explicacions que no em dona, perquè només dona les explicacions als que són dels seus... i així sempre queda bé aquest senyor! I sobre si tenc vis còmica o dramàtica tria tu i atorga'm-ho, seré un còmic que no diu mentides o seré un dramàtic que no diu mentides. No justificaré quasevol cosa amb tal de llevar en del Olmo i per això no et justific a tu i les teves mentides ni transfugues... ètica! Has estafat als del PSM parlant de pacte durant 3 anys, t'has estimat més un transfuga que ha fet 6 mesos de bé i 3 anys i mig de mal per a la llista, dius mentides per atacar el PSM... Si fas això a l'oposició, què no faràs quan governis amb els d'UM? Sempre serà menys que el que fa en del Olmo, però serà i molt. Idò m'estim més còmic ara que encar puc triar.
Antoni Ferrer Capó.
- Wednesday, March 05, 2003 at 08:40:23 (CET)
Com que davall la meva opinió hi ha el meu nom i res més, crec que ja és sobrat que se m'atorgui parlar amb nom de ningú que no sigui jo. Parlant així, amb nom meu només, puc atrevir-me a demanar explicacions del que vulgui (que per això hi ha llibertat d'expressió), una altra cosa és que em contestin (la llibertat d'expressió hi és per a tothom). Fins ara a aquest debat totes les explicacions que m'han demanades les he donada, per tant no m'assusten les preguntes, ni m'assussten les respostes.
Antoni Ferrer Capó.
- Wednesday, March 05, 2003 at 08:22:17 (CET)
Va per es socialistes , es confiats van a l-infern
pppppppp
- Wednesday, March 05, 2003 at 07:22:05 (CET)
Sempre he jutjat a les persones no pel lloc allà on varen nàixer, sinó pel que son.
iju
- Wednesday, March 05, 2003 at 05:34:37 (CET)
Pur heu seras tu, rebol bambol porcot
repetidor
- Wednesday, March 05, 2003 at 05:29:51 (CET)
repetidor tu que ets pur?
adsfj
- Wednesday, March 05, 2003 at 05:18:22 (CET)
No trobau que el rector se repeteix un poc?
repetidor
- Wednesday, March 05, 2003 at 04:45:49 (CET)
No trobau que el rector se repeteix un poc?
repetidor
- Wednesday, March 05, 2003 at 04:45:44 (CET)
No trobau que el rector se repeteix un poc?
repetidor
- Wednesday, March 05, 2003 at 04:45:40 (CET)
No trobau que el rector se repeteix un poc?
repetidor
- Wednesday, March 05, 2003 at 04:45:36 (CET)
No trobau que el rector se repeteix un poc?
repetidor
- Wednesday, March 05, 2003 at 04:45:29 (CET)
Veig que encara que el debat vagi per una altra banda es segueix parlant del mateix d'abans. A mi només em queda dir, referent aquest tema, que en Cifre es pensa que tornarà guanyar, tan de bo hi hagués un canvi, però pensant-ho bé i d'una manera realista, sempre parlant baix el meu punt de vista; tornarà guanyar la dreta. L'esquerra no guanyarà a no ser que pacti, i supòs que el PSOE no s'atravirà a pactar amb el PSM, però.... què pactarà amb CPU, ja,ja,ja,ja..... Si volgués pactar amb el PSM li haurien de posar les coses ben clares, i demanar-li tot el que fos falta, per exemple "la batlia" durant dos anys,.... no sé possiblement vaig errat, però s'ho mereixen. EL PSOE està molt convinçut que guanyarà aquestes eleccions, però ja ho veurem.... val més no tenir tantes esperances, per jo ha perdut tota la meva confiança, s'estimen més pensar amb els forasteros de Can Picafort que els donen més vots i som a Mallorca no a Morón de la Frontera, Cifre és Santa Margalida hi penses alguna vegada, perquè el que demostra és que només t'importa el teu partit i no LA GENT DEL QUE TU DIUS ESSER EL TEU POBLE. Pensa-hi, perquè des de defora es té aquesta sensació.
