lavila.org Santa Margalida
home associació plànol del municipi serveis mapa del web

Aquesta pāgina en construcciķ permetrā recullir tota aquella informaciķ, activitats, idees, suggeriments o propostes que estiguin relacionades amb el terme de Santa Margalida i facin referčncia a la temātica ambiental.
Aquest espai de lavila.org estarà constituit per diferentes seccions, totes elles ampliables:

La secciķ ESPAIS PROTEGITS
Hi podreu trobar tota la informaciķ necessāria sobre les ārees considerades Patrimoni Natural del nostre terme Margalidā, fotografies, descripcions...

La secciķ d'ECOLOGIA
Hi trobareu l'Ecocorreu i articles d'opiniķ damunt temes d'ecologia i mediambient. Els Grups Ecologistes o movilitzacions en defensa del medi natural que es crein dins el terme margalidā. També la Vila Sostenible; Santa Margalida vol esser un poble amb una visiķ de cap al segle XXI, el segle de l'ecologia. El medi ambient comenįa a ser un element clau en el nou model de turisme de tot el mķn i en molt més incidčncia a les nostres illes. Des d'aquesta pāgina en construcciķ volem informar, aclarir, i proposar un model de gestiķ mediambiental del nostre municipi turístic, i consensuar el projecte de Municipi Verd i que el turisme sostenible asseguri el respecte al medi natural.

La secciķ de LA FLORA I LA FAUNA
Serā un recull d'informaciķ sobre la botānica i els animals del notre terme.

La secciķ de ECOACTIVITATS
Consistirā el calendari d'activitats que es duguin a terme per les associacions del poble i tenguin com a principal temātica el medi ambient.