Xetxero
- Wednesday, March 05, 2003 at 03:55:42 (CET)
El proper diumenge dia 16 de març; DIADA PARROQUIAL a Sant Salvador de Felanitx: Sortida de l'autocar a les 9.45 h. de la Plaça de la Vila. Es podrà pujar a peu o amb autocar. A les 12 h. missa al Santuari. Tindran cura de la celebració, la Coral de Santa Margalida, Banda de Música, Xeremiers i Aires Vileros. Dinar al restaurant Sa Gruta de Porto Cristo i rifa a benefici de les obres parroquials. El preu del tiket: 12€. Lloc de venda: Estanc de la Plaça, Can Parric, Ideal, Mobles Payeras, Ajuntament de la Vila.
Guillem Feliu i Ramis <guillemfeliu@telefonica.net>
- Wednesday, March 05, 2003 at 03:26:15 (CET)
El proper diumenge dia 16 de març; DIADA PARROQUIAL a Sant Salvador de Felanitx: Sortida de l'autocar a les 9.45 h. de la Plaça de la Vila. Es podrà pujar a peu o amb autocar. A les 12 h. missa al Santuari. Tindran cura de la celebració, la Coral de Santa Margalida, Banda de Música, Xeremiers i Aires Vileros. Dinar al restaurant Sa Gruta de Porto Cristo i rifa a benefici de les obres parroquials. El preu del tiket: 12€. Lloc de venda: Estanc de la Plaça, Can Parric, Ideal, Mobles Payeras, Ajuntament de la Vila.
Guillem Feliu i Ramis <guillemfeliu@telefonica.net>
- Wednesday, March 05, 2003 at 03:25:32 (CET)
El proper diumenge dia 16 de març; DIADA PARROQUIAL a Sant Salvador de Felanitx: Sortida de l'autocar a les 9.45 h. de la Plaça de la Vila. Es podrà pujar a peu o amb autocar. A les 12 h. missa al Santuari. Tindran cura de la celebració, la Coral de Santa Margalida, Banda de Música, Xeremiers i Aires Vileros. Dinar al restaurant Sa Gruta de Porto Cristo i rifa a benefici de les obres parroquials. El preu del tiket: 12€. Lloc de venda: Estanc de la Plaça, Can Parric, Ideal, Mobles Payeras, Ajuntament de la Vila.
Guillem Feliu i Ramis <guillemfeliu@telefonica.net>
- Wednesday, March 05, 2003 at 03:25:31 (CET)
El proper diumenge dia 16 de març; DIADA PARROQUIAL a Sant Salvador de Felanitx: Sortida de l'autocar a les 9.45 h. de la Plaça de la Vila. Es podrà pujar a peu o amb autocar. A les 12 h. missa al Santuari. Tindran cura de la celebració, la Coral de Santa Margalida, Banda de Música, Xeremiers i Aires Vileros. Dinar al restaurant Sa Gruta de Porto Cristo i rifa a benefici de les obres parroquials. El preu del tiket: 12€. Lloc de venda: Estanc de la Plaça, Can Parric, Ideal, Mobles Payeras, Ajuntament de la Vila.
Guillem Feliu i Ramis <guillemfeliu@telefonica.net>
- Wednesday, March 05, 2003 at 03:25:18 (CET)
El proper diumenge dia 16 de març; DIADA PARROQUIAL a Sant Salvador de Felanitx: Sortida de l'autocar a les 9.45 h. de la Plaça de la Vila. Es podrà pujar a peu o amb autocar. A les 12 h. missa al Santuari. Tindran cura de la celebració, la Coral de Santa Margalida, Banda de Música, Xeremiers i Aires Vileros. Dinar al restaurant Sa Gruta de Porto Cristo i rifa a benefici de les obres parroquials. El preu del tiket: 12€. Lloc de venda: Estanc de la Plaça, Can Parric, Ideal, Mobles Payeras, Ajuntament de la Vila.
Guillem Feliu i Ramis <guillemfeliu@telefonica.net>
- Wednesday, March 05, 2003 at 03:22:54 (CET)
Ja vos podeu ficar amb en Tusi pero en Cifre no contesta a cap pregunta... I en sa llengua del PSOE diuen que "quien calla otorga"
Ja fa sol
- Wednesday, March 05, 2003 at 01:34:56 (CET)
Els de Ca'n Picafort volien el segon lloc i, qui "mana" al PSOE, que no es beneit, ho va veure de seguida: el primer havia de ser del PSM.
DE CAP MANERA
- Tuesday, March 04, 2003 at 16:32:17 (CET)
Deixa d'interferir Toni, o acaban demanant-te explicacions del perque no pactares TU amb els d'UM, i tampoc ets autoritzat per aquesta tasca. Dona la teva opinio si en tens, pero deixa de comprometre l'inteligencia dels demes, que tenen tant cap com tu i no l'utilitzen de manera tant borda. Tu tens valor per aportar idees utils, i encara ets a discusions que, per molt que les argumentis amb el partit, no son mes que cosa teva: ja ningú no vol el que defenses, ni tant sols es segur que ho vulguessin abans, ningú havia parlat a no ser tu, els demes hi eren nomes per escoltar, i per escoltar es pot escoltar a tothom.
rerref
- Tuesday, March 04, 2003 at 16:25:38 (CET)
A "Toni Ferrer": em semblava haver llegit que no eres veu autoritzada del PSM, i ho havies dit tu mateix; així no entenc que hagues de seguir parlant amb aquest to, ni demanant explicacions en nom de qui dius no estar-ne autoritzat. Toni, sembles, ja, l'unic interessat en pactar amb el PSOE, que et passa ??. Ja vares fer la teva a les passades, ara deixa que cada qual es faci amb la seva responsabilitat.
rerref
- Tuesday, March 04, 2003 at 16:17:01 (CET)
Toni, hi ha persones que tenen vis dramàtica o còmica, tria el que vulguis. una abraçada.
miquel cifre
- Tuesday, March 04, 2003 at 14:53:46 (CET)
A “es brigada”: m’atribueixes pensaments, caràcter i passió... a mi m’agrada la gent feta amb aquesta pasta, si!!, per la resta del teu comentari, sembla faltar-te un poc mes de dedicació; si, pensar un poc, posar-hi una miqueta de caràcter – però per això m’hauries de menester i no en lloguen -, i passió... amb lo magre que vas, que pots saber tu d’això !?!. Amb aquests mèrits, a si t’ascendeixen a cabo aviat!!. Lo teu queda a expenses de la sort, idò... que en tenguis molta!! Salut!
Vilera
- Tuesday, March 04, 2003 at 11:57:27 (CET)
A principis del segle XIV ( quan jo era batle reial d’aquesta vila ), per molt menys del que acab de llegir es feia correr la sang ... I que no seria millor deixar-se de discussions esterils entre els mateixos ( no hi ha ningú més al poble entre el grup del ofessos que vós, eminent psicòleg ? ), i agafar el bou per les banyes abans que ens embestesqui de nou ? Ja no sé de qui va esser la cupa ( fadrina com sempre ), el que sé es que un per l’altre i ja hi tornam a estar amb el cul enlaire ( i que no haveu penssat com de contents es posen els de la “diestra siniestra” amb les vostres lluites intestines ? ) Si vosaltres sou la única alternativa al desgavell que tenim ara, esteim ben arreglats, val mé no prendre per no haver de triar ...
Narcís Gassó <narcisgasso@hotmail.com>
- Tuesday, March 04, 2003 at 11:42:56 (CET)
a na vilera, tots els teus penssaments están caracteritzats per dues passions: sa teva admiració a n'en Jaume Verga (sogre d'en Del Olmo) i sa teva admiració pels militars es brigada - Saturday, March 01, 2003 at 12:50:21 (CET)
es brigaba
- Tuesday, March 04, 2003 at 11:42:48 (CET)
Vull aprofitar aquest espai de debat per fer una sèrie de preguntes a en Miquel Cifre, candidat del psoe: 1. Per què vas dient que si no hi ha hagut pacte PSOE-PSM és per culpa del PSM? Per què dius que es va perdre pel PSM? Per què ho dius si saps que el PSM anava a acceptar l'oferta del PSOE (o hauria de dir teva?) i vares anul·lar la reunió i dies després dir que no hi podia haver pacte perquè la teva agrupació no ho volia, en especial els del psoe de can picafort? 2. No vares dir això (que la culpa era del PSM) ara fa poc dies a una persona, demostrant així que t'interessa més, com altres vegades, quedar com un sant que no la veritat? Com pots suposar no diré el nom de la persona, encara que és més propera a tu que a jo. 3. Fa quatre anys ja utilitzaveu la mateixa estratègia, dient que el PSM no havial volgut pactar. Ets persona com per explicar això? Jo si, i començ dient que mai es va oferir cap pacte PSOE-PSM fa quatre anys. Per tant a les passades eleccions ja n'hi havia dels teus que mentien, ara t'hi sumes tu. 4. Saps que la definició de transfuga és la d'aquella persona que sent expulsada d'un partit no retorna el seu càrrec (acta de diputat, de regidor....)? Saps que menteixes també quan defineixes transfuga a la teva manera i conveniència? I, per cert, que consti que en Joan Canet té tot el meu apreci personal. 5. Saps que amb tanta mentida i politiqueria no li fas cap bé al poble que dius defensar i estimar? Tots sabem com és en del Olmo, però això no et dona cap permís ni perdó ni bula per fer el que fas. Ets millor que ell, però no ets bona persona. Com sempre callaras, i... les punyalades i mentides a l'esquena. Jo no som així, i en deix constància a aquest debat públic.
Antoni Ferrer Capó.
- Tuesday, March 04, 2003 at 10:15:17 (CET)
Mado Miquela, que sou vos?
lamon Jaume
- Tuesday, March 04, 2003 at 07:25:45 (CET)
Estek: En relació a la biblioteca, te vull dir que això que dius és injust, i més valdria que t’informassis un poc. Primer de tot, la bibliotecària mira els diaris perquè té com una de ses seves feines LLEGIR-LOS per recollir les informacions de Santa Margalida o relacionades amb Santa Margalida, i recollir-les a àlbums a posta, que pots consultar quan hi vagis. En segon lloc, la biblioteca està informatitzada. Si ho demanes a la bibliotecària pots consultar l’inventari informàtic, i fins i tot fer consultes sobre si el llibre que t’interessa és a altres biblioteques.
llibre
- Tuesday, March 04, 2003 at 05:19:02 (CET)
Les infraestructures culturals son zero perque les coses no es fan be desde un bon principi. tenim una biblioteca amb una bibliotecari que nomes llegeix el diari, no esta informatitzada si cerques un llibre t'has de passar hores i l'ordre alfabetic dels llibres no es massa bo. Això nomes es un exemple pero si miram el pabelló esportiu? Una cosa tan gran i per uns metres no s'hi poden fer competicions oficials, camps de gespa, de tennis també però els altres..... I si tornam a la part cultural hem de dir que es podria millorar molt més les activitats culturals si totes les associacions tinguessin el seu paper i els seus medis per a un ple funcionament de l'associació. Així no hauriem de menester res mes.... Ah! si també el tema de les festes es podria millorar molt si no s'haguessin de pagar comissions
estek
- Tuesday, March 04, 2003 at 03:18:03 (CET)
Bones, és un tema difícil de contestar. Crec que les mancances de la Vila són moltes, perque ja fa uns quants anys, que en lloc d'evolucionar, tronam enrera a passes forçades. Sobretot s'ha notat amb l'actitut i aptituts dels nostres polítics. Des del meu punt de vista, crec que allà on més es nota és a les infraestructures culturals. És bastant depriment viue a un poble sense activitat ni iniciativa cultural, llevat de les excepcions que sempre hi han estat. Gràcies al turó del drac i a la OCB. Llevat d'això no hi ha res més. També falta molta promoció turística de tot tipus. Recordem que hi ha llocs a la Vila que per un turista poden estar molt bé i no els doen la difusió que se mereixen. A mí, em fan enveja, pobles veinats que en temes culturals ens donen moltes voltes: Petra, Vilafranca de Bonany i inclús Maria de la Salut. La Vila és aborrida: tota la culpa la tenen els polítics que només es dediquen als temes que per ells són importants: fer vots en temps d'eleccions.
sorell
- Tuesday, March 04, 2003 at 02:44:46 (CET)
PREGUNTESSSSSSS ¿PERQUE ES PSOE NO VOL PACTAR EN SO PSM? ¿PERQUE ES QUE ES PSOE HA FET ANQUES ANRERA? ¿EN CANET HEGUES FET TOT LO QUE HA FET SI NIO HEGUES SEBUT QUE EN CIFRE EL POSAVA DES PRIMERS DES PSOE? ¿COM ES QUE ENTRE ES PRIMERS DES PSOE NO NI CAP DE CA’N PICAFORT? ¿SI ES VOTS DES PSOE I ES PSM PLEGATS HEGUESSIN ESTAT 6 O 7 CONCEJALS I PER SEPARAT S’ESPOSEN A SER 4 DES PSOE I 1 DES PSM COM ES QUE ES PSOE NO VOL PACTAR? ¿PERQUE SE DEXA PASAR SA MILLOR OPORTUNIDAT PERQUE S’ESQUERRA GUANYI SES ELECCIONS? ¿PERQUE ES QUE HA TANT D’INTERÉS QUE SE PRESENTI ESQUERRA REPUBLICANA A LA VILA? ¿SE PRESENTARA EN BARRET? ¿QUIN LLOC TENDRA EN MONJO A SA LLISTA DE UM? ¿SI GONYAS EN CIFRE I UM I HEGUESSIN DE PACTAR QUI SARIA ES BATLE, EN VICENS O EN CIFRE? ¿SI EN DEL OLMO GUANYA I ES SEUS TAMBE GUANYEN A PALMA SERA MOLT DE TEMPS BATLE? ¿ES VERA QUE TE PROBLEMES PER FER SA LLISTA COM VULDRIA? ¿O SERA ES BATLE EN FELIX? ¿QUE NO DIVEN QUE EN FELIX SE TORNA A PRESENTAR? ¿QUE TROBA DE TOT AIXO EN GABRIEL MARIA? I MOLTES MES PREGUNTES EN TORNAR......................... ENTREVISTADOR
entrevistador
- Monday, March 03, 2003 at 19:12:26 (CET)
Lo de les infraestructures culturals és "cero patatero". Com més va menys tenim. Es trist que a un municipi com el nostre, els pocs (poquíssims) actes culturals que proposa l'ajuntament es tenguin que fer a la sala de plenaris de l'ajuntament. Quina casa de cultura més desaprofitada!!! Quin poble més mort en aquest sentit!! Algú em sabria dir que ha passat amb el Molí d'en Ponç... o que passarà amb l'Escola Vella?... Ara ja no poden enredar més, governi qui governi després del maig això s'ha de sol.lucionar ja!!
Darthb
- Monday, March 03, 2003 at 09:30:24 (CET)
prova
prova
- Monday, March 03, 2003 at 08:55:05 (CET)
Vos donam la benvinguda a l'espai de debat de lavila.org. Amb aquesta secció posam una eina més a la vostra disposició perque pogueu expressar la vostra opinió d'una manera anònima i sense censures, sempre i quant mantengueu un to respectuós i civilitzat. És per això que ens reservam el dret d'eliminar els missatges fora d'aquest context. Moltes gràcies per la vostra participació.
webmaster@lavila.org
- Dissabte, 1 de març, 2003 at 20:30:12 (CET)
tornar